ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Έλα να ζεσταινομαστε...!!
Πορκυ πες μου ονοματα πες μου ψεματα πες μου οτι σου κατεβει να ψαχνω παικτες στην δουλεια να περασει η ωρα
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Έλα να ζεσταινομαστε...!!
Psagmenos4 έγραψε:O μειτε θα μείνει? Σήριαλ Φώσκολου επεισόδιο 389 ,2ος κύκλος μόλις τελείωσε, πάμε σε τρίτο.
Πρωταγωνιστές της σειράς
Μειτε( όταν θέλει το καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος μαλωμένος με τις προετοιμασίες)
Λουτσεσκου ( Αγαπάει Μειτε μέχρι θανατου)
Μαράκι( Θέλει μειτε αλλά χωρίς λεφτά)
Γιωργάκης-Παντελής (Θέλουν να φέρουν 19χρονο ταλεντακι από Γ Ιταλίας ή Β Τουρκίας, τον βρήκαν ΣΤΟ FM)
Πατέρουλης( Θέλει Μειτε γιατί τον θέλει ο Λουτσεσκου κι ο Πατέρουλης θέλει Λουτσεσκου, αλλά η Μαρία δεν τα βρίσκει στα λεφτά και του βάζει χέρι να μην ανοίγεται, από την άλλη αγαπάει και τον γιο του και πιστεύει ότι για μια φορά στην ζωή του δεν θα κάνει μαλάκια*αυτό δεν έχει συμβεί ακομα)
Γιατι οχι; Ειναι ο απολυτος φορ που δεν σκοραρει. Παίζει να ναι ονειρωξη του λουτσεσκου.embuji έγραψε:Εντομεταξυ απλα να το παραθεσω, σε διαφορα τσατ εκπομπων γραφουν οτι ο ΠΑΟΚ ζαχαρωνει τον Φιρμινο. Προφανως ειναι οπαδοι και οχι καποιος δημοσιογραφος. Προσωπικα το βρισκω αστειο οτι θα πηγαιναμε εμεις για φιρμινο.
nunies4 έγραψε:Δεν το λες και απορρητο αν το εμαθε το Μετρο. Τον ΘουΒου στειλαμε;;