20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Αρχηγέ, σε ευχαριστώ για όσα πρόσφερες στο μεγάλο Π.Α.Ο.Κ.
Υγεία σε εσένα και την οικογένειά σου και καλή τύχη σε ό,τι και αν κάνεις στο μέλλον.
Υγεία σε εσένα και την οικογένειά σου και καλή τύχη σε ό,τι και αν κάνεις στο μέλλον.
Αρχηγέ σημάδεψες μια ολόκληρη γενιά και έκανες πολλά Παοκτσακια
Είμαι πολύ τυχερός που έζησα όλη σου τη διαδρομή
Υπέροχος αθλητής και άνθρωπος
Σε ευχαριστούμε για όλα !!
Είμαι πολύ τυχερός που έζησα όλη σου τη διαδρομή
Υπέροχος αθλητής και άνθρωπος
Σε ευχαριστούμε για όλα !!
- episimos73
Καλή συνέχεια ψυχάρα, όλα να σου έρθουν όπως το αξίζεις. Τυχεροί που σε ζήσαμε και μας εκπροσώπησες όπως ονειρευόμασταν στο χόρτο. Και απόψε γεμάτοι και ‘μείς κι εσύ από την ωραία γιορτή που ζήσαμε στο γήπεδο.
Υγεία σε σένα και την οικογένεια σου και στο επανιδείν.
Υγεία σε σένα και την οικογένεια σου και στο επανιδείν.
Τα λογια ειναι λιγα για να εκφρασουν αυτο που νιωθουμε αρχηγε!!!!
Απειρα χαιλαιτ, καταθεση ψυχης σε καθε ματς!!
Τετοια σουτ ρουκετες και τετοιες σεντρες ξυραφι δεν εχουμε ξαναδει, και μακαρι καποτε να ξαναδουμε (δυσκολο)!!
Ημουν κι εγω στη πρωτη σου ανοιχτη προπονηση με την ομαδα το 2008, 20 χρονων παιδακι και τωρα ειμαι 37 χρονων, με δικη μου οικογενεια!!
Ευχαριστουμε και υγεια πανω απολα σε σενα και στην οικογενεια σου!!!
ΥΓ Η τελετη ηταν ακριβως οπως αρμοζει σ αυτον τον αρχηγο και ταυτοχρονα πιστο στρατιωτη της ομαδας, οσο φαντασμαγορικη επρεπε και καθολου κουραστικη! Ωστοσο ειχα μια αμυδρη ελπιδα οτι μπορει να εμφανιζοταν ο Ιβαν ξαφνικα
Απειρα χαιλαιτ, καταθεση ψυχης σε καθε ματς!!
Τετοια σουτ ρουκετες και τετοιες σεντρες ξυραφι δεν εχουμε ξαναδει, και μακαρι καποτε να ξαναδουμε (δυσκολο)!!
Ημουν κι εγω στη πρωτη σου ανοιχτη προπονηση με την ομαδα το 2008, 20 χρονων παιδακι και τωρα ειμαι 37 χρονων, με δικη μου οικογενεια!!
Ευχαριστουμε και υγεια πανω απολα σε σενα και στην οικογενεια σου!!!
ΥΓ Η τελετη ηταν ακριβως οπως αρμοζει σ αυτον τον αρχηγο και ταυτοχρονα πιστο στρατιωτη της ομαδας, οσο φαντασμαγορικη επρεπε και καθολου κουραστικη! Ωστοσο ειχα μια αμυδρη ελπιδα οτι μπορει να εμφανιζοταν ο Ιβαν ξαφνικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος billagorn την Κυρ 11 Μάιος 2025, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακόμη και στην τελετή δεν υπήρχε ούτε ένας από την διοίκηση …τι πιο αντιπροσωπευτικό για τη φετινή χρονιά ! Είμασταν νέοι όταν ήρθες και γεράσαμε μαζί σου , μια ολόκληρη ζωή ! Είναι τόσο σπάνιο να είσαι τόσο αυθεντικός !
Δεν είναι εύκολο ένας ξένος να έρχεται εδώ και να δένεται τόσο με τον σύλλογο, αλλά και ο κόσμος να τον αγαπάει τόσο. Μακάρι από το νέο πόστο η προσφορά να είναι ανάλογη, πράγμα που δεν είναι εύκολο, δεν έχει γίνει με κανέναν πριν, γιατί η ομάδα έχει ανάγκη να φτιάξει τους δικούς της Ρουμενίγκε και Χένες που θα κινούν τα νήματα από ψηλά.
- Caballo Viejo
Ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα και πολλές ευχές για υγεία και τύχη σ' εσένα και τους δικούς σου.
Δικέφαλοι μεγάλωσα...
Τι να πει κανείς...
Ευχαριστούμε Αρχηγέ.
Εδώ μαζί μας.
Τι να πει κανείς...
Ευχαριστούμε Αρχηγέ.
Εδώ μαζί μας.
Θέλω να πω πάρα πολλά, αλλά δεν βρίσκω τις κατάλληλες λέξεις, που να αναδείξουν όσα έχεις προσφέρει στις ζωές μας.
Αρχηγέ, ευχαριστούμε για όλα !!!!!
Αρχηγέ, ευχαριστούμε για όλα !!!!!
- sourmenetes
- Moderator
gpap5 έγραψε:θυμάμαι το τελετουργικό της Ρόμα, όταν κρέμασε τα παπούτσια του ο μεγάλος αρχηγός, ο Τότι.
Τρομερή ατμόσφαιρα.
Για τον δικό μας αρχηγό, που είναι κάτι παρόμοιο, πολύ χλιαρή εκδήλωση.
Εγώ έφυγα από το γήπεδο.
Τι λες ρε παιδί μου...
Και πολύ καλά έκανες που έφυγες!
πού είναι το παλικάρι που έγραφε εδώ μέσα "ο κύριος βιερίνια", την εποχή του αμπέλ?
τι θυμάμαι βραδιάτικα

- Jean Valjean
Πολύ σωστά σταθήκαν σε δεύτερο πλάνο οι συμπαίκτες και οι προπονητές. Πολύ σωστά δεν είχαμε δηλώσεις από διοίκηση και λοιπούς. Πολύ σωστά ήταν μια λιτή τελετή.
Αυτές οι στιγμές αφορούσαν εμας τον λαό του ΠΑΟΚ και τον Αντελίνο.
Μόνο.
Ήταν ένας φόρος τιμής δικός μας σε έναν από εμάς.
ΥΓ. Η ανακοίνωση της Θ4 μου άρεσε πολύ.
Πράγματι εκέινη η κλωτσιά στις πινακίδες της κοσμοτέ στον τελικό κυπέλλου με τους "ψεύτες, κλέφτες και απατεώνες" είναι η πιο εμβληματική εικόνα που θα μας μείνει από σένα, Αρχηγέ! Συμπυκνώνει το τι σημαίνει να είσαι ΠΑΟΚ.
EDIT: Ευτυχώς που δεν ζηλέψαμε τη Ρόμα.
Αυτές οι στιγμές αφορούσαν εμας τον λαό του ΠΑΟΚ και τον Αντελίνο.
Μόνο.
Ήταν ένας φόρος τιμής δικός μας σε έναν από εμάς.
ΥΓ. Η ανακοίνωση της Θ4 μου άρεσε πολύ.
Πράγματι εκέινη η κλωτσιά στις πινακίδες της κοσμοτέ στον τελικό κυπέλλου με τους "ψεύτες, κλέφτες και απατεώνες" είναι η πιο εμβληματική εικόνα που θα μας μείνει από σένα, Αρχηγέ! Συμπυκνώνει το τι σημαίνει να είσαι ΠΑΟΚ.
EDIT: Ευτυχώς που δεν ζηλέψαμε τη Ρόμα.
Μεγάλος παίκτης, μεγάλος νικητής, μεγάλος ηγέτης. Άξιος, άξιος, άξιος.
Γίνε τώρα και καταπληκτικός τεχνικός διευθυντής για να τους ξαναγαμήσουμε όλους.
Γίνε τώρα και καταπληκτικός τεχνικός διευθυντής για να τους ξαναγαμήσουμε όλους.
Εκλαψα ρε αρχηγε να σε εχει ο Θεος καλα σε ευχαριστω για ολα οσα προσφερες στον ΠΑΟΚ μας εισαι ψυχαρα ευχομαι να συνεχισεις να βρισκεσαι στην ομαδα μας απο αλλο ποστο