20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
-
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Ακόμα θυμάμαι την Τουμπα να τον αποχαιρετάει με δάκρυα στα μάτια. Αυτός να δηλώνει θα ξανά γυρίσω να πάρω τίτλους με τον ΠΑΟΚ, τότε σκέφτηκα πόσοι τα είπανε αυτά και τελικά κατέληξαν σε χαμουτζηδες ,μετά πήγε στην Βολσμπουργκ όταν αυτή ήταν πρωταγωνιστρια στην Γερμανία, ενώ ήταν μέλος της ομάδαρας εκείνης της Πορτογαλίας του Ρόναλντο.
Κι όμως αυτός ο παίχτης τελικά γύρισε ΝΑΙ γύρισε, πήρε 3 πρωταθληματα 3 κυπελλα ,έφτασε 2 φορές στους 8 του κονφερενσ. Σε κάθε τίτλο έχει μια πινελιά του.
Για 2η φορά θα τον αποχαιρετησουμε με δάκρυα στα μάτια αλλά ούτε αυτή θα είναι η τελευταία γιατί είμαι σίγουρος ότι θα μείνει στην διοίκηση σε κάποιο πόστο
Κι όμως αυτός ο παίχτης τελικά γύρισε ΝΑΙ γύρισε, πήρε 3 πρωταθληματα 3 κυπελλα ,έφτασε 2 φορές στους 8 του κονφερενσ. Σε κάθε τίτλο έχει μια πινελιά του.
Για 2η φορά θα τον αποχαιρετησουμε με δάκρυα στα μάτια αλλά ούτε αυτή θα είναι η τελευταία γιατί είμαι σίγουρος ότι θα μείνει στην διοίκηση σε κάποιο πόστο
- PAOKevolution
Όσο περνάνε οι μέρες και μου έρχεται η εικόνα ότι θα σταματήσεις, δε μπορώ, ιδρώνω από το σφίξιμο.
Σημαντικό ματς για την ομάδα, μα το μυαλό μου και τα μάτια μου θα είναι σε σένα αρχηγέ!
Θα πατήσεις στο χορτάρι που αγαπήθηκες, που έκλαψες, που χάρηκες. Για τελευταία φορά.
Έχω προσωπολατρία για σένα Αντρέ.
Θα γράψω κι άλλες μαλακίες μέχρι τότε. Ανεχτείτε με.
Σημαντικό ματς για την ομάδα, μα το μυαλό μου και τα μάτια μου θα είναι σε σένα αρχηγέ!
Θα πατήσεις στο χορτάρι που αγαπήθηκες, που έκλαψες, που χάρηκες. Για τελευταία φορά.
Έχω προσωπολατρία για σένα Αντρέ.
Θα γράψω κι άλλες μαλακίες μέχρι τότε. Ανεχτείτε με.
συμπάσχω.
Στο απευθείας φάουλ στον τελικό του κυπέλλου άρχισα να φωνάζω γκολ με το που έφυγε η μπάλα από το πόδι του.
Στο απευθείας φάουλ στον τελικό του κυπέλλου άρχισα να φωνάζω γκολ με το που έφυγε η μπάλα από το πόδι του.
έκλαψα από χαρά, όταν σκόραρε στον περσινό αγώνα με τον βάζελο.
Διότι λοιδόρησα την είσοδό του.
Γενικά, πέρσι ήταν η αχίλλειος φτέρνα της ομάδας.
Έδειξε όμως στο τέλος, πως η ψυχή υπερβαίνει τα χρόνια.
Δεν θέλω να συνεχίσει στην διοίκηση σε θέση που να σχετίζεται με μεταγραφές ή με συμβόλαια.
Ένας απλός αρχηγός αποστολής, να περνάει το μήνυμα του ΠΑΟΚ στους παίχτες, να είναι ίνδαλμα για τους πιτσιρικάδες των ακαδημιών.
Διότι λοιδόρησα την είσοδό του.
Γενικά, πέρσι ήταν η αχίλλειος φτέρνα της ομάδας.
Έδειξε όμως στο τέλος, πως η ψυχή υπερβαίνει τα χρόνια.
Δεν θέλω να συνεχίσει στην διοίκηση σε θέση που να σχετίζεται με μεταγραφές ή με συμβόλαια.
Ένας απλός αρχηγός αποστολής, να περνάει το μήνυμα του ΠΑΟΚ στους παίχτες, να είναι ίνδαλμα για τους πιτσιρικάδες των ακαδημιών.
Το Α και το Ω της <ποδοσφαιρικής> επανάστασης της ομάδας μας.
Ο Βιερίνια ήταν ένας <στρατιώτης> που τα έδωσε όλα για την ομάδα.
Παιχτάρα μεγάλη!!! Ο τρόπος που αγγίζει τη μπάλα , η ποδοσφαιρική του ευφυΐα και η ηγετική του φυσιογνωμία θα μου λείψει πάρα πολύ.
Βρίσκεται μέσα στη καρδιά μου για όλες τις απίστευτες χαρές που μου έχει προσφέρει!!!
Εύχομαι το μονοπάτι της μετάβασης απο ποδοσφαιριστής σε κάτι άλλο να το περάσει ομαλά και αναίμακτα.
Είναι πολύ δύσκολο απο εκει που όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου ξαφνικά να βρίσκεσαι στο σκοτάδι.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δακρύσω στο τελευταίο του παιχνίδι του.
Όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα το 1985 ήμουν παιδάκι η χαρά μου τότε ήταν πολύ διαφορετική απο αυτή του 2019.
Δεν θα ξεχάσω με τίποτα τις 2 γκολάρες του..που σήμαναν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος ...αυτή απέναντι στον παναιτωλικό....και αυτή απέναντι στο γαύρο μέσα στη τούμπα!
Εκείνη η στιγμή θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη καρδιά μου και τη ψυχή μου!!! Έκλαιγα όπως όταν κράτησα τη πρώτη μου κόρη στα χέρια μου για πρώτη φορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Βιερίνια ήταν ένας <στρατιώτης> που τα έδωσε όλα για την ομάδα.
Παιχτάρα μεγάλη!!! Ο τρόπος που αγγίζει τη μπάλα , η ποδοσφαιρική του ευφυΐα και η ηγετική του φυσιογνωμία θα μου λείψει πάρα πολύ.
Βρίσκεται μέσα στη καρδιά μου για όλες τις απίστευτες χαρές που μου έχει προσφέρει!!!
Εύχομαι το μονοπάτι της μετάβασης απο ποδοσφαιριστής σε κάτι άλλο να το περάσει ομαλά και αναίμακτα.
Είναι πολύ δύσκολο απο εκει που όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου ξαφνικά να βρίσκεσαι στο σκοτάδι.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δακρύσω στο τελευταίο του παιχνίδι του.
Όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα το 1985 ήμουν παιδάκι η χαρά μου τότε ήταν πολύ διαφορετική απο αυτή του 2019.
Δεν θα ξεχάσω με τίποτα τις 2 γκολάρες του..που σήμαναν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος ...αυτή απέναντι στον παναιτωλικό....και αυτή απέναντι στο γαύρο μέσα στη τούμπα!
Εκείνη η στιγμή θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη καρδιά μου και τη ψυχή μου!!! Έκλαιγα όπως όταν κράτησα τη πρώτη μου κόρη στα χέρια μου για πρώτη φορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πως χωράς μια ζωή σε δύο λεπτά; Τόσα συναισθήματα, στιγμές, όνειρα, βιώματα που σε διαμορφώνουν.
Με ένα συγκλονιστικό video στα social media, ο Αντρέ Βιεϊρίνια έβαλε προσωπικά τους τίτλους τέλους σε μία σπουδαία πορεία - Το «αντίο», τα ευχαριστώ και η ανατριχίλα!
Μέσα σε δύο λεπτά, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ χώρεσε μία σπουδαία καριέρα σε μερικές λέξεις. Από τότε που ήρθε μικρός μέχρι σήμερα που φεύγει ευτυχισμένος, ως ένα κομμάτι της ασπρόμαυρης ιστορίας.
«Σας οφείλω ένα ευχαριστώ για την ανατριχίλα και τη συγκίνηση...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βιεϊρίνια, κλείνοντας με το γνωστό σύνθημα του ΠΑΟΚ: «Τι είσαι για μένα, κανείς δεν ξέρει».
Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
Πως αποχαιρετάς αυτό που αγαπάς; Αυτό που σε κάνει να νιώθεις ζωντανός, ακόμα και όταν πονάς;
Πως βάζεις τη λογική πάνω από την καρδιά;
Αν κάποιος ξέρει αυτές τις απαντήσεις, σίγουρα δεν είμαι εγώ. Όσο δυνατός κι αν θες να λες πως είσαι, έρχονται στιγμές που λυγίζεις. Κι αυτή είναι μία από αυτές. Η μέρα που σταματάω το ποδόσφαιρο. Κι ενώ όλα φαντάζουν θολά και οι σκέψεις φωνάζουν στο μυαλό μου, ένα πράγμα είναι δεδομένο.
Δεν αλλάζω τίποτα. Θα το ξανάκανα από την αρχή με το ίδιο πάθος.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη σας. Δεν θα ξεχάσω τίποτα.
Με τιμή,
Andre Vieirinha».
https://www.instagram.com/reel/DJWa74mo ... J6NGpuNQ==
Με ένα συγκλονιστικό video στα social media, ο Αντρέ Βιεϊρίνια έβαλε προσωπικά τους τίτλους τέλους σε μία σπουδαία πορεία - Το «αντίο», τα ευχαριστώ και η ανατριχίλα!
Μέσα σε δύο λεπτά, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ χώρεσε μία σπουδαία καριέρα σε μερικές λέξεις. Από τότε που ήρθε μικρός μέχρι σήμερα που φεύγει ευτυχισμένος, ως ένα κομμάτι της ασπρόμαυρης ιστορίας.
«Σας οφείλω ένα ευχαριστώ για την ανατριχίλα και τη συγκίνηση...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βιεϊρίνια, κλείνοντας με το γνωστό σύνθημα του ΠΑΟΚ: «Τι είσαι για μένα, κανείς δεν ξέρει».
Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
Πως αποχαιρετάς αυτό που αγαπάς; Αυτό που σε κάνει να νιώθεις ζωντανός, ακόμα και όταν πονάς;
Πως βάζεις τη λογική πάνω από την καρδιά;
Αν κάποιος ξέρει αυτές τις απαντήσεις, σίγουρα δεν είμαι εγώ. Όσο δυνατός κι αν θες να λες πως είσαι, έρχονται στιγμές που λυγίζεις. Κι αυτή είναι μία από αυτές. Η μέρα που σταματάω το ποδόσφαιρο. Κι ενώ όλα φαντάζουν θολά και οι σκέψεις φωνάζουν στο μυαλό μου, ένα πράγμα είναι δεδομένο.
Δεν αλλάζω τίποτα. Θα το ξανάκανα από την αρχή με το ίδιο πάθος.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη σας. Δεν θα ξεχάσω τίποτα.
Με τιμή,
Andre Vieirinha».
https://www.instagram.com/reel/DJWa74mo ... J6NGpuNQ==
- PAOKevolution
Που πας ρε Αντρέ...
Ε ρε πούστη μου, είναι τόσο δύσκολο για μας. Φανταστείτε για τον ίδιο.
Ε ρε πούστη μου, είναι τόσο δύσκολο για μας. Φανταστείτε για τον ίδιο.
τι ευχαριστάς ρε Αντρέ, εσύ ευχαριστάς;
εμείς ευχαριστούμε.
Πάλι κλάματα όπως με τη Λεβαδειά θα έχουμε.
εμείς ευχαριστούμε.
Πάλι κλάματα όπως με τη Λεβαδειά θα έχουμε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ανατριχιασα.
Τυχεροί που τον ζήσαμε και θα το λέμε στα παιδιά μας!
Τυχεροί που τον ζήσαμε και θα το λέμε στα παιδιά μας!
Ειμαι προσωπολατρης. Λατρεψα και λατρευω τον Βιερινια.
- Montrealiotis
Δεν θα ξεχάσω το ματς με την Λειβάδια και το κλάμα που ρίξαμε τότε που μπήκε τραυματίας.
Δυστυχώς η ζωή τα έφερε έτσι να είμαι πολύ μακριά από το πρώτο πρωτάθλημα που έζησα να δω.
Δυστυχώς η ζωή τα έφερε έτσι να είμαι πολύ μακριά από το πρώτο πρωτάθλημα που έζησα να δω.
Ακουσα σε ραδιοφωνο σημερα οτι ο Βιερινια μιλησε με την ομαδα και ειπε να μην γινει ΤΙΠΟΤΑ σε σχεση με το προσωπο του πριν το παιχνιδι και την ληξη αυτου για να μην επιρεασσει την ομαδα.
Αρχηγαρα, παικταρα, ψυχαρα και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΝΘΡΩΠΟΣ. Με το καλο κοστουματος Αντρε. Παικτικα θα μας λειψεις γιατι στην καλη σου μερα δεν εβλεπες κανεναν.
Αρχηγαρα, παικταρα, ψυχαρα και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΝΘΡΩΠΟΣ. Με το καλο κοστουματος Αντρε. Παικτικα θα μας λειψεις γιατι στην καλη σου μερα δεν εβλεπες κανεναν.
Με τη ληξη γιατι να μη γινει? Αφου τελειωσε η σεζον
- PAOK_Antarctica
Τεράστιος Παίκτης και Κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ.
Ο Απόλυτος Αρχηγός.
Σε Ευχαριστούμε Για Όλα!

Ο Απόλυτος Αρχηγός.
Σε Ευχαριστούμε Για Όλα!