Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Αυτός ο Καρπόφ παίζει να ναι ο Άρης Γάτας της Ρωσίας.
Όλο μαλακιες λέει ο Καρπόφ νομίζω
Σε ότι αφορά το ρόστερ, παρότι εξ αρχής υποστήριξα τον Οζντοεφ, νομίζω εν τέλει ότι δεν πρέπει να μείνει
Δεν καταλαβαίνω τον ρόλο που έχει τελικά. Δεν βγαίνει μπροστά, δεν καλύπτει πίσω, δεν οργανώνει, δεν ηρεμεί, δεν στρώνει, δεν ξεστρωνει το παιχνίδι. Πέρυσι είχε ένα ρόλο που έβγαινε και λίγο στο γκολ. Φέτος το σβήσαμε και αυτό.
Ίσως για αντί Σβαμπ να είναι οκ αλλά δε νομίζω να ριξει το συμβόλαιο του και να είναι και παγκιτης
Χίλια τα εκατό προτιμω παραμονή Μεϊτε και να έρθουν δύο αλλά χαφ
Σε ότι αφορά το ρόστερ, παρότι εξ αρχής υποστήριξα τον Οζντοεφ, νομίζω εν τέλει ότι δεν πρέπει να μείνει
Δεν καταλαβαίνω τον ρόλο που έχει τελικά. Δεν βγαίνει μπροστά, δεν καλύπτει πίσω, δεν οργανώνει, δεν ηρεμεί, δεν στρώνει, δεν ξεστρωνει το παιχνίδι. Πέρυσι είχε ένα ρόλο που έβγαινε και λίγο στο γκολ. Φέτος το σβήσαμε και αυτό.
Ίσως για αντί Σβαμπ να είναι οκ αλλά δε νομίζω να ριξει το συμβόλαιο του και να είναι και παγκιτης
Χίλια τα εκατό προτιμω παραμονή Μεϊτε και να έρθουν δύο αλλά χαφ
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ θεωρώ ότι από τους χαφ μόνον για τον Meite πρέπει να σκεφτούμε αν θα μείνει. Schwab και Ozdoev πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν.
Ο Κωνσταντελιας θα είναι εδώ με ευχαριστημένη όλη την οικογένειά του... λέω εγώ, έτσι όπως τα βλέπω..
Αν φυγει ο Οζντοεφ δεν θα μου λείψει ιδιαιτερα σε καθαρα αγωνιστικα επιπεδο. Ομως, σαν παρουσιαστικο, σε τεράστιο βαθμο. Εχει μια έμφυτη, αγνή ΠΑΟΚτσιδικη αλητεια ο ατιμος που σπανια συναντας στις μερες μας.
Γιατί αναφέρεται ο μέλλον του οσντοεφ?
Αφού σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ έχει ενεργοποιηθεί το +1
Αφού σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ έχει ενεργοποιηθεί το +1
Ο Κολκας ειπε (αν δεν κανω λαθος) οτι θελει 2ετες και οτι αν βρει προταση ισως φυγει
Στα χαρτιά έχουμε έτοιμη την τετράδα των χαφ, Μεϊτέ/Καμαρά/Οζντόεφ/Πένια. Ζήτω που καήκαμε, θα πω εγώ, γιατί απλά δεν χωράει καμία ουσιαστική αναβάθμιση. Η αποχώρηση Πένια και Οζντόεφ αφήνει χώρο για αναβάθμιση.
Με λουτσεσκου προπονητή εγώ λεω ότι ο Οζντοεφ είναι μπροστά από τον καμαρα στην ιεραρχία .
Αν μείνει ο λουτσεσκου πιο πολύ θέλω να μείνει ο ρώσος παρά ο πενια
Αν μείνει ο λουτσεσκου πιο πολύ θέλω να μείνει ο ρώσος παρά ο πενια
-
Τερματφύλακες
Γκουγκεσασβίλι έχει ανακοινωθεί σαν πρώτη μεταγραφή
Παβλένκα δεν βλέπω το λόγο να μείνει ειδικά μετά την προσθήκη του Γεωργιανού και την ύπαρξη του Τσιφτσή
Κοτάρσκι όπως όλα δείχνουν αμφότεροι επιθυμούν πώληση
Τσιφτσής να παραμείνει στην τριάδα
Συμπέρασμα, δε θα κρατούσα Παβλένκα και θα αγόραζα τον Νο1 αντικαταστάτη του Κοτάρσκι με δεύτερους Γκουγκεσασβίλι και Τσιφτσή.
Ακραία μπακ
Μπάμπα έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο
Όττο πρέπει αν ανανεώσει
Σάστρε έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο αλλά προσωπικά δε θα τον κρατούσα γιατί σαν δεύτερο θα προτιμούσα έναν Έλληνα, π.χ. Τσάπρα ή Λιάβα. Επίσης μην ξεχνάμε ότι αυτός και ο Κοτάρσκι είναι ό,τι έχει απομείνει στην ομάδα από την εποχή Μπότο (δεν υπολογίζω τους δανεικούς και αγύριστους Κουαλιάτα και Φιλίπε Σοάρες)
Γκόμεζ θα πρέπει να πάει δανεικός μήπως και ...
Συμπέρασμα, θα ανανέωνα τον Όττο, και θα έφερνα αριστερά και δεξιά δύο καινούρια μπακ, σίγουρα ο ένας να ήταν Έλληνας και σίγουρα ο ένας να λογίζεται βασικός.
Κεντρικοί αμυντικοί
Μιχαηλίδης με αναβαθμισμένο ρόλο και ηθικό
Κετζιόρα τίμιος
Βιτέσκα δε θα κρατούσα και θα κοιτούσα να κάνω μία αγορά ενός αμυντικού καλού και με μεταπωλητική αξία
Κόλει αντίο
Λόβρεν αντίο
Θυμιάνης δανεικός ή ελεύθερος με ποσοστό μεταπώλησης
Συμπέρασμα, θα κρατούσα μόνο Κετζιόρα και Μιχαηλίδη και θα έφερνα δύο σέντερ μπακ εκ των οποίων τον έναν με αγορά, τον άλλον ελεύθερο.
Κεντρικοί μέσοι
Μέιτε θα τον αποκτούσα
Μαντί εννοείται μένει
Οζντόεφ αντίο
Σβαμπ εις το επανιδείν από άλλο πόστο
Μπακαγιόκο ανέκδοτο
Πένια θα του έδινα ευκαιρία
Συμπέρασμα, θα κρατούσα το δίδυμο Μέιτε, Μαντί ώστε να το έχει φέτος ο Λούτσε από την αρχή και θα έφερνα δύο μέσους, ο ένας Έλληνας, μάλλον τον Αλεξανδρόπουλο και ο άλλος εν δυνάμει βασικός.
Μεσοεπιθετικοί
Ζίβκοβιτς αρχηγάρα
Ντέλιας ανανέωση
Πέλκας αρχηγός
Ντεσπόντοφ θα ήθελα να μείνει αν το θέλουν και οι δύο πλευρές
Τάισον θα τον κρατούσα άλλον έναν χρόνο αλλά χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δε θα έπαιρνα έναν τουλάχιστον καλό ακόμη
Μουργκ αντίο
Σόλα δεύτερη ευκαιρία
Συμπέρασμα, θα κρατούσα τους μεσοεπιθετικούς ως έχουν με την προσθήκη ενός καλού
Επιθετικοί
Τσαλόφ δεύτερη ευκαιρία, εδώ δώσαμε στον Σαμάτα
Μπράντον αντίο
Σαμάτα ανέκδοτο
Τισουντάλι πώληση αν και καλός παίκτης
Θα έπαιρνα έναν καλό και έναν δεύτερο κατά προτίμηση Έλληνα για 2ο-3ο.
Εν κατακλείδι
Γκουγκεσασβίλι Τσιφτσής Μεταγραφή (π.χ. Ίβο Γκρμπιτς)
Όττο Τσάπρας ή Λιάβας Μπάμπα Μεταγραφή (π.χ. Νταβίντ Τζούρασεκ)
Μιχαηλίδης Κετζιόρα Μεταγραφή Μεταγραφή (π.χ. Νταβίντ Ζίμα, Τζόρνταν Τορουναρίγκα)
Μέιτε Μαντί Πένια Αλεξανδρόπουλος Μεταγραφή (π.χ. Μίρκο Τόπιτς)
Ζίβκοβιτς Ντεσπόντοφ (αν ήθελε μεταγραφή θα χτυπούσα Τιάγκο Γκουβέια) Πέλκας Κωνσταντέλιας Σόλα Τάισον Μεταγραφή (πχ. Χόρχε Καρασκάλ ή Λούκα Ιβανούσεκ)
Τσαλόφ Μεταγραφή Μεταγραφή (π.χ. Ματέους Σαλντάνια και Κουλούρη)
Όλα αυτά σαν προσωπική επιθυμία και γνώμη.
Άλλο τι θα γίνει...
Γκουγκεσασβίλι έχει ανακοινωθεί σαν πρώτη μεταγραφή
Παβλένκα δεν βλέπω το λόγο να μείνει ειδικά μετά την προσθήκη του Γεωργιανού και την ύπαρξη του Τσιφτσή
Κοτάρσκι όπως όλα δείχνουν αμφότεροι επιθυμούν πώληση
Τσιφτσής να παραμείνει στην τριάδα
Συμπέρασμα, δε θα κρατούσα Παβλένκα και θα αγόραζα τον Νο1 αντικαταστάτη του Κοτάρσκι με δεύτερους Γκουγκεσασβίλι και Τσιφτσή.
Ακραία μπακ
Μπάμπα έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο
Όττο πρέπει αν ανανεώσει
Σάστρε έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο αλλά προσωπικά δε θα τον κρατούσα γιατί σαν δεύτερο θα προτιμούσα έναν Έλληνα, π.χ. Τσάπρα ή Λιάβα. Επίσης μην ξεχνάμε ότι αυτός και ο Κοτάρσκι είναι ό,τι έχει απομείνει στην ομάδα από την εποχή Μπότο (δεν υπολογίζω τους δανεικούς και αγύριστους Κουαλιάτα και Φιλίπε Σοάρες)
Γκόμεζ θα πρέπει να πάει δανεικός μήπως και ...
Συμπέρασμα, θα ανανέωνα τον Όττο, και θα έφερνα αριστερά και δεξιά δύο καινούρια μπακ, σίγουρα ο ένας να ήταν Έλληνας και σίγουρα ο ένας να λογίζεται βασικός.
Κεντρικοί αμυντικοί
Μιχαηλίδης με αναβαθμισμένο ρόλο και ηθικό
Κετζιόρα τίμιος
Βιτέσκα δε θα κρατούσα και θα κοιτούσα να κάνω μία αγορά ενός αμυντικού καλού και με μεταπωλητική αξία
Κόλει αντίο
Λόβρεν αντίο
Θυμιάνης δανεικός ή ελεύθερος με ποσοστό μεταπώλησης
Συμπέρασμα, θα κρατούσα μόνο Κετζιόρα και Μιχαηλίδη και θα έφερνα δύο σέντερ μπακ εκ των οποίων τον έναν με αγορά, τον άλλον ελεύθερο.
Κεντρικοί μέσοι
Μέιτε θα τον αποκτούσα
Μαντί εννοείται μένει
Οζντόεφ αντίο
Σβαμπ εις το επανιδείν από άλλο πόστο
Μπακαγιόκο ανέκδοτο
Πένια θα του έδινα ευκαιρία
Συμπέρασμα, θα κρατούσα το δίδυμο Μέιτε, Μαντί ώστε να το έχει φέτος ο Λούτσε από την αρχή και θα έφερνα δύο μέσους, ο ένας Έλληνας, μάλλον τον Αλεξανδρόπουλο και ο άλλος εν δυνάμει βασικός.
Μεσοεπιθετικοί
Ζίβκοβιτς αρχηγάρα
Ντέλιας ανανέωση
Πέλκας αρχηγός
Ντεσπόντοφ θα ήθελα να μείνει αν το θέλουν και οι δύο πλευρές
Τάισον θα τον κρατούσα άλλον έναν χρόνο αλλά χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δε θα έπαιρνα έναν τουλάχιστον καλό ακόμη
Μουργκ αντίο
Σόλα δεύτερη ευκαιρία
Συμπέρασμα, θα κρατούσα τους μεσοεπιθετικούς ως έχουν με την προσθήκη ενός καλού
Επιθετικοί
Τσαλόφ δεύτερη ευκαιρία, εδώ δώσαμε στον Σαμάτα
Μπράντον αντίο
Σαμάτα ανέκδοτο
Τισουντάλι πώληση αν και καλός παίκτης
Θα έπαιρνα έναν καλό και έναν δεύτερο κατά προτίμηση Έλληνα για 2ο-3ο.
Εν κατακλείδι
Γκουγκεσασβίλι Τσιφτσής Μεταγραφή (π.χ. Ίβο Γκρμπιτς)
Όττο Τσάπρας ή Λιάβας Μπάμπα Μεταγραφή (π.χ. Νταβίντ Τζούρασεκ)
Μιχαηλίδης Κετζιόρα Μεταγραφή Μεταγραφή (π.χ. Νταβίντ Ζίμα, Τζόρνταν Τορουναρίγκα)
Μέιτε Μαντί Πένια Αλεξανδρόπουλος Μεταγραφή (π.χ. Μίρκο Τόπιτς)
Ζίβκοβιτς Ντεσπόντοφ (αν ήθελε μεταγραφή θα χτυπούσα Τιάγκο Γκουβέια) Πέλκας Κωνσταντέλιας Σόλα Τάισον Μεταγραφή (πχ. Χόρχε Καρασκάλ ή Λούκα Ιβανούσεκ)
Τσαλόφ Μεταγραφή Μεταγραφή (π.χ. Ματέους Σαλντάνια και Κουλούρη)
Όλα αυτά σαν προσωπική επιθυμία και γνώμη.
Άλλο τι θα γίνει...
Κάποιοι δυστυχώς δεν κατάλαβαν τίποτα από το περσινό καλοκαίρι ( ελπίζω τουλάχιστον όχι και εντός ομάδας). Ο οσντοεφ για τον λουτσέσκου είναι πολύ σημαντικός.
Η μη συνέχιση της συνεργασίας με υπαιτιότητα της διοίκησης πιθανότατα θα έχει χειρότερα αποτελέσματα από αυτά που είχαμε το περασμένο καλοκαίρι
Η μη συνέχιση της συνεργασίας με υπαιτιότητα της διοίκησης πιθανότατα θα έχει χειρότερα αποτελέσματα από αυτά που είχαμε το περασμένο καλοκαίρι
Είναι άλλο πράγμα το τι ευχόμαστε εμείς εδώ, και άλλο τι πραγματικά θα γίνει. Κι εγώ φοβάμαι ότι ο Οζντόεφ θα μείνει - ένα είναι αυτό. Το δεύτερο είναι ότι αν ο Ρώσος είναι σημαντικός για τον Λουτσέσκου, με τον τρόπο που ήταν σημαντικός πέρσι ο Σβαμπ και τον ανανέωσε, για να δούμε έναν Αυστριακό φέτος που έπαιξε σοβαρά σ' ένα μόνο ευρωπαϊκό ματς και τίποτα άλλο, τότε το πρόβλημα είναι του Λουτσέσκου - για να μην αναφέρω τα προβλήματα συνολικά που έχει τα δύο τελευταία χρόνια με το κέντρο του.
Τα χαφ είναι η πλέον κομβική θέση στο ποδόσφαιρο...Καμαρά λοιπόν συν 2 μεταγραφάρες...