GINOLA έγραψε:
Οι άνθρωποι που είναι σύμβουλοι;σκαουτιγκ; τ.δ; δεν ξέρω ποιος είναι ο ρόλος αλλά έχουν τον πρώτο ρόλο στο να πιέζουν και να φέρνουν σενάρια στον μεγαλομέτοχο θεώρησαν εδώ και καιρό ότι η απίστευτη μεγάλη ευκαιρία να μεγαλουργήσει ο ΠΑΟΚ ειναι ο Ριερα. Δεν ξέρω αν είναι καλός προπονητής αλλά ομολογώ πως φοβάμαι ότι οι άνθρωποι δεν έχουν αντίληψη του τι συμβαίνει στον σύλλογο.
Εγώ,όποιος και να είναι στον παγκο,θα ήθελα πραγματικά σοβαρή ενίσχυση στο διοικητικό, πραγματικούς ρόλους σε Αντρέ και σε παρόμοιους σοβαρούς ανθρώπους του οργανισμού,ώστε οι συμβουλές και οι δρόμοι που παρουσιάζονται στον μεγαλομέτοχο να έχουν μικρότερα ρισκα. Αλλιώς κάθε προτζεκτ είναι πιθανό ,ακόμα και με ικανο προπονητή να πάει στα βράχια.
Η πλειοψηφία του κόσμου , φίλε GINOLA, συμφωνεί μαζί σου και το 'χει καταλάβει πλέον. Μπορεί ο Ριέρα να είναι κι ο νέος Τσάβι Αλόνσο ή ο νέος Σιμεόνε, ποιος ξέρει, αλλά αν δε στηριχθεί από μια σοβαρή διοίκηση, μια τρύπα στο νερό θα κάνει. Κι ο ανερχόμενος Άμπελ, ο ζωγράφος της Αναγέννησης, αν και τα πήγε αναλογικά καλούτσικα (και στη Ν. Αμερική ακόμα καλύτερα), δε στηρίχθηκε και ο Γκαρσία (κι αυτός αναλογικά καλά τα πήγε) δε στηρίχθηκε επίσης.
Ένα "τέλος εποχής" Λούτσου θα έπρεπε κανονικά να δώσει αφορμή για μια εκ του βάθους αναδόμηση του μοντέλου λειτουργίας αλλά αυτά τα πράγματα, φυσιολογικά, γίνονται με πρόγραμμα, με εύρεση εκ των προτέρων των ικανών στελεχών που θα αναλάβουν να φτιάξουν μια νέα ομάδα και αρκετό χρόνο (χρόνια, στην πραγματικότητα).
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα από τα τρία (αλλά ούτε και πραγματική διάθεση, έχω την εντύπωση, από την ιδιοκτησία για κάτι τέτοιο) και είναι και το timing χαζό (πλησιάζει η εκατονταετηρίδα του συλλόγου) και η υπομονή των φιλάθλων λίγη... οπότε μοναδική λύση βλέπω να βάλουν όλοι οι εμπλεκόμενοι λίγο νερό στο κρασί τους (άλλωστε όλοι έχουν ευθύνη για τη φετινή χρονιά - σκωτσέζικο ντους), να υπηρετήσουν κουτσά-στραβά τους όποιους στόχους για τη σεζόν 25-26 και να αρχίσει ήδη η προετοιμασία για τον εκμοντερνισμό του συλλόγου (να προσελκυστούν σοβαρά άτομα, με προσόντα, για το εταιρικό, το οικονομικό και το αθλητικό κομμάτι) καθώς θα μπαίνει στο δεύτερο αιώνα ζωής του.
Η κοινή λογική, τουλάχιστον, αυτό λέει. Βέβαια ΠΑΟΚ και λογική δε συμβαδίζουν απαραίτητα.