19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Re: 19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
Προφανώς και δεν έχει το μεράκι να παίξει για τον ΠΑΟΚ. Αυτό από μόνο του θα έπρεπε να είναι οδηγός κινήσεων.
- smoothcriminal1926
- Has thanked: 1 time
nunies4 έγραψε:Εσυ δηλαδη σαν επαγγελματιας ποδοσφαιριστης δεν θα το εκανες;
Και μονο το περιβαλλον πρωταθληματος να βαλεις δεν χρειαζεται 2η σκεψη.
Και ο Οτο δεν ειναι κανενα παιδαρελι που μπορει προτεραιοτητα στο μυαλο του να ειναι η "ευρωπαικη" δοξα. Τα εχει γραψει τα χιλιομετρα του και σε τοπ πρωταθληματα.
Εγώ πάντως θα έδειχνα και λίγο φιλότιμο, σεβασμό και στο ελάχιστο θα απαντούσα αρνητικά νωρίς (μέχρι τέλη της εβδομάδας ας πούμε). Θα είχα λίγο φιλότιμο και θα απαντούσα (το λιγότερο) νωρίς στον σύλλογο που με έβγαλε απο την αφάνεια που δεν με ήθελε κανένας με αυτα που έγιναν στην Γουλβς και που σεβάστηκε την επιθυμία μου ο μεγαλομέτοχος και έβγαλε το +1 απο το συμβόλαιο μου (πόσες ομάδες το κάνουν αυτό;). Αν αυτή η μεταχείριση προς το πρόσωπο μου δεν αρκούσε για να μείνω , τότε θα έλεγα νωρίς όχι να ξέρουν, δεν θα τους είχα στο περίμενε να δω αν θα πέσει η Αλαβές και μετά...
- black death
Γενικα δεν βγαζει πολυ νόημα η φάση.
Μπηπως οι δικοι μας περιμένουν την αλαβες για να φύγει αναιμακτα;
Αλλιως τι γινεται αν εμφανιστεί αλλη αλαβες τον ιουλη; Δεν γίνεται να εχει πεσει τόσο πολύ ο πηχης που παρακαλανε τον οττο στα 31. Ή μπορει και να γινεται.
edit: Α, ληγει και το συμβολαιο.
Μπηπως οι δικοι μας περιμένουν την αλαβες για να φύγει αναιμακτα;
Αλλιως τι γινεται αν εμφανιστεί αλλη αλαβες τον ιουλη; Δεν γίνεται να εχει πεσει τόσο πολύ ο πηχης που παρακαλανε τον οττο στα 31. Ή μπορει και να γινεται.
edit: Α, ληγει και το συμβολαιο.
Το συμβόλαιο ουσιαστικά λήγει γιατί το επιτρέπει ο ΠΑΟΚ.
Έχει αυτόματη ανανέωση την οποία δεν ενεργοποιούμε, γιατί το ζήτησε ο παίκτης.
Έχει αυτόματη ανανέωση την οποία δεν ενεργοποιούμε, γιατί το ζήτησε ο παίκτης.
- nunies4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 29 times
smoothcriminal1926 έγραψε:nunies4 έγραψε:Εσυ δηλαδη σαν επαγγελματιας ποδοσφαιριστης δεν θα το εκανες;
Και μονο το περιβαλλον πρωταθληματος να βαλεις δεν χρειαζεται 2η σκεψη.
Και ο Οτο δεν ειναι κανενα παιδαρελι που μπορει προτεραιοτητα στο μυαλο του να ειναι η "ευρωπαικη" δοξα. Τα εχει γραψει τα χιλιομετρα του και σε τοπ πρωταθληματα.
Εγώ πάντως θα έδειχνα και λίγο φιλότιμο, σεβασμό και στο ελάχιστο θα απαντούσα αρνητικά νωρίς (μέχρι τέλη της εβδομάδας ας πούμε). Θα είχα λίγο φιλότιμο και θα απαντούσα (το λιγότερο) νωρίς στον σύλλογο που με έβγαλε απο την αφάνεια που δεν με ήθελε κανένας με αυτα που έγιναν στην Γουλβς και που σεβάστηκε την επιθυμία μου ο μεγαλομέτοχος και έβγαλε το +1 απο το συμβόλαιο μου (πόσες ομάδες το κάνουν αυτό;). Αν αυτή η μεταχείριση προς το πρόσωπο μου δεν αρκούσε για να μείνω , τότε θα έλεγα νωρίς όχι να ξέρουν, δεν θα τους είχα στο περίμενε να δω αν θα πέσει η Αλαβές και μετά...
ΑΝ ισχυει οτι περιμενει την Αλαβες συγνωμη αλλα εξακολουθω να μην βλεπω λαθος στον παικτη (και οσοι διαβαζουν καιρο ξερουν οτι μονο φαν του δεν με λες). Ισα ισα τιμια σταση του στυλ "θελω να γυρισω πισω", "θελω να παιξω σε πιο δυνατο πρωταθλημα" και περιμενω να δω τι θα γινει με την Αλαβες και αν θα μεινει στην κατηγορια.
Το "λαθος", αν υπαρχει λαθος, παλι στην ομαδα ειναι που εχει αποδεχτει να τον περιμενει. Ξαναλεω ΑΝ πρεπει να αποδοθει σε καποια απο τις πλευρες λαθος χειρισμος.
-
Λαθος χειρισμος του ΠΑΟΚ.
Οι option υπαρχουν για να τηρουνται. Αυτοματη ανανεωση και τελος. Αλλιως φερε προταση και εφυγες.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ( η option ηταν απο την πλευρα του παικτη) και αυτος ας πουμε ηταν τραυματιας ή δεν ειχε καμια προταση, ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ;;;;;
Δεν γινεται μια ζωη ο ΠΑΟΚ να ειναι χαμενος.
Οι option υπαρχουν για να τηρουνται. Αυτοματη ανανεωση και τελος. Αλλιως φερε προταση και εφυγες.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ( η option ηταν απο την πλευρα του παικτη) και αυτος ας πουμε ηταν τραυματιας ή δεν ειχε καμια προταση, ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ;;;;;
Δεν γινεται μια ζωη ο ΠΑΟΚ να ειναι χαμενος.
Ο βασικός λόγος που τον περιμένουν πιστεύω ότι είναι τα ευρωπαικά προκριματικά. Ποιος ξέρει αν ένας καινούριος θα προλάβει να προσαρμοστεί και η έναλλακτική είναι ο Σάστρε που στην αρχή κάθε σεζόν παίζει σαν παίκτης Δ΄ εθνικής.
Καλά κάποια στιγμή πρέπει να στοχεύσουμε και σε κανέναν ευπροσάρμοστο.
Θυμάμαι εκείνη την ομάδα που έμελε τελικά να πάρει και το αήττητο.
Σχεδόν όλοι εκτός από τον Βαρέλα, από το πρώτο ματς ήταν πανέτοιμοι.
Βέβαια η πλειοψηφία είχε κάνει και προετοιμασία.
Θυμάμαι το ντεμπούτο του Μάτος που τρίβαμε τα μάτια μας.
Θυμάμαι εκείνη την ομάδα που έμελε τελικά να πάρει και το αήττητο.
Σχεδόν όλοι εκτός από τον Βαρέλα, από το πρώτο ματς ήταν πανέτοιμοι.
Βέβαια η πλειοψηφία είχε κάνει και προετοιμασία.
Θυμάμαι το ντεμπούτο του Μάτος που τρίβαμε τα μάτια μας.
-
- Επικοινωνία:
τσιριγωτης έγραψε:Daskalos_4 έγραψε:τσιριγωτης έγραψε:Τέτοιοι παίχτες θα έπρεπε να παρακαλανε κ όχι να μας έχουν στο περίμενε προσβάλλοντας τον σύλλογο..
Αλίμονο εάν ολόκληρος ΠΑΟΚ περιμένει έναν παίχτη να δει αν σωθεί η αλαβες για να κάνει τον προγραμματισμό του.
Φιλε Τσιριγωτη θα διαφωνησω εν μερει. Πoδοσφαιριστης που το 2019 εφτασε να κοστολογειται 20 εκατομμυρια, που εχει αποκτηθει 21 εκατομμυρια απο αγγλικο συλλογο και που τελος εχει αγωνιστει ως βασικος για περισσοτερα απο 10 χρονια σε Ισπανια και Αγγλια, δεν ειναι δυνατον να παρακαλα καμια ελληνικη ομαδα.
Απο την αλλη, θα επρεπε να παρακαλαμε τον
οποιοδηποτε ποδοσφαιριστη ως ΠΑΟΚ; Αυτο ναι, ειναι ενα καυτο ερωτημα, που δεν ξερω ομως ποια απαντηση εχει. Γιατι ως ελληνικος συλλογος εισαι «υποχρεωμενος» να «παρακαλας» τον ερχομο ποδοσφαιριστων απο πρωταθληματα ευγνωσμενης αξιας, πραγμα που (και) ο ΠΑΟΚ κανει σε καθε μα καθε μεταγραφικη περιοδο, πληρωνοντας υπεραξιες και κυριως δινοντας ατελειωτα deadline στους Χ μεταγραφικους στοχους. Το να παρεις δε ποδοσφαιριστες απο Ρουμανιες, Βουλγαριες και Πολωνιες σαφως δεν απαιτει παρακαλια.
Αυτα ως ενα γενικο σχολιο, οχι συγκεκριμενα για τον Οττο, για τον οποιο οι αποψεις διιστανται (προσωπικα τον θεωρω παρα πολυ καλο ποδοσφαιριστη, αφηνοντας εξω απο τη συζητηση το αν ειναι σωστο να εξαρτιομαστε απο τις ορεξεις του να μεινει στην ομαδα ή οχι).
Πάντως φίλε μου με αυτά που εγώ έχω δει από τον παίχτη εάν μου λέγανε πως κάποτε κοστίζει 30 εκατομμυρια, θα έβαζα τα κλάματα. Δεν φτάνει ούτε τον μισό ματος ο παίχτης αυτός.. 1 εκατομμύριο ευρώ συμβόλαιο; ; κ μετά λέμε για ακριβό ροστερ..
Υπεραξίες πληρώνει ο Ιβάν κ τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο... πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις όπως η περσινή, αλλά αν το δεις ωμά ο κανόνας είναι αυτός πολλά χρόνια τώρα
Να ήταν μόνο αυτός. Και ο Bakayoko 40 είχε χρηματιστηριακή αξία και με τεράστια ονόματα στο βιογραφικό του αλλά εδώ το μόνο που είδαμε από αυτόν είναι πασαρέλα εκκεντρικής μόδας!
- τσιριγωτης
renegade έγραψε:Αυτό θα έπρεπε να σε θορυβήσει για το πώς εσύ βλέπεις κάποια πράγματα όσον αφορά το ποδόσφαιρο
Ισχύει..πώς έχει καταντήσει έτσι το ποδόσφαιρο κ μερικοί βλέπουν τον Οττο ισορροπημένο δεξί μπακ
- DamoN
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 4 times
τσιριγωτης έγραψε:renegade έγραψε:Αυτό θα έπρεπε να σε θορυβήσει για το πώς εσύ βλέπεις κάποια πράγματα όσον αφορά το ποδόσφαιρο
Ισχύει..πώς έχει καταντήσει έτσι το ποδόσφαιρο κ μερικοί βλέπουν τον Οττο ισορροπημένο δεξί μπακ
Ή μπορεί απλά να μην καταλαβαίνεις τι βλέπεις . Όπως και εγώ
- τσιριγωτης
Kατά εμε ο μόνος στην Superleague που είναι να λέμε καλό δεξί-μπακ είναι του Βάζελου ο Bαγιαννίδης,ο Johnny-Oto είναι για εμένα σε μικρομεσαίες ομάδες για να παίζει όχι σε εμάς του 1,3εκατΕ να τσεπώνει, είπαμε δλδ βρήκαν τον Ινan θα τον εκμετελυονται.
- Patricio_4
Ο 37χρονος Τάισον στη χειρότερη του περίοδο στον ΠΑΟΚ πριν λίγες βδομάδες τον έκανε ό,τι ήθελε. Το πιο υπερεκτιμημένο μπακ στη Σούπερ λιγκ είναι ο βαγιαννιδης, όχι το καλύτερο