Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2025-26

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
fossa

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2025-26

Δημοσίευση από fossa »

PAOKWS26 έγραψε:Καλησπέρα σας αδέλφια Είμαι καινούργιος στο forum, κάθισα μια ώρα και μετρούσα τα διαρκείας στη ticketmaster.Τα έβγαλα 1316 χωρίς τα VIP, και 2 διαζώματα (112,113) που μου τα δείχνει sold out. Αν πραγματικά ισχύει αυτό για πρώτη μέρα είμαστε πολύ καλά! Εγώ συγκεκριμένα σκέφτομαι να πάρω παρόλο που ξέρω οτι δε θα μπορέσω να βρέθω ούτε σε 1 παιχνίδι...ελπίζω να έχουμε ιδανικά 5000 αν θέλουμε να λέμε οτι έχουμε λαο που στηρίζει στα δύσκολα.

Μου φαίνεται απίθανο να δώσαμε τόσα.
Μήπως έχουν κρατημένα ακόμα τα περσινά διαρκείας που τελικά δεν πρέπει να ήταν ούτε χίλια; Έτσι λογικό θα μου φαινόταν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ναι ειναι τα περσινα.
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Απο καινουργια πρεπει να εχουν φυγει 350 απο εχθες, τις ανανεωσεις θα τις ξερουμε οταν ληξει η προθεσμια. Παντως οι 300 πρωτοι (καινουργια + ανανεωσεις) λαβαμε μια εκπτωση 10 ευρω στην μπουτικ.
DuckDuckGo [Bot]

Δημοσίευση από DuckDuckGo [Bot] »

Σίγουρα είναι και απο τα περσινά. Το καλό είναι οτι θα ανανεώσουν λογικά οι περισσότεροι. Επίσης ενα άλλο θετικό είναι οτι τα ακριβά σιγά σιγά φεύγουν. Απο vip έχουν μείνει ελάχιστα! Επίσης τα ακριβά απο τη άλλη μέρια επίσης με γρήγορους ρυθμούς εξαφανίζονται. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος!
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

σημερα το απογευμα μπασκετικος συνδεσμιτης(γνωστη των πραγματων) που τον ρωτησα για καποιους φιλους μου που θελουν να παρουν διάρκειας για ενισχυση αλλα λογω οτι μενουν στο εξωτερικο δυσκολα να ερθουν σε εντος εδρας ματς αν και πηγαν σε 3-4 εκτος εδρας φετος και τα προηγουμενα χρονια στα περιξ της γερμανιας, μου ειπε:

1) οτι το πραγμα παει πολυ καλα για 2 μερες και οτι λιγα εχουν αγοραστει/ανανεωθει ακομα απο συνδεσμους γιατι γινονται προεγγραφες που πανε παρα πολυ καλα,οτι υπαρχει μεγαλη ζητηση για συνδεσμιακα(προφανως γιατι η τιμη για ολα τα ματς της χρονιας αν πας στα πιο πολλα μπορει και να ισουται με ενα καφε στην παραλια) και οτι εχει δοθει ενα νουμερο στην διοικησησ σαν υποσχεση οτι θα φτασει μονο απο συνδεσμους.

2) δεν θα αναφερω το νουμερο,οχι οτι αμφισβητω οτι μπορει να γινει ουτε οτι δοθηκε υποσχεση αλλα κραταω μικρο καλαθι,απλα ενα στιγμα οτι αυτα που υποσχεθηκαν οι συνδεσμοι σε αλλες χρονιες θα παρακαλαγαμε να ηταν τα συνολικα,αν γινει η υποσχεση πραξη συν τα πιο ακριβα του υπολοιπου κοσμου θα εχει βγει ισως η χρονια ,με μπατζετ,ιταλο και λοιπα εξοδα μονο απο κοσμο στοιχημα και χορηγους,χωρις να υπολογιζονται τα μεμονομενα που αν παει καλα η χρονια ισως να ειναι και κερδοφορα.

4)επειδη λογω οτι πιασαμε οβερ 10 του μηνα και τα λεφτα τελειωνουν,οτι η κινηση καπου λιγο θα κοψει ,θεωρω οτι πρεπει καπου εκει να βγει ο προεδρος η σε συνεντευξη τυπου η να σκασει καμια ειδηση για ανανεωση ιταλου και καποιου παιχτη,για να ξεκολλησει το πραγμα,καποιο ιβεντ,καποιο σποτ,καποιο βιντεο,κατι τελος παντων.

η πραγματικη κινηση θα φανει οταν σταματησουν οι ανανεωσεις και κυριως οι ανανεωσεις των συνδεσμων που στα περσινα διαρκειας τα περισσοτερα ηταν συνδεσμιτικα, και τις επομενες μερες των ανανεωσεων που λογικα τοτε οι προεγγραφες θα παιρνουν το διαρκειας,συν φυσικα και τον υπολοιπο κοσμο.

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Ποσο εχει των συνδεσμων;
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

νομιζω 90 η 100,αλλα οποιος θελει για σιγουρα ας ρωτησει στις γνωστες σελιδες
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

dimpaok4 έγραψε:σημερα το απογευμα μπασκετικος συνδεσμιτης(γνωστη των πραγματων) που τον ρωτησα για καποιους φιλους μου που θελουν να παρουν διάρκειας για ενισχυση αλλα λογω οτι μενουν στο εξωτερικο δυσκολα να ερθουν σε εντος εδρας ματς αν και πηγαν σε 3-4 εκτος εδρας φετος και τα προηγουμενα χρονια στα περιξ της γερμανιας, μου ειπε:

1) οτι το πραγμα παει πολυ καλα για 2 μερες και οτι λιγα εχουν αγοραστει/ανανεωθει ακομα απο συνδεσμους γιατι γινονται προεγγραφες που πανε παρα πολυ καλα,οτι υπαρχει μεγαλη ζητηση για συνδεσμιακα(προφανως γιατι η τιμη για ολα τα ματς της χρονιας αν πας στα πιο πολλα μπορει και να ισουται με ενα καφε στην παραλια) και οτι εχει δοθει ενα νουμερο στην διοικησησ σαν υποσχεση οτι θα φτασει μονο απο συνδεσμους.

2) δεν θα αναφερω το νουμερο,οχι οτι αμφισβητω οτι μπορει να γινει ουτε οτι δοθηκε υποσχεση αλλα κραταω μικρο καλαθι,απλα ενα στιγμα οτι αυτα που υποσχεθηκαν οι συνδεσμοι σε αλλες χρονιες θα παρακαλαγαμε να ηταν τα συνολικα,αν γινει η υποσχεση πραξη συν τα πιο ακριβα του υπολοιπου κοσμου θα εχει βγει ισως η χρονια ,με μπατζετ,ιταλο και λοιπα εξοδα μονο απο κοσμο στοιχημα και χορηγους,χωρις να υπολογιζονται τα μεμονομενα που αν παει καλα η χρονια ισως να ειναι και κερδοφορα.

4)επειδη λογω οτι πιασαμε οβερ 10 του μηνα και τα λεφτα τελειωνουν,οτι η κινηση καπου λιγο θα κοψει ,θεωρω οτι πρεπει καπου εκει να βγει ο προεδρος η σε συνεντευξη τυπου η να σκασει καμια ειδηση για ανανεωση ιταλου και καποιου παιχτη,για να ξεκολλησει το πραγμα,καποιο ιβεντ,καποιο σποτ,καποιο βιντεο,κατι τελος παντων.

η πραγματικη κινηση θα φανει οταν σταματησουν οι ανανεωσεις και κυριως οι ανανεωσεις των συνδεσμων που στα περσινα διαρκειας τα περισσοτερα ηταν συνδεσμιτικα, και τις επομενες μερες των ανανεωσεων που λογικα τοτε οι προεγγραφες θα παιρνουν το διαρκειας,συν φυσικα και τον υπολοιπο κοσμο.

ΠΑΟΚ

Πολυ καλα ολα αυτα. Η δεσμευση σε ποσοτητα αντιπαρερχεται την σημαντικη οικονομικη εκπτωση, εαν το δουμε υπο το πρισμα εσοδων. Εαν το δουμε υπο το πρισμα της ανταμειβης αυτης της φοβερης προσπαθειας που εγινε και την πραγματικη αναγκη του κοσμου να ειναι στο γηπεδο, πολυ καλο νεο παλι.

Στο τελος, εαν εχουμε εναν (πολυ) σημαντικο αριθμο διαρκειας, πραγματικα ελπιζω να μην ειμαστε σαν την Τουμπα οπου το 1/3+ των διαρκειας δεν ερχονται στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Αν καταφέρουμε να ξεπεράσουμε έναν αριθμό πάνω από τρεις χιλιάδες διαρκείας, νομίζω ότι θα είμαι ικανοποιημένος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Αν πει το ναι ο μουσιας μπορει
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τσόχλας;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Παικταρας
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Πρόταση άμεσα σε Τσοχλα, Τσιακμα, Τσιαρα, Τσαμη, Τσουμή Και ότι γενικά αρχίζει με την άρνηση ΤΣ!
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

για έναν από ΤΣ είναι πιθανό (Τσαλμπούρη)
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Θα αρχισω να στελνω DM σε ολους οσους εκραζαν στα σοσιαλ για τα εισιτηρια του τελικου. Απο τοτε εχουν να μπουν στο ticketmaster της ΚΑΕ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”