Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paokspren

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από paokspren »

john4serres έγραψε:Σιωπή και στασιμότητα. Το αγαπημένο μας.

Τουλάχιστον δεν είναι Σιώπης και στασιμότητα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αχ τι ωραία που δεν θα ακούσουμε πάλι για Σιώπη!
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

paokspren έγραψε:
Dimitris_L4 έγραψε:Επειδη κτ πολυ σοβαρο πηρε το αυτι μου, το οποιο επηρεαζει ολο το σχεδιασμο θα πω απλα οτι εκκρεμει μια ΚΟΜΒΙΚΟΤΑΤΗ συναντηση-τηλεδιασκεψη μεταξυ Ραζβαν κ Ιβαν...υπομονη μεχρο τελος της εβδομαδας...ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Αδερφέ ξέρεις κάτι, αν αυτό το σοβαρό που άκουσες μπορείς να το μοιραστείς τότε πες το. Αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις, μην γράφεις τίποτα. Το να αφήνεις κάτι τόσο αόριστο να κρέμεται σαν υπονοούμενο είναι τραγικό γιατί ο κάθε ένας μπαίνει στην διαδικασία να φαντασιωθεί τι μπορεί να σημαίνει. Αποχωρεί ο Ιβάν? Φέυγει ο Λουτσέσκου και έρχεται ο Χαραλάμπους? Θα πουληθεί ο Ντέλιας? Αποφάσιστηκε να μην αγοραστεί ο Μειτέ? Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, ή τίποτα απ' όλα αυτά. Είναι παντελώς ανεύθυνο και συντελεί στην καλοκαιρινή τοξικότητα που υπάρχει εδώ μέσα.

Υποθέτω ότι δεν είναι αυτή η πρόθεση σου αλλά δεν είναι οκ.

Παρεπιπτόντως το ίδιο ισχύει και με τους μεταγραφικούς χρησμούς του παπα-κομπλεξικού.

Σ ειπα οτι υπαρχει κρισιμη συναντηση-τηλεδιασκεψη μεταξυ Ιβαν-Ραζβαν...που να παει ρε τρελε ο Ιβαν....Κοιτα επειδη στο παρελθον εχουμε μιλησει με παιδι απο εδω μεσα, ξερει απο που μπορει να γνωριζω καποια πραγματα κλπ κλπ...Εγω απλα τονιζω οτι πρεπει να εχουμε υπομονη!!!
Patron

Δημοσίευση από Patron »

[youtube]zNDRfkY4WPA[/youtube]
Άβαταρ μέλους
lunatic4

Δημοσίευση από lunatic4 »

Mīngus έγραψε:Η μέρα της μαρμότας 2025 έπρεπε να λέγεται αυτό το topic.

Πραγματικά κάποιες φορές αρχίζω να διαβάζω και κοιτάω ημερομηνία, λέω τι έγινε τα περσινά μου άνοιξε σαν να τα έχω ξαναδιαβάσει αυτά
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

Τσάμπα ειμαστε εδώ νομίζω ακόμα δεν εχουν μιλήσει κάν.
leftosss4

Δημοσίευση από leftosss4 »

Καλησπέρα,

Είναι ακόμα 20 Μαΐου, καμμία ομάδα δεν έχει κάνει κάτι και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τοση αρνητικότητα;

Εγώ πιστεύω όσον αφορά τους γνωστούς ρεπόρτερ ότι απλά πιέζουν καταστάσεις και βγαίνουν δημόσια για να μην φάνε σκατο. Απλά καβατζονονται. Όσον αφορά τον Λουτσεσκου δεν νομίζω να φύγει.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Αν αληθεύει ότι αυτήν την εβδομάδα ξεκαθαρίζει αν θα μείνει ο Ραζβαν ,τότες ήδη ξεκηνησαμε
στραβά και λάθος !
Πριν τα πλέι οφ έπρεπε να είχε καθαρίσει το τοπίο ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων των πλέι οφ !
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Απο που βγαίνει θέμα προπονητή ? :nairepaok:
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

απο την ολη ατμοσφαιρα αλλα και απο τον βασιλοπουλο που χθες ειπε οτι μεχρι την παρασκευη αποφασιζουν αν συνεχισουν μαζι
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Αν ψησαμε τον Κονσεϊσαο καπως να ερθει ας γινει αλλαγη προπονητη.

Αν δεν εχει βρεθει κατι αυτου του επιπεδου και παμε για αλλαγη προπονητη με ελπιδα οτι αν και πως καηκαμε.

Φοβαμαι οτι ισχυει το δευτερο ελπιζω να ισχυει το πρωτο τραγικο που ακομα δεν εχει τελειωσει το θεμα προπονητη στην ομαδα.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

μην φοβαστε αντι του πιο επιτυχημένου προπονητη της ιστοριας μας που ειναι ο μονος που εχει ανεχθει τον τροπο λειτουργίας αυτης της διοίκησης, θα φερει τεραστιο προπονητη ο παντελης ο τηλεκαρτας και ο κοντομαιαμης.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ο μόνος τρόπος να φύγει ο Ραζβαν είναι να παραιτηθεί ο ίδιος. Και ο ίδιος θα παραιτηθεί μόνο αν ο Ιβαν δεν του δώσει τα εργαλεία να κάνει το κάτι παραπάνω. Το να φύγει ο Ραζβαν εν προκειμενω είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Το ότι βγαίνει από παντού ότι κάτι δεν πάει καλά σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν είναι παπαριες των αρδ.
Αν περιμένουν να κάνουν συζητήσεις με τον Λουτσεσκου τώρα, είναι απλά επικίνδυνοι και πρέπει να απομακρυνθούν όλοι, εκτός του Ιβαν ο οποίος πρέπει να πιεστεί να αναλάβει δράση. Δεν γίνεται να περνάει πάλι όλο αυτό ασχολίαστο. Κάτι πρέπει να γίνει.

Αλλαγή προπονητή αν ήθελες έκανες πριν τα πλέι οφ.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

embuji έγραψε:Αν ψησαμε τον Κονσεϊσαο καπως να ερθει ας γινει αλλαγη προπονητη.

Αν δεν εχει βρεθει κατι αυτου του επιπεδου και παμε για αλλαγη προπονητη με ελπιδα οτι αν και πως καηκαμε.

Φοβαμαι οτι ισχυει το δευτερο ελπιζω να ισχυει το πρωτο τραγικο που ακομα δεν εχει τελειωσει το θεμα προπονητη στην ομαδα.
Δεν υπάρχει σοβαρός Πορτογάλος προπονητής .Σχολή απάτη

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”