Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Patron έγραψε:Ναι γιατί τον Σαββίδη εμείς ή ο ΑΣ ή ο Βρύζας τον βρήκε; Αφήστε το
Πατρόν δεν ξέρω πιος τον βρήκε η μας βρήκε...Το σιγουρο τότε αμα θυμάσε υπήρξε πίεση να βρεθεί επενδυτής... Μπορει να μας τον φέρει η Κίνα Μπορεί η Ηνωμένες πολιτείες πάντως πρέπει να ερθεί ενας κανονικός χορηγος-επενδυτης να φέρει στο προσκηνιο ξανά το μπάσκετ.
Θυμαμαι τον Ελον τον Μασκ να με παρακαλαει να πω καμια καλη κουβεντα στον Χατζοπουλο.Μλκια εκανα τοτε γιατι μου φανηκε ψηλοσκωληκας κι απ τη στεναχωρια του πηγε κι επεσε στην αγκαλια του περουκα.
Δυστυχως αυτο ειναι το τίμημα της καλης φετεινης πορειας .Θα ρθει και κοσμος που δεν εχει ιδεα(γιατι δεν ασχολείται τοσα χρονια) για το τι περασε το τμημα ολα αυτα τα χρονια . Ο κλασικος νεοπλουτος ΠΑΟΚτσης που περιμενει να βαλει ο Βανιας ή να βρεθει κανα άλλο κοροιδο να χωσει για να παει αυτος στα πανηγυρια και τους τελικους.Αυτος που μεχρι περσι ελεγε να πεσει η να διαλυθει το τμημα. Φετος ομως εχει αποψη για το ποσο ευκολα λυνεται το προβλημα.Απλα ο Χατζοπουλος ειναι βλακας (κι εμεις απο κοντα)που δε το βλεπει τοσα χρονια.
1000% ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Ουρά κάνουν οι επενδυτές και περίμενε ο Θανάσης να γράψει κάποιος από τον καναπέ στα σοσιαλ ¨βρείτε επενδυτή ΤΩΡΑ¨ ... Τα χουμε πει δυστυχώς χιλιάδες φορές. Κορόιδο ψάχνουμε που θα πετάει λεφτά σε απαξιωμένο πρωτάθλημα , και με κλειστή Ευρωλίγκα. Και ο πρόεδρος που τραβάει των παθών του τον τάραχο, δεν έχει το νου του να συζητάει με όποιον δείξει ενδιαφέρον, ή δεν έχει προσπαθήσει να προσελκύσει κάποιον 4 χρόνια τώρα, απλά του αρέσει να μαζοχίζεται κάθε μήνα όταν έρχονται οι πληρωμές και να βάζει κι από την τσέπη του...
Για να τελειώνουμε, αντί να περιμένουμε το Μεσία, ο ίδιος ο κόσμος της ομάδας είναι ο σωτήρας της...ας πάρουμε 4.000 διαρκείας και να δείτε πως αλλάζει το επίπεδο! μεγάλο σας φαίνεται το νούμερο; διπλάσιο από το συνηθισμένο μας; για δώστε το υποχρεωτικά μαζί με του ποδοσφαίρου στις VIP θύρες και πιάστηκε ο στόχος από μόνος του!
kataramenos5 έγραψε:Δυστυχως αυτο ειναι το τίμημα της καλης φετεινης πορειας .Θα ρθει και κοσμος που δεν εχει ιδεα(γιατι δεν ασχολείται τοσα χρονια) για το τι περασε το τμημα ολα αυτα τα χρονια . Ο κλασικος νεοπλουτος ΠΑΟΚτσης που περιμενει να βαλει ο Βανιας ή να βρεθει κανα άλλο κοροιδο να χωσει για να παει αυτος στα πανηγυρια και τους τελικους.Αυτος που μεχρι περσι ελεγε να πεσει η να διαλυθει το τμημα. Φετος ομως εχει αποψη για το ποσο ευκολα λυνεται το προβλημα.Απλα ο Χατζοπουλος ειναι βλακας (κι εμεις απο κοντα)που δε το βλεπει τοσα χρονια.
η Λύση είναι κάπου στην Μέση εχεις δίκαιο που ηταν ο κόσμος τόσα χρόνια στο Παλατάκι αλλά και η απαξίωση ενα μπραντ νειμ σαν τον Π.Α.Ο.Κ. να μην βρίσκει επενδυτή ειναι λάθος σου.Πολυ θα θελήσουν να έρθουν αρκει ο λαός μας να το ζητήσει..οπως κάναμε στο ποδόσφαιρο.
αμα ζητας να ανεβει η επιπεδο η ομαδα εισαι νεοπλουτος ασχετος και θεωρεις τον Χατζοπουλο βλακα? μαλιστα.
να μεινουν οι σχετικοι λοιπον τρεις και ο κουκος στο γηπεδο να μην ερχονται οι πανηγυρτζηδες να εχει η ομαδα 500 εισητηρια, τριτο απο το τελος μπατζετ και να χανει απο καρδιτσες να λενε οι ηρωες που τραβηξαν τα πανδεινα αυτα τα χρονια φταιει ο κακος λαος και κριμα και εχασε η ομαδα αλλα αυτο μπορει, και αυτο μπορει ο προεδρος και αδικη ζωη ετσι ειναι τα πραγματα ασ κλαιμε και ας θυμομαστε το ενδοξο παρελθον.
μιζερια αυτοθυματοποιηση και παρωπιδες χωρις επιχειρηματα με καταρες και χαρακτηρισμους χωρις καν να ξερουν τον αλλον.
και τις ενδοξες στιγμες εζησα και τις δυσκολες.
επισης και η ομαδα ποδοσφαιρου περασε τα πανδεινα και ξυπνουσαμε να δουμε τι εγινε με την εγγυητικη αλλα βρηκε λυση και πηρε τιτλους και μεγαλωσε και προχωρησε μπροστα
ισως καποιοι να μην θελουν βεβαια να προχωτησει το μπασκετ μπροστα για δικους τους λογους.
απο την στιγμη που υπαρχουν ομαδες στην χωρα με πολυ μικροτερο λαο , brand name , αλλα μεγαλυτερο μπατζετ τοτε δεν υπαρχουν δικαιολογιες
Eagle1980 έγραψε: η Λύση είναι κάπου στην Μέση εχεις δίκαιο που ηταν ο κόσμος τόσα χρόνια στο Παλατάκι αλλά και η απαξίωση ενα μπραντ νειμ σαν τον Π.Α.Ο.Κ. να μην βρίσκει επενδυτή ειναι λάθος σου.Πολυ θα θελήσουν να έρθουν αρκει ο λαός μας να το ζητήσει..οπως κάναμε στο ποδόσφαιρο.
Λαθος μου ??? Εγω θα φερω τον επενδυτη? Οσον αφορα το μπραντ νειμ τοσα χρονια δεν εφερε καποιον περα απ τον Τσαλοπουλο.Μακαρι να χει αλλαξει κατι με τον τελικο αλλα σκετο το μπραντ νειμ δε περπατησε εδω και καιρο. Φυσικα δεν ειναι τοσο απλο το θεμα επενδυτη υπαρχουν και ταμτακοι κατσαριδες ,υπαρχουν διαφορα που δυσκολευουν την κατασταση.
Eagle1980 έγραψε: η Λύση είναι κάπου στην Μέση εχεις δίκαιο που ηταν ο κόσμος τόσα χρόνια στο Παλατάκι αλλά και η απαξίωση ενα μπραντ νειμ σαν τον Π.Α.Ο.Κ. να μην βρίσκει επενδυτή ειναι λάθος σου.Πολυ θα θελήσουν να έρθουν αρκει ο λαός μας να το ζητήσει..οπως κάναμε στο ποδόσφαιρο.
Λαθος μου ??? Εγω θα φερω τον επενδυτη? Οσον αφορα το μπραντ νειμ τοσα χρονια δεν εφερε καποιον περα απ τον Τσαλοπουλο.Μακαρι να χει αλλαξει κατι με τον τελικο αλλα σκετο το μπραντ νειμ δε περπατησε εδω και καιρο. Φυσικα δεν ειναι τοσο απλο το θεμα επενδυτη υπαρχουν και ταμτακοι κατσαριδες ,υπαρχουν διαφορα που δυσκολευουν την κατασταση.
Θέλουμε επενδυτή φτάνει με τα υπάρχοντα η ομάδα πρέπει να προχωρήσει μπροστά ευχαριστούμε τον Προεδρο για ότι έχει κάνει αλλά ζητάμε μια πιο καλήτερη προοπτική και για το μπάσκετ !!!
Είναι άδικο να μιλάς έτσι για τον Γαλατσόπουλο που στα δύσκολα βγήκε μπροστά και εσωσε την ομάδα. Καλα, για την προσφορά του Κατσαρή ουδέν σχόλιο.
"Τέλος, ο κ. Χατζόπουλος αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: “Η ομάδα έχει πραγματική ανάγκη τα έσοδα για να μπορέσει να λειτουργήσει. Στόχος μου είναι να ξεχρεώσει η ομάδα και να βρεθεί ένας επενδυτής για να πάει τον ΠΑΟΚ σε άλλο επίπεδο. Είμαστε σε καλό δρόμο όσον αφορά τα χρέη και, με αυτή την αγωνιστική επιτυχία, ευελπιστούμε να προσελκύσουμε επενδυτές. Ο ΠΑΟΚ ανήκει στα μεγάλα σαλόνια και εκεί πρέπει να είναι.”