Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Δεν μπορει να υπάρξει αισιοδοξία. Οι ίδιοι άνθρωποι παραμένουν στις ίδιες θέσεις. Και μην μου πείτε ότι ο Τσίκνας θα αλλάξει την κατάσταση. Ο Ιβάν θα κινηθεί και πάλι σφιχτά. Μην τρώτε τον παπά για τα 100 χρόνια. ΑΝ είμαστε τυχεροί στις μεταγραφές κάτι μπορεί να γίνει. Γενικά κρατείστε μικρό καλάθι για να αποφύγουμε εγκεφαλικά κ τζάμπα γκρίνιες.
Ότι μέτριο παίκτη έχει η ομάδα που είναι καλό παιδί και δεν ζητάει πολλά θα παραμείνει, αυτό το θεωρώ σίγουρο.
Θα πουληθεί σίγουρα παίκτης, μάλλον ο Κοτάρσκι επειδή έχουμε δύο αξιόλογους παίκτες στη θέση του που Κοτάρσκι δεν είναι αλλά τρύπα δεν το λες.
Καμαρά αν μας δώσουν χρήμα και το απεύχομαι 100%, τον χρειαζόμαστε.
Αριστερό μπάκ κάτι μέτριο θα έρθει επειδή έχουμε ήδη Μπάμπα που είναι καλός (ειλικιρινά τώρα περιμένετε δύο ισάξιους σε κάθε θέση;)
Κέντρο τής άμυνας φευγάτος ο Κόλεϊ και απόκτηση κάποιου καλύτερου, αν βρούμε κάποιον σαν τον Ίνγκασον πχ πάλι καλά.
Στο κέντρο αν μείνει ο Καμαρά δεν βλέπω καμμία αλλαγή.
Στην επίθεση θα ψάχνουμε πάλι κανένα λαχείο κι αν δεν μας κάτσει, είναι πιθανό να συνεχίσουμε τους ίδιους 3 φορ ή 2 από τους 3 που είναι το πιθανότερο.
Στα εξτρέμ, αν πωληθεί ο Ντεσπότοφ μόνο τότε θα αποκτηθεί παίκτης που το πιθανότερο είναι οτι δεν θα είναι καλύτερος από αυτόν.
Στην ουσία θα υπάρξει πιστεύω μια αποψίλωση τής ομάδας ωστε να εξοικονομηθούν πόροι για να γίνουν οι ανανεώσεις και να κλειστούν οι τρύπες.
Αν έρθει ένας καλός παίκτης ή σέντερ-μπακ ή σέντερ-φορ, πάλι καλά.
Είναι πραγματικά αστείο να βλέπω να λέμε τους τρόπους με τους οποίους η διοίκηση θα μπορέσει να εξοικονομήσει χρήματα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ΧΡΥΣΕΣ πωλήσεις και δεν έχει βάλει σε μεταγραφές ούτε το 1/5 αυτών.
Πρέπει να γίνει ο,τι είναι απαραίτητο για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε μια καλή ευρωπαϊκή πορεία. Όχι άλλα ημίμετρα
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ λέω να μην κάνουμε και καμιά μεταγραφή αφού έρχεται Μουργκ και Τισουνταλι στα χαφ έχεις Φελιπε Σοαρες με τα 22,5εκ του Τζιμα να κλείσουν τρύπες να μην δοθεί φράγκο κι αν γίνεται και τα 6-7εκ του Κοταρσκι να πάνε για τα ανοίγματα… Παίδες να μας εκνευρίζεται θέλετε κι εσείς;;Βαλτοί είστε;;; Ο γαβρος με τη δεδομένη συμμετοχή τσου λου θα ενισχυθεί κι άλλο με παίκτες επιπέδου… Ο βαζελος θα κρατήσει τους ήδη υπάρχοντες και θα ενισχυθεί κι άλλο και αυτός με αναγνωρισμένους παίκτες.. Η χάρτινη θα θέλει να σβήσει την φετινή χρονιά και σίγουρα θα αποκτήσει παίκτες αξίας σε όλες τις θέσεις… Και εμείς η θεματολογία μας στα μεταγραφικά είναι αν θα ανανεώσει ο Οζντοεφ ή αν θα μας κάνει την χάρη να μείνει ακόμα ένα χρόνο ο Οτο κι αν ο Μπράντον Τομας είναι καλός για 3ος… Έτσι να σκεφτόμαστε και αντί για -17 του χρόνου θα είναι -27… Πριν λίγο καιρό είχαμε συμφωνήσει εδώ μεταξύ μας ότι για το βήμα παραπάνω η ομάδα χρειάζεται μεγαλύτερη επένδυση και σε υποδομές αλλά και σε στελεχιακό και σε αγωνιστικό επίπεδο… Σταματήστε την λογική μην ξοδευτεί κάνα ευρώ παραπάνω και ας απαιτήσουμε όλοι να δημιουργηθεί ομάδα αντάξια των προσδοκιών μας και έγκαιρα… Η ομάδα θέλει ενίσχυση σε όλες τις θέσεις σε όλες όμως!!! Το ταβάνι στα συμβόλαια πρέπει να ανέβει κι άλλο για να ακολουθήσεις τον ανταγωνισμό… Από τα 30εκ που έχεις αφετηρία έσοδα μετά και την πώληση Κοταρκσι ειδικά κι αν πωληθεί και ο Ντεσποτοφ πρπεει τα 15εκ να δοθούν για μεταγραφές και για ελεύθερους σε συμβόλαια… Αν συζητάμε για οτιδήποτε λιγότερο από αυτό τζάμπα συζητάμε εδώ μέσα ας γυρίσουμε σε εποχές Ζαγοράκη και Βιολίδη..τουλάχιστον είχαμε περισσότερη καυλα!!!
Εγώ αυτά που λέω παραπάνω είναι τι νομίζω οτι θα κάνει η διοίκηση. με βάση τις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους. Σαφώς και δεν τα επικροτώ και νομίζω οτι είναι καιρός να πέσει παραπάνω χρήμα στο αγωνιστικό μέρος. Και χρήμα και έξυπνα. Δεν μπορώ ακόμη να καταλάβω πώς ο Ζαγοράκης με τον Βρύζα είχανε κάνει έναν ΠΑΟΚ ανταγωνιστικό χωρίς λεφτά.
Μη λέτε εδώ μέσα ονόματα που βγαίνουν από βοθρόπολις. Κάποιοι εδώ μέσα απαιτούν απέλαση από το φόρουμ στο άκουσμά τους και είναι ιδιαίτερα ευαισθητούληδες.
Καλά δεν είναι και κάποιο καινούριο όνομα ο συγκεκριμένος. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε ήδη να είναι συμφωνημένος ο Gajic, ώστε να είσαι άνετος και με τις διαπραγματεύσεις με Jonny αλλά και με την επιθυμία του Sastre να βρει συμβόλαιο αλλού.