ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΟΚ-ΣΤΟΙΧ. (ΣΚΟΡ,ΣΚΟΡΕΡ,ΛΕΠΤΟ) 24-25
- painkiller4
Re: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΟΚ-ΣΤΟΙΧ. (ΣΚΟΡ,ΣΚΟΡΕΡ,ΛΕΠΤΟ) 24-25
Κανόνες: ακριβές σκορ 3Βαθμοί , σημείο 1Β , διαφορά γκολ 2Β, σκόρερ 1ου γκολ 3Β, λεπτό 1ου γκολ(+-1λεπτό) 10Β
ΠΑΟΚ - ΠΑΟ : ακριβές σκορ 2-1 , σημείο 1 , διαφορά γκολ +1, σκόρερ 1ου γκολ Μιχαηλίδης, λεπτό 1ου γκολ 35(34-36)
ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ : ακριβές σκορ 4-2 , σημείο 1 , διαφορά γκολ -2, σκόρερ 1ου γκολ Zivkovic, λεπτό 1ου γκολ 1(0-2)
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ : ακριβές σκορ 1-0 , σημείο 1 , διαφορά γκολ +1, σκόρερ 1ου γκολ Μιχαηλίδης, λεπτό 1ου γκολ 45(44έως45+1)
Η βαθμολογία μετά τους αγώνες με τον ΠΑΟ εντός, τον ΟΣΦΠ εκτός αλλά και την ΑΕΚ εντός :

ΠΑΟΚ - ΠΑΟ : ακριβές σκορ 2-1 , σημείο 1 , διαφορά γκολ +1, σκόρερ 1ου γκολ Μιχαηλίδης, λεπτό 1ου γκολ 35(34-36)
ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ : ακριβές σκορ 4-2 , σημείο 1 , διαφορά γκολ -2, σκόρερ 1ου γκολ Zivkovic, λεπτό 1ου γκολ 1(0-2)
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ : ακριβές σκορ 1-0 , σημείο 1 , διαφορά γκολ +1, σκόρερ 1ου γκολ Μιχαηλίδης, λεπτό 1ου γκολ 45(44έως45+1)
Η βαθμολογία μετά τους αγώνες με τον ΠΑΟ εντός, τον ΟΣΦΠ εκτός αλλά και την ΑΕΚ εντός :

Κυπελλούχος για τη σεζόν 2024-25 ο potamda με 132 βαθμούς κάνοντας εκπληκτική ανατροπή στις τελευταίες 3 αγωνιστικές και κόβοντας πρώτος το νήμα. Πολλά συγχαρητήρια στον αδερφό για τις προβλέψεις του. Φλερτάρει και με το double για φέτος. Δεν θα αφήσει κούπα για κούπα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Αδελφέ συγχαρητήρια και από μένα!
ΥΓ: Όπως έχεις καταλάβει βέβαια, εγώ πήγαινα πολλές φορές κόντρα στη λογική στις προβλέψεις μου, για να μην βγω πρώτος, αλλά να αφήσω κάποιον άλλον, φέρελπι να πρωτεύσει.
ΥΓ: Όπως έχεις καταλάβει βέβαια, εγώ πήγαινα πολλές φορές κόντρα στη λογική στις προβλέψεις μου, για να μην βγω πρώτος, αλλά να αφήσω κάποιον άλλον, φέρελπι να πρωτεύσει.
ο potamda μας έχει βάλει τα γυαλιά τα τελευταία χρόνια
μπράβο αδερφέ!
μπράβο αδερφέ!
Το κολπο ειναι να παιζεις το αντίθετο απο αυτο που παιζει ο Αποστολης οταν πηγαίνει τον ΠΑΟΚ κοντρα 

- ΑποστόληςΑ
- potamda
- Bet Guru 2023
Σας ευχαριστώ πολύ κι από εδώ!
Νομίζω φέτος μίλησε η... τύχη του πρωτάρη! Πρώτη χρονιά συμμετείχα στο παιχνίδι αυτό.
Αποστόλη μάστερ μη λες όλα τα μυστικά!
Οι δικές μου συμβουλές είναι καλή προπόνηση των δαχτύλων για σωστή πληκτρολογηση, προσεγμένη διατροφή για διαύγεια του νου και καλό ύπνο το βράδυ για έμπνευση... Μακριά από τσιγάρα και ποτά 24 ώρες πριν την πρόβλεψη.

Νομίζω φέτος μίλησε η... τύχη του πρωτάρη! Πρώτη χρονιά συμμετείχα στο παιχνίδι αυτό.
Αποστόλη μάστερ μη λες όλα τα μυστικά!
Οι δικές μου συμβουλές είναι καλή προπόνηση των δαχτύλων για σωστή πληκτρολογηση, προσεγμένη διατροφή για διαύγεια του νου και καλό ύπνο το βράδυ για έμπνευση... Μακριά από τσιγάρα και ποτά 24 ώρες πριν την πρόβλεψη.