21. Baba Rahman
Re: 21. Baba Rahman
Ο μπαμπα όλη την χρονιά φέτος από τα πρώτα παιχνίδια στην Ευρώπη το καλοκαίρι ήταν όπως εγώ πάω στα 5χ5 μια φορά το 6μηνο που παίζω στο 30% μην γίνει καμία μαλακια και πάθω καμία θλάση από την απραξία και κατά την διάρκεια του ματς σκέφτομαι αν αύριο προλάβω να πάω σούπερ μετά την δουλειά αν ξέχασα να κλείσω το θερμοσίφωνο σπίτι, αν έκανα μαλακια που άφησα την δικιά μου μόνη της πέμπτη βράδυ ενώ δεν παίζει ο ΠΑΟΚ Γιουρόπα και όταν γυρίσω θα έχει νεύρα και κατά την διάρκεια πετάω και κάνα 2 γκολακια με σουτ γιατί παίζω με άμπαλους
- ΑποστόληςΑ
rouki έγραψε:Φέτος είναι ένα μηδενικό.
Ο δεύτερος γύρος του είναι απογοητευτικός. Παραμένει βέβαια ψηλά στους σκόρερς με οκτώ γκολ, που είναι τρελό νούμερο με βάση τη θέση που παίζει. Δεν ξέρω αν φταίει που δεν είχε αντικαταστάτη, όλη τη χρονιά, ή ότι πλέον δεν μπορεί να προσφέρει άλλο.
- Σουριναμέζος
Psagmenos4 έγραψε:Σουριναμέζος έγραψε:Πώς είναι σωματικό το θέμα όταν όλα τα φετινά του λάθη είναι απόφασης?
Όταν δεν έχεις ανάσες κάνεις λάθη. Το ίδιο συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα. Θα δώσω παράδειγμα το box που έχω παίξει, μπορει στους πρώτους 3 γύρους κάποιος να είναι πολύ καλύτερος και αλάνθαστος, μόλις βαραίνει η ανάσα σίγουρα θα κάνει λάθος σε άμυνα, σίγουρα θα κατεβάσει χέρια και μπορεί ένας λιγότερο καλός με περισσότερη αντοχή να πάρει το ματσ. Το ίδιο ισχύει και με τον Μπαμπα, μενει από αντοχή κι από ανάσα κι αυτό θολώνει την σκέψη του ,τις αποφάσεις του αλλά και την υλοποίηση αυτών που θέλει να κάνει αφού το σώμα δεν συνεργάζεται.
Ισχύει αυτό που λες, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι το case για τον Baba φέτος.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Χρόνια Πολλά στον Ράχμαν.
Φέτος πιστεύω θα κάνει καλύτερη χρονιά από πέρσι, καθώς θα μοιράζεται τη θέση με τον Χαϊλάντερ, με τον οποίο θα έχει και καλώς εννοούμενο συναγωνισμό για τη θέση.
Φέτος πιστεύω θα κάνει καλύτερη χρονιά από πέρσι, καθώς θα μοιράζεται τη θέση με τον Χαϊλάντερ, με τον οποίο θα έχει και καλώς εννοούμενο συναγωνισμό για τη θέση.
Ο φόρτος εργασίας φέτος ήταν τεράστιος για αυτό τον πολύ καλό ποδοσφαιριστη . Υπήρχαν στιγμές που σκόπιμα έβλεπες τον ποδοσφαιριστη να κρατά τον εαυτό του για να μην τραυματιστεί . Το ψυχολογικό κομμάτι της κούρασης σε επίπεδο πρωταθλητισμού είναι καμία φορά αβάσταχτο . Ο μπαμπά γνώριζε φέτος ότι αυτός πρέπει να παίξει σχεδόν σε όλα τα ματς , έπρεπε λοιπόν να προσαρμόζει τις δυνάμεις του σε αυτό το ζητούμενο . Υπήρχε κι λάθος διαχείρηση κάποια στιγμή από τον λουτσεσκου πχ δεν υπήρχε κανένας λόγος να παίξει ο μπαμπά με την λειβαδια όλο το ματς ενώ είχαμε βάλει εξάρα . Ένας μπαμπά όμως με 25-30 παιχνίδια λιγότερο θα είναι ένας ονειρικός ποδοσφαιριστής .
Χρόνια πολλά παικταρά! Έλα φέτος ήρθαν ενισχύσεις σε θέλω πάουερ και ξανά πρωταθλητή!