Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Ο Γιοβιτς γιατί σας αρέσει; Από τα χειρότερα φορ που έχω δει στη Μίλαν και τα τελευταία 15 χρόνια έχουν περάσει και πολλά παλτα
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Ο Ιβάν δέχθηκε την αφαίρεση της αυτόματης ανανέωσης.gergeo4 έγραψε:ΑΝ ισχυει οτι βγαλαμε το +1 του οττο γιατι το ζητησε ο παιχτης,τοτε ειναι για "κλωτσιες" και εναντιον του συλλογου....
-
Ειναι λογικη μαρσιαλ. Φερνεις ενα ξεγραμμενο, ταλαιπωρημενο, χωρις διαθεση για μπαλα και θα κανει παπάδες εδω. Ή μπορει και οχι.
- john4serres
Προπέρσινα μπαγιάτικα κουλούριαXlapatsas4 έγραψε:ο κουλιανος λεει milan gajic για δεξι μπακ αν δεν μεινει ο οττο
Νομίζω ότι φέτος δε θα αλλάξει κάτι το ιδιαίτερο στη συνόλικη στόχευσή μας . Το ράφι που ψωνίζουμε και τα χαρακτηριστικά , δε περιμένω να αλλάξουν. Οι Μπακαγιοκοι , οι Μειτε, οι Λοβρεν κλπ πάντα είναι μέσα στην εξίσωση καθώς είναι η μόνη διέξοδος για μια ομάδα στα κυβικά μας να βάλει ποιότητα και εμπειρία. Όλο το ζουμί είναι να σου βγαίνουν Μειτε και Ταισον κι όχι Μπαγαγιόκοι . Και να τους παντρέψεις με νέο αίμα.
Ελπίζω σε καλύτερη συνεννόηση και ευελιξία στις επιλογές.
Κι επιτέλους να υπάρχουν 2 νέοι παίκτες από τους μικρούς στο rotation της ομάδας.
Ελπίζω σε καλύτερη συνεννόηση και ευελιξία στις επιλογές.
Κι επιτέλους να υπάρχουν 2 νέοι παίκτες από τους μικρούς στο rotation της ομάδας.
-
cartman έγραψε:Ο Γιοβιτς γιατί σας αρέσει; Από τα χειρότερα φορ που έχω δει στη Μίλαν και τα τελευταία 15 χρόνια έχουν περάσει και πολλά παλτα
επειδη παρακολουθω Μιλαν χρονια τωρα, φετος ο Γιοβιτς εκανε πολυ καλα παιχνιδια και δειχνει να εχει ξεπερασει πληρως τους τραυματισμους του. Υπηρχαν πολλες φωνες μεσα στη Μιλαν να ανανεωσει ο Γιοβιτς και εκτιμουν πολυ τη σταση του παιχτη να παλεψει για μια θεση στην ομαδα ενω θα μπορουσε να κατσει πανω στο συμβολαιο του.
Ειναι σε καλη ηλικια ακομα (28) και μην ξεχναμε οτι 3-4 χρονια πριν ηταν σε τοπ επιπεδο ΤσΛ (πριν τους τραυματισμους).
Εγω προσωπικα θα τον ηθελα πολυ στον ΠΑΟΚ για βασικο και τον θεωρω πανω ραφι
- Mitsospaoki4
- Moderator
Στα πιθανά έσοδα ας υπολογίσουμε και ένα ποσό 8-10μυριων αν πωληθεί ο Κουλιερακης στα ποσά που ακούγονται.
Ο κολκας τα μαύρισε όλα .. δεν υπάρχει τίποτα , δεν δουλεύει τίποτα .. όλοι έχουν δικιά τους ατζέντα ( ποιοι είναι πάλι αυτοί οι όλοι που κάνουν κουμάντο είναι άλυτο μυστήριο ) και όλοι είναι χαμηλού επιπέδου μικρο στελέχη χωρίς εκτόπισμα στην αγορά ( το ξέρουμε αυτό ) ..
Γενικά η φάση πιστεύω έιναι η εξής : ο ιβαν τους είπε κάντε ένα πλάνο και σε 15-20 μέρες μιλάμε .. και κάνει ο καθένας το δικό του χωρίς να μπορεί να κλείσει κάποια υπόθεση ..
Γενικά η φάση πιστεύω έιναι η εξής : ο ιβαν τους είπε κάντε ένα πλάνο και σε 15-20 μέρες μιλάμε .. και κάνει ο καθένας το δικό του χωρίς να μπορεί να κλείσει κάποια υπόθεση ..
Ναι σιγουρα αυτη ειναι η φαση. Λες και ο ΠΑΟΚ ειναι μπακαλικο.
Ρε τι καθεστε και ακουτε;
Ρε τι καθεστε και ακουτε;
- Mitsospaoki4
- Moderator
H καλιστα εχουν γραμμενους στο ριπαπα τους τους "φιλους" του κολκα μεσα στην ΠΑΕ και τους δινεται εντυπωση οτι δε γινεται καθολου δουλεια.
Demir έγραψε:Ο κολκας τα μαύρισε όλα .. δεν υπάρχει τίποτα , δεν δουλεύει τίποτα .. όλοι έχουν δικιά τους ατζέντα ( ποιοι είναι πάλι αυτοί οι όλοι που κάνουν κουμάντο είναι άλυτο μυστήριο ) και όλοι είναι χαμηλού επιπέδου μικρο στελέχη χωρίς εκτόπισμα στην αγορά ( το ξέρουμε αυτό ) ..
Προσωπικά, η πρόσφατη (ή και όχι μόνο) ιστορία, μου δείχνει ότι όταν οι εν πληρωμή οπαδοί δεν έχουν να μεταφέρουν ρεπορτάζ, τότε κάτι πάει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλά και σχεδιασμένα. Υπομονή θα πω.
Όταν είσαι περιτριγυρισμένος από ηλίθιους νομίζεις ότι είσαι έξυπνος... αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του κόλκα που σε συνδυασμό με την αναιταιολόγητη έπαρση του δημιουργούν μία καρικατούρα που μόνο γέλιο μπορεί να προσφέρει.
Δεν ξέρω για το εκτόπισμα όσων τρέχουνε τα μεταγραφικά, ξέρω όμως για το εκτόπισμα αυτουνού που θέλει να βάλει μέσα στην ομάδα ο οποίος φεύγει από θεσσαλονίκη για να διαπραγματευτεί μεταγραφή ελεύθερου και όταν επιστρέφει...για τον " ελεύθερο" ζητάνε 3 εκατομμύρια
Δεν ξέρω για το εκτόπισμα όσων τρέχουνε τα μεταγραφικά, ξέρω όμως για το εκτόπισμα αυτουνού που θέλει να βάλει μέσα στην ομάδα ο οποίος φεύγει από θεσσαλονίκη για να διαπραγματευτεί μεταγραφή ελεύθερου και όταν επιστρέφει...για τον " ελεύθερο" ζητάνε 3 εκατομμύρια
- Jean Valjean
Ποιός έκανε τον Κόλκα "σταρ" της δημοσιογραφίας;
Όσοι τον ακούν και όσοι τον διαβάζουν προφανώς, και φυσικά επαναλαμβάνουν δεξιά κι αριστερά όσα αυτός λέει και γράφει.
Και η μερίδα αυτή των οπαδών, που δεν ξέρω αν είναι μεγάλη ή μικρή αλλά πάντως είναι θορυβώδης, προσπαθεί να περάσει μηνύματα που στοχεύουν προσεκτικά είτε στον Λουτσέσκου είτε στον Ιβάν.
Όσοι τον ακούν και όσοι τον διαβάζουν προφανώς, και φυσικά επαναλαμβάνουν δεξιά κι αριστερά όσα αυτός λέει και γράφει.
Και η μερίδα αυτή των οπαδών, που δεν ξέρω αν είναι μεγάλη ή μικρή αλλά πάντως είναι θορυβώδης, προσπαθεί να περάσει μηνύματα που στοχεύουν προσεκτικά είτε στον Λουτσέσκου είτε στον Ιβάν.
https://www.facebook.com/groups/4284804 ... 352930111/
Εδω λεει πήραμε Ταχιροβιτς
Εδω λεει πήραμε Ταχιροβιτς