Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εικόνα

ινπαοκ

Ο ΠΑΟΚ επέλεξε για ακόμη μια σεζόν να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, επιλέγοντας αυτή τη φορά την περιοχή του Ζάλτμπομελ.

Το «χτίσιμο» του ΠΑΟΚ της νέας σεζόν θα ξεκινήσει στις 14 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 27 του ίδιου μήνα, ενώ η αποστολή του Δικεφάλου θα διαμείνει στο Van der Valk Hotel Zaltbommel.

Όσον αφορά την προετοιμασία αυτή θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της τοπικής ομάδας NIVO-Sparta, που χρησιμοποιεί ως έδρα το προπονητικό κέντρο De Watertoren sports park.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Είναι ιδέα μου ή παλιότερα κάναμε μεγαλύτερη προετοιμασία στο εξωτερικό;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Θεωρώ μία από τις χειρότερες επιλογές προπονητικού εβερ
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Ε πες και το γιατί
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Να το μαντέψετε αγαπητέ Montrealiotis. :lol:

Βρε συ Ρενέ, αυτό που γράφεις κάτι, χωρίς να το εξηγείς, γιατί το κάνεις;

Εξήγησέ το και σε μας τους αδαείς που δεν ξέρουμε, γιατί το Ζάλτμπομελ θεωρείς ότι είναι μία από τις χειρότερες επιλογές προπονητικού ever.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Έχει πολύ μέτριο brunch.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Special 4 έγραψε:Να το μαντέψετε αγαπητέ Montrealiotis. :lol:

Βρε συ Ρενέ, αυτό που γράφεις κάτι, χωρίς να το εξηγείς, γιατί το κάνεις;

Εξήγησέ το και σε μας τους αδαείς που δεν ξέρουμε, γιατί το Ζάλτμπομελ θεωρείς ότι είναι μία από τις χειρότερες επιλογές προπονητικού ever.

Δεν ήξερα ότι οποτεδήποτε θέλω να εκφράσω μια άποψη θα πρέπει να ακολουθεί σεντόνι με αιτιολόγηση λες και πρέπει να εγκριθεί και να γραφτεί στα καταστατικά.

Αλλά άντε αφού το θες τόσο πολύ να γράψω κάποια βασικά.
Πρώτον το ξενοδοχείο δεν έχει καμία σχέση με άλλα ξενοδοχεία που πηγαίναμε όπως το Μπίλντερμπεργκ τα οποία ειναι ιδανικα για απομόνωση.
Η απομόνωση στην προετοιμασία είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Αντίθετα βεπικεξαμε ένα ξενοδοχείο πάνω στην Α2 που δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο και ούτε υπάρχει η ανάλογη φυσικη ομορφιά .
Επίσης το ξενοδοχείο δεν διαθέτει τις εσωτερικές υποδομές ανάλογες των παραδοσιακών ξενοδοχείων που επιλέγουν ομάδες για την προετοιμασία τους. Ακόμα και αν γίνουν κάποιες προσπάθειες για επιπλέον παροχές ,πάλι δεν φτάνει για να πλησιάσουν ξενοδοχεία όπως του Μπίλντερμπεργκ.
Aκομα και η απόσταση από τα γήπεδα είναι αρκετά μεγάλη η οποία είναι 15 λεπτά με το ποδήλατο.

Δεύτερον το κλίμα.. χωρίς λόγο ανεβήκαμε πιο βόρεια και δυτικά που το ωκεάνιο κλίμα είναι πιο αισθητο. Αν προσθέσεις και το ότι η περιοχή είναι στις όχθες του Βάαλ κάνει την υγρασία να είναι πιο υψηλή. Αν έχουμε την ατυχία και ανέβουν οι θερμοκρασίες λίγο πάνω από τους μέσους όρους κάνουν αρκετά πιο επίπονη την προπόνηση.
Μπορεί κάποιος να μην ξέρει αλλά τους 27 βαθμούς εκεί τους νιώθεις όπως τους +35 στην Ελλάδα.

Αυτά είναι τα βασικά. Υπάρχει και άλλα δευτερεύοντα
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Οκ. Εγώ νομίζω ότι είναι αρκετά σοβαρά αυτά που λες και αρχίζω να κάνω σενάρια στο μυαλό μου…
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Σενάρια για το κόστος;
Άβαταρ μέλους
Special 4

Πολύ σημαντικά αυτά που γράφει ο Ρενέ και τον ευχαριστώ που τα παρέθεσε.

Εύλογα επίσης τα ερωτηματικά για το ποιό λόγο επιλέχθηκε αυτό το κέντρο προετοιμασίας.

Μία υπόθεση είναι ότι περιμέναμε να δούμε αν θα παίξουμε Europa ή Conference, με βάση τον τελικό κυπέλλου, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουμε στο booking και τα προπονητικά που πηγαίναμε τα τελευταία χρόνια, όπως στο Άπελντορν ή στο Τέχελεν να είναι reserved από άλλες ομάδες.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Το δικό μου μυαλό πήγε σε εξυπνάδες τύπου, δες εγώ τι βρήκα, με το μισό κόστος κλπ κλπ. Ότι κάποιος προσπαθεί να δειχτεί και καλά.
Πάντα φυσικά παραμένουν ΣΕΝΑΡΙΑ. Αλλά πολλά τέτοια περιστατικά μαζεύονται κατ έμε.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Εμένα γενικά μου έχει εντυπωθεί ότι οι ομάδες παίρνουν τα βουνά για προετοιμασία.
Ετσι η Ολλανδία κ η επιμονή τόσα χρόνια εκεί μου φαίνεται κάπως.
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

Αντε να ξεκινήσουν τα αγωνιστικά.

Από τις 14 ως τις 27 Ιουλίου, η κορυφαία ελληνική ομάδα του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο De Watertoren για την προετοιμασία του. Αυτή είναι μια μοναδική εκδήλωση για τον σύλλογο μας και για το Ζαλτμπόμελ.
Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος διεθνούς εμβέλειας κι επιλέγει συνειδητά το περιβάλλον και τις εγκαταστάσεις μας. Όλοι μπορούμε να είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό.
Ο ΠΑΟΚ θα προπονείται αρκετές φορές την ημέρα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου (οι ώρες θα ανακοινωθούν σύντομα) και θα παίξει επίσης δύο αγώνες προπόνησης στο αθλητικό μας πάρκο:
Σάββατο 19 Ιουλίου στις 6 μ.μ.: ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης – Go Ahead Eagles
Παρασκευή 25 Ιουλίου (Δεν έχει ανακοινωθεί ώρα): ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης – De Graafschap
Τόσο οι αγώνες όσο και ένας μεγάλος αριθμός προπονήσεων θα μεταδοθούν ζωντανά από την ελληνική τηλεόραση. Αυτό δεν είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός, αλλά και ένα σπουδαίο βήμα για τον NIVO-Sparta ως σύλλογο».
souniotis

Δημοσίευση από souniotis »

Ξερουμε ποια φιλικα και ποτε θα γινουν?
Άβαταρ μέλους
Special 4

16 Ιουλίου παίζουμε με Άγιαξ.

Χωρίς κόσμο.

19 Ιουλίου Γκόου Αχεντ Ιγκλς

25 Ιουλίου Ντε Γκρααφστσαπ