Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Τον Βιεϊρίνια θα τον ρωτήσουν;
Γενικά θα υπάρξει καμία εξέλιξη και μ' αυτόν;
Γενικά θα υπάρξει καμία εξέλιξη και μ' αυτόν;
- pagotatzis
renegade έγραψε:Καταλαβαίνω την όποια αντίθεση στην απομάκρυνση, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι την τόσο μεγάλη επίθεση απέναντι στην διοίκηση.
Προφανώς και η διοικητική δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη ή νιώθει ότι το μεγαλύτερο στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα θέλω του συλλόγου.
Προφανώς αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή θα οδηγηθούν σε διαζύγιο
Αυτό έπρεπε να γίνει πριν τα πλέι οφ
Και να αποχαιρετήσει μετά το τελευταίο ματς με αεχ
Εχειθ χαθεί πολύτιμος χρόνος
Τα ίδια και τα ίδια κάθε χρονιά
- ΑποστόληςΑ
xrisitsapa έγραψε:Παντως βγαινει απο ολους οτι υπαρχει θεμα προπονητη.
Αρα τι μεταγραφες συζηταμε εμεις εδω μεσα...
Τις μεταγραφές του προπονητικού τημ.
- ΑποστόληςΑ
danirifle έγραψε:αυτός ο βάζελος υπάρχει κάτι που δεν θέλει από τον ΠΑΟΚ?
Θα πάρει πακέτο Razvan, Meite, Taison και Brandon.
(είσαι τρέλα με την πράσινη φανέλα...)
xrisitsapa έγραψε:Παντως βγαινει απο ολους οτι υπαρχει θεμα προπονητη.
Αρα τι μεταγραφες συζηταμε εμεις εδω μεσα...
μια μεταγραφη προπονητή να μην ψάξουμε δλδ ;

pagotatzis έγραψε:renegade έγραψε:Καταλαβαίνω την όποια αντίθεση στην απομάκρυνση, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι την τόσο μεγάλη επίθεση απέναντι στην διοίκηση.
Προφανώς και η διοικητική δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη ή νιώθει ότι το μεγαλύτερο στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα θέλω του συλλόγου.
Ο ΠΑΟΚ είχε στόχους μέχρι την τελευταία μέρα. Το να έχω την εικόνα της κούλας στα πλέι οφ γιατί δήθεν θα κέρδιζαν χρονο για μένα είναι αστείο ως επιχείρημα.
Επίσης κανένας οργανισμός δεν κάθεται να συζητήσει και να προγραμματίσει την επόμενη σεζόν πριν λήξει η προηγούμενη.
Το μεγάλο κακό γίνεται με τους μυθιστοριογράφους που γράφουν μυθιστορήματα και παίζουν με το μυαλό των οπαδών
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 20 Μάιος 2025, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τόσο καιρό δλδ τζάμπα οι'Μεταγραφές καλοκαιριού 2025' κλείστετο Moderators παίχτής δεν θα έρθει ας έρθει με τα λεγόμενα που λένε τα λένε όλοι δεν τα λένε 1 μόνο παίχτης γιοκ για αυτό χθες στο 11εμείς11αυτοί ο Κόλκας είπε αφού απάντησαν αρδ ομάδων αρή-αεκ-γαυρο γιοκ μουδιασμένος,παιχτης αν έρθει Ιούλιο άλλωστε προκριματικά EuropaLeague Αύγουστο θα παίξουμε δεν παίζουμε ConferenceLeague να αναστατωνόμαστε.
- pagotatzis
renegade έγραψε:pagotatzis έγραψε:renegade έγραψε:Καταλαβαίνω την όποια αντίθεση στην απομάκρυνση, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι την τόσο μεγάλη επίθεση απέναντι στην διοίκηση.
Ο ΠΑΟΚ είχε στόχους μέχρι την τελευταία μέρα. Το να έχω την εικόνα της κούλας στα πλέι οφ γιατί δήθεν θα κέρδιζαν χρονο για μένα είναι αστείο ως επιχείρημα.
Επίσης κανένας οργανισμός δεν κάθεται να συζητήσει και να προγραμματίσει την επόμενη σεζόν πριν λήξει η προηγούμενη

Ολα τα σοβαρά κλαμπ σχεδιάζουν την επόμενη μέρα πολλή νωρίς
Πόσοι προπονητές ξέρουν πολλές αγωνιστικές πριν ότι δεν θα συνεχίσουν και δουλεύουν μια χαρά έως το τέλος
Βρε φίλε ,τώρα σοβαρά ;
Δλδ νομίζεις ότι τελειώνει η σεζόν και μετά ξεκινάνε τον σχεδιασμό;
Είσαι σοβαρός ;
-
Κάποιοι δουλεύουν κ ολόκληρη χρόνια έχοντας ανακοίνωση ότι την επόμενη φεύγουν.
- Σουριναμέζος
renegade έγραψε:Καταλαβαίνω την όποια αντίθεση στην απομάκρυνση, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι την τόσο μεγάλη επίθεση απέναντι στην διοίκηση.
Το ερώτημα είναι ποιά είναι τα θέλω του συλλόγου, ποιός τα έχει θέσει, και αν όλοι στην διοίκηση έχουν τα ίδια θέλω.
Ξέρουμε επακριβώς ποιά είναι τα θέλω του προπονητή, ας πέσουν οι μάσκες και στην άλλη πλευρά
- pagotatzis
Το ξανά γράφω
Έπρεπε πριν τα πλέι οφ να ξεκαθαρίσουν και οι δυο μεριές και να δώσουν τα χέρια η να χωρίσουν ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων των πλέι οφ !
Έτσι θα έπραγαν τα σοβαρά κλαμπ !
Αλλα τι να λέμε τώρα
Στο ίδιο έργο θεατές για ένα ακόμα καλοκαίρι !
Έπρεπε πριν τα πλέι οφ να ξεκαθαρίσουν και οι δυο μεριές και να δώσουν τα χέρια η να χωρίσουν ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων των πλέι οφ !
Έτσι θα έπραγαν τα σοβαρά κλαμπ !
Αλλα τι να λέμε τώρα
Στο ίδιο έργο θεατές για ένα ακόμα καλοκαίρι !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Τρί 20 Μάιος 2025, 18:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παγωτατζη αυτό που λες είναι μόνο το 5% του συνολικού σχεδίου της σεζόν.
- pagotatzis
Τα 95% είναι μετά το τέλος της σεζόν , έτσι νομίζεις δουλεύουν τα κλαμπ ;
Έτσι μας μάθανε στον ΠΑΟΚ φίλε
Το σωστό πιο είναι ;
Έτσι μας μάθανε στον ΠΑΟΚ φίλε
Το σωστό πιο είναι ;
Fawkes έγραψε:Ettien26 έγραψε:Special 4 έγραψε:Δεν πιστεύω ότι δεν έχει γίνει καμία προεργασία.
Για το timing το συζητάμε.
Εγώ πάλι πιστεύω το αντίθετο για το ταιμινγκ. Ανεξάρτητα από την άποψη που έχει ο καθένας για τον Λουτσέσκου, εάν αποφάσισαν να φέρουν άλλο προπονητή τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος. Υπάρχουν ακόμη 40 μέρεις για την έναρξη της προετοιμασίας και 2,5 μήνες για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Διάστημα δηλαδή αρκετό για να μάθει ένας προπονητής την ομάδα.
Μα αυτό ακριβώς είναι το λάθος (ένα από τα λάθη)
Αν αποφάσισαν όπως λες να φέρουν άλλο προπονητή θα έπρεπε αυτός να είναι ήδη εδώ και να ασχολείται με την σχεδίαση της προετοιμασίας και το ρόστερ.
Και όχι να ασχολούμαστε τώρα με το ότι θα γίνει και αν θα γίνει κάποια συνομιλία με τον Ιβαν.
Για τον δυσκίνητο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα πράγματα δεν είναι αργά. Χρόνος υπάρχει. Δεν λες πάλι καλά που δεν φτάσαμε παραμονές προετοιμασίας να ασχολούμαστε με αυτό το θέμα...