Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ θέλω να πάρουμε Έλληνες. Με έναν Ζαφείρη, έναν Καρέτσα και έναν Παυλίδη θα ήμουν ευχαριστημένος.
Αλήθεια.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Καλημέρα Αποστόλη.
Είσαι σατανάς.. :mrgreen: :mrgreen:
Σε αυτούς που διάλεξες ταιριάζει γάντι ο Χατζηδιακος..
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Μ'αρεσει το σκεπτικο σου Αποστολη και μαρεσουν ακομα περισσοτερο οι ρεαλιστικες επιλογες σου.

με ενα 80αρι τους τσιμπαμε :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

xrisitsapa έγραψε:Καλό είναι όμως να παραδειγματιστούμε από όσα κάνει καλά.
Το πρώτο που σκέφτομαι είναι ότι έχει ποδοσφαιρανθρωπους στη διοικηση, αξιοποιεί τα μεγάλα ονόματα που είχε.

Καρεμπε, Κοβάτσεβιτς, Μοντεστο νομίζω και ο Ιμπαγάσα κάπου εκεί είναι
Που είναι οι δικοί μας;
Επιτρέπεται να είναι γύρω στην ΠΑΕ ο κάθε Θωμαρεης και να μην είναι ο Λίνο πχ;

Καλό είναι επίσης να μην ξεχνάμε ότι την μόλις προηγούμενη ... επική σεζόν για αυτούς για τα 3/5 της το λιγότερο ήταν ένα αρχιμπουρδέλο, αγωνιστικά και διοικητικά, δίχως αρχή, μέση και τέλος, που απλά λαχνοθηρούσε σε ό,τι είχε να κάνει με παίκτες και ειδικά προπονητή. Ο "μάγος" Μεντιλίμπαρ ήταν η τρίτη ή τέταρτη, δε θυμάμαι, ελευση στον πάγκο τους μέσα σε λίγους μήνες! Ο πρεζκομπάρ μέχρι το σημείο εκείνο δε δεχόταν απλά κριτική, έτρωγε ΤΗ χλεύη και ειρωνεία από ασυνήθιστα πολλά γαυράκια και ΑΡΔάκια τους. Αν τύχει ποτέ κάτι ανάλογο να λάβει χώρα στον ΠΑΟΚ, παρά τις χοντρές αστοχίες που ενίοτε γίνονται, υπάρχει ενδεχόμενο η Νέα Μεσημβρία να μετακομίσει στην Ηλιούπολη.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά με τις μεταγραφές και πότε θα έχουμε τα πρώτα νέα, αλλά προς το παρόν ξενερώνω πολύ άσχημα με τα συνεχή δημοσιεύματα ότι θα πουληθεί ο Ντεσπότοφ.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Παιχταρας ο Βούλγαρος αλλά τρακάρει πάνω στον Ζιφκοβιτς και για αριστερα δεν είναι κανένας από τους δύο. Ας πωληθεί, με έναν τίμιο αντικαταστάτη και ας σωθούν τα χρήματα στα αριστερά...πχ Caio Vidal από Λουντογκορετς
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

kerk έγραψε:
tonipap801 έγραψε:και στην αρχη της χρονιας ο Τζολακης (αν θυμαστε καλα δεν τον υπολογιζαν και εληγε το συμβολαιο του 06.24).

Για τον τζολάκη, την εποχή που ήταν να φύγει απο τον γαβρο ο σπιτονοικοκύρης μου (γαβρος συνδεσμίτης) μου είχε πει οτι τον πλησιάσαμε αλλα αρνήθηκε γιατι η οικογένεια του ζει στον πειραιά (με οτι αυτο συνεπάγεται)

Αυτο εννοω φιλε, οτι αν θες να ανεβεις επιπεδο σαν ομαδα, πρεπει να μπορεις να πειθεις πρωτοκλασσατους παιχτες απο Αθηνα/Πειραια/περιχωρα να ερθουν στη Θεσσαλονικη. Ειναι μεγαλο μειον μας αυτο και η εξηγηση του ειναι συνθετη και δυσκολη.
Δεν ειναι κοινο μυστικο οτι του καναμε προταση του Τζολακη οταν δεν τον πιστευε κανενας στον Ολυμπιακο.
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

xrisitsapa έγραψε:Καλό είναι όμως να παραδειγματιστούμε από όσα κάνει καλά.
Το πρώτο που σκέφτομαι είναι ότι έχει ποδοσφαιρανθρωπους στη διοικηση, αξιοποιεί τα μεγάλα ονόματα που είχε.

Καρεμπε, Κοβάτσεβιτς, Μοντεστο νομίζω και ο Ιμπαγάσα κάπου εκεί είναι
Που είναι οι δικοί μας;
Επιτρέπεται να είναι γύρω στην ΠΑΕ ο κάθε Θωμαρεης και να μην είναι ο Λίνο πχ;

+1926
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

omerta76 έγραψε:Παιχταρας ο Βούλγαρος αλλά τρακάρει πάνω στον Ζιφκοβιτς και για αριστερα δεν είναι κανένας από τους δύο. Ας πωληθεί, με έναν τίμιο αντικαταστάτη και ας σωθούν τα χρήματα στα αριστερά...πχ Caio Vidal από Λουντογκορετς

Άρα να έχουμε μόνο έναν στα δεξιά;
Ο Ντεσποντοφ πρόσφερε πάρα πολλά, όσα και ο Ζιλε, τη χρονιά του πρωταθλήματος
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

tonipap801 έγραψε:
kerk έγραψε:
tonipap801 έγραψε:και στην αρχη της χρονιας ο Τζολακης (αν θυμαστε καλα δεν τον υπολογιζαν και εληγε το συμβολαιο του 06.24).

Για τον τζολάκη, την εποχή που ήταν να φύγει απο τον γαβρο ο σπιτονοικοκύρης μου (γαβρος συνδεσμίτης) μου είχε πει οτι τον πλησιάσαμε αλλα αρνήθηκε γιατι η οικογένεια του ζει στον πειραιά (με οτι αυτο συνεπάγεται)

Αυτο εννοω φιλε, οτι αν θες να ανεβεις επιπεδο σαν ομαδα, πρεπει να μπορεις να πειθεις πρωτοκλασσατους παιχτες απο Αθηνα/Πειραια/περιχωρα να ερθουν στη Θεσσαλονικη. Ειναι μεγαλο μειον μας αυτο και η εξηγηση του ειναι συνθετη και δυσκολη.
Δεν ειναι κοινο μυστικο οτι του καναμε προταση του Τζολακη οταν δεν τον πιστευε κανενας στον Ολυμπιακο.

Όσοι συναναστρέφονται με Αθήνα, ξέρουν ότι μας βλέπουν σαν γραφική, οπισθοδρομική επαρχία.
Δύσκολα κάποιος θα αφήσει την Αθήνα για να έρθει Θεσσαλονίκη, ειδικά τώρα που υπάρχει και η δυνατότητα του εξωτερικού
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

omerta76 έγραψε:Παιχταρας ο Βούλγαρος αλλά τρακάρει πάνω στον Ζιφκοβιτς και για αριστερα δεν είναι κανένας από τους δύο. Ας πωληθεί, με έναν τίμιο αντικαταστάτη και ας σωθούν τα χρήματα στα αριστερά...πχ Caio Vidal από Λουντογκορετς

Δεν έχεις άδικο αλλά πιστεύω ότι μπορεί να βρεθεί τρόπος να χωρέσουν και δύο στην 11αδα... Ο Ντέσπο έχει το καλύτερο πόδι στην ομάδα...πιστεύω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στα αριστερά όχι στα εξτρέμ γραμμής αλλά σαν παίκτης που θα συγκλίνει με το ανάποδο πόδι βγάζοντας σέντρες.

Φυσικά χρειάζεται και ένα καλό αριστερό εξτρέμ σε κάθε περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Ο Ντεσπότοφ θα μείνει του το κοινοπήησε σύμφωνα με σαιτ μας ο Λούτσε . :nairepaok:
G4Space

Δημοσίευση από G4Space »

Ettien26 έγραψε:

Δεν έχεις άδικο αλλά πιστεύω ότι μπορεί να βρεθεί τρόπος να χωρέσουν και δύο στην 11αδα... Ο Ντέσπο έχει το καλύτερο πόδι στην ομάδα...πιστεύω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στα αριστερά όχι στα εξτρέμ γραμμής αλλά σαν παίκτης που θα συγκλίνει με το ανάποδο πόδι βγάζοντας σέντρες.

Φυσικά χρειάζεται και ένα καλό αριστερό εξτρέμ σε κάθε περίπτωση.

Θα μπορούσαν να παίξουν στην ίδια ενδεκάδα. Σε αλλαγή συστήματος. 3-4-3 πχ! Δεξί μπακ χάφ όπως παίζει στη εθνική Σερβίας ο Ζιβκο και πιο μπροστά σε εξτρέμ ο Ντεσπο. Είτε σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο στη δεκαρο εξτρέμ μαζί με τον Ντελια και ένα φορ περιοχής. Θα πρέπει να αλλάξει ο Λουτσε σύστημα και τα θέλω του παιχνιδιού του.
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Μόνο εγώ θεωρώ τη θέση του δεξιού εξτρέμ ως υπόδειγμα για το πώς πρέπει να δομηθεί και η υπόλοιπη ομάδα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”