Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tonipap801

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από tonipap801 »

επειδη εχω ακουσει αρκετες φορες το ονομα Λυσανδρου, μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι και ποιον ρολο μπορει να αναλαβει στην ΑΕΚ (ή σε εμας)?
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

θα αναλαβει διευθυνων συμβουλος στην αεκ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Σκατα τα κάνατε. Όλοι σας
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Ο Χαραλάμπους έδειξε καλά στοιχεία στα μεταξύ μας παιχνίδια. Εγγύηση πάντως για την επιτυχία δεν προσφέρει κανένας προπονητής, το θέμα είναι να είναι κάποιος που ταιριάζει με τη φιλοσοφία που θέλει να ακολουθήσει το club. Αν έχουν κατασταλάξει σε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία βέβαια.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Equalizer έγραψε:Υπομονή μερικές μέρες να δούμε που θα κάτσει η μπίλια με προπονητή και διοικηση

Όταν λέμε μερικές μέρες, πόσες εννοούμε; Γιατί ΠΑΟΚ και χρόνος δεν έχουν καλή σχέση και το με το μερικές μπορεί να φτάσουμε και στα μέσα του επόμενου μήνα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Αν φύγει ο Ραζβάν, θέλουμε κωλοπετσωμένο Βαλκάνιο ιδανικά σε μια ηλικία που του έχει εντυπωθεί το σοβιετικό μανατζμεντ.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τα σκατα, σε αυτά τα θέματα αγαπητέ nunies τα κάνει ένας. Η κεφαλή. Αν δεν διορθώσει το λάθος του Ιβαν, που είναι περισσότερο χρονικό και όχι τόσο στο όνομα Λουτσεσκου, πληρώνοντας για να κάνει ομάδα. Για μένα θα πρέπει αυτή η δυσαρέσκεια να φανεί στα διαρκείας. Να καταλάβει και ο ιβαν ότι κάτι κάνει λάθος.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Χρόνος υπάρχει.
Έχουμε ακόμα 3 μήνες μέχρι τις 31 Αυγούστου, που θα γίνουν οι κινήσεις.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Το τι μιλάμε για για πλήρως αποτυχημένους παράγοντες σαν να μην τους έχουμε ξαναδεί στη ζωή μας με κάνει και αναρωτιέμαι πού στο διάολο ζείτε μερικοί.

Ζαγορ; Βρύζας; Αντελίνο ΤΔ; Υπεύθυνος επικοινωνίας;

Υπάρχει τεράστιο ποιοτικό κενό. Όχι ποσοτικό. Μισή έξυπνη ιδέα δεν έχω ακούσει 2 μέρες τώρα.
Άβαταρ μέλους
PoccoPicante

Δημοσίευση από PoccoPicante »

deathmassious έγραψε:Ο Χαραλάμπους έδειξε καλά στοιχεία στα μεταξύ μας παιχνίδια. Εγγύηση πάντως για την επιτυχία δεν προσφέρει κανένας προπονητής, το θέμα είναι να είναι κάποιος που ταιριάζει με τη φιλοσοφία που θέλει να ακολουθήσει το club. Αν έχουν κατασταλάξει σε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία βέβαια.

Σε παρακαλώ φίλε μην το γράφεις αυτό το όνομα γλυτώσαμε τον καρκίνο στην εφηβεία όταν ήταν παίκτης
Ε τώρα στα 35 μου δύσκολα θα γλυτώσω....
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Montrealiotis έγραψε:Τα σκατα, σε αυτά τα θέματα αγαπητέ nunies τα κάνει ένας. Η κεφαλή. Αν δεν διορθώσει το λάθος του Ιβαν, που είναι περισσότερο χρονικό και όχι τόσο στο όνομα Λουτσεσκου, πληρώνοντας για να κάνει ομάδα. Για μένα θα πρέπει αυτή η δυσαρέσκεια να φανεί στα διαρκείας. Να καταλάβει και ο ιβαν ότι κάτι κάνει λάθος.

Πολύ ωραία λογική. Επειδή ο ιβάν
( Για την οικονομία της συζήτησης) Έκανε λάθος, εμείς θα πάμε και θα τιμωρήσουμε την ίδια μας στην ομάδα.
Αντίστοιχα όποιος κάνει κάτι λάθος πχ συμπεριφορά λουτσέσκου, θα πρέπει εμείς να μην πάμε στο γήπεδο και με τιμωρήσουμε την ομάδα για να δείξουμε στον κάθε λουτσέσκου ότι έκανε λάθος και έτσι δεν θα το ξανακάνει.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Portable έγραψε:Το τι μιλάμε για για πλήρως αποτυχημένους παράγοντες σαν να μην τους έχουμε ξαναδεί στη ζωή μας με κάνει και αναρωτιέμαι πού στο διάολο ζείτε μερικοί.

Ζαγορ; Βρύζας; Αντελίνο ΤΔ; Υπεύθυνος επικοινωνίας;

Υπάρχει τεράστιο ποιοτικό κενό. Όχι ποσοτικό. Μισή έξυπνη ιδέα δεν έχω ακούσει 2 μέρες τώρα.

Εγώ μόνο έχω δύο τρεις φίλους που είναι, διευθύνων σύμβουλοι , προϊστάμενοι, κλπ με καριέρα σε μεγάλες επιχειρήσεις.
Ακολουθούν την ομάδα από τα εφηβικά μας χρόνια αλλά εντελώς αρνητικοί στο να κυνηγήσουν κάποιο πόστο στην ΠΑΕ με τον τρόπο που λειτουργεί.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

black death έγραψε:Δηλαδη μας διναν 1,2 για τισου και ειπαμε οχι;

Σαματτα Νο 2
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Patron έγραψε:Αν φύγει ο Ραζβάν, θέλουμε κωλοπετσωμένο Βαλκάνιο ιδανικά σε μια ηλικία που του έχει εντυπωθεί το σοβιετικό μανατζμεντ.

Κωλοπετσωμενος Βαλκάνιος με εμπειρία στο σοβιετικό μάνατζμεντ είναι ο Λουτσέσκου, δεν υποτίθεται ότι αλλάζουμε γιατί θέλουμε άλλο μοντέλο με μοντέρνο ποδόσφαιρο και χαμηλό μέσο όρο ηλικίας? Δεν έχω κατά νου πολλούς 60αρηδες Βαλκάνιους θιασώτες αυτού του μοντέλου.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Δηλαδή είμαστε έτοιμοι για κάτι διαφορετικό; Ο Ιβιτς πχ δεν είναι 60 αλλα έχει το "cultural appreciation".
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”