Γαύρος - ΠΑΟΚ 4-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Κοτάρσκι
4
6%
Ότο
1
1%
Κεντζιόρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιχαηλίδης
2
3%
Μπάμπα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καμαρά
1
1%
Μεϊτέ
4
6%
Ζίφκοβιτς
46
66%
Κωνσταντέλιας
3
4%
Τάισον
1
1%
Μπράντον
2
3%
Τσαλόφ
2
3%
Πελκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σορετιρε
2
3%
Σβάμπ
1
1%
Οζντοεφ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 70

icue

Re: Γαύρος - ΠΑΟΚ 4-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από icue »

Ενω βγαιναμε πολυ ωραια μπροστα, εκει που επρεπε να γινει η σωστη πασα, η σωστη κινηση καναμε οτι μαλακια μας ερχοταν στο κεφαλι. Μετα το 75' σβησαμε κιολας, γιατι ενω ο γαυρος εβαλε κανονικους αθλητες με ενεργεια, εμεις βαλαμε οτι ειχαμε.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Έχασα τα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ λόγω δουλειάς, δεν έχω άποψη και θα διαβάσω τα σχόλιά σας για το παιχνίδι. Κρίμα, πάντως, με διπλό και νίκη στην Τουμπα, μάλλον βγαίναμε 2οι. Ο γαυρος φέτος ήταν πολύ καλή ομάδα και οι υπόλοιπες ομάδες εκαναν βήματα προς τα πίσω. Ίσως ο βαζελος διατηρήθηκε. Ελπίζω στο τελευταίο ματς να μη χάσουμε και να βγούμε 3οι, πράγμα που θα μας βοηθήσει πολύ την επόμενη σεζόν.

Άσχετα με τα αποτελέσματα προσωπικά εγώ εχω ξενερώσει και αν δε δω αλλαγές, θα απέχω. Το ποδόσφαιρο θυμάμαι να μου βγάζει πάθος και οχι μιζέρια. Δε θέλω να παρασυρω κάποιον άλλον. Ετσι νιώθω εγώ, δε με εμπνέει η ομάδα, η στρατηγική της, ο προπονητής της. Βασικά απεχθάνομαι οτι βλέπω και θα απέχω μέχρι να νιώσω διαφορετικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 04 Μάιος 2025, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Mīngus έγραψε:Η χρονιά καταστράφηκε με Καλλιθέα μέσα έξω, με ΟΦΗ και Βόλο στην Τούμπα.
Πήραμε 1/12 βαθμούς και σε όλα αυτά τα ματς φάγαμε γκολ από το 80 και μετά.
Ότι ζούμε σήμερα είναι μια προσπάθεια να μαζευτεί το χάλι της κανονικής διάρκειας όσο γίνεται.
Εντάξει αλλά Βαθμούς έχασαν και οι άλλοι με αντίστοιχες ομάδες...η βασική αιτία προβλημάτων από την αρχή ήταν η απἰστευτη αποτυχία στις μεταγραφές...
Patron

Δημοσίευση από Patron »

nunies4 έγραψε:
cartman έγραψε:Για να δούμε ο Αλαφούζος . Πρώτα τσ.λ και μετά μεταγραφές ή πρώτα μεταγραφές και μετά τσ.λ;

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι σου έδειξε φέτος;
Πραγματικά δεν τους παρακολουθώ κ δεν ξέρω. Έχω ένα hunch ότι θα καταφέρουν να μπουν ΤσουΛου.

Στα δικά μας... Χρόνια απογοήτευσης η οποία δημιουργεί σε εμένα τουλάχιστον κ μεγάλη αβεβαιότητα για την επόμενη.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αν είδα καλά την στατιστική, κάναμε 10 τελικές έναντι 11 του γαύρου. Για εκτός έδρας ντέρμπι μόνο άσχημα δεν είναι. Το πολύ άσχημο είναι η άμυνά μας που δεν λέει να κρατήσει ανέπαφη την εστία μας για 5 ματς στα play off συν ένα στο τελευταίο με την Καλλιθέα, έξι. Δυστυχώς με αυτά που είδαμε φέτος, η ομάδα χρειάζεται ολική αναδόμηση πίσω. Δύο πλάγια μπακ, γιατί και ο Μπάμπα δεν δείχνει να τραβάει και δεξιά δεν έχουμε κάτι (μελαγχόλησα που έβλεπα τον Ροντινέι και εμείς είχαμε τον Όττο-όχι και να μείνει), συν ένα σέντερ μπακ. Πλάκα-πλάκα ο μόνος που πάσχιζε και έκοβε πίσω ήταν ο Μιχαηλίδης.
Η έξοδος στο Ch.L. δεν χάθηκε σήμερα και στα play off. Χάθηκε στην κανονική περίοδο με 8 πεταμένους βαθμούς στην Τούμπα με μικρο-μεσαίους, με τους 5 στις καθυστερήσεις, συν άλλους 3 την τελευταία αγωνιστική, συν τέλος την αστεία για πρωταθλητή συγκομιδή στα ντέρμπι με 0Ν-3Ι-5Η. Προσοχή την Κυριακή να μην αναστήσουμε τον πολύ πιο πεθαμένο από μας, αν και φοβάμαι με αυτή την άμυνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Κυρ 04 Μάιος 2025, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

PAOKKOMOTINI4 έγραψε:Ελπίζω σε νίκη επι της χάρτινης για να βγούμε έστω τρίτη θέση μπας και σωθεί κάτι μέσα σε αυτή την αποτυχημένη χρονιά από όλες τις απόψεις
Ο Ιβαν καλό θα ήταν να πάρει σοβαρές αποφάσεις και να αφήσει και αυτός στην άκρη συναισθηματισμούς
Για μένα το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να τελειώσει την συνεργασία με κάποιους μέσα στην ΠΑΕ
Δεν θέλω να ξαναδώ παίχτες μπαρουτοκαπνισμένους στην ομάδα ούτε στοιχήματα
Ξήλωμα όποιον δεν κάνει πλέον και αλλαγές σε όλα τα επίπεδα
Οι σκέψεις μου πλέον στριφογυρίζουν και αλλαγή προπονητή
Καλα, κατσε πρωτα να ασχοληθει και μετα βλεπουμε για τους οποιους συναισθηματισμους.
Και εννοειται δεν γινεται να τον υποχρεωσει κανενας με ξενο κουμαντο στην τσεπη του.
Η απολυτη ξεφτιλα να ερχομαστε πισω απο αυτον τον συγκεκριμενο βαζελο. Αυτο ειναι το ασυγχωρητο και οχι να βλεπουμε να μπαινει αλλαγη ο Τσαλοφ για εμας και ο Γιαρεμτσουκ για το γαβρο.
Το πρωτο ξηλωμα δεν ειναι στη θεση προπονητη, αλλα πιο πανω (συγνωμη απο οσους ειναι μερακληδες).
Ας εχει για ΜΙΑ φορα ο Λουτσος τα εργαλεια που ζηταει και κυριω στην ωρα που τα ζηταει.
Άβαταρ μέλους
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Σε μια μετριοκακη χρονια σαν τη φετινη δεν θα μπορουσαμε να εχουμε βλεψεις για κατι παραπανω. Και τοσο που το παλέψαμε μας τιμαει.

Εμενα η απορια μου ειναι η εξης: Σε ενα ματς που ο γαυρος απεφυγε να μπλεξει σε σκληρα μαρκαρισματα, γιατι πολυ απλα δεν ειχε τιποτα να χασει και τίποτα να κερδισει, γιατι παιξαμε τοσο λαιτ, ειδικοτερα με το ματς να βρίσκεται στο 2-2;

Για να μην τον τσιγκλησουμε και παρει φωτια το παιχνιδι; Που πηγε το παθος, η ενταση και η δυναμη των παιχτων με εξαιρεση τον ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ Αντριγια;

Κατα τα αλλα, πολυ καλη εμφανιση γενικα, χωρις ωστοσο να καταφερουμε να εκμεταλλευτούμε τα τεράστια ρηγματα στην αμυνα του γαυρου στο β' ημιχρονο.

Τελος, νομιζω οτι η εξοδος του Καμαρα ειναι εκεινη που αλλαξε τις ισορροπιες υπερ του γαυρου. Αν δεν επαιζε προβλημα κουρασης, προσωπικα τη θεωρω κακιστη την απόφαση του Ρασβαν.

Παμε να κλεισουμε τη χρονια με μια νικη (αν και προσωπικα θα προτιμούσα την τεταρτη θεση και το Κονφερενς, σε σχεση με το Γιουροπα). :pano:
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

ουτε για γλυψιμο ,ουτε για τιποτα,καθαρα ποδοσφαιρικα, μπορει φετος γαυρος και βαζελος να ειχαν ποδοσφαιρικα απο τις χειροτερες ομαδες της ιστοριας τους και να επαιξαν αθλια μπαλα αλλα ηταν οι ομαδες που σε σχεση με εμας και την κουλα ασχοληθηκαν λιγοτερο με πραγματα μη ποδοσφαιρικα και δεν εχασαν το μυαλο τους απο δικαστηρια,τιμωριες,τραγουδιαριδες,για το ποιοι κανουν τις μεταγραφες κτλπ.

με βαση τα παραπανω για μενα αξια παιρνουν τις 2 πρωτες θεσεις ,δυσανολαγη φυσικα η εικονα που ειχαν στο γηπεδο.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

icue έγραψε:Ενω βγαιναμε πολυ ωραια μπροστα, εκει που επρεπε να γινει η σωστη πασα, η σωστη κινηση καναμε οτι μαλακια μας ερχοταν στο κεφαλι. Μετα το 75' σβησαμε κιολας, γιατι ενω ο γαυρος εβαλε κανονικους αθλητες με ενεργεια, εμεις βαλαμε οτι ειχαμε.
Όλο το ματς σε 5 γραμμές.
Όταν ο μεντιλιμπαρ χρειάστηκε έξτρα ενέργεια έβαλε ποδοσφαιριστές επιπέδου Γιουρόπα λιγκ τουλάχιστον ενώ ο ραζβαν είχε τους σβαμπ Πέλκα τσαλοφ ενώ συνέχιζε να παίζει αναγκαστικά με τον καμένο μπαμπα.
Έπρεπε να βγάλει και το διπλό μετά το 1-2 της ζελας....
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Σόρρυ δάσκαλε τι μετριοκακη χρόνια λες. Κάκιστη είναι κ είμαστε τυχεροί που όλοι ψιλοεπεσαν κ δεν χτυπάει τόσο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Νομίζω το 4-2 δεν είναι δίκαιο σκορ με βάση την εικόνα του παιχνιδιού.
Αλλά έτσι είναι η μπάλα.
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Αν δεν θέλει να ασχοληθεί να βγει να μιλήσει στον κόσμο για το τι γίνεται και θα γίνει από δω και πέρα
Συμφωνώ για το ξήλωμα και το γράφω κιόλας ότι πρέπει να ξεκινήσει πρώτα από την ΠΑΕ
Όσο αφορά τον Λουτσε έχω άλλη άποψη φίλε μου για μένα ο κύκλος του έχει κλείσει
Όσο αφορά τον βαζελο επένδυσε και κέρδισε έστω την δεύτερη θέση και νομίζω πως το ίδιο θα κάνει για να μπει ομίλους
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Στην περίπτωση της 3ης θέσης , πότε ξεκινούν οι υποχρεώσεις μας στο Γιουρόπα ; Νομίζω Αύγουστο ; Αν ναι , να και κάτι καλό που μπορεί να βγει φέτος .
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Να υπενθυμίσω σε όλους ότι στη ζελα των τετε πελιστρι ουναι Ιωαννίδη Μαξίμοβιτς κτλ κτλ ο Αλαφούζος μετά και την τελευταία αύξηση ΜΚ έχει βάλει κοντά στα 100 μύρια τα τελευταία 2-3 χρόνια....
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Μια αποτυχημένη χρόνια μπορεί να έχει οποιαδήποτε ομάδα. Το ανησυχητικό είναι ότι με τα ίδια υλικά (διοίκηση προπονητής ροστερ) πάλι αποτυχημένη θα βγει η συνταγή. Από που να πιάσεις και που να τελειώσεις για την ανανέωση που θέλει η ομαδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”