9. Fedor Chalov

Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: 9. Fedor Chalov

Δημοσίευση από nunies4 »

Σε κάθε παιχνίδι με εκπλήσσει.
Εγώ έγραψα προχθές ότι αν ήταν στο χέρι μου θα τους άλλαζα και τους 3. Αλλά εγώ δεν είμαι ο Ραζβαν και αυτό δεν θα γίνει
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

είναι εντυπωσιακό το πόσο μεγάλη έλλειψη έχει σε σωστές κινήσεις
βρίσκεται σχεδόν πάντα σε λάθος χώρους
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πεταμένα 3Μ, χώρια οι ετήσιες αποδοχές του.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Ξεμειναμε απο επιχειρηματα και δικαιολογιες για την υπερασπιση σου ρε μεγαλε Fedor.

Ειναι δυνατον να σου έρχεται η μπαλα εξω απο την περιοχη και εσυ να σουταρεις απο εντελως ορθια θεση σωματος σαν να εισαι κολωνα της ΔΕΗ ή να σου έχουν ενσωματωσει κάποια μεταλλικη ραβδο κατα μηκος της πλάτης σου;

Του χρονου μπορει να είναι άλλος ποδοσφαιριστής, αλλα ενας οργανισμος όπως ο ΠΑΟΚ απαγορεύεται να παιρνει ρισκα και να πονταρει στις πιθανότητες.

Με μπολικο κυνισμο λοιπον : Ευχαριστουμε, να περασει ο επομενος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Δευ 05 Μάιος 2025, 10:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Είνα κάτι σαν Ιμόμπιλε, τον Ιταλό, εντελώς άτεχνος, μόνο που ο Ιταλός είναι δέκα φορές ποιό γρήγορος.
Ο Τσάλοφ δεν μπορεί να παίξει στην Ελλάδα, διότι είναι τεμπέλης και, και, και.
Τον βαρέθηκα πλέον και δεν μπορώ αν ασχολούμαι μαζί του.
Λοιπάμαι και τους προπονητές του, που προσπαθούν να του μάθουν τώρα ποδόσφαιρο.
ΦΥΓΕ, εχθές κιόλας.
:evil:
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Κακιστος παικτης
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Δεν ξέρω αν φταίει το διαφορετικό στυλ παιχνιδιού αλλά είσαι πάντα σε λάθος θέση. Το μόνο σου θετικό η τεχνική η οποία χάνεται όμως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο που πρέπει να συνδυάζεται από πολλά. Μέχρι πριν λίγο καιρό έλεγα να τον δούμε να κάνει προετοιμασία και ίσως είναι άλλος παίχτης, κάτι τέτοιο εγώ δεν βλέπω δεν έχει καμία όρεξη για μπαλα, νομιζε ότι θα έρθει ευρωπη σαν υπερπαιχτης και θα ειναι ντίβα μες την περιοχή κι όλοι θα τον ζητάνε, το πιο αστείο ότι οι Ρώσοι λέγανε ότι πρέπει να πάει σε πιο μεγάλο κλαμπ από τον ΠΑΟΚ ,αλήθεια τον φαντάζεστε στην πρεμιέρ ή στην Ιταλία με άμυνες σκληροπυρηνικες και παίχτες ακούραστα μηχανάκια? Αν μπορεί να βρεθεί ομάδα από Ρωσία να τον πάρει πίσω έστω με 2μυρια , καλύτερα να δώσει, μια σεζόν που κάνει τα ίδια 2 καλά ματσ που κάτι βλέπουμε και 4 χάλια. Δεν έχει βελτιώσει τίποτα απ όσα λέγαμε από την αρχή της σεζόν κι αυτό λέει πολλά. Να μείνει σαν 3ος με συμβόλαιο 1.3 θα είναι έγκλημα, καλύτερα ο Μυθου με 200κ. Δυστυχώς σε πίστεψα, προσπάθησα να πιστέψω ότι θα αλλάξεις κι ότι του χρόνου θα δούμε κάτι άλλο αλλά μια χρονιά απλά με διέψευσες
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πεταμένα 3Μ, χώρια οι ετήσιες αποδοχές του.
Πουλέν είναι :pano: :opaokara:
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του μιας και ήταν ο μόνος από τα φορ που έχουμε που ήλπιζα να δείξει κάτι. Πλέον έχω αρχίσει να απελπίζομαι....
Μακάρι να ισχύει το σενάριο περί Rostov και Ιβάν μπας και τον πασαρουμε δανεικό σε οικείο προς αυτόν περιβάλλον ευελπιστώντας να κάνει καλή χρονιά και να έχουμε απόσβεση
Υγ: Φέρτε μια φορακλα για βασικό ( έχει καλές περιπτώσεις στα λεφτά μας),τον Κουλούρη για δεύτερο και για τρίτο ανεβάστε έναν μικρό πχ Μύθου .
Δεν είναι πυρηνική φυσική γαμωτο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλά κι εγώ πίστευα ότι θα μας βοηθήσει. Σκεφτόμουν: "έρχεται επιτέλους κανονικό φορ". Μια θέση που μετά τον Prijo μας έχει βασανίσει πολύ.
Δυστυχώς επτωχεύσαμεν...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εύχομαι γενικά να έχει ακόμα fans στη Ρωσία, μπας και βρεθεί άκρη και απελευθερωθεί η θέση από το συμβόλαιό του.
Έχοντας Τισουντάλι και Τσάλοφ στο ρόστερ, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει οικονομικά για τη θέση.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Mīngus έγραψε:Εύχομαι γενικά να έχει ακόμα fans στη Ρωσία, μπας και βρεθεί άκρη και απελευθερωθεί η θέση από το συμβόλαιό του.
Έχοντας Τισουντάλι και Τσάλοφ στο ρόστερ, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει οικονομικά για τη θέση.

Έτσι πως το βλέπω και οι 2 θα μείνουν έχουν συμβόλαιο 4Forward εχουμε ο Samatta με τον Βαψομαλλιά βλέπω να αποχαιρετάν,Τώρα αν πάρουν παίχτη παλι νομίζω στη θέση 9 θα είναι κανένας Ελευθερός που ληγει το συμβόλαιο του,να κάνει προετοιμασία Καλοκαίρι+Μύθου βλέπω να συμπληρώνει στο 9 να παίζει Κύπελλο με Καλαμάτες και Καμπανιακούς, εδώ θα είμαστε και αυτό έχει μεγάλο % να συμβεί.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Πραγματικά είναι απορίας άξιο πως αυτός ο παίκτης έβαζε αυτά τα γκολ με την ΤΣΣΚΑ, και μην μου πείτε ότι πέφτουμε στην παγίδα των highlights γιατί μιλάω αποκλειστικά από τα τελειώματα του που ήταν υψηλής κλάσης, εδώ ούτε περιοχή πατάει και είναι σαν να βαριέται και κάνει αγγαρεία. Πχ είναι ο ίδιος παίκτης που κάρφωσε την Ρεάλ μέσα στο μπερναμπεου με το αδύναμο πόδι έξω από την περιοχή.

Για όλες τις άλλες μεταγραφές μπορώ να καταλάβω και να βρω από 5 λόγους για την αποτυχημένη παρουσία τους εκτός από αυτόν, πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Είναι μάλλον παίχτης ψυχολογίας. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλά κι εγώ πίστευα ότι θα μας βοηθήσει. Σκεφτόμουν: "έρχεται επιτέλους κανονικό φορ". Μια θέση που μετά τον Prijo μας έχει βασανίσει πολύ.
Δυστυχώς επτωχεύσαμεν...

100%
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”