19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
Re: 19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
H Αλαβες για την ωρα κανει μαγικα πραγματα και ειναι κοντα στο θαυμα.
τσιριγωτης έγραψε:Τέτοιοι παίχτες θα έπρεπε να παρακαλανε κ όχι να μας έχουν στο περίμενε προσβάλλοντας τον σύλλογο..
Αλίμονο εάν ολόκληρος ΠΑΟΚ περιμένει έναν παίχτη να δει αν σωθεί η αλαβες για να κάνει τον προγραμματισμό του.
Φιλε Τσιριγωτη θα διαφωνησω εν μερει. Πoδοσφαιριστης που το 2019 εφτασε να κοστολογειται 20 εκατομμυρια, που εχει αποκτηθει 21 εκατομμυρια απο αγγλικο συλλογο και που τελος εχει αγωνιστει ως βασικος για περισσοτερα απο 10 χρονια σε Ισπανια και Αγγλια, δεν ειναι δυνατον να παρακαλα καμια ελληνικη ομαδα.
Απο την αλλη, θα επρεπε να παρακαλαμε τον οποιοδηποτε ποδοσφαιριστη ως ΠΑΟΚ; Αυτο ναι, ειναι ενα καυτο ερωτημα, που δεν ξερω ομως ποια απαντηση εχει. Γιατι ως ελληνικος συλλογος εισαι «υποχρεωμενος» να «παρακαλας» τον ερχομο ποδοσφαιριστων απο πρωταθληματα ευγνωσμενης αξιας, πραγμα που (και) ο ΠΑΟΚ κανει σε καθε μα καθε μεταγραφικη περιοδο, πληρωνοντας υπεραξιες και κυριως δινοντας ατελειωτα deadline στους Χ μεταγραφικους στοχους. Το να παρεις δε ποδοσφαιριστες απο Ρουμανιες, Βουλγαριες και Πολωνιες σαφως δεν απαιτει παρακαλια.
Αυτα ως ενα γενικο σχολιο, οχι συγκεκριμενα για τον Οττο, για τον οποιο οι αποψεις διιστανται (προσωπικα τον θεωρω παρα πολυ καλο ποδοσφαιριστη, αφηνοντας εξω απο τη συζητηση το αν ειναι σωστο να εξαρτιομαστε απο τις ορεξεις του να μεινει στην ομαδα ή οχι).
Κανείς δεν παρακαλάει κανέναν και δεν βλέπω τι προσφέρει η δημιουργία εντυπώσεων
Ένας αρκετά καλός παίκτης είναι σύμφωνα με τους αρμόδιους, και προς διατήρηση ηρεμίας στο ρόστερ και αποφυγή έξτρα αναταράξεων στις μεταγραφές επιδιώκεται να μείνει
Ούτε θα καταστραφούμε αν φύγει, ούτε παρακαλάμε να μεινει
Ένας αρκετά καλός παίκτης είναι σύμφωνα με τους αρμόδιους, και προς διατήρηση ηρεμίας στο ρόστερ και αποφυγή έξτρα αναταράξεων στις μεταγραφές επιδιώκεται να μείνει
- Montrealiotis
Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να μείνει, αλλά το να αμφιταλαντεύεται μεταξύ της Αλαβές και του ΠΑΟΚ είναι κάπως…
Εσυ δηλαδη σαν επαγγελματιας ποδοσφαιριστης δεν θα το εκανες;
Και μονο το περιβαλλον πρωταθληματος να βαλεις δεν χρειαζεται 2η σκεψη.
Και ο Οτο δεν ειναι κανενα παιδαρελι που μπορει προτεραιοτητα στο μυαλο του να ειναι η "ευρωπαικη" δοξα. Τα εχει γραψει τα χιλιομετρα του και σε τοπ πρωταθληματα.
Και μονο το περιβαλλον πρωταθληματος να βαλεις δεν χρειαζεται 2η σκεψη.
Και ο Οτο δεν ειναι κανενα παιδαρελι που μπορει προτεραιοτητα στο μυαλο του να ειναι η "ευρωπαικη" δοξα. Τα εχει γραψει τα χιλιομετρα του και σε τοπ πρωταθληματα.
- Montrealiotis
Από την μια κυνηγάς στόχους και έχεις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και στην άλλη παλεύεις να μην υποβιβαστείς…
Τι να σου πω εγώ θα προτιμούσα, σαν παίκτης, να είμαι κάπου να κυνηγάω στόχους και νίκες.
Τι να σου πω εγώ θα προτιμούσα, σαν παίκτης, να είμαι κάπου να κυνηγάω στόχους και νίκες.
- ΑποστόληςΑ
Το συμβόλαιο πάντως του ενός εκατομμυρίου δεν "το έβγαλε" στο γήπεδο. Αυτό που μας έβγαλε είναι το λάδι με τις παλινωδίες του, τού τύπου "να μην ενεργοποιηθεί η option του ενός χρόνου", μετά "θα το σκεφτώ" και τελευταία "αν σωθεί η Αλαβές, φεύγω".
Συγγνώμη, αλλά με συμβόλαιο και λιγότερο τους ενός χαρτιού αν έχεις μυαλό βρίσκεις δεξί μπακ και νεώτερο και καλύτερο.
Συγγνώμη, αλλά με συμβόλαιο και λιγότερο τους ενός χαρτιού αν έχεις μυαλό βρίσκεις δεξί μπακ και νεώτερο και καλύτερο.
Τι έγινε βρε παιδιά?
Προσάραξε καμιά θαλαμηγός με ινφλουένσερς ή τα βάψαμε μαύρα για τον Γκιόνι Ότο?
Ούτε για να καθαρίζει ως λούστρος τα σκαρπίνια του Λέο Μάτος δεν κάνει, ως δεξί μπακ.
Εκτός αν αποδεχθούμε ότι είμαστε ανίκανοι ως κλαμπ να ξαναέχουμε - ξαναφέρουμε παίκτη αντίστοιχης αξίας του Μάτος.
Προσάραξε καμιά θαλαμηγός με ινφλουένσερς ή τα βάψαμε μαύρα για τον Γκιόνι Ότο?
Ούτε για να καθαρίζει ως λούστρος τα σκαρπίνια του Λέο Μάτος δεν κάνει, ως δεξί μπακ.
Εκτός αν αποδεχθούμε ότι είμαστε ανίκανοι ως κλαμπ να ξαναέχουμε - ξαναφέρουμε παίκτη αντίστοιχης αξίας του Μάτος.
Re: 19. Jonathan
Equalizer έγραψε:Κανείς δεν παρακαλάει κανέναν και δεν βλέπω τι προσφέρει η δημιουργία εντυπώσεων
Αυτό για μένα είναι το κακό . Οτι πλην Ντελια , Ζιβκοβιτς αντε πες μαντυ και Μειτε για το ποτενσιαλ του δεν θα στεναχωρεθουμε αν φύγει κάποιος
Ενώ πέρσι τέτοιον καιρό έλεγες αυτούς + Κοταρσκι + Μπαμπα + Τάισον + Ντεσποντοφ + Κουλιερακη + Κεντζιορα και πάει λέγοντας
- τσιριγωτης
Daskalos_4 έγραψε:τσιριγωτης έγραψε:Τέτοιοι παίχτες θα έπρεπε να παρακαλανε κ όχι να μας έχουν στο περίμενε προσβάλλοντας τον σύλλογο..
Αλίμονο εάν ολόκληρος ΠΑΟΚ περιμένει έναν παίχτη να δει αν σωθεί η αλαβες για να κάνει τον προγραμματισμό του.
Φιλε Τσιριγωτη θα διαφωνησω εν μερει. Πoδοσφαιριστης που το 2019 εφτασε να κοστολογειται 20 εκατομμυρια, που εχει αποκτηθει 21 εκατομμυρια απο αγγλικο συλλογο και που τελος εχει αγωνιστει ως βασικος για περισσοτερα απο 10 χρονια σε Ισπανια και Αγγλια, δεν ειναι δυνατον να παρακαλα καμια ελληνικη ομαδα.
Απο την αλλη, θα επρεπε να παρακαλαμε τον
οποιοδηποτε ποδοσφαιριστη ως ΠΑΟΚ; Αυτο ναι, ειναι ενα καυτο ερωτημα, που δεν ξερω ομως ποια απαντηση εχει. Γιατι ως ελληνικος συλλογος εισαι «υποχρεωμενος» να «παρακαλας» τον ερχομο ποδοσφαιριστων απο πρωταθληματα ευγνωσμενης αξιας, πραγμα που (και) ο ΠΑΟΚ κανει σε καθε μα καθε μεταγραφικη περιοδο, πληρωνοντας υπεραξιες και κυριως δινοντας ατελειωτα deadline στους Χ μεταγραφικους στοχους. Το να παρεις δε ποδοσφαιριστες απο Ρουμανιες, Βουλγαριες και Πολωνιες σαφως δεν απαιτει παρακαλια.
Αυτα ως ενα γενικο σχολιο, οχι συγκεκριμενα για τον Οττο, για τον οποιο οι αποψεις διιστανται (προσωπικα τον θεωρω παρα πολυ καλο ποδοσφαιριστη, αφηνοντας εξω απο τη συζητηση το αν ειναι σωστο να εξαρτιομαστε απο τις ορεξεις του να μεινει στην ομαδα ή οχι).
Πάντως φίλε μου με αυτά που εγώ έχω δει από τον παίχτη εάν μου λέγανε πως κάποτε κοστίζει 30 εκατομμυρια, θα έβαζα τα κλάματα. Δεν φτάνει ούτε τον μισό ματος ο παίχτης αυτός.. 1 εκατομμύριο ευρώ συμβόλαιο; ; κ μετά λέμε για ακριβό ροστερ..
Υπεραξίες πληρώνει ο Ιβάν κ τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο... πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις όπως η περσινή, αλλά αν το δεις ωμά ο κανόνας είναι αυτός πολλά χρόνια τώρα
Αυτό θα έπρεπε να σε θορυβήσει για το πώς εσύ βλέπεις κάποια πράγματα όσον αφορά το ποδόσφαιρο