20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- navigator11
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Ό,τι σου έμεινε, ΑΡΧΗΓΕ, απωθημένο όσο Τίμησες υπερεπάξια το σήμα της ΠΑΟΚάρας μας, φορώντας κοντό παντελονάκι, είμαι βέβαιος ότι θα το κυνηγήσεις με λύσσα να το πετύχεις από το νέο σου πόστο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη δώσεις και την Ψυχή σου για να φτάσει ακόμα ψηλότερα ο ΠΑΟΚ. Σου εύχομαι πάνω από όλα να χαρείς πλέον την οικογένειά σου, να έχετε όλοι σας υγεία και να συνεχίσεις να γράφεις νέες σελίδες ασπρόμαυρης παράνοιας στο νέο κεφάλαιο της ζωής σου!
Σε αγαπώ σαν μέλος της δικής μου οικογένειας και σε ευχαριστώ παντοτινά για Όλα!
Σε αγαπώ σαν μέλος της δικής μου οικογένειας και σε ευχαριστώ παντοτινά για Όλα!
-
Δεν υπάρχουν λόγια.. Πρότυπο επαγγελματία και ανθρώπου. Ένα μέλος της οικογένειας μας που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά. Τον γνώρισα παιδάκι κι όμως μετά από τόσα χρόνια δεν τον έχω απομυθοποιήσει λεπτό. Με την απόσυρση του πεθαίνει και μια τελευταία ζωντανή ανάμνηση της παιδικής μου ηλικίας σαν οπαδός. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο τεράστιε αρχηγέ για όλα αυτά που ζήσαμε μαζί και για αυτά που θα ζήσουμε στο μέλλον 

- BlackMagicPAOK
Παικταράς, ηγέτης, σημαία!
Αλλά και εκτός γηπέδων ποτέ δεν μάσησε τα λόγια του.
Ποτέ δεν χώνεψε την κλοπή του 2018.
Και τα έλεγε στις δηλώσεις του.
Μέτα το κύπελο το 2018,
" Είχα πει ότι το όνειρό μου, από τη στιγμή που έφυγα και ξαναγύρισα στον ΠΑΟΚ, ήταν να πάρω τίτλο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Δυστυχώς δεν μας άφησαν να πάρουμε και κάτι άλλο. Τελειώσαμε τη σεζόν όπως θέλαμε. Δείξαμε επιτέλους, είναι ξεκάθαρο, ποια είναι η καλύτερη ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην έδρα του αντιπάλου κάναμε το παιχνίδι που κάναμε. Χάσαμε ευκαιρίες, πέναλτι,
νικήσαμε 2-0”

Αλλά και εκτός γηπέδων ποτέ δεν μάσησε τα λόγια του.
Ποτέ δεν χώνεψε την κλοπή του 2018.
Και τα έλεγε στις δηλώσεις του.
Μέτα το κύπελο το 2018,
" Είχα πει ότι το όνειρό μου, από τη στιγμή που έφυγα και ξαναγύρισα στον ΠΑΟΚ, ήταν να πάρω τίτλο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Δυστυχώς δεν μας άφησαν να πάρουμε και κάτι άλλο. Τελειώσαμε τη σεζόν όπως θέλαμε. Δείξαμε επιτέλους, είναι ξεκάθαρο, ποια είναι η καλύτερη ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην έδρα του αντιπάλου κάναμε το παιχνίδι που κάναμε. Χάσαμε ευκαιρίες, πέναλτι,
νικήσαμε 2-0”

-
Φτάνει πια αυτό με τους ανύπαρκτους Σαββίδηδες. Πέντε τρόπαια ήταν δίπλα από τον αρχηγό σήμερα. Πρωτάθλημα πήραμε πέρυσι.
(εκτός κι αν το περσινό το θεωρείτε μόνο επιτυχία Λουτσέσκου οπότε δεν θέλω καμία γκρίνια για τον Ρουμάνο
)
(εκτός κι αν το περσινό το θεωρείτε μόνο επιτυχία Λουτσέσκου οπότε δεν θέλω καμία γκρίνια για τον Ρουμάνο

Ψάχνωντας να βρω τα πρώτα μου ποστ για τον Αντελίνο, βρήκα αυτό
https://imgur.com/a/QYLjhMC
Ευχαριστούμε Βάσω.
Αντρε, τα λαίμαι.
https://imgur.com/a/QYLjhMC
Ευχαριστούμε Βάσω.
Αντρε, τα λαίμαι.
Σ’ευχαριστούμε για όλα αρχηγέ!!! Ήσουν, είσαι και θα είσαι ένας από εμάς! Σπουδαίος τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Καλή τύχη σε ό,τι κι αν αποφασίσεις και μακάρι να συνεχίσεις να προσφέρεις στην ομάδα μας με την ίδια αγάπη!
Ειπα αντιο στον Μπανε, τωρα αντιο στον Αντελινο.
Οι 2 μεγαλυτερες σημαιες του ΠΑΟΚ.
Οι 2 μεγαλυτερες σημαιες του ΠΑΟΚ.
Ο μόνος απευθείας αγωνιστικός σύνδεσμος της τελευταίας έκδοσης προσαββιδικου ΠΑΟΚ, με γκαβλ@ αλλά σφεντόνα για οπλο και χωρίς τίτλους, με τον ΠΑΟΚ των τίτλων. Όταν έφυγε το 2012, ήταν σαν να τον στέλναμε θύμα στον Μινώταυρο (πόσο διαφορετική η πορεία του από αυτή του Κοντρέρας! ). Όταν γύρισε, ηταν ο κήρυκας της αλλαγής, ο κομήτης στον ουρανό, ένα από τα σημάδια ότι η ΠΑΕ γλυκαθηκε από το κύπελλο του 2017 και αποφάσισε επιτέλους να αλλάξει τον ρου της ιστορίας ΚΑΙ αγωνιστικά αντί να βασίζεται σε τρυπιους γκιαουρηδες του ποκ...
Ευχαριστούμε για όλα.
Ευχαριστούμε για όλα.
- PAOKevolution
Τι να πούμε για σένα Αντρέ; Δε ξέρεις τι αντίκτυπο έχεις στη ζωή μας! Είσαι αυτό που σκεφτόμασταν για τον εαυτό μας αν παίζαμε στον ΠΑΟΚ!
Δε μπορώ να χωνέψω ότι δε θα σε ξαναδώ να την κολλάς. Μα όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν.
Εύχομαι να είσαι κοντά μας από νέο πόστο.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!
Υ.Γ. Όσο κι αν διαφωνώ με τις αποσύρσεις φανελών, στην περίπτωση του Βιειρίνια πρέπει να γίνει και να αποσυρθεί το ''20''.
Δε μπορώ να χωνέψω ότι δε θα σε ξαναδώ να την κολλάς. Μα όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν.
Εύχομαι να είσαι κοντά μας από νέο πόστο.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!
Υ.Γ. Όσο κι αν διαφωνώ με τις αποσύρσεις φανελών, στην περίπτωση του Βιειρίνια πρέπει να γίνει και να αποσυρθεί το ''20''.
-
To ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ λίγο για τον συγκεκριμένο παίχτη. Προσωπικά, παρά τις επιτυχίες της δεύτερης θητείας, οι συγκινήσεις της πρώτης θητείας που μου χάρισε σε μια εποχή της λεγόμενης καύλας αλλά και πολλών δυσκολιών, είναι αυτές που θα μείνουν πιο βαθιά χαραγμένες στην καρδιά μου. Η ελπίδα και το φως εκείνης της εποχής που τόσο εύκολα ξεχνάμε.
Παίχτη σαν τον Βιειρίνια της πρώτης θητείας, πολύ δύσκολα να ξαναπετύχουμε. Ένας ποδοσφαιριστής που σε έκανε να αγαπάς το ποδόσφαιρο εντός και εκτός των 4 γραμμών.
Ευχαριστώ για όλα και πάλι και δεν υπάρχουν αντίο, εδώ γύρω μας θα γυροφέρνεις πάλι
Παίχτη σαν τον Βιειρίνια της πρώτης θητείας, πολύ δύσκολα να ξαναπετύχουμε. Ένας ποδοσφαιριστής που σε έκανε να αγαπάς το ποδόσφαιρο εντός και εκτός των 4 γραμμών.
Ευχαριστώ για όλα και πάλι και δεν υπάρχουν αντίο, εδώ γύρω μας θα γυροφέρνεις πάλι

Για μένα από τους ελάχιστους, μετρημένους στα δάχτυλα παίκτες, που στην τελική ζυγαριά τους χρωστά περισσότερα ο ΠΑΟΚ από ότι χρωστάνε στον ΠΑΟΚ οι ίδιοι.
Ευχαριστώ για όλα Αντρέ, τις τρίπλες, τη φοβερή επιτάχυνση, τις σουτάρες, τις κεφαλιές, την αυταπάρνηση , το γεγονός ότι δεν τα παράτησες ποτέ.
Ο παίκτης που ό,τι άλλη απουσία και να είχαμε, με όποιον και να παίζαμε (σε εποχές που το ρόστερ ήταν μετρημένο), λέγαμε τουλάχιστον έχουμε τον Αντρέ, δε φοβόμαστε κανένα. Κρίμα για τους τωρινούς 20+ συνοπαδούς που λόγω ηλικίας δεν μπορούν να διανοηθούν για τι υπερπαίκτη μιλάμε. Η στεναχώρια όταν έφυγε και η χαρά που ξαναγύρισε.
Εμείς μαζί για μια ζωή ρε
Ευχαριστώ για όλα Αντρέ, τις τρίπλες, τη φοβερή επιτάχυνση, τις σουτάρες, τις κεφαλιές, την αυταπάρνηση , το γεγονός ότι δεν τα παράτησες ποτέ.
Ο παίκτης που ό,τι άλλη απουσία και να είχαμε, με όποιον και να παίζαμε (σε εποχές που το ρόστερ ήταν μετρημένο), λέγαμε τουλάχιστον έχουμε τον Αντρέ, δε φοβόμαστε κανένα. Κρίμα για τους τωρινούς 20+ συνοπαδούς που λόγω ηλικίας δεν μπορούν να διανοηθούν για τι υπερπαίκτη μιλάμε. Η στεναχώρια όταν έφυγε και η χαρά που ξαναγύρισε.
Εμείς μαζί για μια ζωή ρε
-
Καλη τύχη Αντρέ , σε ότι και να κάνεις όπου και αν είσαι (αν και θα ήθελα να μείνεις για πάντα στον ΠΑΟΚ). Τιμή μας που ήσουν στην ομάδα μας

- abc_o_ karpouzas
αντιο ....σαν ποδοσφαιριστης...αντελινο θα εισαι παντα μεσα στους 5 κορυφαιους της ομαδας...
στην πρωτη τριπλα που εκανες μεσα στην τουμπα...πατημα της μπαλας και αλλαγη κατευθυνσης...για κλασμα του δευτερολεπτου...θυμαμε..η τουμπα ησυχασε...
υγεια και ελπιζω να συνεχισουμε να σε βλεπουμε να υπηρετεις τον ΠΑΟΚ μας...
τον δικο μας ΠΑΟΚ ...

στην πρωτη τριπλα που εκανες μεσα στην τουμπα...πατημα της μπαλας και αλλαγη κατευθυνσης...για κλασμα του δευτερολεπτου...θυμαμε..η τουμπα ησυχασε...
υγεια και ελπιζω να συνεχισουμε να σε βλεπουμε να υπηρετεις τον ΠΑΟΚ μας...
τον δικο μας ΠΑΟΚ ...