Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Στο Sport24 γράφουν ότι έχουμε κάνει "πολύ πιεστική, πολύ φορτική και πολύ δελεαστική προσέγγιση" στον Μαρκ Φαν Μπομελ για την θέση του προπονητή.
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
Van bommel μια χαρα περίπτωση πάντως. Την κουλα την ειχε καθαρίσει σαν αυγο.
-
Patron έγραψε:aivas19 έγραψε:Mīngus έγραψε:Σύμφωνα με Gazetta που επικαλείται κύκλους του Λουτσέσκου, διαμηνύει ότι δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί.
Άρα μήπως ψάχνουν τρόπο να τον ξεφορτωθούν χωρίς να πληρωθεί η ρήτρα;
Και ο Κολκας ειπε οτι ο Λουτσε δε θελει να φυγει και οτι η δυσαρεσκεια ερχεται απο την πλευρα της διοικησης
Μιαμι μεριά;
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] +1 κωδικος χωρας
-
-
Γιατί να ψαχνουμε ρε αδερφε? Οπως ψαχναμε το καλοκαίρι του '19 , θα ψαξουμε και τωρα.
Patron έγραψε:Προφανώς κ δεν πρόκειται για τις ανανεώσεις Σβαμπ, Ταισον κ Ντιλαν. Πρόκειται για κάτι βαθύτερο, ελπίζω να μην πηδάει από το πλοίο ο Ραζβάν.
Αυτό είναι κάτι πολύ σοβαρό που επισημαίνεις Patron. Βρισκόμενοι στο σκοτάδι τίποτα δεν αποκλείεται.
Νομίζω πως ότι γίνει θα είναι γρήγορο. Δε θα φτάσει ως την Παρασκευή..
Ντάξει. Είμαστε παρανοϊκοί και μας αρέσει να το δείχνουμε. Ας το διασκεδάσουμε λοιπόν...
blackchaos έγραψε:Ψάχνετε ήδη καινούργιο προπονητή δηλαδή τώρα? Ωραίοι
Ναι εγώ επικοινώνησα με τον Φαν Μπομελ, το διέρρευσα στο sport24 και μετά ήρθα εδώ να σε αναστατωσω.
Billpaok666 έγραψε:Και για Φαν Μποκβουρστ θα προσθετα με μπολικη μουσταρδα
Με curry sauce έχεις δοκιμάσει; Πάει;
-
Καταλαβαίνω την όποια αντίθεση στην απομάκρυνση, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι την τόσο μεγάλη επίθεση απέναντι στην διοίκηση.
Προφανώς και η διοικητική δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη ή νιώθει ότι το μεγαλύτερο στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα θέλω του συλλόγου.
Προφανώς αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή θα οδηγηθούν σε διαζύγιο
Προφανώς και η διοικητική δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη ή νιώθει ότι το μεγαλύτερο στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα θέλω του συλλόγου.
Προφανώς αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή θα οδηγηθούν σε διαζύγιο