ΠΑΟΚ-Πανιωνιος 94-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Σύνολο ψήφων: 0

Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: ΠΑΟΚ-Πανιωνιος 94-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από nunies4 »

ΜΠΡΑΒΟ σε όλους για το υπέροχο φετινό ταξίδι
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Συγχαρητήρια στην ομάδα που τα κοράκια της στέρησαν την 4η θέση. Πολύ ωραίο το ταξίδι φέτος κι αν δεν βρήκε την Ιθάκη, δεν θ' αργήσει να την βρει, αρκεί να συνεχίσει έτσι και να βρει μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια από όλους.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

O Κανσελιερι δίνει vibes Λουτσεσκου… δεν γίνεται να μην το βλέπει κανείς .
Αυτό το φετινό παρεάκι μου βγάζει συναισθήματα όπως με την πρώτη ομάδα Λυκογιαννη με Love Griffin κλπ και την ομάδας των Ρενφρο Χαντς και Φράνκε .
Παρέα , ομάδα και με κάνει να τους θέλω όλους εδώ του χρόνου . ΑΝΤΕ να δούμε ποιοι θα είναι εδώ λοιπόν και μετά τον Αύγουστο .
Μείνε και μετά το καλοκαίρι , ΚΑΝΣΕΛΙΕΡΙΙΙΙΙ ΚΑΝΣΕΛΙΕΕΕΕΕΡΙ
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

Μπραβο σε ολους για το φετινο ταξιδι, μπραβο και στον κοσμο που στηριξε περισσοτερο φετος!
Ελπιζω σε ακομα καλυτερη στηριξη του χρονου με περισσοτερα διαρκειας.
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Δεν εχω παρακολουθησει τοσο πολυ μπασκετ οσο εκανα φετος στη ζωη μου.. Το τμημα το εμαθα απο ενα θειο μου μια μερα που ειχαμε ανεβει Θεσσαλονικη το 2020 (ναι μου ειχε περασει τελειως απτο μυαλο σαν σκεψη) και απο τοτε παρακολουθω οσο μπορω. Η φετινη χρονια θα μου μεινει αξεχαστη και μακαρι να ξαναζησουμε παρομοια και καλυτερα στο μελλον. ΚΑΕ, coach & παικτες, ευχαριστουμε για ολα οσα μας κανατε να νιωσουμε φετος!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Όντως γλυκόπικρη η γεύση στο τέλος. Κρίμα, αλλά και δίκαιο που ο αποχαιρετισμος έγινε μεταξύ γνωστών και φίλων.

Πολλά μπράβο στην ομάδα για τον επαγγελματισμο που έδειξε στο τελευταίο, άχαρο ματς.

Καλό καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Ήταν λοιπόν μια υπέροχη χρονιά.

Αν δε μας κλέβαν με το τετράποντο που δεν είχε φάουλ, ή στη Ρόδο, θα ήμασταν τέταρτοι.
Αν και διαφωνώ για το BCL, αφού είναι απαίτηση του προπονητή εμένα μου φτάνει.
Από αύριο αρχίζει η μεγάλη μάχη για να ανέβει η ομάδα σκαλοπάτι.
Τα λέμε στις μεταγραφές...
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

Προσωπικα δεν δινω ουτε 1% να μεινει ο Κανσελιερι. Μετα απο τετοια σεζον θα εξαργυρωσει τις ικανοτητες του με ενα καλυτερο συμβολαιο.
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Ενας κανονικος φετινος ΠΑΟΚ του Καντσελιερι και των σκυλιων της μαχης = μονο οι δυο της Αθηνας σε κερδιζουν.

Ομιλοι στο BCL, αντε να παιξουμε με την Αλμπα Βερολινου του χρονου!

Συγκινημενος Μασιμο στην συνεντευξη τυπου.

Το Κονκλαβιο ξεκινησε!
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Τουλάχιστον κλείσαμε την χρόνια με θετικό αποτέλεσμα και καλή εμφάνιση. Και χειροκρότημα από όσους στηρίξανε πραγματικά την ομάδα!
Και βέβαια την 6η θέση για το bcl.
Τώρα πόσοι από αυτούς θα είναι και του χρόνου στο PAOK Sports Arena είναι ένα ένα μεγάλο ερωτηματικό...

:pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

chri5ti9 έγραψε:Παρέα , ομάδα και με κάνει να τους θέλω όλους εδώ του χρόνου .

Αυτο .Γιατι μπορει ν ανεβασεις μπατζετ,ν;α φερεις καλυτερους παίκτες αλλα αυτο το δεσιμο,η τρελα και η χημεια που χε αυτη η ομαδα δυσκολα θα ξαναβρεθει.Αυτο που ζησαμε φετος ειναι κατι μοναδικο ,κατι σπανιο κατι που δυσκολα συναντας.Ηταν ο καθενας τους το κομματακι απ το παζλ που ταιριάζει ακριβως ,μοναδικοι γι αυτο ακριβως το λογο.
Ευχαριστουμε.Κερδισαμε χρονια με τις χαρες που μας δωσατε.

ΥΓ Δε γινοταν να μη παμε σ αυτο το ματς .Εστω και για σκαρτα δυο περιοδους .Να τους πουμε ευχαριστω απο κοντα,να τους χειροκροτησουμε και να φυγουμε βουρκωμενοι
Στο επανιδειν .
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Ευχαριστουμε την ομαδαρα που μας εκανε να θυμηθουμε οτι υπάρχει και τμήμα μπασκετ. Οι περισσότεροι δηλαδη, γιατι υπάρχει και μια μειοψηφια που στηριζει σταθερα, στην οποια αξιζουν ακομα περισσότερα συγχαρητηρια. Την ευχαριστω και προσωπικα που ξαναεβαλε το μπάσκετ στην καθημερινότητα μου, μετα απο παρα πολλα χρονια. Δυστυχως βεβαια δεν πηραν το χειροκρότημα που επρεπε στο τελευταιο τους ματς για φέτος. Ας ελπισουμε για του χρονου σε μεγαλύτερη στηριξη. :pano:
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Ευχαριστούμε για όλα. Μας κάνατε να ονειρευτούμε ξανά, ήδη νοσταλγούμε αυτή τη χρονιά και ας μην είχε τίτλο.

Ζητώ συγγνώμη αλλά, σε ό,τι αφορά το ανέβασμα επιπέδου και την προσέλευση του κόσμου, είμαι βαθύτατα απαισιόδοξος. Κάθε 5-7 χρόνια ο μπασκετικός ΠΑΟΚ τραβάει τα βλέμματα για λίγο (απανωτές τρίτες θέσεις στις αρχές δεκαετίας 2010, Φεβρουάριος 2015 και Φεβρουάριος 2019 με τα κύπελλα που χάθηκαν στο τσακ), μπαίνουν ένα τσικ πιο φιλόδοξοι στόχοι, αυξάνεται το μπάτζετ, εκτροχιάζεται το πρόγραμμα αποπληρωμής των παλιών χρεών και άντε πάλι ο Σίσυφος, για τους φίλους Σήφης, να σπρώχνει την πέτρα. Όπως χάθηκε το τρένο της Ευρωλίγκας, έτσι είμαστε σε καλό δρόμο να χαθεί και το τρένο του ΝΒΑ Ευρώπης αν τελικά γίνει.

Κάντε με ρόμπα και ας δώσουμε έναν σταθερό πυρήνα 3-4000 ατόμων σε κάθε παιχνίδι για να βλέπει την ομάδα ακόμα και όταν δεν υπάρχει ευρωπαϊκός τίτλος στη μέση. Δεν είναι μόνο θέμα έδρας, φαίνεσθαι κτλ. Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ μόνο σε έσοδα εισιτηρίων μπορεί να ελπίζει. Οι χορηγίες... έρχονται και παρέρχονται.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Απίθανη χρονιά. Χθες στο ματς απλά κοιτούσα με ένα μόνιμο μειδίαμα. Ακόμα κι όταν χάναμε.
Γιατί θυμάμαι τι μας χάρισε η φετινή ομάδα, με τον φετινό προπονητή.
Το ευχαριστώ είναι λίγο.
Δε ξέρω ποιος θα μείνει από παίκτες, αν θα μείνει ο Ιταλός, μα το σίγουρο είναι πως αυτή η ομάδα στο σύνολό της θα μείνει στην καρδιά μου!
Σας ευχαριστούμε !
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

βγήκε το behind the scenes της ΚΑΕ. Στο 3¨43 του video όλοι κάθονται σε μια ήσυχη στιγμή , κι είμαι μόνος όρθιος και χειροκροτάω...δε τη χόρταινα αυτή τη φετινή την ομάδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”