42. Dominik Kotarski
-
Re: 42. Dominik Kotarski
Όχι, απλά απάντησα στο ότι ο Γκουγιεσασβίλι μπορεί να είναι καλύτερος. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίζει ο Παβλένκα. Επειδή δεν έχει μεταπωλική αξία;
Υπάρχει κάποιος στην Ευρώπη που θα δώσει 8 εκατομμύρια για τον Κοτάρσκι? Αν υπάρχει, έχω να του πουλήσω μια γέφυρα.
- PAOK_Antarctica
Πολύ ταλέντο αλλά απαράδεκτη σεζόν και μια από τις αιτίες για τα όσα βλέπουμε φέτος.
Πολλη απαξιωση και κυριως αδικη προς τον καλυτερο ΤΦ της ομαδας των τελευταιων πολλων χρονων.
-
5 με το ζόριHunter έγραψε:Υπάρχει κάποιος στην Ευρώπη που θα δώσει 8 εκατομμύρια για τον Κοτάρσκι? Αν υπάρχει, έχω να του πουλήσω μια γέφυρα.
Καθολου αδικη. Η κριτικη γινεται για το τι κανει αυτη την στιγμη. Οχι για το τι εκανε περυσι ή για το τι ειναι ικανος να κανει. Με την ιδια λογικη ειναι αδικη και η κριτικη στον Ταισον γιατι περυσι εβγαλε ματια.Daskalos_4 έγραψε:Πολλη απαξιωση και κυριως αδικη προς τον καλυτερο ΤΦ της ομαδας των τελευταιων πολλων χρονων.
Ο Κοταρσκι πηγε φετος απο το τερμα που σου εδινε βαθμους στο αλλο ακρο, στο τερμα που χανεις βαθμους εξαιτιας του. Προφανως και θα του ασκηθει κριτικη.
Ποια απαξίωση; Το Σοφά τον έχει 5,5 σήμερα.
Τα νούμερα του φέτος μιλάνε, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Και με Πασχαλάκη πήραμε τίτλους αλλά σήμερα δεν τον θυμάται κανείς. Γιατί άραγε;
Τα νούμερα του φέτος μιλάνε, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Και με Πασχαλάκη πήραμε τίτλους αλλά σήμερα δεν τον θυμάται κανείς. Γιατί άραγε;
- paokkerkir
Τα έλεγε ο φίλτατος συνφορουμίτης Γιάννης Αγιάννης εδώ, και ήμουν ένας από τους οποίους τον "έκραξαν" για αυτό. Λάθος μου. Τραγική σεζόν φέτος με ευθύνες και "κρέμασμα" της ομάδας σε όλα τα σημαντικά ματς.
icue έγραψε:Καθολου αδικη. Η κριτικη γινεται για το τι κανει αυτη την στιγμη. Οχι για το τι εκανε περυσι ή για το τι ειναι ικανος να κανει. Με την ιδια λογικη ειναι αδικη και η κριτικη στον Ταισον γιατι περυσι εβγαλε ματια.Daskalos_4 έγραψε:Πολλη απαξιωση και κυριως αδικη προς τον καλυτερο ΤΦ της ομαδας των τελευταιων πολλων χρονων.
Ο Κοταρσκι πηγε φετος απο το τερμα που σου εδινε βαθμους στο αλλο ακρο, στο τερμα που χανεις βαθμους εξαιτιας του. Προφανως και θα του ασκηθει κριτικη.
Συμφωνω, εχεις δικιο. Ισως δεν τοποθετηθηκα σωστα. Το σχολιο μου αναφεροταν σε αυτους που τον απαξιωνουν πληρως, όχι σε οσους του ασκουν κριτικη. Την οποια δικαιολογημενα δεχεται. Ειναι πραγματικα αγνωριστος φετος σε γενικες γραμμες.
Το λάθος έγινε όταν αποφασίστηκε να ξαναφάει πάγκο ο άριστος Παβλενκα για να μην πέσει η αξία του Κοταρσκι.
- PAOK_Antarctica
Ο άριστος Παβλένκα έπαιξε 2 παιχνίδια, και τον βγάλατε άριστο.
Ο Κοτάρσκι είχε 1 αστοχη απόκρουση που κατέληξε γκολ, για Κεντζιόρα και Ότο στο συγκεκριμένο γκολ δεν γράψατε τίποτα. Ο ένας είχε αρχίσει να τις αρπάζει απο τον Ελ Καμπί και ο άλλος αμύνθηκε όπως σε διάλειμμα στο Δημοτικό, πηδόντας και γυρίζοντας πλάτη στο σουτ του αντιπάλου.
Το εμπεδώσαμε θα πωληθεί και του χρόνου θα πετάει η ομάδα στη συγκεκριμένη θέση.
Ο Κοτάρσκι είχε 1 αστοχη απόκρουση που κατέληξε γκολ, για Κεντζιόρα και Ότο στο συγκεκριμένο γκολ δεν γράψατε τίποτα. Ο ένας είχε αρχίσει να τις αρπάζει απο τον Ελ Καμπί και ο άλλος αμύνθηκε όπως σε διάλειμμα στο Δημοτικό, πηδόντας και γυρίζοντας πλάτη στο σουτ του αντιπάλου.
Το εμπεδώσαμε θα πωληθεί και του χρόνου θα πετάει η ομάδα στη συγκεκριμένη θέση.
Και αν παίζει με το μυαλό αλλού και κάνει τέτοιες εμφανίσεις, επίσης δεν θα πωληθεί.