Φίλε μου περσι πήραμε πρωταθλημα. Ασχετα με τα φετινα χαλια, τι σχεση έχουμε με τους πουθεναδες;Aye4 έγραψε:Η αθλητική κατάντια της Θεσσαλονίκης. Εμείς δίνουμε τον υπέρ πάντων αγώνα για την 3η θέση. Οι άλλοι παρακαλούν να κερδίσει ο γαύρος το κύπελλο για τη δική του επιβίωση, οι δε ανύπαρκτοι πανηγυρίζουν έξαλλα που προβιβαστηκαμ επιτέλους στην Α'. Μέχρι εκεί
ΠΑΟΚ - αεχ 11/5 20:00 NovaSports
-
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 11/5 20:00 NovaSports
Aye4 έγραψε:Η αθλητική κατάντια της Θεσσαλονίκης. Εμείς δίνουμε τον υπέρ πάντων αγώνα για την 3η θέση. Οι άλλοι παρακαλούν να κερδίσει ο γαύρος το κύπελλο για τη δική του επιβίωση, οι δε ανύπαρκτοι πανηγυρίζουν έξαλλα που προβιβαστηκαμ επιτέλους στην Α'. Μέχρι εκεί
Καλά εμείς έχουμε πάρει κάποια πρωταθλήματα ,φέτος πάμε για 3η θέση(να πάνε όλα καλά)σε κακή χρονιά και φτάσαμε 24 στο Γιουρόπα...Τι κάνουν οι άλλοι τι μας νοιαζει
- Amsterdamer_87
Ροτα μεγαλο παρταλι,κρυφοπουστας..
Λαμελα νοπανο ολκης..
Βιντα ο ορισμος του χιχο ντε πουτα..
ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ..
Λαμελα νοπανο ολκης..
Βιντα ο ορισμος του χιχο ντε πουτα..
ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ..
-
Κλασικοί χάρτινοι .. κλάμα στους διαιτητές γιατι δεν μπορούν αλλιώς, έτσι μάθανε από παιδιά.
Ρε βάλτε τους 4 να βουλώσουν το στόμα τους.
Ρε βάλτε τους 4 να βουλώσουν το στόμα τους.
- hasio_john
Πολύ κλάψα τα μο@νόπανα, πόσο αχώνευτη αυτή ο ομάδα ρε πστ μου, τι κλάψες, τι θέατρα, τι ξεφτίλες, τι σκατιάρηδες ... πωπω! Πραγματικά σε φτάνουν στα όρια σου. ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ και στο τέλος ξύλο μέσα στο γήπεδο, στο πάργκινγκ, έξω από το γήπεδο, στα διόδια ... παντού!
Ένα ριπλευ εδώ δεν έχει με αυτόν τον μπασταρδο που προκαλεί σε όλα τα ματς; Ε γαμω το κολοκαναλο σας;;;
- Amsterdamer_87
chri5ti9 έγραψε:2η κίτρινη βιντα για πιάσιμο από το λαιμό στον κεντζιορα;
Μακαρι,θα δουμε ..
Αυτές οι χάρτινες πουστ@ρες όποτε χάνουν το ίδιο σόου στήνουν. Εννοείται ότι σε κάθε φάση διαμαρτύρονται στο διαιτητή. Αυτή η αδερφή ο βίντα ξέχασε από τι φάουλ έκανε το 1-2 πέρυσι. Κατά τ άλλα ο Ραζβάν είναι ο γραφικός που χωρίζει την Ελλάδα στα δύο. Έχει γίνει μακράν του δεύτερου το πιο σιχαμένο σωματείο, από οπαδούς, μέχρι παίκτες, προπονητή και πρόεδρο.
hasio_john έγραψε:Πολύ κλάψα τα μο@νόπανα, πόσο αχώνευτη αυτή ο ομάδα ρε πστ μου, τι κλάψες, τι θέατρα, τι ξεφτίλες, τι σκατιάρηδες ... πωπω! Πραγματικά σε φτάνουν στα όρια σου. ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ και στο τέλος ξύλο μέσα στο γήπεδο, στο πάργκινγκ, έξω από το γήπεδο, στα διόδια ... παντού!
Ας είναι εκτός νομού Θεσσαλονίκης γιατί τους έχω να παθαίνουν λάστιχο και να ρίξουν -3 τον ΠΑΟΚ .
Άντε να σε δω ρε κοράκι.... κίτρινες κεντζιορα λαμελα και βιντα.... κανονικά το χαρτί πρέπει να βγεί με 9 στο δεύτερο......
- hasio_john
Ο Μίχα δείχνει να γίνεται καλύτερος σε κάθε ματς, δείχνει να δουλεύει ασταμάτητα και να προσπαθεί για το καλύτερο, αυτός που με ανησυχεί λίγο είναι η πουλενάρα μου ο Κωνσταντέλιας που σα να έχει μείνει λίγο στάσιμος. Μήπως να τον δοκίμαζε σε άλλη θέση?