σου χαρίζω αυτό μπορεί να το κάνω και avatar για να έχει 1,5 διαβολάκο το site...
Υ.Γ. Δε μασάνε από τέτοια τα αρειανά...έχω ακούσει τα καλύτερα για τα νοσοκομεία στο Tel-Aviv

Αδερφέ nonito η προσφορά σου με δελεάζει πιό πολύ απ' τα βρώμικα του εχέμυθου...novito έγραψε: και για παρέα την Κουτσοσταμάτη....
Platon έγραψε:Αϊ σιχτιρ πρωι πρωι...κοντεψα να παθω εγκεφαλικο...
Διαβαζω στη contra.gr στην αρχικη σελιδα για τον ΠΑΟΚ και γραφει "Εδειξε την 11αδα ο Σαντος, Αρθροσκοπηση ο Γκαρσια" και μπουμ εγω κατω...
Ανοιγοντας το αρθρο βλεπω οτι αναφερεται στον Γκαρσια του σκουληκιου....την τρελα μου μεσα τι δουλεια εχει το ρεπορταζ του σκωληκα στα νεα του ΠΑΟΚ????
Orwell έγραψε:Πάντως στις 6 τελευταίες μου επισκέψεις στην Τούμπα, ο απολογισμός είναι 2 ισοπαλίες και 4 ήττες με τέρματα 2-6![]()
![]()
Ούτε ο Μητσοτάκης να ήμουν...![]()
![]()
Υ.Γ. Την Κυριακή θα είμαι πάλι...![]()
φιλε 333, σοβαροτητα και ρουλης δεν συμβαδιζουν. Ας μην ξεχναμε οτι μιλαμε για τους ποιοτικοτερους κλοουν της πολης. Διασκεδαστε λοιπον ελευθερα.Orwell έγραψε: ελα ελα να σοβαρευόμαστε σιγά-σιγά...
Τριπτυχο επιτυχιας:Orwell έγραψε:Πάντως στις 6 τελευταίες μου επισκέψεις στην Τούμπα, ο απολογισμός είναι 2 ισοπαλίες και 4 ήττες με τέρματα 2-6![]()
![]()
Ούτε ο Μητσοτάκης να ήμουν...![]()
![]()
Υ.Γ. Την Κυριακή θα είμαι πάλι...![]()