Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
george188

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από george188 »

Mīngus έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση. Μέσα σε 5 λεπτά μπορεί κάποιος να δει τι χτίζει ένα οικόπεδο ή αγροτεμάχιο. Λέτε να έκαναν συμβόλαια αγοραπωλησίας χωρίς να έχουν τσεκάρει δικηγόροι και μηχανικοί τα πάντα;

Και μένα μου φαίνεται ακραιο αλλά αυτό διακινούν διάφοροι
george188

Δημοσίευση από george188 »

renegade έγραψε:
george188 έγραψε:Αυτό που κυκλοφορεί σαν φήμη στα σίριαλ (εγώ δεν έχω πληροφόρηση) είναι ότι στην έκταση που αγοράσαμε δεν μπορούμε να χτίσουμε τίποτα, δεν δίνονται άδειες για οικοδόμηση. Ξαναλέω αυτό κυκλοφορεί στα σοσιαλ

Μήπως γίνεται μπέρδεμα με τον νέο νόμο περί αγροτεμαχίων?

Αυτό είναι πιο λογικό σαν εξήγηση. Η είσοδος Τσάκα πάντως και η ενασχόληση του με αυτό σχετίζεται
Aed

Δημοσίευση από Aed »

renegade έγραψε:στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται.
Αλλά βλέπω δεν είσαι εγκρατής και θα χασειιυα προνόμια που απολαμβάνεις την ως τώρα

Προνόμια? :lol:

Ελα καμια φορά στο βόλει να τα πούμε εκεί που δεν έχει και πολύ κόσμο. Στο γήπεδο εννοώ.

george188 έγραψε:Αυτό που κυκλοφορεί σαν φήμη στα σίριαλ (εγώ δεν έχω πληροφόρηση) είναι ότι στην έκταση που αγοράσαμε δεν μπορούμε να χτίσουμε τίποτα, δεν δίνονται άδειες για οικοδόμηση. Ξαναλέω αυτό κυκλοφορεί στα σοσιαλ

Ακραίο. Εδώ δίνουν άδειες για ξενοδοχεία σε περιοχές προστατευόμενες και προσπαθούν να τα πάρουν πίσω μετά.
Σε 150 στρέμματα δεν θα δώσουν? Παραδίπλα έχει κτήρια, αν δείτε τις φωτογραφίες απο τα εγκαίνια.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Όχι @ρενε. Ο νόμος είναι καινούργιος που αναφέρεσαι. Το πρόβλημα με τις χρήσεις γης υπάρχει από πριν. Είμαι τοπογράφος αν και δεν το ασκώ το επάγγελμα και ξέρω δύο τρία πράγματα. Επίσης η δικιά μου συνεργάστηκε/ασχολήθηκε λίγο με την εταιρεία που το είχε αναλάβει και αυτοί ουσιαστικά μας παράτησαν γιατί σχεδιάζανε για κάτι το οποίο δεν μπορούσε να υλοποιηθεί με βάση την ελληνική πολεοδομία. Όλα αυτά ένα χρόνο πριν. Φαντάζομαι τώρα είναι χειρότερα και ειδικά εν όψει έγκρισης του προεδρικού διατάγματος του νέου νόμου δεν υπάρχει σωτηρία περί αγροτικών εκτάσεων των οικισμών κάτω από 2000 κατοίκους.

Παιδιά μιλάμε για πολύ ερασιτεχνικό λάθος αυτό που έγινε και αγοράστηκε η έκταση χωρίς να θεωρούνται οικοδομίσιμες οι εκτάσεις. Δεν γίνεται μία εταιρεία εκατομμυρίων όπως η ΠΑΕ να έχει κάνει τέτοιο σφάλμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasgias την Παρ 23 Μάιος 2025, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ναι οτι καποια κτηματα ειναι για αγροτικη χρηση
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Τελικά το αγόρασε για να το κάνει footgolf και να παίζει ο Καρεμπέ με τον ισσα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αρνούμαι να το πιστέψω.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

george188 έγραψε:Gospi έπρεπε να πάει ο ίδιος ο Ιβάν κτηματολόγιο να δει τις εκτάσεις και να τσεκαρει τους νόμους; Σοβαρά τα λες αυτά. Τα στελέχη κατά βάση κρίνονται παντού στο τέλος της χρονιάς, εκεί γίνεται η σούμα. Τα χουμε πάρει σβαρνα όλα

Εδω και 5 χρονιές τα στελεχη αυτα τα κανουν κωλο, αλλα δεν βλεπω να κρινονται. Ξαφνικα φέτος επρεπε να φτασουμε τελη Μαιου για να ψαχτει να αποδωσει ευθυνες...
Δεν πειραζει, ποιος τη γαμει την επομενη χρονια.
Οσο για το αν θα πρεπε να παει ο ιδιος,αφου του αρεσει να περναμε ολα απο το χερι του και να χει υπαλληλους λοβοτομημενους που λενε σε ολα ναι, τοτε να παει ο ιδιος στο κτηματολογιο. Σε καθε άλλη περιπτωση θα μπορουσε να χει στελεχωσει καλυτερα την μεγαλυτερη ΠΑΕ της χωρας. Που φτασαμε να βλεπουμε τον Φωτιαδη ως μεταφραστη και δικηγορο του, που το μονο προσον π εχει ειναι πως μιλαει ρωσικα, γτ απο νομικα ξερει λιγοτερα απο παιδακι δημοτικου (τον εχει βαλει και στο δσ του ολθ τρομαρα του)
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Ποσο σίγουροι είμαστε οτι δεν πέρασαν κανά νομο εν μια νυκτί χωρίς να πάρει κανείς είδηση για να μπλοκάρουν το έργο? Για την ΝΔ μιλάμε. Δεν μπορεί ο Αναστασιάδης να μιλησε για αγκαθάκια πριν μια εβδομάδα πότε ήταν και τώρα να πηγαίνουμε προς ματαίωση.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Τώρα σοβαρά; :lol:
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

VfB v2 έγραψε:Ποσο σίγουροι είμαστε οτι δεν πέρασαν κανά νομο εν μια νυκτί χωρίς να πάρει κανείς είδηση για να μπλοκάρουν το έργο? Για την ΝΔ μιλάμε. Δεν μπορεί ο Αναστασιάδης να μιλησε για αγκαθάκια πριν μια εβδομάδα πότε ήταν και τώρα να πηγαίνουμε προς ματαίωση.

Δεν γίνονται αυτά. Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα με το συγκεκριμένο νόμο από έναν σαββίδη.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Θα μείνει η θα φύγει ο Λούτσε βγες βρε Πρόεδρε και πές μας !!!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Καλά αν ισχύει κάτι τέτοιο ότι και να πεις είναι λίγο
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

εγω το ξαναλεω αν ισχυει αυτο, ουτε παραιτησεις δεκτες ,ουτε μειωσεις μισθων-θεσης ,ουτε τιποτα,να παιρνουν τις τσαπες και τα χορτοκοπτικά καθε πρωι και να καθαριζουν την εκταση απο τα χορτα
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Καταρχάς απο ποιο μέσο βγήκε η πληροφορία? Ας μην προτρέχουμε. Μπορεί να ειναι και μαλακίες τις χαβούζας για να κάνουν επικοινωνιακή ζημιά τώρα που η ομάδα ειναι ήδη ευάλωτη.

@dimpaok4 απο που το άκουσες ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Παρ 23 Μάιος 2025, 23:23, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”