Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
-
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Κλειδωθηκε το θεμα που ανοιξα για μια ακομη φορα. Ευχαριστω σε ολους που τα ειπαμε τοσο καιρο. Απο οτι φαινεται εδω μεσα δεν επιτρεπετε κανεις να γνωριζει κατι παραπανω και με την δικαιολογια του για "το καλο του ΠΑΟΚ" κλειδωνεται οχι το εκαστοτε τοπικ αλλα κλειδωνεται και η ελευθερια του να ξερουμε και να λεμε κατι παραπανω απο τους μοντ. Δε θελω να συμμετεχω σε ενα φορουμ που πρεπει να κατευθυνονται οι αποψεις. Αφηστε τη διοικηση να δεχετε τον πολεμο χωρις να δειχνετε οτι σαν σαιτ η θεση μας ειναι ξεκαθαρη σε καποια πραγματα.
Ολα κρινονται και ολοι και ευτυχως τα ΠΑΟΚΙΑ ειναι πιο εξυπνα απο οτι νομιζουν καποιοι.
Καληνυχτα σας και καλη συνεχεια σε ολους
Ολα κρινονται και ολοι και ευτυχως τα ΠΑΟΚΙΑ ειναι πιο εξυπνα απο οτι νομιζουν καποιοι.
Καληνυχτα σας και καλη συνεχεια σε ολους
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
καληνυχτα αδερφε...βαριεμαι να απαντησω ως απλος επισκεπτης, ας το κανει ο πλατωνας ως ειδικος...
εγω απλα διαφωνω 100% στον τροπο σκεψης σου...
εγω απλα διαφωνω 100% στον τροπο σκεψης σου...
κανενας ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν πρεπει να φευγει απο το φορουμ οτι αποψη και αν εχει αρκει να μην βριζει και νομιζω οτι
Dj timo ειναι καλο μελος του φορουμ.....
Dj timo ειναι καλο μελος του φορουμ.....
- sidpanos
τίμε το προσωρινο κλείδωμα είναι καλό...
δεν παίζει κάτι για την χειμερινή περίοδο οπότε μιλάμε σχετικά νωρις....
ας φτάσουμε στο πάσχα και θα ανοίξει με τα χίλια...
δεν παίζει κάτι για την χειμερινή περίοδο οπότε μιλάμε σχετικά νωρις....
ας φτάσουμε στο πάσχα και θα ανοίξει με τα χίλια...
- sidpanos
όσο για αυτό με τις αποχωρήσεις...
γενικά θα μιλήσω...
με την αποχώρηση σας δεν τιμωρείται κανέναν,ούτε αλλάζετε τα μυαλά κανενός...
όπως έχω πει και άλλες φορές,μπαίνουμε εδω μέσα για την τρέλα μας,για να συζητήσουμε και όχι να λύσουμε ούτε διαφορές,ούτε άλλα ζητήματα...
υπάρχει και διοίκηση και προπονητής...
αυτα...
γενικά θα μιλήσω...
με την αποχώρηση σας δεν τιμωρείται κανέναν,ούτε αλλάζετε τα μυαλά κανενός...
όπως έχω πει και άλλες φορές,μπαίνουμε εδω μέσα για την τρέλα μας,για να συζητήσουμε και όχι να λύσουμε ούτε διαφορές,ούτε άλλα ζητήματα...
υπάρχει και διοίκηση και προπονητής...
αυτα...
Τιμο αδερφε, ας απαντησω δημοσια στην τοποθετηση σου μιας και το εθιξες.
Λοιπον κατ' αρχην δεν το κλειδωσα επειδη το ανοιξες εσυ, γιατι δεν σε γνωριζω οποτε δεν εχω και κατι μαζι σου. Αλλα ακομη κι αν ειχαμε κατι μεταξυ μας και παλι δεν θα κλειδωνα ενα τοπικ δικο σου γι' αυτο το λογο.
Δε σε απαγορευει κανενας να λες τις σκεψεις σου, ειδικα εδω μεσα.
Επισης αδερφε, δεν ξερεις εσυ κατι περισσοτερο απο καποιους αλλους εδω μεσα, οτι κι αν σου ειναι ο καθε Σαλπιγγιδης. Οι αλλοι δηλαδη που γνωριζουν πολυ περισσοτερα, και γι' αυτο το θεμα και για πολλα άλλα,και δε μιλανε ειναι ηλιθιοι???? Προφανως οχι και το κανουν για να προστατεψουν το Συλλογο, οπως προειπα...
Με αυτο το σκεπτικο κλειδωσα ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ το τοπικ και για κανεναν αλλο λογο.
Αν σου εθιξα με το κλειδωμα τον εγωισμο σου, σου ζητω συγγνωμη και δεν ηταν σιγουρα στις προθεσεις μου.
Το σκεπτικο και η αντιδραση σου ηταν λαθος κατα τη γνωμη μου αδερφε.
Δε θελω να αποχωρησεις απο το σάιτ, αλλα αν επιμενεις στη θεση σου, εγω δεν προκειτε να σου σταθω εμποδιο...
Ξανασκεψου το.
Φιλικα και ΠΑΟΚτσηδικα
Πλατων
Λοιπον κατ' αρχην δεν το κλειδωσα επειδη το ανοιξες εσυ, γιατι δεν σε γνωριζω οποτε δεν εχω και κατι μαζι σου. Αλλα ακομη κι αν ειχαμε κατι μεταξυ μας και παλι δεν θα κλειδωνα ενα τοπικ δικο σου γι' αυτο το λογο.
Δε σε απαγορευει κανενας να λες τις σκεψεις σου, ειδικα εδω μεσα.
Επισης αδερφε, δεν ξερεις εσυ κατι περισσοτερο απο καποιους αλλους εδω μεσα, οτι κι αν σου ειναι ο καθε Σαλπιγγιδης. Οι αλλοι δηλαδη που γνωριζουν πολυ περισσοτερα, και γι' αυτο το θεμα και για πολλα άλλα,και δε μιλανε ειναι ηλιθιοι???? Προφανως οχι και το κανουν για να προστατεψουν το Συλλογο, οπως προειπα...
Με αυτο το σκεπτικο κλειδωσα ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ το τοπικ και για κανεναν αλλο λογο.
Αν σου εθιξα με το κλειδωμα τον εγωισμο σου, σου ζητω συγγνωμη και δεν ηταν σιγουρα στις προθεσεις μου.
Το σκεπτικο και η αντιδραση σου ηταν λαθος κατα τη γνωμη μου αδερφε.
Δε θελω να αποχωρησεις απο το σάιτ, αλλα αν επιμενεις στη θεση σου, εγω δεν προκειτε να σου σταθω εμποδιο...
Ξανασκεψου το.
Φιλικα και ΠΑΟΚτσηδικα
Πλατων
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
εγω απλα θα προσθεσω αυτο:
από Dj_timo » Σάβ Οκτ 10, 2009 2:33 pm στο Μεταγραφολογία
εσυ ο ιδιος ανοιξες τοπικ μεταγραφων του ιανουαριου απο τις 10 οκτωβριου και κανεις δεν το κλειδωσε...και πολυ καλα εκανε!! καπου πρεπει να συζητιουνται και τα μεταγραφικα ολο τον χρονο...
ποσα τοπικ δηλαδη πρεπει να ανοιξεις?
αυτα τα εγωιστικα παιδικιστικα ξεσπασματα του τυπου "παιρνω τη μπαλα ΜΟΥ και φευγω" σταματηστε τα πια!
τι φασισμος και π@παριες...ενα σαιτ εχουμε να κανουμε χαβαλε! δεν μπορω να καταλαβω που ενοχληστε οταν καποιοι δινουν το προσωπικο τους χρονο για να βαζουν μια ταξη...τι ταξη δηλαδη? ακυρο! μια ευρυθμια ας πουμε...
πλατωνα σε παρακαλω μετεφερε τα στο τοπικ με τα παραπονα, να μην χαλαμε τους αναγνωστες...
από Dj_timo » Σάβ Οκτ 10, 2009 2:33 pm στο Μεταγραφολογία
εσυ ο ιδιος ανοιξες τοπικ μεταγραφων του ιανουαριου απο τις 10 οκτωβριου και κανεις δεν το κλειδωσε...και πολυ καλα εκανε!! καπου πρεπει να συζητιουνται και τα μεταγραφικα ολο τον χρονο...
ποσα τοπικ δηλαδη πρεπει να ανοιξεις?
αυτα τα εγωιστικα παιδικιστικα ξεσπασματα του τυπου "παιρνω τη μπαλα ΜΟΥ και φευγω" σταματηστε τα πια!
τι φασισμος και π@παριες...ενα σαιτ εχουμε να κανουμε χαβαλε! δεν μπορω να καταλαβω που ενοχληστε οταν καποιοι δινουν το προσωπικο τους χρονο για να βαζουν μια ταξη...τι ταξη δηλαδη? ακυρο! μια ευρυθμια ας πουμε...
πλατωνα σε παρακαλω μετεφερε τα στο τοπικ με τα παραπονα, να μην χαλαμε τους αναγνωστες...
Η αποχωρηση γινεται γιατι δεν ταιριάζεις πια με το κλίμα που επικρατεί στο σάιτ... Μπαίνουμε για χαβαλέ... Αμα είναι να χαλιέσαι απλα αποχωρείς... Τελευταία έχει χαλασει η ωραία ατμοσφαιρα και το ξέρουμε όλοι... Οψωμεθα..!
Φίλτατε gika η άποψη μου πάνω σε αυτό είναι οτι το site και το κάθε site του ΠΑΟΚ ακολουθεί την πορεία του ΠΑΟΚ. Μετα το τέλος της περσινής καλής σεζόν γεννήθηκαν εξαιρετικά υψηλές προσδοκίες. Κάτι η αμφιλεγόμενη μεταγραφική περίοδος, κάτι το σοκαριστικά μουδιασμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, η αμφισβήτηση και οι διχογνωμίες για τον Σάντος, ο απροσδόκητος πρόωρος αποκλεισμός και η εξοδος του Ζαγοράκη δοκίμασαν τις αντοχές όλου του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. Λογικό επακόλουθο να πέσει και το ενδιαφέρον, να γίνουν και οι εντάσεις. Το καλό είναι οτι ο ΠΑΟΚ αντεδρασε, ανεβαίνει και όταν ανεβαινει ο ΠΑΟΚ τονωνεται και το εδιαφέρον μεταξύ των οπαδών του. Με λίγα λόγια put the blame on the @#$%#$# Herenveen! Το καθε site αλλά και το διοικητικό μοντελο του ΠΑΟΚ ξεπερναει αυτές τις απογοητευσεις αρκει να υπαρχουν καλές προθεσεις και γερες βασεις και νομίζω οτι αυτές υπάρχουν.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Από την πλευρά του ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει πως αν μείνει στην Ελλάδα θα το κάνει μόνο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Μέσα στο μυαλό του πάντως, στριφογυρίζει η ιδέα του να αγωνιστεί κάποια στιγμή σε σύλλογο του εξωτερικού.
http://www.gazzetta.gr/content/view/55744/2/
http://www.gazzetta.gr/content/view/55744/2/
Λογικό κάποιος Έλληνας να θέλει να αγωνιστεί στο εξωτερικό...
Ακόμα λογικότερο να λέει ότι σκέφτεται μόνο την ομάδα που αγωνίζεται, πριν αρχίσει η χρονική περίοδος κατά την οποία μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει....
Ακόμα λογικότερο να λέει ότι σκέφτεται μόνο την ομάδα που αγωνίζεται, πριν αρχίσει η χρονική περίοδος κατά την οποία μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει....
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Για το λόγο αυτό ο Νικόλας Πατέρας κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον «Σάλπι» που αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ για την επόμενη τετραετία, με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τις 950.000 ευρώ, συν τα μπόνους ανεβάζοντας κατά πολύ την αρχική πρόταση που είχε γίνει.
...για τον "κοντο" το μονο που θα αναφερω ειναι ..ξανα... "κοντος ψαλμος αλληλουηα" ..θα ξερουμε σε λιγους μηνες, οποτε δεν υπαρχει λογος "συγκρουσεων" αναμεταξυ μας γιατι
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ και καποια αδερφια που μπορει και εχουμε διαφωνησει σε καποια θεματα.Αυτο το δικαιωμα και την υποχρεωση πολλες φορες, οπως την αισθανομαστε,την εχουν ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ του φορουμ)
τωρα, για το αν θα μιλαμε για τον ψηλο,τον κοντο η της καθε καρυδιας, καρυδι εδω μεσα... εαν υπαρχει ΘΕΜΑ, ναι να το συζηταμε.. φυσικα δεν μπορω να γνωριζω ή ακομη δεν εχω ξεκαθαρισει εαν υπαρχει θεμα απο την διοικηση μας.. μια διοικηση που εχει αποδειχτη αστακος στις πληροφοριες που βγαινουν , γεγονος το οποιο με κανει ευτυχισμενο ΠΑΟΚΤΣΗ πια...
οσο για το θεμα το djtimo το μονο που θα ηθελα να αναφερω γιατι ειναι γεγονος, ειναι οτι καποτε και εγω ειχα ζητηση απο τον Yianko (με pm) για το οτι γιατι δεν υπαρχη poll που να αναφερωμαστε για το αν θελουμε ή οχι τον κοντο. Η απαντηση που πηρα ηταν οτι εφωσον δεν υπαρχει ακομη θεμα Σαλπι δεν υπαρχη λογος να γινει αυτο το poll γιατι ΚΑΙ θα δημιουργηση ενταση στο φορουμ, γεγονος το οποιο σεβαστηκα και σεβομε...
στο μονο που θα διαφωνησω με το παραπανω ειναι στο οτι πριν απο καποιες ημερες σε φορουμ του Santos μου αναφερθηκανε τι συμμενει δημοκρατικη διαδικασια το οποιο παραθετω...
Re: Fernando Santos
Δημοσίευσηαπό novito » Σάβ Νοέμ 14, 2009 9:39 am
dolphinto έγραψε:..
ΥΓ1. κεφαλαια για γινει παρατηρηση απο mod
ΥΓ2. εαν κουρασε μονο εμμενα η επαννελημενη γνωμη τους ας ενημερωθω σας παρακαλω..
ΥΓ3. εαν αυτο ονομαζεται δημοκρατια του forum κλπ... θα πρεπει να ενημερωθουν καποιοι οτι δημοκρατια ειναι να λες την γνωμη σου...οχι ομως και να επαναλαμβανεσε σε σημειο που να γινεσε κουραστικος..
συγνωμη απο τους δυο αδερφους...ΠΑΟΚ ειστε..αλλα και γκρινιες ειστε...
1) Χα, χα, χα .... very funny!!!
2) Όποιος κουράζεται μπορεί είτε να διαφωνήσει, είτε να μην ασχολείται, όπως κάνουμε οι περισσότεροι
3) Την στηρίζουν όταν κάποιοι διαφωνούν με τη γνώμη τους. (και) Αυτό λέγεται δημοκρατία στο φόρουμ...
θα αναφερω οτι ο djtimo δεν εκανε τιποτα παραπανω η λιγοτερο απο το να υποστηριξη και να στηριξη την γνωμη
του.αυτα...
συγνωμη απο τους orwell,maximus,Υianko,novito,djtimo κλπ ονοματα που αναφερθηκαν για τους ευνοητους λογους οπως και το οτι η παραθεση πιθανον ειναι off topic...
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ και καποια αδερφια που μπορει και εχουμε διαφωνησει σε καποια θεματα.Αυτο το δικαιωμα και την υποχρεωση πολλες φορες, οπως την αισθανομαστε,την εχουν ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ του φορουμ)
τωρα, για το αν θα μιλαμε για τον ψηλο,τον κοντο η της καθε καρυδιας, καρυδι εδω μεσα... εαν υπαρχει ΘΕΜΑ, ναι να το συζηταμε.. φυσικα δεν μπορω να γνωριζω ή ακομη δεν εχω ξεκαθαρισει εαν υπαρχει θεμα απο την διοικηση μας.. μια διοικηση που εχει αποδειχτη αστακος στις πληροφοριες που βγαινουν , γεγονος το οποιο με κανει ευτυχισμενο ΠΑΟΚΤΣΗ πια...
οσο για το θεμα το djtimo το μονο που θα ηθελα να αναφερω γιατι ειναι γεγονος, ειναι οτι καποτε και εγω ειχα ζητηση απο τον Yianko (με pm) για το οτι γιατι δεν υπαρχη poll που να αναφερωμαστε για το αν θελουμε ή οχι τον κοντο. Η απαντηση που πηρα ηταν οτι εφωσον δεν υπαρχει ακομη θεμα Σαλπι δεν υπαρχη λογος να γινει αυτο το poll γιατι ΚΑΙ θα δημιουργηση ενταση στο φορουμ, γεγονος το οποιο σεβαστηκα και σεβομε...
στο μονο που θα διαφωνησω με το παραπανω ειναι στο οτι πριν απο καποιες ημερες σε φορουμ του Santos μου αναφερθηκανε τι συμμενει δημοκρατικη διαδικασια το οποιο παραθετω...
Re: Fernando Santos
Δημοσίευσηαπό novito » Σάβ Νοέμ 14, 2009 9:39 am
dolphinto έγραψε:..
ΥΓ1. κεφαλαια για γινει παρατηρηση απο mod
ΥΓ2. εαν κουρασε μονο εμμενα η επαννελημενη γνωμη τους ας ενημερωθω σας παρακαλω..
ΥΓ3. εαν αυτο ονομαζεται δημοκρατια του forum κλπ... θα πρεπει να ενημερωθουν καποιοι οτι δημοκρατια ειναι να λες την γνωμη σου...οχι ομως και να επαναλαμβανεσε σε σημειο που να γινεσε κουραστικος..
συγνωμη απο τους δυο αδερφους...ΠΑΟΚ ειστε..αλλα και γκρινιες ειστε...
1) Χα, χα, χα .... very funny!!!

2) Όποιος κουράζεται μπορεί είτε να διαφωνήσει, είτε να μην ασχολείται, όπως κάνουμε οι περισσότεροι

3) Την στηρίζουν όταν κάποιοι διαφωνούν με τη γνώμη τους. (και) Αυτό λέγεται δημοκρατία στο φόρουμ...
θα αναφερω οτι ο djtimo δεν εκανε τιποτα παραπανω η λιγοτερο απο το να υποστηριξη και να στηριξη την γνωμη
του.αυτα...
συγνωμη απο τους orwell,maximus,Υianko,novito,djtimo κλπ ονοματα που αναφερθηκαν για τους ευνοητους λογους οπως και το οτι η παραθεση πιθανον ειναι off topic...
- PABLO GARCIA1
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεις τις δυο περιπτώσεις και τι σχέση έχει το ένα με το άλλο....
Οσο για το post σου στο topic του Santos δεν το σχολίασα τότε και θα προσπαθήσω να μην το κάνω ούτε και σήμερα παρόλο που το αναφέρεις ξανά,δείχνοντας ότι ακόμα δεν καταλαβαίνεις τι είναι δημοκρατία και τι όχι...άλλωστε δεν είσαι και ο μόνος.
Οσο για το post σου στο topic του Santos δεν το σχολίασα τότε και θα προσπαθήσω να μην το κάνω ούτε και σήμερα παρόλο που το αναφέρεις ξανά,δείχνοντας ότι ακόμα δεν καταλαβαίνεις τι είναι δημοκρατία και τι όχι...άλλωστε δεν είσαι και ο μόνος.
Υπάρχει ένα ακόμα επιχείρημα...!
Εδώ μέσα δεν είναι ενα διαδικτυακό καφενείο που μιλάμε για ΠΑΟΚ?? Πόσες φορες μιλάμε με φίλους και γνωστούς για τον ΠΑΟΚ και τα νέα του και καταλύγουμε ΚΑΙ στο θεμα Σάλπι?? Εμενα μου έχει τυχει πολλές φορές!
Γιατί αποφεύγετε μια τέτοια συζητηση σαν τον διαολο με το λιβανι?? Ανοιξτε τόπικ και αφήστε να συζητησουμε... Ελεος... Αφου είτε το γράφουμε είτε οχι, η μεγάλη πλειοψηφία απο μας έχει να πει πολλά για αυτό το θέμα... Ειτε είναι υπερ, είτε κατά... Γιατι να περιμενουμε κατι επισημο? Αφού κατα βάθος μας καίει... Και πέραν τουτου, επι του συγκεκριμένου θέματος, ο Τιμος ξέρει πολύ καλύτερα απο όλους μας...

Εδώ μέσα δεν είναι ενα διαδικτυακό καφενείο που μιλάμε για ΠΑΟΚ?? Πόσες φορες μιλάμε με φίλους και γνωστούς για τον ΠΑΟΚ και τα νέα του και καταλύγουμε ΚΑΙ στο θεμα Σάλπι?? Εμενα μου έχει τυχει πολλές φορές!
Γιατί αποφεύγετε μια τέτοια συζητηση σαν τον διαολο με το λιβανι?? Ανοιξτε τόπικ και αφήστε να συζητησουμε... Ελεος... Αφου είτε το γράφουμε είτε οχι, η μεγάλη πλειοψηφία απο μας έχει να πει πολλά για αυτό το θέμα... Ειτε είναι υπερ, είτε κατά... Γιατι να περιμενουμε κατι επισημο? Αφού κατα βάθος μας καίει... Και πέραν τουτου, επι του συγκεκριμένου θέματος, ο Τιμος ξέρει πολύ καλύτερα απο όλους μας...