5.Γιάννης Μιχαηλίδης

renegade

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από renegade »

Μπράβο σου Γιάννη, συγνώμη που είμαι τόσο καφρος και έχω μυαλό σαν σάπιο καρύδι και η συμπεριφορά μου απέναντι σου σε οδήγησε να κλείσεις τα σοσιαλ σου.
Όχι βέβαια ότι δεν θα το ξανακάνω αν έχεις πάλι 2-3 άσχημες εμφανίσεις, απλά τώρα πρέπει να σου πω μπράβο
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μπράβο Γιανναρε
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Αν και το πρώτο μισό της σεζόν δεν ήταν καλό το δεύτερο ήταν τρομερό

Ειδικά το τελευταίο δίμηνο κάνει σερί με εξαιρετικές εμφανίσεις που συνδυάστηκαν με γκολ

Πραγματικά του χρόνου το δίδυμο της άμυνας έστω αρχικά έχει κλειδώσει και θα κάνει τεράστια εντύπωση αν καταφέρει και σπάσει.

Για να δούμε
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εκλεισες στοματα

Του χρονου καθιερωνεσαι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Του χρόνου;
Έχει ήδη καθιερωθεί ως βασικό αριστερό στόπερ. Τα play-off ανέδειξαν το ταλέντο του: αμυντικά, οργανωτικά και επιθετικά.

ΥΓ: Ακολουθούν από πίσω του οι Κωττάς και Μπαταούλας. Όχι άλλα πειράματα με τελειωμένα, πανάκριβα stoppers.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

aivas19 έγραψε:Εκλεισες στοματα

Του χρονου καθιερωνεσαι

Δεν εκλεισε απλα στοματα.
Μας πηρε απο το χερακι στα πλευ οφ για οποιον δεν το καταλαβε.
2 ασιστ με την αεκ εκτος, γκολ με τον βαζελο και 3ποντο, γκολ με την αεκ και τριποντο. Με διαφορα ο MVP των πλευ οφ.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Καλημέρα σε όλους.
Το δίδυμο Κεντζιόρα - Μιχαηλίδη αυτή τη στιγμή για το επίπεδο της Ελλάδας είναι αξιοπρεπέστατο.
Γι' αυτό στο παρόν τόπικ πριν από λίγες μέρες είχα εκφράσει την άποψη πως το ζήτημα αναβάθμισης της άμυνας είναι πολύ δύσκολο να το βάλουμε σε κουτάκια καθώς η χημεία, το ταίριασμα χαρακτηριστικών και ο χρόνος συνύπαρξης ενός διδύμου είναι αποδοτικότερα από τα μεμονωμένα ατομικά χαρακτηριστικά.
Ο Γιάννης δεν κάνει τώρα καλές εμφανίσεις. Ήταν πολύ καλός με τον πάο στην Τούμπα στο 0-0 στις αρχές του πρωταθλήματος. Ήταν πολύ καλός και στο ματς με τον άρη στο 0-1.
Όμως αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές το δίδυμο αυτό θα αντιμετωπίζει δυσκολίες όσο το επίπεδο, η ένταση και ο ρυθμός των αγώνων ανεβαίνει. Σε τέτοια παιχνίδια σαν το χθεσινό που το τέμπο παραμένει χαμηλό, τα μπακ μας δεν παίρνουν ρίσκα και οι αντίπαλοι είναι πάνω κάτω σε παρόμοιο αθλητικό επίπεδο θα τα καταφέρνουν μια χαρά.
Όταν όμως βρουν αντίπαλο σαν αυτόν της Σοσιεδάδ τα πράγματα θα ζορίζουν. Όταν ένα ματς ανοίγει όπως με τον οσφπ την προηγούμενη εβδομάδα επίσης θα έχουν θέμα.
Το δίδυμο αυτό λοιπόν είναι με διαφορά το καλύτερο και είναι κάτι που το γράφω εδώ και πολύ καιρό.
Όμως και το δίδυμο Κεντζιόρα - Βιετέσκα στο Καραϊσκάκης απέναντι σε ξεκούραστο οσφπ ήταν πολύ καλό και έδωσε κάτι που λείπει από το χθεσινό δίδυμο. Λίγη παραπάνω σκληράδα που λείπει γενικότερα από την ομάδα μας.
Το δίδυμο Κεντζιόρα - Κόλλεϋ ήταν άσχημο στους αγώνες υψηλών απαιτήσεων με Γαλατά και Μάντσεστερ; Όχι φυσικά. Ειδικά απέναντι στον Όσιμεν ο Κόλλεϋ πήγε καταπληκτικά. Ο Γιάννης θα μπορούσε να ανταπεξέλθει απέναντι στον Όσιμεν; Δεν ξέρω.
Με τη Ρίγα που μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο Μίχα και Κόλλεϋ, δεν είδαμε καμία διαφορά, στον ίδιο αγώνα και στις ίδιες συνθήκες.
Αυτό που καταλαβαίνω λοιπόν είναι πως με τον Κεντζιόρα όλοι μπορούν να ταιριάξουν. Αυτός φαίνεται ως η κατάλληλη συγκολλητική ουσία που βελτιώνει τους γύρω του και αυτός είναι που πιστεύει ο προπονητής περισσότερο από όλους.
Άρα αυτό που θα ήθελα εγώ στην άμυνα είναι το εξής.
Κεντζιόρα και Μιχαηλίδης αναμφισβήτητα 2 από τους 5.
Οπωσδήποτε παραμονή Βιετέσκα και απόκτηση του από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Ο Πολωνός μου έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο αμυντικό κομμάτι. Ταυτόχρονα όμως δε νομίζω πως συνθέτει αποδοτικό δίδυμο με τον Μίχα. Σίγουρα όταν παίξουν πολύ μεταξύ τους θα βρουν το συγχρονισμό που χρειάζονται όμως νομίζω πως το δίδυμο αυτό είναι λίγο δυσκίνητο.
Δημιουργείται λοιπόν ζήτημα τι 4ο στόπερ χρειαζόμαστε.
Κατ' αρχήν θα ήθελα κάποιος αν ξέρει να μας πει τι γίνεται με τον Λόβρεν. Αν ο Λόβρεν έχει συμβόλαιο τότε όλη η κουβέντα δεν έχει νόημα καθώς η τετράδα έχει συμπληρωθεί και έναν μικρό φτάσαμε στους 5.
Αν όμως ο Λόβρεν δεν είναι εδώ του χρόνου ( που θα ήταν και το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ εκτιμώ), τότε το 4ο στόπερ δε θα ήθελα να είναι ένας απλά ένας συμπληρωματικός παίκτης.
Θα ήθελα (σε δεύτερο χρόνο προς το τέλος των μεταγραφών) έναν παίκτη πρώτης γραμμής που να μπορεί να παίζει και στις 2 θέσεις, με προτεραιότητα τα αριστερά που να διαθέτει τα χαρακτηριστικά που λείπουν από τον Μίχα. Ταχύτητα, αλτικότητα, γρήγορες περιστροφές, με ικανότητα και αυτοπεποίθηση να βγαίνει πρώτος στη μπάλα. Έτσι θα υπάρχουν 4 στόπερ που θα μπορούν να συνθέσουν αρμονικά δίδυμα μεταξύ τους. Αν τραυματίζεται ο Κεντζιόρα να μην είναι αναγκασμένος ο προπονητής να έχει ως μονόδρομο το Βιετέσκα - Μίχα. Αν αρρωσταίνει ο Μίχα να μη γίνεται μπαλάκι ο Βιετέσκα.

Η ομάδα έχοντας 3 στόπερ (Κεντζιόρα, Μίχα και Βιετάσκα) με αρκετές ώρες πτήσης, θα βρει το χρόνο να ενσωματώσει το 4ο στόπερ και θα υπάρχει μια δυνατή 4άδα με πλουραλισμό χαρακτηριστικών και ποσοτικά ικανή να ανταπεξέλθει σε σεζόν 3 διοργανώσεων και με πολλές εβδομάδες να περιλαμβάνουν την καταραμένη για φέτος συνθήκη Πέμπτη - Κυριακή.
Όλα αυτά με την προϋπόθεση πως η ομάδα θα καταφέρει να περάσει στο league phase του europa όπου οι αντίπαλοι έχουν δεδομένη ποιότητα.
Αν η ομάδα είναι στο conference η κουβέντα αλλάζει καθώς και οι αγώνες είναι λιγότεροι και η δυναμική των αντιπάλων χαμηλότερη.
Τώρα για το 5ο στόπερ δεν έχω άποψη ποιος από τους Μπαταούλα ή Κωττά προηγείται. Κάποιος που τους έχει δει και έχει άποψη θα ήταν πολύ χρήσιμο να την παραθέσει.
Όποιος από τους 2 όμως και να είναι έχουμε το εξής δεδομένο. 2 από τους 5 στόπερ θα είναι club trained. Με Μίχα, Ντέλια, Πέλκα και έναν από τους 2 μικρούς συμπληρώνουμε τη δύσκολη τετράδα των home grown άρα ανοίγει η βεντάλια επιλογών για τους υπόλοιπους locally trained που χρειαζόμαστε.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Αμυντικά δεν ξέρω αν με έχω τελείως πειστεί ότι δε θέλω κάτι πιο δυνατό, αν και χθες ειδικά στον αέρα ήταν καταπληκτικός και με δύσκολο αντίπαλο. Η αποκάλυψη πάντως των πλέι οφ, μας πήρε από το χέρι.
Σε φάση επίθεσης είναι φανταστικός
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

φίλε marsantos, εγώ θα έλεγα το τέταρτο σέντερ μπακ είτε έρθει νωρίς είτε στο τέλος να είναι ο ακρογωνιαίος λίθος.
Σε αυτόν να ταιριάξουν οι υπόλοιποι κι όχι αυτός στους άλλους. Τότε, ναι, λές αλλάζω επίπεδο. Ναι, ανεβαίνω σκαλί.
Φυσικά όπως προ έχω σημειώσει την δική μου άποψη, η εξαιρετική μεσαία σου γραμμή αναδικνύει ακόμη περισσότερο το δίδυμο των σέντερ μπακ.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Αγωνιστικά δεν με πείθει στο 100% ειδικά αμυντικά να πω ότι παίρνει τη φανέλα σπίτι...μπορεί να μοιραστεί τη θέση με τον Μπαταούλα αν είναι τόσο καλός όσο λένε και να μην πάρουμε άλλο αριστερό στόπερ..είναι άλλος παίκτης πάντως αν δείξεις ότι τον εμπιστεύεσαι σε σχέση με ότι έχει δείξει κατά καιρούς.
Όπως και να χει τον έχω βρίσει πάρα πολύ και στα πλέι οφ με βούλωσε και εμένα και όλους μας και είναι για πολλά μπράβο
marsantos

Φίλε max καλημέρα. Εγώ αρκούμαι στο να είναι πρώτης γραμμής. Το να είναι ακρογωνιαίος λίθος είναι κάτι που δεν μπορείς από την αρχή να το στοχεύσεις σε ομάδα που ήδη έχει δομή, ρόλους και αρκετό χρόνο συνύπαρξης. Σίγουρα θέλει καιρό για να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο εμπιστοσύνης από τον προπονητή. Μακάρι να γίνει.
Έχεις δίκιο για τα χαφ. Όλα είναι αλληλένδετα. Αν οι πασαδόροι της αντίπαλης ομάδας έχουν χρόνο και στόχο να σημαδέψουν τότε μοιραία και τα στόπερ θα εκτεθούν.
marsantos

Maxpaok έγραψε:φίλε marsantos, εγώ θα έλεγα το τέταρτο σέντερ μπακ είτε έρθει νωρίς είτε στο τέλος να είναι ο ακρογωνιαίος λίθος.
Σε αυτόν να ταιριάξουν οι υπόλοιποι κι όχι αυτός στους άλλους. Τότε, ναι, λές αλλάζω επίπεδο. Ναι, ανεβαίνω σκαλί.
Φυσικά όπως προ έχω σημειώσει την δική μου άποψη, η εξαιρετική μεσαία σου γραμμή αναδικνύει ακόμη περισσότερο το δίδυμο των σέντερ μπακ.

Φίλε max καλημέρα. Εγώ αρκούμαι στο να είναι πρώτης γραμμής. Το να είναι ακρογωνιαίος λίθος είναι κάτι που δεν μπορείς από την αρχή να το στοχεύσεις σε ομάδα που ήδη έχει δομή, ρόλους και αρκετό χρόνο συνύπαρξης. Σίγουρα θέλει καιρό για να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο εμπιστοσύνης από τον προπονητή. Μακάρι να γίνει.
Έχεις δίκιο για τα χαφ. Όλα είναι αλληλένδετα. Αν οι πασαδόροι της αντίπαλης ομάδας έχουν χρόνο και στόχο να σημαδέψουν τότε μοιραία και τα στόπερ θα εκτεθούν. Προφανώς βέβαια αυτό είναι και αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς και συγκέντρωσης. Αν ο παίκτης πάει αφηρημένα και άνευρα να μαρκάρει όπως ο Ντέλιας τον Ουναϊ τότε θα φαίνεται πως φταίει ο Μπάμπα. Αν ο Μπάμπα αποφασίζει για ανεξήγητο λόγο να αφήσει το Βαγιαννίδη αμαρκάριστο τότε εύκολα μπορεί να βγει γρήγορη σέντρα με τέτοια καμπύλη ώστε να χτυπήσεις στην πλάτη του Κεντζιόρα σημαδεύοντας ψηλότερο παίκτη από το στόπερ σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Δευ 12 Μάιος 2025, 11:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

ΜΠΡΑΒΟ Γιάνναρε, συνέχισε να δουλεύεις έτσι, φαίνεται πως κάνει συνεχώς βήματα μπροστά, πως ιδρώνεις στις προπονήσεις αλλά κάνεις προόδους και στην ψυχολογία σου, ΣΥΝΕΧΙΣΕ έτσι και τα καλύτερα έρχονται!
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Μπραβο ρε Μιχα! Πολυ καλη εξελιξη μεσα στη χρονια. Απο τους πιο ανεβασμενους φετος.
Αρχισε να δαγκωνει με γκολαρες`
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μια παραμετρο ακομα γιατι την ξεχναμε. Ο Γιαννης ειναι μολις 25 χρονων. Τον βλεπουμε στην 1η ομαδα απο παιδακι και στο κεφαλι μας μοιαζει 30αρης αλλα ειναι μολις 25. Και θα μου πειτε...ναι και; Τι μας το λες; Το αναφερω γιατι εχει να κανει και με την ηλικια ωριμοτητας ενος στοπερ και τα περιθωρια βελτιωσης που εχει ακομα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”