Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Το πρόβλημα με τον Ιβαν είναι ότι λόγω οικονομικού υποβάθρου έχει άπειρο περιθώριο λάθος χειρισμών διατηρώντας τον ΠΑΟΚ σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό που ήταν πριν έρθει. Παρολαυτα, δεν νομίζω πως θα πρπει να τον αφήνουμε να να εξερευνεί και να δοκιμάζει αυτό το περιθώριο χωρίς να του ασκείται σοβαρή κριτική. Βρίσκεται 13 χρόνια στο ποδόσφαιρο και πολλές φορές με κάνει να ειλικρινά να αναρωτιέμαι αν διοικεί καλύτερα από τον αλαφούζο ή τον ηλιοπουλο. Νομίζω πως ναι αλλά μετά από 13 χρόνια θα πρέπει να μαι πεπεισμένος.
Κάποτε πίστευα ότι μια χαρά διοικείται ομάδα από το skype.
Συμβαίνει σε αρκετές ομάδες, ο ιδιοκτήτης να ζει αλλού.
Το θέμα είναι ότι όταν ο ιδιοκτήτης διοικεί συγκεντρωτικά και ταυτόχρονα η ομάδα έχει κυριολεκτικά 0 (ολογράφως μηδέν) στελέχη που να έχουν υψηλές παραστάσεις ή ποδοσφαιρική αντίληψη, μάλλον το πράγμα δουλεύει δύσκολα.
Το ζήτημα ξεκινά με τις επιλογές τύπου Μπακαγιόκο που ακύρωσαν αρχικά τον προπονητή και συνεχίζεται με λάθη και παραλείψεις όπως αυτές στην τζαμπασοφιά που η ομάδα πήγε χωρίς σεκιουριτάδες.
Αυτά που ακούγονται ότι την Τρίτη είμαστε μαζί και την Πέμπτη μαλώνουμε, δεν είναι σοβαρά.
Η ομάδα μπαίνει στα 100 χρόνια της με πολλά ζητήματα προς επίλυση.
Το να προσθέτουμε κι άλλα δεν οδηγεί πουθενά.
Συμβαίνει σε αρκετές ομάδες, ο ιδιοκτήτης να ζει αλλού.
Το θέμα είναι ότι όταν ο ιδιοκτήτης διοικεί συγκεντρωτικά και ταυτόχρονα η ομάδα έχει κυριολεκτικά 0 (ολογράφως μηδέν) στελέχη που να έχουν υψηλές παραστάσεις ή ποδοσφαιρική αντίληψη, μάλλον το πράγμα δουλεύει δύσκολα.
Το ζήτημα ξεκινά με τις επιλογές τύπου Μπακαγιόκο που ακύρωσαν αρχικά τον προπονητή και συνεχίζεται με λάθη και παραλείψεις όπως αυτές στην τζαμπασοφιά που η ομάδα πήγε χωρίς σεκιουριτάδες.
Αυτά που ακούγονται ότι την Τρίτη είμαστε μαζί και την Πέμπτη μαλώνουμε, δεν είναι σοβαρά.
Η ομάδα μπαίνει στα 100 χρόνια της με πολλά ζητήματα προς επίλυση.
Το να προσθέτουμε κι άλλα δεν οδηγεί πουθενά.
- john4serres
Όλα ανοιxτά για το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την εκπομπή Box2Box με τον Ηλία Καλλονά και τον Αντώνη Οικονομίδη.
Αρκετές εκκρεμότητες προέκυψαν μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την πρώτη τηλεφωνική συζήτηση ανάμεσα στους δύο και δεν έχει υπάρξει αυτή τη στιγμή κάποια συμφωνία για τη νέα σεζόν.
Μάλιστα, ο Οικονομίδης έκανε μια αποκάλυψη. Σε επικοινωνία του με τους ανθρώπους του Μαρκ Φαν Μπόμελ, ο οποίος είχε γραφτεί αρκετά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, του εξήγησαν ότι υπάρχει πολύ πιεστική, πολύ φορτική και πολύ δελεαστική προσέγγιση από τον ΠΑΟΚ.
Αρκετές εκκρεμότητες προέκυψαν μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την πρώτη τηλεφωνική συζήτηση ανάμεσα στους δύο και δεν έχει υπάρξει αυτή τη στιγμή κάποια συμφωνία για τη νέα σεζόν.
Μάλιστα, ο Οικονομίδης έκανε μια αποκάλυψη. Σε επικοινωνία του με τους ανθρώπους του Μαρκ Φαν Μπόμελ, ο οποίος είχε γραφτεί αρκετά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, του εξήγησαν ότι υπάρχει πολύ πιεστική, πολύ φορτική και πολύ δελεαστική προσέγγιση από τον ΠΑΟΚ.
Ακούγοντας αυτά που είπε ο Τσάρλι και αυτά που είπαν οι boxtobox αντιλαμβάνεται εύκολα κάποιος το πόσο ύπουλα, μαεστρικά και αθόρυβα μπορεί το ποκ να πριονισει μία ομάδα εκτός ποκ μόλις μυρίσει αίμα..
- Montrealiotis
Marsante μου έχεις δίκιο. Το θέμα είναι ότι εδώ τα καταφέραμε και μόνοι μας, χωρίς βοήθεια από το ποκ
Montrealiotis έγραψε:Marsante μου έχεις δίκιο. Το θέμα είναι ότι εδώ τα καταφέραμε και μόνοι μας, χωρίς βοήθεια από το ποκ
Για αυτό είπα μόλις μυρίσουν αίμα..
Με το που έσταξε η πρώτη σταγόνα πήραν μπρος όλοι οι μηχανισμοί.
Ταυτόχρονα αυτό πρέπει να αποτελέσει επιβεβαίωση και για μας πως ο Λουτσεσκου για τους ποκιτες είναι κάτι πολύ πιο μεγάλο από ότι τον θεωρούμε εμείς οι ίδιοι.
Και να πούμε και κάτι ακόμα. Το να καταλήξει αυτός ο προπονητής στην Αθήνα οι ποκιτες θα το αναβαθμισουν τόσο ως γεγονός που θα φτάσουν να το παρομοιασουν και να το παρουσιάσουν ως μια αρπαγή τυπου Κούδα αλλά αυτή τη φορά με happy end για αυτούς.
Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά..
Υγ. Η αεκ για 15 χρόνια έζησε μέσα στη δίνη της κλοπής Μπάγεβιτς..
Ο Λουτσεσκου και δεν πρέπει να φύγει με αυτόν τον τρόπο και δεν πρέπει να καταλήξει στο ποκ.
Ξαναλέω, τα πράγματα δεν είναι απλά..
-
Με την διαφορά ότι στην αεκ τον Μπαγιεβιτς τον ήθελαν. Εμείς τον Λουτσεσκου στην πλειοψηφία μας τον έχουμε απαξιώσει.
Να υπενθυμισουμε οτι του χρονου ο πρωταθλητής παει στα playoffs του Τσουλου δηλαδη 2 ματς με εναν αντιπαλο για να προκριθει στο league phase. Με τη δουλεια που εχουμε κανει μαλλον θα ειμαστε στους ισχυρους αν ειμαστε εμεις, ας μας πουν οι ειδικοι (afanas) αν μπορουμε να περασουμε και απευθειας οπως ο γαβρος.
Αυτη τη χρονια λοιπον που δε χωρανε αλλα λαθη ξεκιναμε ετσι
Αυτη τη χρονια λοιπον που δε χωρανε αλλα λαθη ξεκιναμε ετσι
-
Δεν υπαρχει τσουλου για τον ΠΑΟΚ του Ιβαν.
Και να περασουμε καααααααποια στιγμη, κατι θα σκεφτει για να μην παιξουμε.
Σιγουρα εχει τους λογους του για να το κανει αυτο.
Το παρελθον ειναι αδιάψευστος μαρτυρας.
Και να περασουμε καααααααποια στιγμη, κατι θα σκεφτει για να μην παιξουμε.
Σιγουρα εχει τους λογους του για να το κανει αυτο.
Το παρελθον ειναι αδιάψευστος μαρτυρας.
- ToMousiTouCrespo
Τα έγραψα όλα στου Λουτσεσκου.
Εν συντομία.
Ιβάν θα μας βρεις απέναντι σε αυτό.
Σε αγαπάμε για όλα όσα κανείς,
αλλά σε αυτό είμαστε αντίθετοι!!!
Δεν είναι θέμα Λουτσεσκου, αλλά
δε γίνεται να διώχνεις
όλους τους πετυχημένους
πάντα επειδή δε σου λένε ναι σε όλα.
Μίχελς,Βεζυρτζης,Στέφενς,Αρνεσεν,
τεχνικοί διευθυντές και να κρατάς
τους αυλοκόλακες
Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και όχι
αυτοί που σου λένε ναι
Ο Λουτσεσκου πρέπει να μείνει
και να τον αφήσεις να δουλέψει
ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ όπως
και κάθε επιτυχημένος σου συνεργατης
Εν συντομία.
Ιβάν θα μας βρεις απέναντι σε αυτό.
Σε αγαπάμε για όλα όσα κανείς,
αλλά σε αυτό είμαστε αντίθετοι!!!
Δεν είναι θέμα Λουτσεσκου, αλλά
δε γίνεται να διώχνεις
όλους τους πετυχημένους
πάντα επειδή δε σου λένε ναι σε όλα.
Μίχελς,Βεζυρτζης,Στέφενς,Αρνεσεν,
τεχνικοί διευθυντές και να κρατάς
τους αυλοκόλακες
Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και όχι
αυτοί που σου λένε ναι
Ο Λουτσεσκου πρέπει να μείνει
και να τον αφήσεις να δουλέψει
ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ όπως
και κάθε επιτυχημένος σου συνεργατης
marsantos έγραψε:Montrealiotis έγραψε:Marsante μου έχεις δίκιο. Το θέμα είναι ότι εδώ τα καταφέραμε και μόνοι μας, χωρίς βοήθεια από το ποκ
Για αυτό είπα μόλις μυρίσουν αίμα..
Με το που έσταξε η πρώτη σταγόνα πήραν μπρος όλοι οι μηχανισμοί.
Ταυτόχρονα αυτό πρέπει να αποτελέσει επιβεβαίωση και για μας πως ο Λουτσεσκου για τους ποκιτες είναι κάτι πολύ πιο μεγάλο από ότι τον θεωρούμε εμείς οι ίδιοι.
Και να πούμε και κάτι ακόμα. Το να καταλήξει αυτός ο προπονητής στην Αθήνα οι ποκιτες θα το αναβαθμισουν τόσο ως γεγονός που θα φτάσουν να το παρομοιασουν και να το παρουσιάσουν ως μια αρπαγή τυπου Κούδα αλλά αυτή τη φορά με happy end για αυτούς.
Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά..
Υγ. Η αεκ για 15 χρόνια έζησε μέσα στη δίνη της κλοπής Μπάγεβιτς..
Ο Λουτσεσκου και δεν πρέπει να φύγει με αυτόν τον τρόπο και δεν πρέπει να καταλήξει στο ποκ.
Ξαναλέω, τα πράγματα δεν είναι απλά..
++++++++
Ποιοι είναι όλοι αυτοί που αναφέρονται στον ΠΑΟΚ?
Έχω διαβάσει καμια δεκαριά ονόματα που πρώτη φορά τα ακούω.
Υγ πόσοι τσαρλιδες υπάρχουν?
Έχω διαβάσει καμια δεκαριά ονόματα που πρώτη φορά τα ακούω.
Υγ πόσοι τσαρλιδες υπάρχουν?
Έχει ο ΠΑΟΚ έσοδα 30 εκ ευρώ ?
40 εκατομμύρια τα έξοδα και 10 εκ ΑΜΚ
Έχει ο ΠΑΟΚ 40 εκ ευρώ έσοδα?
50 εκ ευρώ τα έξοδα και 10 εκ ΑΜΚ
Έχει ο ΠΑΟΚ 50 εκ ευρώ έσοδα ?
60 εκ ευρώ τα έξοδα και 10 εκ ΑΜΚ
Έχει ο ΠΑΟΚ έσοδα 60+ εκ ευρώ από πωλήσεις Τζίμα, Κουλιεράκη, τηλεοπτικά, διαρκείας, Ευρώπη κλπ ?
Ο ΠΑΟΚ είναι πάλι μέσα (σύμφωνα με τις διαρροές), έχει έλλειψη ρευστότητας και ΠΑΛΙ χρειάζεται ΑΜΚ
Ε, θα μου πείτε, τι πιο σύνηθες να συμβεί?
Με αυτό το μοντέλο λειτουργίας, ούτε ο ΠΑΟΚ θα είναι ποτέ αυτάρκης, αλλά και 100 εκατομμύρια ευρώ να είναι τα έσοδα, ΠΑΛΙ τα έξοδα θα είναι 110 εκατομμύρια ευρώ και ΠΑΛΙ θα χρειάζεται 10 εκατομμύρια ευρώ ΑΜΚ
Ή κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ σωστά και είμαι χαζός ή κάτι δεν γίνεται σωστά
Ή γίνονται όλα σωστά και εγώ απλά παριστάνω τον χαζό ότι δεν το καταλαβαίνω
Γιατρέ μου, τι γίνεται?
(Για τρελογιατρό η κατάσταση στον ΠΑΟΚ ή και όχι)
40 εκατομμύρια τα έξοδα και 10 εκ ΑΜΚ
Έχει ο ΠΑΟΚ 40 εκ ευρώ έσοδα?
50 εκ ευρώ τα έξοδα και 10 εκ ΑΜΚ
Έχει ο ΠΑΟΚ 50 εκ ευρώ έσοδα ?
60 εκ ευρώ τα έξοδα και 10 εκ ΑΜΚ
Έχει ο ΠΑΟΚ έσοδα 60+ εκ ευρώ από πωλήσεις Τζίμα, Κουλιεράκη, τηλεοπτικά, διαρκείας, Ευρώπη κλπ ?
Ο ΠΑΟΚ είναι πάλι μέσα (σύμφωνα με τις διαρροές), έχει έλλειψη ρευστότητας και ΠΑΛΙ χρειάζεται ΑΜΚ
Ε, θα μου πείτε, τι πιο σύνηθες να συμβεί?
Με αυτό το μοντέλο λειτουργίας, ούτε ο ΠΑΟΚ θα είναι ποτέ αυτάρκης, αλλά και 100 εκατομμύρια ευρώ να είναι τα έσοδα, ΠΑΛΙ τα έξοδα θα είναι 110 εκατομμύρια ευρώ και ΠΑΛΙ θα χρειάζεται 10 εκατομμύρια ευρώ ΑΜΚ
Ή κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ σωστά και είμαι χαζός ή κάτι δεν γίνεται σωστά
Ή γίνονται όλα σωστά και εγώ απλά παριστάνω τον χαζό ότι δεν το καταλαβαίνω
Γιατρέ μου, τι γίνεται?
(Για τρελογιατρό η κατάσταση στον ΠΑΟΚ ή και όχι)