PAOKevolution έγραψε:O σφιχτοκώλης Χατζόπουλος, είναι ο λόγος ύπαρξης του μπασκετικού ΠΑΟΚ. Το ''δε μας νοιάζει'' είναι επιχείρημα για τα παιδιά όταν θέλουν κάτι μανιωδώς.
Το τμήμα ΠΡΩΤΑ πρέπει να ξεχρεώσει και μετά να προσπαθήσει για το κάτι παραπάνω. Αν μέσα στα χρόνια που ξεχρεώνει, συμβαδίσει με ανθρώπους σαν τον Ιταλό θα είναι ιδανικό.
Ξυπνήστε και καταλάβετε πως ο μπασκετικός ΠΑΟΚ, στεκόταν πάνω από τον γκρεμό και ήρθε ο Χατζόπουλος και του έδωσε μια χείρα βοηθείας! Γιατί; Γιατί είναι τρελός!
Και για να μπω στο τοπικ, θεωρώ πως μόνο αν σκεφτεί συναισθηματικά μπορεί να μείνει ο Ιταλός.
Πόσα να του δώσουμε, τι να του τάξουμε από μπάτζετ και οργάνωση;
ναι είναι παιδικό το δε με νοιάζει. Αλλά γιατί πρέπει να νοιάζει τον φίλαθλο το θέμα που έχει να λύσει όποιος ασκεί Διοίκηση; δικό του δεν είναι να το λύσει για μας;
επειδή ΥΠΕΡκολλήσαμε τόσα χρόνια με την τιτάνια προσπάθεια εξυγίανσης, είναι μπροστά μας το καλό μας και δεν μπορούμε να το δούμε.
Τα χρέη τα Χριστούγεννα είναι πλέον διαχειρίσιμα, 6 χιλιάρικα το μήνα σε δόσεις δημοσίου.
Έτσι κι αλλιώς λοιπόν το μπάτζετ θα πήγαινε κάπου στα 800. Αυτά είναι γνωστά από το προηγούμενο καλοκαίρι.
Εμφανίστηκε τώρα λοιπόν η φετινή χρονιά έκπληξη, που ανέβασε τις μετοχές της ομάδας, την αξία της την διαφημιστική, την χορηγική, το όνομα, το ενδιαφέρον του κοινού της αλλά και του γενικότερου κοινού του αθλήματος, τα πάντα όλα. Κι έκανε ένα τεράστιο απρόβλεπτο έσοδο από εισιτήρια , τηλεοπτικά και συμμετοχή σε τελικό. Μόνο αυτά είναι κάνα (λέω εγώ) 400αρι πάνω. Μου λες τώρα ότι δεν μπορεί να δώσει στον κοουτς από 120/2=60 πλέον 140 ετησίως; μπορεί.
Και πως να ανεβάσει κι άλλο το μπάτζετ;
υπάρχουν λύσεις. Να ανεβάσει λίγο την τιμή του διαρκείας. Να ζητήσει περισσότερα στις χορηγίες και διαφημίσεις, η ομάδα είναι τεράστιο μέγεθος και πρέπει να μην πληρώνεται ως Λαυρεωτική ή Τρικαλοκαρδίτσες.
Και αν έχει κάποιο χρηματοδοτικό κενό στο σχέδιο να έχει μπατζετ 1.000.000 για 2 έτη , ας βγει να το πει και να κάνει Αύξηση ΜΕτοχικού ή κάτι παρόμοιο για να βοηθήσει ο κόσμος. Ας πει παιδιά μας λείπουν 300Κ πχ. και θέλουμε τη βοήθεία σας να τα συγκεντρώσουμε. Και θα σας φτιάξουμε ομάδα να περνάει κάθε Ευρωπαική δύναμη στο Παλατάκι και να κάνει το σταυρό της πως να κερδίσει...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. Ο ΙΤΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Σοβαρά, οργανωμένα, όχι να κάνουμε ανοίγματα και νέα χρέη. Και ο Σύλλογος θα κάνει το επόμενο βήμα.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.
(δεν είναι ώρα να γυρίσουμε σε Μέξες και μιζέρια και να χάνουμε από τις Λάρισες, και να λέμε ναι αλλά μειώσαμε τα χρέη...η ομάδες υπάρχουν για να ανταγωνίζονται και να πρωταγωνιστούν και να
υποχρεώνουν τον κόσμο τους να τους αποθεώνει)