Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από aivas19 »

Εγω απαντησα σε σενα, δε χρειαζεται να ζοριζεσαι και να υπεκφευγεις. Δε θα μου πεις εσυ τι να γραψω. «Φιλικα παντα» μην γραφεις κατηγοριες και οταν σου απαντανε με επιχειρηματα το παιζεις θυμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 21 Μάιος 2025, 15:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από VfB v2 »

aivas19 έγραψε:Τα «στελεχη» που λεει ο Κολκας που πριζωσαν τον Ιβαν κατα του Λουτσε ποια ειναι; Γιατι λεει το καναν προς ιδιον οφελος μαλλον για να παρει ολη τη λεζα για περσι ο κοουτς και καποιοι να τη βγαλουν καθαρη. Game of thrones καταντησαμε

Είναι εύκολο να διαπιστώσεις ποιους φωτογραφίζει. Και απλα να το δείς. Τα μονα άτομα που μπορούν να είναι σε θέση να "μπριζώσουν" τον Ιβαν για κάτι είναι τα παιδιά του. Και στο ερώτημα εαν εχουν τα παιδιά του η ένα απο αυτά λόγο να κάνουν κάτι τέτοιο, η απάντηση ειναι ναι.
Ο Γιώργος θα είχε κίνητρο να προσπαθεί να επηρεάσει τον Ιβαν στην κρίση του, ώστε να υπεκφεύγει των ευθυνών του τόσο για τα σαπάκια που έφερε, όσο και για το συμβάν με το πάρκινγκ που κατέβηκε στην αθηνα μαζί με την ομάδα για εκδρομή και ζαχαρωτά χωρίς φουσκωτούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Τετ 21 Μάιος 2025, 15:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Vfb οκ εικασίες κανουμε εγω δεν μπορω να διανοηθω οτι εγινε ετσι, ουτε οτι εχει θεμα ο Γιωργης να αναλαβει ευθυνες αλλα και να παρει πανω του την απολυση Λουτσε. Γιατι αν ισχυει αυτο το προβλημα ειναι μεγάλυτερο
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

aivas19 έγραψε:Εγω απαντησα σε σενα, δε χρειαζεται να ζοριζεσαι και να υπεκφευγεις. Δε θα μου πεις εσυ τι να γραψω. «Φιλικα παντα» μην γραφεις κατηγοριες και οταν σου απαντανε με επιχειρηματα το παιζεις θυμα.

Ρε φίλε, εσύ με χαρακτήρισες προσωπικά, αυτό που λέω είναι να κάνεις ΌΤΙ τοποθέτηση θες και γουστάρεις, αλλά δεν χρειάζεται να προσβάλλεις τον άλλον, άσχετα αν έχει δίκιο ή και άδικο! Πες και συ την ριμάδα την γνώμη σου και πάμε παρακάτω, δεν είσαι εδώ ο γέροντας του φόρουμ για να την λες σε όλους που έχουν αντίθετη γνώμη με σένα. Εννοείται το εννοώ ότι στο λέω φιλικά...
Πάμε παρακάτω! :pano:
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Λενε πως εισαι μια συνωμοσια...

Game of thrones το καναμε ρε μαγκες, κουλαρετε λιγακι :opaokara:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Montrealiotis έγραψε:Τα ίδια στελέχη που δεν ανανέωναν Βιεϊρίνια το 2020(;). Ευθύνη Ιβαν και αυτό. Τον αγαπάμε, αλλά αγαπάμε τον ΠΑΟΚ πιο πολύ και αυτό πρέπει να σταματήσει.

Διάβασε τη συνέντευξη του Μαουρίσιο στο gazzeta, να σου φύγει η απορία. Γενικά έχει δημιουργηθεί ένας μύθος το τι έγινε με Βιεϊρίνια τότε.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

hasio_john έγραψε:Είστε όμως μερικοί απίστευτοι, θα βγάλουμε σε λίγο και άχρηστο/κακό/ανίκανο τον Σαββίδη για να δικαιολογήσουμε ξανά την ιερή αγελάδα του πάγκου μας! Προφανώς και ο Ιβάναρος αγανάκτησε, όπως και ο κάθε νοήμων οπαδός με τα χάλια της ομάδας και εννοείται τα έχει με τον προπονητή, με τον καπετάνιο του ναυαγίου! Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό της ρήξης! Στο τέλος θα διώξουμε και τον Ιβάν για να μην ρίξουμε από τον θρόνο τον Λουτσέσκου!
Εντάξει παιδιά, φτάνει, το βλέπουμε όλοι πως ο συγκεκριμένος προπονητής έχει διχάσει τους πάντες, τώρα δίχασε και την οικογένεια Σαββίδη με τους οπαδούς, εντάξει κάπου όπα! Τον ευχαριστούμε για όλα, αλλά είναι καιρός ο Σαββίδης να γυρίσει σελίδα για να ηρεμήσει η ομάδα, να ηρεμήσουν ΌΛΟΙ !
Ναι θα φύγει ο Λουτσεσκου και θα έρθει ο Μπακαγιοκο των πάγκων. Μακάρι να φύγει ο Λουτσε για να ξεγυμνώθει τελείως ο οργανισμός και του χρόνου το καλοκαίρι να γίνουν οι ριζικές αλλαγές.

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

hasio_john έγραψε:
aivas19 έγραψε:Εγω απαντησα σε σενα, δε χρειαζεται να ζοριζεσαι και να υπεκφευγεις. Δε θα μου πεις εσυ τι να γραψω. «Φιλικα παντα» μην γραφεις κατηγοριες και οταν σου απαντανε με επιχειρηματα το παιζεις θυμα.

Ρε φίλε, εσύ με χαρακτήρισες προσωπικά, αυτό που λέω είναι να κάνεις ΌΤΙ τοποθέτηση θες και γουστάρεις, αλλά δεν χρειάζεται να προσβάλλεις τον άλλον, άσχετα αν έχει δίκιο ή και άδικο! Πες και συ την ριμάδα την γνώμη σου και πάμε παρακάτω, δεν είσαι εδώ ο γέροντας του φόρουμ για να την λες σε όλους που έχουν αντίθετη γνώμη με σένα. Εννοείται το εννοώ ότι στο λέω φιλικά...
Πάμε παρακάτω! :pano:

Το ιδιο εκανε και σε μενα, ειναι ανωριμος ανθρωπος οποτε δεν υπαρχει λογος αντεγκλισης.
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

hasio_john έγραψε:Είστε όμως μερικοί απίστευτοι, θα βγάλουμε σε λίγο και άχρηστο/κακό/ανίκανο τον Σαββίδη για να δικαιολογήσουμε ξανά την ιερή αγελάδα του πάγκου μας! Προφανώς και ο Ιβάναρος αγανάκτησε, όπως και ο κάθε νοήμων οπαδός με τα χάλια της ομάδας και εννοείται τα έχει με τον προπονητή, με τον καπετάνιο του ναυαγίου! Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό της ρήξης! Στο τέλος θα διώξουμε και τον Ιβάν για να μην ρίξουμε από τον θρόνο τον Λουτσέσκου!
Εντάξει παιδιά, φτάνει, το βλέπουμε όλοι πως ο συγκεκριμένος προπονητής έχει διχάσει τους πάντες, τώρα δίχασε και την οικογένεια Σαββίδη με τους οπαδούς, εντάξει κάπου όπα! Τον ευχαριστούμε για όλα, αλλά είναι καιρός ο Σαββίδης να γυρίσει σελίδα για να ηρεμήσει η ομάδα, να ηρεμήσουν ΌΛΟΙ !

Πολυ σωστα.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Να δω ποιος θα σας διχάσει του χρονου. Και για αυτό και εγώ θέλω να φύγει ο λουτσε.

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Πιστεύω ότι πιο πιθανό είναι να φύγει ο Λουτσέσκου.
Απλά η οικογένεια θέλει την ίδια μέρα της ανακοίνωσης του διαζυγίου να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής με τον οποίο μάλλον μιλάνε για να συμφωνήσουν.
Και μετά θα γίνουν γρήγορα κάποιες πρώτες κινήσεις με παίκτες για να ψηθεί ο κόσμος με τη νέα κατάσταση,
Εκτιμώ ότι είναι θέμα χρόνου.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Γκουερινο είναι ρεαλιστική η προσέγγιση σου.
Έχω ομως την απορία πως θα υλοποιηθεί ένα διαζύγιο.
Αν η ένταση ήταν τόσο μεγάλη όπως διατυμπανιζουν πολλοί τότε προφανώς ο Ρασβαν αλλα και οποιοσδήποτε στη θέση του Ράσβαν εν μέσω τεταμενων σχέσεων θα έλεγε, αφού με διώχνεις δώσε όλη την αποζημίωση. Νομίζω η ρήτρα στο καινούργιο συμβόλαιο είναι στα 4 εκατομμύρια και ισχύει και για τις 2 πλευρές όπως ίσχυε η προηγούμενη των 7.
Είμαι περίεργος να δω πόσο εύκολα δίνονται 4 εκατομμύρια με ότι αυτό συνεπάγεται για το μπάτζετ του επόμενου προπονητή.

Υγ. Δε θέλω να σκέφτομαι πως όλη αυτή η ιστορία θα καταστήσει πιθανό το ενδεχόμενο η ομάδα να αποψιλωθει από στελέχη που υπάρχουν ή ήταν σε διαδικασία να ενταχθούν στον οργανισμό.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Ναι όντως να φύγει

Να δούμε στις πλάτες ποιανού θα τρώμε δούλεμα στα μεταγραφικά κάθε καλοκαίρι

Να δούμε ποιος μλκς θα μπαίνει μπροστά ασπίδα στον σύλλογο για να κρύβονται πίσω του και να βγάζουν φωτογραφίες την ακρόπολη κάτι μαρακια και κάτι κυρ κυρ και λοιπά «κακοποιά στοιχεία»

γενικά Ιβαν κάπου ώπα, ούτε ραζβαν είμαστε ούτε ιβαν, ΠΑΟΚ είμαστε και τα μυαλά μας πονάνε με αυτό το τριμπουρδελο που έχετε φτιάξει όλοι σας εκεί μέσα

Σοβαρευτείτε και βάλτε την ομάδα πάνω απ όλα

Κανονίστε την πορεία σας όλοι εκεί μέσα

Λαός του ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο οι σύνδεσμοι των οποίων την σιωπή έχετε αγοράσει μέσω της διανομής των εισιτηρίων

Η άδεια τούμπα είναι που πρέπει να σας φοβίζει….

Και πρέπει να φοβίζει εσένα κυρίως γιατί χωρίς τον ΠΑΟΚ από την Ελλάδα θα είχες φύγει νύχτα και αυτό δεν νομίζω ότι χρειάζεται ανάλυση

Καβάλα στο άλογο έχεις κάνει τα περισσότερα λάθη σου, ελπίζω να παγώσει το αίμα και να πρυτανεύσει η λογική
Casual

Δημοσίευση από Casual »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Πιστεύω ότι πιο πιθανό είναι να φύγει ο Λουτσέσκου.
Απλά η οικογένεια θέλει την ίδια μέρα της ανακοίνωσης του διαζυγίου να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής με τον οποίο μάλλον μιλάνε για να συμφωνήσουν.
Και μετά θα γίνουν γρήγορα κάποιες πρώτες κινήσεις με παίκτες για να ψηθεί ο κόσμος με τη νέα κατάσταση,
Εκτιμώ ότι είναι θέμα χρόνου.

Νομίζω πως θα βάλει μια πίεση να το πω, θα εκτεθεί απ'τη πρώτη μέρα το όνομα του καινούργιου σε μια γκρίνια και σε μια συζήτηση για το αν καλώς ή κακώς έφυγε ο προηγούμενος. Ξέρω ότι δεν το προτείνεις και απλά το λες σαν μια πιθανότητα, ελπίζω να μη γίνει κάτι τέτοιο
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Κι εγώ θεωρώ το timing κακό αν ισχύουν όσα ακούγονται. Ο Λουτσέσκου ζήτησε να φύγει μέσα στη χρονιά (σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αλλά και από συνεντεύξεις βλέπε Λιβαδειά), ο Σαββίδης του κάνει το χατίρι το Γενάρη και φέρνει παίκτες της αρεσκείας του προπονητή, φυσικά δεν περιμέναμε να αλλάξουν και πολλά και τώρα θυμήθηκαν ότι υπάρχει διαφορά στη φιλοσοφία και ότι η χρονιά εξαρχής φαινόταν καμμένη; Όταν πέρσι υπέγραφε νέο 3ετές συμβόλαιο ο Ραζβάν δεν υπήρχε διαφορά στη φιλοσοφία; Δεν μπορώ να κατανοήσω καμία πλευρά. Τουλάχιστον ο Ραζβάν είναι υπάλληλος και στην τελική πληρώνεται, ο Σαββίδης τι περίμενε δηλαδή μετά από όλα αυτά;
Όσον αφορά κάποιους δημοσιογράφους της ομάδας θα πρότεινα να μη δίνουμε μεγάλη αξία στα λεγόμενά τους, είναι οι ίδιοι που είχαν κολλητιλίκια με παίκτες που τρύπησαν την ομάδα κι έκαναν αισχρό πόλεμο σε προηγούμενους προπονητές της ομάδας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”