Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025ι λευ
Σαν καλά να τα λέει ο nkoss παραπάνω.
Εγώ πάντως δεν ξέρω τίποτε, ότι μάθω είναι από εδώ μέσα.
Ως συνήθως θα δούμε στην πράξη τι θα γίνει. Πάντως ο Ιβάν συνεχίζει να βάζει χρήματα στις ΑΜΚ, με την ενασχόλησή του με τον ΠΑΟΚ δηλαδή, οικονομικά δεν κερδίζει. Τώρα γιατί με τόσες πωλήσεις και συνεχή Ευρώπη δεν είμαστε στο +, αυτό δεν το ξέρω, αλλά δεν είμαι και λογιστής.
Αυτό που φαίνεται είναι οτι οι Ακαδημίες είναι πολύ σημαντικές και πρέπει να συνεχιστεί η επένδυση σε αυτές.
Εγώ πάντως δεν ξέρω τίποτε, ότι μάθω είναι από εδώ μέσα.
Ως συνήθως θα δούμε στην πράξη τι θα γίνει. Πάντως ο Ιβάν συνεχίζει να βάζει χρήματα στις ΑΜΚ, με την ενασχόλησή του με τον ΠΑΟΚ δηλαδή, οικονομικά δεν κερδίζει. Τώρα γιατί με τόσες πωλήσεις και συνεχή Ευρώπη δεν είμαστε στο +, αυτό δεν το ξέρω, αλλά δεν είμαι και λογιστής.
Αυτό που φαίνεται είναι οτι οι Ακαδημίες είναι πολύ σημαντικές και πρέπει να συνεχιστεί η επένδυση σε αυτές.
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
embuji έγραψε:O Φρουρος στην εκπομπη του αναφερθηκε οτι ενδιαφερομαστε για τον Davie Selke
https://www.transfermarkt.com/davie-sel ... ler/178459
Περι Selke ο λογος,σε μικρες ομαδες της Μπουντεσλιγκα,ποτε δεν φορτωσε πανω απο 10 γκολ,αλλα ειχε μια σταθεροτητα,φετος στην Β γερμανιας,εκανε χαβαλε.Γενικα ειναι ενα επιθετικος safe επιλογης,θα σου βγει λυρα 100,προτιμω τετοιες επιλογες απο ονοματα τυπου Γιοβιτς,που μπορει να σου βγουν,μπορει κ οχι.
Με την αποδοση που εχουν τα φορ μας ο Σελκε φαινεται σαν τον Μπενζεμα. Ταυρι, πιο πολυ ταργκετ μαν αλλα δεν ειναι και καδρονι
Και τον Χαλαντ να πάρουμε, μέχρι να τον δω να παστελωνει με τα ασπρόμαυρα θα τον θεωρώ κάτι ανάμεσα σε Τσολακ και Σαματα.
Τέτοιο είναι το ψυχικό τραύμα μετά τους Πριγιο, Ακπομ, Σφιντερσκι.
Τέτοιο είναι το ψυχικό τραύμα μετά τους Πριγιο, Ακπομ, Σφιντερσκι.
-
- Patricio_4
Χθες ρώτησαν τους todayδες άμα ήξεραν κάτι για Σελκε και ο Τοσκίτσης είπε ότι δεν τον γνώριζε καν.
Νομιζω πως θα πρεπει να γινει κατι με τα σχολια που παρουσιαζουν ως βεβαιοτητες... πράγματα που δεν εχουν συμβεί. Διαβάζουμε για Οττο που εχει φυγει ηδη (!), για πωλητηριο σε έναν εκ των Ντεσποντοφ-Ζιφκοβιτς (!) και ο,τι αλλη ανακριβεια μπορει να σκαρφιστει ανθρωπινος εγκεφαλος.
Ξερετε, παιδια, ειναι αλλο πράγμα η διαίσθηση που μπορεί να εχουμε για το τι θα συμβει στο μελλον και αλλο το τι εχει ηδη συμβει.
Θα ηταν καλο λοιπον να φιλτραρουμε λιγακι τα γραφομενα μας, διοτι υπάρχουν ανθρωποι που ενημερωνονται αποκλειστικα και μονο απο το PAOKmania. .
Ξερετε, παιδια, ειναι αλλο πράγμα η διαίσθηση που μπορεί να εχουμε για το τι θα συμβει στο μελλον και αλλο το τι εχει ηδη συμβει.
Θα ηταν καλο λοιπον να φιλτραρουμε λιγακι τα γραφομενα μας, διοτι υπάρχουν ανθρωποι που ενημερωνονται αποκλειστικα και μονο απο το PAOKmania. .
Αυτο ειδικα με τον ζιλε ειναι απιστευτο. Μολις εκανε δευτερο παιδι με την ελληνιδα γυναικα του, Ειναι ο πιο καλοπληρωμενος ποδοσφαιριστης στην ομαδα, τον αγαπανε ΟΛΟΙ, ειναι αρχηγος της ομαδας. ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ; Που θα βρει κατι καλυτερο.
-
Περι Selke ο λογος,σε μικρες ομαδες της Μπουντεσλιγκα,ποτε δεν φορτωσε πανω απο 10 γκολ,αλλα ειχε μια σταθεροτητα,φετος στην Β γερμανιας,εκανε χαβαλε.Γενικα ειναι ενα επιθετικος safe επιλογης,θα σου βγει λυρα 100,προτιμω τετοιες επιλογες απο ονοματα τυπου Γιοβιτς,που μπορει να σου βγουν,μπορει κ οχι.
Ο Selke φέτος έχει 20 γκολ και τα 10 είναι με το κεφάλι. Αφού εμείς μπακ που βγάζουν σέντρες δεν έχουμε,τι να τον κάνουμε. Και με Σαματτα τα ίδια λέγαμε προπερσι για το κεφάλι του και η ομάδα ξεκινούσε να κανει σέντρες με το που έβγαινε αλλαγή
Ο Selke φέτος έχει 20 γκολ και τα 10 είναι με το κεφάλι. Αφού εμείς μπακ που βγάζουν σέντρες δεν έχουμε,τι να τον κάνουμε. Και με Σαματτα τα ίδια λέγαμε προπερσι για το κεφάλι του και η ομάδα ξεκινούσε να κανει σέντρες με το που έβγαινε αλλαγή
- loukas karadimos
Λοιπόν μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον Ιβαν
Μου είπε να μην ακούνε τι λένε δεξιά και αριστερά τα τρολ του διαδικτύου και οτι με τον ρεζβαν έχουν συμφωνήσει την ενίσχυση του άξονα με 5 παίκτες πρώτης γραμμής, δύο τερματοφύλακες ακόμα και τρεις επιθετικούς
Ο Ιβαν ισχυρίζεται ότι η χασούρα από πέρσι είναι 6 κάσες μπυρες και 2 γουρουνοπούλες που σαβουρωσε ο μουργκ πριν πάει αραβια τον οποίον θα πουλήσει 10 μυρια για παραδειγματισμό και θα τα φάει στην Γαλήνη γιατί μισεί τον ΠΑΟΚ
Τώρα όσον αφορά το γήπεδο είπε ότι θα κάνει γήπεδο 100.000 θέσεων αλλά μόνο οι 40.000 θα είναι πάνω απ τη γη καθώς κάτω απ το καινούργιο μας γήπεδο θα βάλει Χαρίλαου και Καυτατζόγλειο για να μην ξαναδούν το φως του ήλιου
Προπονητικό δεν χρειαζόμαστε έχουμε τον Ραζβαν θα τους πει εκεί δυο λόγια κάθε Σάββατο βράδυ και είμαστε καλά
Πιο από μέσα πληροφορίες δεν υπάρχουν σας λέω!!!
Μου είπε να μην ακούνε τι λένε δεξιά και αριστερά τα τρολ του διαδικτύου και οτι με τον ρεζβαν έχουν συμφωνήσει την ενίσχυση του άξονα με 5 παίκτες πρώτης γραμμής, δύο τερματοφύλακες ακόμα και τρεις επιθετικούς
Ο Ιβαν ισχυρίζεται ότι η χασούρα από πέρσι είναι 6 κάσες μπυρες και 2 γουρουνοπούλες που σαβουρωσε ο μουργκ πριν πάει αραβια τον οποίον θα πουλήσει 10 μυρια για παραδειγματισμό και θα τα φάει στην Γαλήνη γιατί μισεί τον ΠΑΟΚ
Τώρα όσον αφορά το γήπεδο είπε ότι θα κάνει γήπεδο 100.000 θέσεων αλλά μόνο οι 40.000 θα είναι πάνω απ τη γη καθώς κάτω απ το καινούργιο μας γήπεδο θα βάλει Χαρίλαου και Καυτατζόγλειο για να μην ξαναδούν το φως του ήλιου
Προπονητικό δεν χρειαζόμαστε έχουμε τον Ραζβαν θα τους πει εκεί δυο λόγια κάθε Σάββατο βράδυ και είμαστε καλά
Πιο από μέσα πληροφορίες δεν υπάρχουν σας λέω!!!
- john4serres
Ο Τσακαλέας χθες είπε ότι υπάρχει πιθανότητα πώλησης του Ντεσπόντοφ, η παε θα ακούσει προτάσεις κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ.
Η ΠΑΕ που ακούει προτάσεις για Ντεσπόντοφ στα 4 εκατομμύρια και είναι ικανοποιημένη με 7 εκατομμύρια για τον Κοτάρσκι (γράφτηκαν και ειπώθηκαν αυτά), αγόρασε τον Γκουγκεσασβίλι 1 εκατομμύριο από τα Σέρρας και του δίνει 600 χιλιάρικα συμβόλαιο, όσα δηλαδή παίρνει ο Ντέλιας ως συμβόλαιο.
Υπόψιν ότι η χρηματιστηριακή αξία Κοτάρσκι και Ντεσπόντοφ είναι στα 8 εκατομμύρια.
Καλά θα πάει κι αυτό.
Υπόψιν ότι η χρηματιστηριακή αξία Κοτάρσκι και Ντεσπόντοφ είναι στα 8 εκατομμύρια.
Καλά θα πάει κι αυτό.
- ΑποστόληςΑ
Διανύουμε μεταγραφική περίοδο που σημαίνει ότι καλό θα ήταν να μην δίνουμε πάνω από 5% βάση σε ό,τι ακούμε.
(άντε 7%, γιατί είμαι και ευγενής)
(άντε 7%, γιατί είμαι και ευγενής)
-
john4serres έγραψε:Ο Τσακαλέας χθες είπε ότι υπάρχει πιθανότητα πώλησης του Ντεσπόντοφ, η παε θα ακούσει προτάσεις κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ.
Δεν υπαρχει περιπτωση η Γκοντσαρεβα να δεχτει τετοια προταση. 7+ απο Αραβια ισως