20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- TylerDurden
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Δύσκολα τα λόγια σε αυτήν την περίπτωση.
Τον είδα πρώτη φορά με τα χρώματα του ΠΑΟΚ στην πρώτη προπόνηση του 2008, προπτυχιακός φοιτητής εγώ, σε ένα καλοκαίρι που ήταν η επιτομή του "Wind of change" για την ομάδα.
Τον αποχαιρέτησα πρώτη φορά εκείνη τη σκατένια μέρα του Ιανουαρίου του '12, σκαστός από την Αγγλία εγώ, με την ομάδα (και εμένα προσωπικά) να μη ξέρει που θα την βρει το μέλλον.
Επέστρεψε σε εντελώς άλλες συνθήκες, αδιανόητες για την εποχή που έφυγε, δείγμα του πώς αλλάζει η ζωή μέσα σε ελάχιστα χρόνια.
Και τώρα τον αποχαιρετώ ως ενήλικας, επαγγελματίας, οσονούπω γονιός.
17 ολόκληρα χρόνια.
Εγώ μονάχα ένα πράγμα θα σου πω,
μου φτάνει πως μεγάλωσα με σένα.
Ευχαριστώ για όλα Αντρέ.
Τον είδα πρώτη φορά με τα χρώματα του ΠΑΟΚ στην πρώτη προπόνηση του 2008, προπτυχιακός φοιτητής εγώ, σε ένα καλοκαίρι που ήταν η επιτομή του "Wind of change" για την ομάδα.
Τον αποχαιρέτησα πρώτη φορά εκείνη τη σκατένια μέρα του Ιανουαρίου του '12, σκαστός από την Αγγλία εγώ, με την ομάδα (και εμένα προσωπικά) να μη ξέρει που θα την βρει το μέλλον.
Επέστρεψε σε εντελώς άλλες συνθήκες, αδιανόητες για την εποχή που έφυγε, δείγμα του πώς αλλάζει η ζωή μέσα σε ελάχιστα χρόνια.
Και τώρα τον αποχαιρετώ ως ενήλικας, επαγγελματίας, οσονούπω γονιός.
17 ολόκληρα χρόνια.
Εγώ μονάχα ένα πράγμα θα σου πω,
μου φτάνει πως μεγάλωσα με σένα.
Ευχαριστώ για όλα Αντρέ.
Καπου εδω να μην ξεχασω να πω ευχαριστω και στον Σαντος που τον εφερε στον ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
- rade paprica
Ευχαριστούμε για όλα και καλή συνέχεια...(μαζί μας)
Αρχηγέ μου το ξέρω πως θέλεις επιτέλους να ξεκουραστείς και να κάνεις διακοπές, αλλά πρέπει να ξεκινήσεις την καινούρια σου δουλειά άμεσα. Μεσολάβησε να τα βρούν γιατί αν γίνει καμιά στραβή δεν μας βλέπω καλά. Σε αγαπάνε και σε σέβονται και οι δύο, το μόνο που χρειάζεται είναι να τους μιλήσεις και θα σ' ακούσουν. Ήσουν πάντα ο ηγέτης μας στο γήπεδο και στα αποδυτήρια, καιρός να γίνεις και στα διοικητικά. Ο ηγέτης δεν περιμένει να πάρει εντολή απο κανέναν, παίρνει πρωτοβουλία και πράττει!
Γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως άλλο παίκτης και άλλο διοικητικός υπάλληλος.
Δε θα μου κάνει εντύπωση αν τελικά δεν πάρει καμία θέση στο άμεσο μέλλον.
Ίσως, αλλά θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμες οι γνώσεις του γυρω απο το ποδόσφαιρο, η προσωπικότητά του, οι γνωριμίες του, ο σεβασμός προς το πρόσωπό του και η αλληλοεκτίμηση που έχει με τον Λουτσέσκου και τον Ιβάν. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν τελικά δεν ασχοληθεί επαγγελματικά με κάποιο πόστο στην ομάδα, θα ήταν ιδανικό να παρέμβει σε αυτή την περίπτωση αφού είναι από τα λίγα άτομα με κύρος που θα μπορούσαν να ακούσουν και οι δυο. Στο κάτω κάτω, ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά ο πρώην εργοδότης του, είναι το σπίτι του και η οικογένειά του.
Σακουλέψου τη κατάσταση και κοίτα να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου μακριά από τον ΠΑΟΚ.
Μη διανοηθείς να ρισκάρεις το όνομα και τη φήμη σου για να γίνεις μαριονέτα.
Μη διανοηθείς να ρισκάρεις το όνομα και τη φήμη σου για να γίνεις μαριονέτα.
- ΑποστόληςΑ
marsantos έγραψε:Γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως άλλο παίκτης και άλλο διοικητικός υπάλληλος.
Δυστυχώς μέχρι τώρα δύο ρεπορτάζ κι κάνα τρεις τέσσερις μαϊντανοι που αυτοαποκαλούνται ραδιοφωνικοί παραγωγοί αναμασούν χθες κι σήμερα κάτι που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση κι δεν είναι άλλο από μια εντελώς αυθαίρετη τοποθέτηση ότι αν φύγει ο λουτσε δεν θα προχωρήσει εύκολα η περίπτωση του Αντρέ σε διοικητικό πόστο!!! Συνήθως τέτοιες αναφορές από τα σκουπίδια των ερτζιανών με αφήνουν παντελώς αδιάφορο, το πρόβλημα είναι ότι αυτό πήγε να διοχετευτεί μαζικά. Το πιο πιθανό για μένα να είναι κι αυτό μέρος της επικοινωνιακής καταιγίδας που πλήττει την Ομάδα μας
Φιλαράκι Andrew καλησπέρα.
Γι' αυτό έχω φαγωθεί χθες να γράφω πως η υπόθεση Λουτσεσκου δεν είναι μια απλή υπόθεση λήξης συνεργασίας προπονητή. Τα απόνερα θα πλημμυρίσουν κάθε γωνιά του οικοδομήματος και τα τρωκτικά θα βρουν ευκαιρία να σκάψουν κάθε στεγανό.
Και προφανώς όσοι μένουν σε αυτό το σπίτι ή όσοι θέλουν να έρθουν να μείνουν θα το σκεφτούν δίπλα και τριπλά.
Αποστόλη καλησπέρα.
Ο Βιερίνια και ο κάθε Βιερίνια όταν δέκα μέρες πριν, δηλώνει
πως χάρη σε αυτόν τον προπονητή γράψαμε ιστορία, με τα όσα συμβαίνουν μπορεί εύκολα να αντιληφθεί το ρόλο και την αξία της γνώμης του ως μη ποδοσφαιριστής.
Γι' αυτό έχω φαγωθεί χθες να γράφω πως η υπόθεση Λουτσεσκου δεν είναι μια απλή υπόθεση λήξης συνεργασίας προπονητή. Τα απόνερα θα πλημμυρίσουν κάθε γωνιά του οικοδομήματος και τα τρωκτικά θα βρουν ευκαιρία να σκάψουν κάθε στεγανό.
Και προφανώς όσοι μένουν σε αυτό το σπίτι ή όσοι θέλουν να έρθουν να μείνουν θα το σκεφτούν δίπλα και τριπλά.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Όρμα αρχηγέ και άλλαξέ τα όλα!
Αποστόλη καλησπέρα.
Ο Βιερίνια και ο κάθε Βιερίνια όταν δέκα μέρες πριν, δηλώνει
πως χάρη σε αυτόν τον προπονητή γράψαμε ιστορία, με τα όσα συμβαίνουν μπορεί εύκολα να αντιληφθεί το ρόλο και την αξία της γνώμης του ως μη ποδοσφαιριστής.
- Montrealiotis
Να υποθέσω ρόλος βρέθηκε ή το θέμα παραπέμφθηκε στις καλενδες;
- Montrealiotis
Για να μην υπάρχουν λάθος συνειρμοί. Εγώ δεν είχα και δεν έχω πληροφόρηση. Ότι μαθαίνω είναι κυρίως από εδώ.