Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Nikodiai έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:
aivas19 έγραψε:Οτι το θελουν αλλοι αυτο; Και ποιος λεει οτι δεν το θες εσυ;

Φίλε, αν δεν τραβάς τα βυζγιά σου και δεν τσιρίζεις σαν υστερικός, είσαι χαμηλοτάβανος και φτωχός συγγενής.
Η ειρωνεία, δε, του να σου λένε ότι εκπέμπεις μιζέρια τα άτομα που μπαίνουν μόνο στις ήττες και κάνουν μόνο γκρινιάρικα ποστς είναι ικανή να σε στείλει για ψυχανάλυση.

Είχαμε πολλές χαρές φέτος και δεν μπήκα;Αν θες να βγω Λευκο επειδή το γύρισα στην οπαπ αρένα,μπα.Φαγαμε τοση ξενερα απο το καλοκαίρι με τον σχεδιασμό, ηταν και τόσο τραγική η κανονική διάρκεια που μόνο η κατάταξη η τελική σε νοιάζει.

Δεν σου είπα ότι εκπέμπεις μιζέρια.Απλα είσαι συμβιβασμενος με άλλο ΠΑΟΚ εσύ και με άλλον εγώ.Μπορει να παιζει ρόλο και η ηλικία,δεν ξέρω.Σορρυ για το οφτοπικ στους mods.

Δεν αναφερομουν σε σένα.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

renegade έγραψε:Τεράστια έλλειψη αθλητικής παιδείας
Το ότι κάποτε ο Γαβρος έπαιρνε 19/20 πρωταθλήματα σας έχει χαλάσει το μυαλό
Ακούς εκεί δεν πρωταγωνιστεί ο ΠΑΟΚ
18 19 24 ΠΑΟΚ
20 21 22 25 γαύρος
23 κούλα
Χώρια τα κύπελάκια

Όχι βρε, δεν πρωταγωνιστούμε. Όπως παλιά είμαστε. Όπως τότε που μας συμπαθούσαν όλοι και όλοι ήθελαν έναν δυνατό ΠΑΟΚ. Που όποιος ήθελε έπαιρνε όποιον παίκτη μας ήθελε. Τι ωραία χρόνια, μου λείπουν!
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εντομεταξυ μια εικόνα μου έχει μείνει από την ομολογουμένως αποτυχημένη μας χρονιά .
Τον ΠΑΟΚ να παίζει μπαλίτσα την μαν γιου μέσα στο ολ Τράφορντ.
Και ξαναλέω μακάρι όλες οι αποτυχημενεσ χρονιές μας να είναι όπως η φετινή . Ποσο έχεις μεγαλώσει ρε ομαδαρα μου
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

18 19 24 ΠΑΟΚ
20 21 22 25 γαύρος
23 κούλα
Χώρια τα κύπελάκια

++++++++++
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

DamoN έγραψε:Εντομεταξυ μια εικόνα μου έχει μείνει από την ομολογουμένως αποτυχημένη μας χρονιά .
Τον ΠΑΟΚ να παίζει μπαλίτσα την μαν γιου μέσα στο ολ Τράφορντ.
Και ξαναλέω μακάρι όλες οι αποτυχημενεσ χρονιές μας να είναι όπως η φετινή . Ποσο έχεις μεγαλώσει ρε ομαδαρα μου

Κι όμως, υπήρχαν κάποιοι που έγραφαν ότι εντάξει μωρέ, χάσαμε από τη χειρότερη Μάντσεστερ όλων των εποχών. Και τη χειρότερη Ρεαλ Σοσιεδαδ επίσης. Λουτσέσκου φύγε, Ιβάν πούλα και τέτοια
breakdown88

Δημοσίευση από breakdown88 »

Από το τελευταίο άρθρο του Σπυρόπουλου στο πορτοκαλί:

" Το μοντέλο-ΠΑΟΚ είναι κάτι άλλο. Ενα μοντέλο, ένα είδος. Δεύτερο ίδιο, δεν απαντάται πουθενά. Για να το περιγράψω με παράδειγμα, είναι το χαοτικό δωμάτιο στο οποίο ο ένοικος βρίσκει τον χαρτοκόπτη του σε μισό δευτερόλεπτο. Σε δωμάτιο τέλειας τάξης των πραγμάτων, στον ίδιο ένοικο μπορεί να πάρει ίσαμε κάνα δίωρο ώσπου να βρει τον ίδιο χαρτοκόπτη. Οποιος μαθαίνει να τα βγάζει πέρα στον ΠΑΟΚ, σε μια άλλη ζωή θα τα βγάλει πέρα...περίπατο στη Μπάγερν ή στη Λίβερπουλ.

Και κάπου μέσα στο μοντέλο, ένας ήρωας (στη δυνατότητα να συνεννοείται) Λουτσέσκου. Τόσο ήρωας που οποιαδήποτε σκέψη για άλλον προπονητή, με όλη την κόπωση της μακροχρόνιας σχέσης, πάλι ισοδυναμεί με αυτοκτονικό ιδεασμό. Στη σεζόν πριν πάρει το περσινό πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ είχε βγει τέταρτος. Τέταρτος στο κακό σενάριο, ενδέχεται να βγει ξανά την Κυριακή. 'Η στο καλό σενάριο, το πολύ-πολύ να βγει τρίτος.

Το αβαντάζ του ΠΑΟΚ, είναι η, ας την πούμε, ταπεινότητα. Αν θέλετε, ένας αυτοέλεγχος συναισθημάτων. Θα πανηγυρίσει την πρώτη θέση, θα αποδεχθεί τη δεύτερη θέση, δεν θα κάνει τρελές υστερίες στην τρίτη ή στην τέταρτη θέση. Μια κάποια ισορροπία. Η ισορροπία στηρίζει, σε βάθος χρόνου, το sui generis μοντέλο. Και το μοντέλο, καλώς ή κακώς, αποδίδει. Να μια χρονιά οι Invincibles, να μια άλλη χρονιά οι Incredibles, να τέσσερα κύπελλα ενδιάμεσα. Χτίστηκε δικαίωμα εν ολίγοις, κάποιες χρονιές να είναι και τζούφιες.

Δύο πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα, όσα πήρε μέσα σε εννέα χρόνια, είναι ακριβώς όσα (δύο και τέσσερα) είχε πάρει ο ΠΑΟΚ στα πρότερα ενενήντα χρόνια."
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Ο Προεδρος ΙΒΑΝ είναι οτι καλύτερο είχε ο σύλλογος στην 99χρονη Ιστορία του. Εχει την ομάδα πληρωμένη μέχρι και στον τελαιυτεο υπάλληλο και μας έχει δώσει ανειπωτες χαρές με τίτλους . Ο Πρόεδρος εχει δεσμευτεί για προπονητικό κέντρο στην διετία και νέο γήπεδο .Ο ΙΒΑΝ αποτελει αυτος και η οικογένεια του Θεματοφύλακα και στυλο στο μέλλον του συλλόγου .Το αρνητικο μεχρι στιγμής όμως στον σύλλογο και ετσι όπως το βλέπει μεγάλη μερίδα των οπαδών μας είναι η μη στελεχωσή του με δοιηκητικά καλύτερους και ευγνωσμένους μάνατζερ σε καίρια πόστα .Ο Προεδρός όμως μαθαίνει και πιστεύω και πως και αυτο το πρόβλημα θα το λύσει με τα χρόνια κερδιζοντάς με την ενασχόληση του με το κλάμπ περρισότερη εμπειρια. Αν κάποιος φταίει επίσης για το σύλλογο σίγουρα δεν είναι αυτός αλλά θα πρέπει να κάνουμε και εμεις την αυτοκριτική μας και για το πόσο όλοι μας τον στηρίξαμε στις δύσκολες στιγμες του...
H EΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΗΤΗΡ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Blackgr4 έγραψε:Σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινάει το καλοκαίρι που ή θα αρχίσει να ξαναγράφεται η ιστορία ή (προσωπική εκτίμηση και μόνο) θα αρχίσει να γράφεται το τέλος της.

Η ουσία δεν ήταν ποτέ οι τίτλοι. Η ουσία ήταν το όραμα, το χτίσιμο, η σταθερότητα, η ανάπτυξη, το επόμενο βήμα κλπ.

Είναι ο ΠΑΟΚ σήμερα ίδιος με το 2012; Προφανώς και όχι. Πέτυχε πολλά; Αδιανόητα (για εκείνη την εποχή) πολλά.
Είναι ο Ιβάν Σαββίδης ο ευεργέτης ολόκληρου του συλλόγου; ΣΑΦΈΣΤΑΤΑ.
Πρέπει να του κάνουμε ένα άγαλμα ΕΝΤΌΣ Τούμπας; Και πολύ αργήσαμε θα πω.

Μας αρκούν όσα πετύχαμε ως τώρα;
Μας αρκεί το να διεκδικούμε που και που κάποιον τίτλο;
Μας αρκεί το να παίζουμε το πολύ στο Europa League και ποτέ στο Ch.L;
Μας αρκεί το να πουλάμε ότι καλύτερο βγαίνει από τις ακαδημίες μας προκειμένου να χρυσοπληρώνει η ομάδα λίγους καλούς και αρκετούς μετριο-κακούς παίκτες προκειμένου να είναι στη τετράδα;

Πολλοί θα πουν ναι σε όλα. Φυσικά και μας αρκούν όταν πριν 13 χρόνια χρωστούσαμε στους πάντες, πρωτάθλημα δεν παίρναμε ούτε για πλάκα, οι παίκτες που είχαμε ήταν για τα πανέρια και ανά πάσα στιγμή και ώρα θα μπορούσαμε να πέσουμε λόγω χρεών σε άλλες κατηγορίες.

Εμένα συγνώμη (αν και δεν βλέπω τον λόγο να ζητάω συγνώμη αλλά τεσπα) δεν μου αρκούν τα παραπάνω.
Εγώ ονειρεύομαι τον ΠΑΟΚ να πατάει στο καρύδι κάθε Ελληνική ομάδα και να κάνει ματσάρες στην Ευρώπη.

Δεν θα βγω ποτέ μου με πλακάτ "Σαββίδη φύγε", ούτε θα βρίσω, ούτε θα ειρωνευτώ, ούτε θα ξεχάσω τη ΤΕΡΆΣΤΙΑ και άνευ προηγουμένου προσφορά του Ιβάν και της οικογένειας στον ΠΑΟΚ.

Αν όμως (λέω ΑΝ) μου δίνονταν εμένα η επιλογή να διαλέξω πως θα ήθελα να είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ, εκτός από τη προφανή και ιδανική επιλογή του να είναι ο Ιβάν εδώ (εδώ όμως, κυριολεκτικά εδώ στη πόλη) και να ανταγωνίζεται οικονομικά στα ίσα το ΠΟΚ, αν αυτό δεν μπορούσε να γίνει (που ξαναλέω είναι το ιδανικό για εμένα), τότε θα ήθελα να αγοράσει τον ΠΑΟΚ κάποιος άλλος, φυσικά αντίστοιχου οικονομικού διαμετρήματος, ο οποίος όμως δεν θα εμποδίζεται από οποιαδήποτε συνθήκη (covid, πόλεμος κλπ) να επενδύσει ΌΣΑ θέλει και να χτυπήσει τους κάτω στα ίσα.

Αυτό το ενδιάμεσο όπου πουλάμε ακριβά, αγοράζουμε φθηνά, περιμένουμε να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες για να διεκδικήσουμε κάτι μέχρι το 90 του τελευταίου ματς (στη καλύτερη), παίζουμε στην Ευρώπη με κάτι μετριότητες οι οποίες μας πατάνε και χάνουμε την ευκαιρία να θαυμάζουμε για χρόνια την αφρόκρεμα της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ακαδημίας "λόγω επειδή" της αυτάρκειας που "πρέπει" να έχει ο ΠΑΟΚ, μεχ..
Όνειρο δεν το λες.

Σωστά αυτά που γράφεις
Μόνο που για να ανταγωνιστείς το ΠΟΚ απαιτούνται
Οικονομικό ανέβασμα της Σαλονίκης, ώστε να στηριχθεί μια μεγάλη ομάδα - θα πάρει χρονιά
Και
Σύσφιξη σχέσεων φιλάθλων και ΠΑΟΚ - με άλλα λόγια λιγότεροι πανηγυρτζιδες, περισσότερη αθλητική παιδεία - πιο εύκολο από το πρώτο. Κάθε διαρκείας στην ΠΑΕ θα πρέπει να συμβάλει στη μάνα του συλλόγου
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

18 19 24 ΠΑΟΚ
20 21 22 25 γαύρος
23 κούλα
Χώρια τα κύπελάκια

Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.

Καμία σχέση δεν έχει ο ΠΑΟΚ με την προ εφταετίας εποχή και αυτό είναι έργο Ιβαν. Κι από ότι φαίνεται η ομάδα ανέβηκε σκαλοπάτια αλλά ο κόσμος όχι ακόμα, οπότε θέλει άλλη μια εφταετία να φτιάξει το μυαλό μας.

Από την άλλη μετά το αήττητο 20, 21, 22, 23 και φέτος 25 η ομάδα είναι για το ανάθεμα, όχι γιατί είναι χάλια απαραίτητα, αλλά γιατί είναι ότι πιο ντεκαβλε. Κάποτε με Φωτακη και Γεωργιάδη από τις Σέρρες πηδούσαμε την Τοτεναμ, και τώρα με παικταράδες κανουμε το 0/8 σε ντέρμπι και λύνουμε εξισώσεις για να δούνε γιατί. Τόσα εκατομμύρια και η ομάδα εκπέμπει μιζέρια.

Το 24 έχει περίεργη ανάγνωση. Προσωπικά περσι το χαρακτήρισα το πιο απρόσμενο πρωτάθλημα. 4 παιχνίδια πριν το τέλος και μετρούσαμε βαθμούς μη μείνουμε εκτός Ευρώπης και η μετριότατη ομάδα έκανε το θαύμα της και πήραμε πρωτάθλημα. Το οποίο και μας τύφλωσε. Αν είχαμε καταλάβει πόσο καλή ήταν η ομάδα περσι, φέτος θα χτίζαμε και του χρόνου θα απολαμβάναμε.

20, 21, 22, 23, 24, 25 είναι οι πιο βαρετές χρονιές στην ιστορία της ομάδας με εξαίρεση 4 παιχνίδια και μια έκπληξη πέρσι.

Χίλιες φορές καλύτερα από το φλερτ με την καταστροφή για 2-3 δεκαετίες πριν από αυτό, αλλά η βαρεμάρα και η τούμπα που δεν γεμίζει είναι θέμα που λύνεται μόνο με την επιστροφή της καυλας.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Δεν σε καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις να υποτιμάς την περσινή ομάδα, όταν σου έχω πει τόσοι πολλοί, τόσες πολλές φορές, ότι βάσει και στατιστικών ήταν η καλύτερη ομάδα της κανονικής διάρκειας.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

18 19 24 ΠΑΟΚ
20 21 22 25 γαύρος
23 κούλα
Χώρια τα κύπελάκια

Μπράβο ρε Ρένε! Μπράβο!
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

νομιζω οτι ο blak καταγραφει πανω κατω αυτα που σκεφτομαστε ολοι.

εγω θα βαλω τους τιτλους και τις αγωνιστικες και οποιες αλλες επιτυχιες στην ακρη. Ο Ιβαν μπηκε στην καρδια μου οταν τους εκανε κωλοδαχτυλο, δεν κατεβηκε στον ημιτελικο και διελυσε την ΕΠΟ.

Αυτος ο Ιβαν μας λειπει. Η φυση αυτου του σωματιου ειναι να στεκεται απεναντι στο αδικο και διπλα στον αδυναμο και τον κατατρεγμενο. Αυτες ειναι οι ριζες μας και η ταυτοτητα μας. Και επειδη ο Ιβαν εχει κανει ακριβως αυτο σε παραπανω απο μια περιπτωσεις, θα ειναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ η μεγαλυτερη προσωπικοτητα που περασε απο τον συλλογο.

Στην ταμπακιερα. Τις δυο χρονιες (τρεις) που το πρωταθλημα ηρθε στην Τουμπα δεν ηρθε απο σποντα, ηρθε παπαρατο με μπαλαρα και μια αυρα που ομοια τις δεν ειχε καμια ομαδα ποτε. αυτο αγοραζεται, ποσο μαλλον οταν στην ακρη του παγκου εχεις εναν τυπο ο οποιος γεννηθηκε ΠΑΟΚ αλλα δεν το ηξερε και σε επιπεδο ικανοτητων ειναι σιγουρα απο τους κορυφαιους που εχουν περασει απο τον συλλογο.

γιαυτο απλα τα πραγματα, κρατας τα ασημικα σου, φορτωνεις το ροστερ με μερικα ακομα και τους πηδας ολους ασυστολα απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο. οποιαδηποτε αλλη προσεγγιση σε μια τετοια χρονια θα ειναι φαουλ
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Οι περιορισμοί στις ημερομηνίες τι ακριβώς εξυπηρετούν (πέρα από τη προφανή προσπάθεια ισχυροποίησης της επιχειρηματολογίας);

Ο Ιβάν Σαββίδης και η οικογένεια, αγόρασαν τον ΠΑΟΚ το 2012.
Τότε έγινε η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Ιβάν Σαββίδη. Ούτε το 2018, ούτε το 2023.

Δεν ξέρω γιατί πρέπει να το ξαναγράψω αλλά θα το κάνω: "Είναι ο ΠΑΟΚ σήμερα ίδιος με το 2012; Προφανώς και όχι. Πέτυχε πολλά; Αδιανόητα (για εκείνη την εποχή) πολλά.
Είναι ο Ιβάν Σαββίδης ο ευεργέτης ολόκληρου του συλλόγου; ΣΑΦΈΣΤΑΤΑ.
Πρέπει να του κάνουμε ένα άγαλμα ΕΝΤΌΣ Τούμπας; Και πολύ αργήσαμε θα πω.
"

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν σαφέστατα και πρωταγωνιστεί. Δεν τίθεται θέμα. Έχει κερδίσει 3 πρωταθλήματα μέσα στο χορτάρι, έχει κερδίσει 4 κύπελλα, έχει κάνει και καλές πορείες στην Ευρώπη, χωρίς όμως να έχει παίξει ακόμα στο Ch.L.

Βέβαια αν διαχωρίσουμε λίγο διαφορετικά τις περιόδους, θα δούμε πως από το 2012 μέχρι το 2021 κερδίσαμε 2 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα, ενώ από το 2022 μέχρι σήμερα, δηλαδή σε 4 σεζόν, πήραμε 1 πρωτάθλημα.

(Και αυτό το πρωτάθλημα, ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΜΟΥ ΕΚΤΊΜΗΣΗ, δεν κατακτήθηκε επειδή η διοίκηση έριξε περισσότερα χρήματα στο αγωνιστικό όπως έκανε τρομερά έντονα από το 17 μέχρι το 21, αλλά επειδή το σύνολο των παικτών έκανε σεζόν καριέρας, ο προπονητής έκανε σεζόν καριέρας και ήταν μια κατάκτηση που εννοείται θα μείνει για πάντα στην ιστορία ως ένα απίστευτο επίτευγμα αλλά όχι ως μια εμφατική κατάκτηση του τύπου +10,+20 από τον δεύτερο.)

Η δε διοίκηση για να επανέλθω στο θέμα, τον Ιανουάριο του 2024, κρίνοντας πάντα με βάση την ενίσχυση που ποτέ δεν ήρθε, δεν μου έδειξε πως πίστευε πως είχαμε πιθανότητες να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ίσα ίσα..
Σε αντίθεση με τον χειμώνα του 19, που ακόμα και εκεί φάνηκε το πόσο το ήθελαν και πόσο το πίστευαν.

Οι διαχωρισμοί λοιπόν των περιόδων, γίνονται με πολλούς τρόπους προκειμένου να ισχυροποιηθεί η εκάστοτε επιχειρηματολογία.

Πόσα λεφτά έπεσαν λοιπόν στην ομάδα την πενταετία με τους περισσότερους τίτλους;
Πόσα λεφτά πέφτουν την τελευταία πενταετία;
Τι πωλήσεις είχαμε κάνει ως το 21 και τι πωλήσεις έχουμε κάνει από το 21 και μετά;
Και για να το κάνω εντελώς πενηνταράκια:
Πόσοι είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως η οικογένεια βάζει την τελευταία πενταετία τα ίδια χρήματα που έβαζε μέχρι το 2021;
Είναι το μισθολογικό μπάτζετ αντίστοιχα ακριβό με εκείνη την εποχή;
Είναι το μεταγραφικό μπάτζετ αντίστοιχα ακριβό με εκείνη την εποχή;

Εδώ και μια πενταετία, έχουμε διαβάσει τρεις χιλιάδες διαφορετικές εκδοχές σχετικά με το γιατί συμβαίνουν τα παραπάνω.
Covid, FFP, Πόλεμος, ΝΔ, ξανά FFP, ξανά ΝΔ Μητσοτάκης και πάει λέγοντας και για το φινάλε: Αυτάρκεια.

Φτάνουμε λοιπόν στο σημείο που ο καθένας βλέποντας όλα τα παραπάνω, έχει κάθε δικαίωμα να σχηματίσει μία άποψη. Πρώτον για όλα όσα ζήσαμε μέχρι σήμερα και δεύτερον για όλα όσα ονειρεύεται να ζήσουμε από δω και πέρα.

Η δική μου ταπεινή άποψη, βλέποντας τους κάτω να ρίχνουν όλο και παραπάνω φράγκα και πλέον να το κάνουν και οι τρεις, όχι μόνο ο γαύρος, είναι πως αν δεν ακολουθήσουμε (τη στιγμή που στο κομμάτι της οργάνωσης είμαστε χιλιόμετρα πίσω) η ψαλίδα όσο πάει και θα ανοίγει.

Και μην το πάμε πολύ μακριά, σας έχω νέα και είναι άσχημα:
Ο Βάζελος που όλοι τον κοροϊδεύουμε για το πόσο σκορποχώρι δείχνει, που ο Φούζος κάνει άπειρες μ@λακίες, που είναι διαρκώς σε πόλεμο, που αλλάζει διαρκώς προπονητές, που (κατά την άποψη των "ειδικών") ξοδεύει πολλά χωρίς λόγο, αυτός ο Βάζελος λοιπόν.... μόλις μας πέρασε οριστικά και αμετάκλητα στην φετινή βαθμολογία.
Το δε χαρτί που άλλαξε και ιδιοκτησία, ενώ έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ηττών στα πλέι οφ, αν κάνει 1 (ένα!) διπλό στην Τούμπα (φτου φτου) θα μας περάσει και αυτό. Ενώ ξαναλέω έχει 5(!!!) στις 5(!!!) ήττες! Που να μην είχε δλδ..

Για να το μαζέψω. Υπάρχει η αισιόδοξη οπτική που λέει πως έτυχε να πάνε τόσα πολλά πράγματα στραβά και να παλεύουμε μέχρι τελευταία αγωνιστική να βγούμε 3οι, υπάρχει η απαισιόδοξη οπτική που λέει πως αυτό θα είναι κανόνας από δω και πέρα και υπάρχει και μια ας την πω ψύχραιμη οπτική, που παίρνει τα δεδομένα (πχ τα μπάτζετ των τεσσάρων ομάδων, το επίπεδο των μεταγραφών, την όρεξη που δείχνει να έχει ο κάθε ιδιοκτήτης κλπ) και καταλήγει στα δικά της συμπεράσματα.

Υ.Γ. Δεν τίθεται θέμα πρόβλεψης και δικαίωσης. Αν είσαι πάνω από 30 χρονών και σε απασχολεί αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις σου μέσα σε ένα forum, σου προτείνω να αναθεωρήσεις. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα σε αυτή τη ζωή.
Ανταλλαγή απόψεων ονομάζεται αυτό που κάνουμε εδώ. Ψύχραιμα, χωρίς προσβολές, χωρίς εξυπνάδες και ενημερωτικά δεν θα δοθεί βραβείο σε αυτόν που θα πέσει μέσα στις προβλέψεις του.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Πολλά ποστ εδώ, τι έγινε;

Μας αφήνει ο Ιβάν;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Που να πάει?
Χάσαμε και τον άλλο με τα μέταλλα \m/