Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Σουριναμέζος έγραψε:Κηλίδα δεν είναι η αλλαγή προπονητή, ήμουν προσεκτικός σε αυτό που έγραψα, αλλά οι συνθήκες με την οποία γίνεται σε μια στιγμή που πλήττει τον οργανισμό και αγωνιστικά και επικοινωνιακά ενώ ταυτόχρονα ανοίγει την κερκόπορτα στο να ενισχυθεί ο ανταγωνισμός και να χαθεί η παγιωμένη εδώ και μια δεκαετία θέση της ομάδας ως ο δεύτερος πόλος του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η πρώτη κηλίδα είναι το σουλάτσο με το κουμπούρι, όχι τόσο για το γεγονός αυτό καθ'αυτό ή την λάσπη και την υποκρισία των κάτω αλλά για το πώς έπληξε την εικόνα και το brand της ομάδας στο εξωτερικό. Με Φινλανδούς παίζουμε και τα άρθρα στο Helsinki24 κάνουν αφιέρωμα στο γεγονός.
Αδερφε, με ολο το σεβασμο στη γνωμη σου, νομιζω πως ειναι πολυ φθηνο να γραφεις για "σουλατσο με το κουμπουρι" και για το πως εχασε η εικονα και το οποιο "brand name" (εδω γελαμε για τη χρηση τετοιου ορου για ποδοσφαιρικη ελληνικη ομαδα) στα ματια Φιλανδων και λοιπων περαστικων. Αν μας κατηγορουν για το συγκεκριμενο, τοτε απλα στα τετοια μας. Ειναι σαν να σου κλεβουν το σπιτι και να σε κραζει ο γειτονας που πηρες στο κυνηγι τον κλεφτη αχτενιστος...
Τώρα είναι αργά για τον βλαντο.
Μακάρι να ήταν διαθέσιμος. Θα ήταν πολύ ανώδυνη η αλλαγή
Μακάρι να ήταν διαθέσιμος. Θα ήταν πολύ ανώδυνη η αλλαγή
- Σουριναμέζος
@hawklord δυστυχώς ζούμε στην εποχή που η εικόνα έχει μεγαλύτερη σημασία από την αλήθεια σε πολλές περιπτώσεις. Ελάχιστοι θα μάθουν τις λεπτομέρειες, σχεδόν όλοι θα σταθούν στην λεζάντα "Russian oligarch invades pitch with a gun". Νομίζεις ότι ο ίδιος ο Ιβάν θα σου πει ότι σωστά έπραξε τότε?
Προφανώς και στα παπάρια μας τι θα δει ένας άκυρος Φινλανδός (που χρησιμοποίησα στο παράδειγμα), είναι όμως το συνολικό image που δημιουργείται για την ομάδα το οποίο επηρεάζει περισσότερο από όσο νομίζουμε ακόμα και σε μεταγραφικούς στόχους, χορηγίες, συνεργασίες.
Προσωπικά η εικόνα της ομάδας μου, που αποτελεί κομμάτι της ταυτότητας μου με ενδιαφέρει. Εκείνη την ημέρα η ενέργεια του Ιβάν έβλαψε την εικόνα της ομάδας. Δεν αναιρεί αυτό την συνολική του προσφορά ή το στάτους του στην ιστορία της ομάδας. Πιστεύω ότι το ξέρει και ο ίδιος.
Προφανώς και στα παπάρια μας τι θα δει ένας άκυρος Φινλανδός (που χρησιμοποίησα στο παράδειγμα), είναι όμως το συνολικό image που δημιουργείται για την ομάδα το οποίο επηρεάζει περισσότερο από όσο νομίζουμε ακόμα και σε μεταγραφικούς στόχους, χορηγίες, συνεργασίες.
Προσωπικά η εικόνα της ομάδας μου, που αποτελεί κομμάτι της ταυτότητας μου με ενδιαφέρει. Εκείνη την ημέρα η ενέργεια του Ιβάν έβλαψε την εικόνα της ομάδας. Δεν αναιρεί αυτό την συνολική του προσφορά ή το στάτους του στην ιστορία της ομάδας. Πιστεύω ότι το ξέρει και ο ίδιος.
- Σουριναμέζος
Montrealiotis έγραψε:Κι εγώ πάντα με τον ιβαν θα είμαι. Αλλά εδώ πρέπει να τα ακούσει που τορπιλίζει την επόμενη χρονιά έτσι. Εκτός αν βρήκαν σοβαρό προπονητή και τον στηρίξουν με μεγάλο μπατζετ και γρήγορα. Πράγμα που δεν πιστεύω ότι θα γίνει.
Το ποιός θα έρθει δεν παίζει ρόλο, είναι ανεξάρτητο με το τι πρέπει να γίνει με τον Λουτσέσκου και θα πρέπει να κριθεί σε διαφορετικό χρόνο. Το πρώτο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι το "χρειάζεται η ομάδα να αλλάξει προπονητή αυτή την στιγμή" αν η απάντηση είναι όχι τότε το ποιός θα έρθει δεν έχει σημασία.
Εάν οριστικοποιηθεί η απομάκρυνση του Λουτσέσκου, τότε θα απαντήσουμε στο ερώτημα "ποιός πρέπει να επιλεχθεί για προπονητής του ΠΑΟΚ".
Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον
-
Επειδή λέτε διαφορά, καλύτερα να λένε μπουκάρε ο ολιγαρχης Ρώσος με το γκανι οι φιλανδοι ,παρά να έχουμε μνημεία με νεκρούς στην Τούμπα γιατί η κατάσταση από λεπτό σε λεπτό μύριζε καταστροφή άνευ προηγούμενου. Όσοι ειμασταν ξέρουμε ,ότι χωρίς Ιβάν Σαββίδη θα μετρούσαμε νεκρούς με αυτό που επικρατούσε στις κερκίδες.
- Amsterdamer_87
Psagmenos4
Εχεις μεγαλο δικιο,θα ειχαμε πολυ χειροτερα πραγματι..
Ημουν μεσα και τα θυμαμαι σαν να γιναν σημερα..
Ειχε προηγηθει και το ρεσιταλ του Οσκαρ με τον κερατα και τους κλεμενους βαθμους
και θα γινοταν οτι εγινε με την Παρι και χειροτερα..
Εχεις μεγαλο δικιο,θα ειχαμε πολυ χειροτερα πραγματι..
Ημουν μεσα και τα θυμαμαι σαν να γιναν σημερα..
Ειχε προηγηθει και το ρεσιταλ του Οσκαρ με τον κερατα και τους κλεμενους βαθμους
και θα γινοταν οτι εγινε με την Παρι και χειροτερα..
Δυστυχώς η προπαγάνδα τους, σε συνδυασμό με τον έλεγχο όλων των ΜΜΕ, του διαδικτύου και των δημοσιογράφων αλλοιώνει τα γεγονότα ακόμα και σε όσους τα έχουν ζήσει εκ των έσω.
Ο Ιβάν εκείνο το βράδυ προστάτεψε την ομάδα και την αξιοπρέπεια μας όπως έκανε και κάνει πάντα.
Ουδείς αλάνθαστος αλλά παραμένει ευλογία για τον ΠΑΟΚ και για την περηφάνεια μας.
Ο Ιβάν εκείνο το βράδυ προστάτεψε την ομάδα και την αξιοπρέπεια μας όπως έκανε και κάνει πάντα.
Ουδείς αλάνθαστος αλλά παραμένει ευλογία για τον ΠΑΟΚ και για την περηφάνεια μας.
- Σουριναμέζος
renegade έγραψε:Υπάρχει τεράστια απόσταση όμως από το δεν έπραξε σωστά μέχρι το κηλίδα
Δεν είναι κάτι που μπορώ να το χαρακτηρίσω απλά "λάθος". Άλλος μπορεί να θεωρεί κηλίδα την ήττα με κάτω τα χέρια από τους δέκα παίκτες της αεκ στον τελικό του 2023 ή ότι η ομάδα κατέβηκε από το πούλμαν φέτος και θρίαμβο όσα έγιναν στην αερογέφυρα το 2017. Εγώ πάνω από όλα έχω την εικόνα και τις αξίες του συλλόγου, όπως τις έχω εγώ στο μυαλό μου δεν είναι ότι αναγράφονται στο καταστατικό.
Ο Σαββίδης έχει γράψει πολλές χρυσές σελίδες στο βιβλίο του ΠΑΟΚ, εκείνη είναι μαύρη. Προσωπικά δεν το δικαιολογώ.
Δεν συνεχίζω την συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα γιατί είναι outdated και ο καθένας το έχει εισπράξει με τον τρόπο του. Κάνεις δεν θα αλλάξει γνώμη σήμερα για κάτι που έγινε το 2018.
Σουριναμέζος έγραψε:Για εμένα αν ο Ιβάν αποφασίσει την λύση της συνεργασίας με τον Ραζβάν υπό αυτές τις συνθήκες, θα είναι η δεύτερη μεγάλη κηλίδα της εποχής του ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ
Το οτι κατεβηκε ο προπονητης απο το λεωφορειο να μαλωσει με οπαδους και στερησε απο την ομαδα το κοουτσαρισμα, ειναι κηλιδα?
Parolos έγραψε:Σουριναμέζος έγραψε:Κηλίδα δεν είναι η αλλαγή προπονητή, ήμουν προσεκτικός σε αυτό που έγραψα, αλλά οι συνθήκες με την οποία γίνεται σε μια στιγμή που πλήττει τον οργανισμό και αγωνιστικά και επικοινωνιακά ενώ ταυτόχρονα ανοίγει την κερκόπορτα στο να ενισχυθεί ο ανταγωνισμός και να χαθεί η παγιωμένη εδώ και μια δεκαετία θέση της ομάδας ως ο δεύτερος πόλος του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η πρώτη κηλίδα είναι το σουλάτσο με το κουμπούρι, όχι τόσο για το γεγονός αυτό καθ'αυτό ή την λάσπη και την υποκρισία των κάτω αλλά για το πώς έπληξε την εικόνα και το brand της ομάδας στο εξωτερικό. Με Φινλανδούς παίζουμε και τα άρθρα στο Helsinki24 κάνουν αφιέρωμα στο γεγονός.
Είστε με τα καλά σας τί γραφετε?
Φοβερό ανεπανάληπτο αυτό που συμβαίνει πραγματικά.
Πραγματικα! Μιλαμε για λασπη εντος φορουμ!!!
Montrealiotis έγραψε:Κι εγώ πάντα με τον ιβαν θα είμαι. Αλλά εδώ πρέπει να τα ακούσει που τορπιλίζει την επόμενη χρονιά έτσι. Εκτός αν βρήκαν σοβαρό προπονητή και τον στηρίξουν με μεγάλο μπατζετ και γρήγορα. Πράγμα που δεν πιστεύω ότι θα γίνει.
Ας περιμενουμε λιγο πριν καταδικασουμε κατι.