Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Ξεκιναμε μεσα στον Μαιο με την υποθεση Καντσελιερι. Παιρνει 120κ φετος (60+60) - εαν η συζητηση ξεκιναει απο 120κ, νομιζω οτι μπορουμε να το διαχειριστουμε. Προσφατα ο κ. Τσαλοπουλος ανεφερε οτι προτιθεται να βοηθησει κι ο ιδιος.

Το αγωνιστικο θα αυξηθει κατα 25% θεωρω. Απο τα 600 να παει 800.

Πρωτος παιχτης για ανανεωση ειναι ο Κατσιβελης. Απο τα 40-50κ που πιστευω πως παιρνει, δεν νομιζω να ζητησει πολλα παραπανω, μια αυξηση 10-20% ειναι ΟΚ.

Απο Ελληνες, προσωπικα δεν θα κρατουσα κανεναν αλλον, αλλα οι επιλογες Περσιδη-Παπαδακη ειναι φθηνες σε συγκριση με τα χρηματα που θα χρειαστεις για την αναβαθμιση. Τσαλμπουρης? Κουζελογλου? Διπλαρος? Κονιαρης? Ο Διπλαρος για εμενα θα μπορουσε να ηταν εξαιρετικο value for money. Εχουμε το option να κρατησουμε τον Αλεξ ακομη ενα ετος, που πιστευω πως θα το κανουμε.

Απο τους ξενους - Ρευνολντς και Μπαρτλευ ειναι τα μεγαλα στοιχηματα. Ο πρωτος δεν παιρνει πολλα και σιγουρα θα παει για μεγαλη αυξηση, ακομη κι εαν μπει σε συζητησεις με εμας. Ο δευτερος μπορει να χτυπησει 200αρι συμβολαιο σε ομαδα Eurocup/BCL. Σε εμας εχει το συμβολαιο που ειχε περυσι ο Χαρισον, ισως και μεγαλυτερο. Στα 100. Θεωρω πως δεν μπορουμε να τον κρατησουμε εαν το δουμε ρεαλιστικα. Με τον Reynolds εχουμε ελπιδες.

Πολυ πιο βατες οι περιπτωσεις Χεντερσον-Κρουζερ-Απσον-Φορεστερ. Θα κρατουσα τους 3, με τον Απσον να αποχαιρεταει.

Ρευνολντς
Χεντερσον
Κρουζερ
Φορεστερ
Κατσιβελης
Αλεξ
Περσιδης η Παπαδακης

Ειναι ενας κορμος που μπορει να χτισεις πανω του.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

κάπως έτσι τα σκέφτομαι κι εγώ
καλός ο Μπάρτλει αλλά με τα λεφτά που θα θέλει νομίζω βρίσκεις κι άλλους σκόρερ και ίσως και καλύτερους σαν σκόρερ
βέβαια ο Μπάρτλει κάνει πολλά πράγματα, παίζει και σκυλίσια άμυνα και είναι και πολύ δυνατός

από Έλληνες ίσως και κανέναν Μουράτο να βλεπαμε
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Παπαδάκης για μένα πρέπει να μείνει σίγουρα

Κατσίβελης δε το συζητάμε καν

Τσαλμπούρης επίσης εξαιρετική επιλογή αντί του Περσίδη?

Κονιαρης οκ επιλογή

Αλεξ να χαμε να λέγαμε Ιατρίδης τα ίδια δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Maurice_Escargot έγραψε:
Πολυ πιο βατες οι περιπτωσεις Χεντερσον-Κρουζερ-Απσον-Φορεστερ. Θα κρατουσα τους 3, με τον Απσον να αποχαιρεταει.

.
Οσο κι αν αγαπαμε Τζεικ ο Απσον ειναι καλυτερος λενε τα stats

https://www.esake.gr/el/action/Esaketea ... 000C&mode=

Βεβαια λενε κι οτι ειναι καλυτερα να σουταρει τριποντο ο Περσιδης
παρα ο Κατσιβελης αλλα αυτη ειναι αλλη μεγάλη κουβέντα

Εγω δεν αγχωνομαι.Αν μεινει τελικα ο τρελος ειναι σιγουρο οτι μπορει να φερει καλυτερους σε νουμερα παικτες, με μια μικρη αυξηση του μπατζετ.
Αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη το δυνατο σημειο αυτης της ομαδας ηταν η χημεια της κι αυτο δυσκολα θα το ξαναπετυχεις ακομα και με καλυτερους παικτες.
Ο Καντσελιερι κοντεψε να πραγματοποιήσει τ ονειρο καθε προπονητη.Να κανει μια πολυ καλη ομαδα με αγνωστους παικτες(πλην Φρανκ) και να την πλασει οπως θελει αυτος.
Μια ομαδα που θα αποδεικνύει ποσο καλος κοουτς ειναι.
Καταφερε να τη φτιαξει βεβαια αλλα εχασε την κουπα στις λεπτομερειες.
Τετοιες περιπτωσεις σπανίζουν και ειναι πολυ δυσκολο να επαναληφθουν οποτε μη πεταμε στα συννεφα ,ειτε μεινει ειτε οχι.
Αν ηταν αλλιως ο κοουτς δε θα παιρνε 120 στον ΠΑΟΚ αλλα πολλα περισσότερα στην euroleague.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Σίγουρα παραμονή Καντσιελιερι Κατσίβελη.
Εγώ θα κρατούσα και τους Αλεξ και Ιατρίδη ως μέλη τις 12άδας.
Από εκεί και πέρα πρέπει να πω πως αυτά που κάνει ο Μπάρτλευ, δεν υπάρχουν, όπως δεν υπάρχούν και αυτά που κάνουν οι Φορεστερ (ειδικά αυτός) και Χέντερσον στα λεφτά τους.
Για τον Μπάρτλευ αν το μπάτζετ θα είναι 800 - 900 θα έφτανα προσωπικά πάνω από 150.
Για τον Ρέυνολντς θεωρώ πως είναι αδύνατον να μείνει με τα νούμερα που έγραψε φέτος. Το ίδιο και ο Κρούζερ.
Για Ελληνες σίγουρα θα είχα ψηλά στη λίστα μου τον Κόνιαρη, μπορώ να δω τον Τσαλμπούρη στον ΠΑΟΚ ως αναπληρωματικό τεσσάρι αν το βασικό είναι αθλητικός αμερικάνος με καλό σουτ τύπου Κρούζερ όπως και τον Καραγιαννιδη αν ήταν ελεύθερος με δύο αμερικάνους σέντερ και Ιατρίδη ως 5ο ψηλό.
Σαν ελευθεροι θα είχαν πολύ ενδιαφέρον οι Χουγκάζ και Κώστας Αντετοκούμπο, προσωπικά μου αρέσει και ο Μαντζούκας σαν καθαρό τριαρι, όπως και ο Μωραιτης αν τον αφηνε ο βάζελος ελεύθερο.
Δεν θα ήθελα Νικολαιδη λογω πολύ κακού σουτ, σε καμία περίπτωση Δίπλαρο Καμπεριδη και Κασελάκη, ο Πάπας του περιστερίου έχει ενδιαφέρον αλλά παραταυτίστηκε με τον γαύρο,δεν μου άρεσε φέτος ο Μουράτος και δεν θα τον ήθελα, από άρη μόνο ο Τζουστον κάνει για ΠΑΟΚ, και υπό προυποθέσεις ο Χατζηδάκης για αναπληρωματικός.
Απο ξένους στην Α1 συμπάθησα τον Γκουντγουιν (σεντερ του Κολοσσού που έχει παίξει και στον άρη), και τον Ρέυνολντς από Μαρούσι που έπεσε σε κακή ομάδα.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Και από ένα σχολιο για τους μικρους του ΠΑΟΚ
Ο Κωνσταντινίδης κακώς έφυγε.
Ο Σκουλαριώτης πρέπει να πάει κάπου να παίξει.
Ο Αλεξ θα είναι κρίμα με τέτοια αθλητικότητα να μην παίξει καλό μπάσκετ. Πρέπει να δουλευτεί, έξαρτάται πολύ και από τον ίδιο και τις επιλογές ομάδων που θα κάνει στο μέλλον. Αν ήμουν στη θέση του θα ζητούσα να μείνω και θα μιλούσα πολύ με τον προπονητή ωστε να μπορέσω να καλουπώσω την αθλητικότητα και την δύναμη στην ομάδα.
Ο Ιατρίδης μπορεί να παίξει μπάσκετ Α1 αν δυναμώσει και κυρίως στα πόδια. Ψηλοί με καλό σουτ είναι κρίμα να χάνονται.
Ο Λέφας πιστεύω πως έκανε λάθος που δεν έμεινε. Ο ΠΑΟΚ θα ήταν ιδανικό περιβαλλον για να αναπτυχθεί γιατί φαινόταν πως στην ομάδα τον πιστεύανε. Στο που πήγε και πότε καταλαβαίνει κανείς πράγματα και για τον χαρακτήρα του. Ξεκουμπίδια.

Τέλος δεν αναφερόμαστε καθόλου στον Γκράντισον. Αν δεν μείνει ο Χεντερσον θα ήθελα τουλάχιστον να έμενε αυτός. Τίμιος.

Θα περιγράψω ένα ρόστερ όπως θα ήθελα σε ένα μπάτζετ γύρω στα εννιακόσια

1. Κονιαρης Κατσίβελης Κωνσταντινίδης
2. Μπαρτλευ Αμερικάνος στυλ Hands
3. Henderson ή Grandison ή Reynolds, Αλεξ (για αναβάθμιση στη θέση Μαντζούκα)
4. Αμερικάνος αθλητικός με σουτ στυλ Κρουζερ, Χουγκαζ ή Καραγιαννιδη ή Τσαλμπούρη
5. Forester, Κώστας Αντετοκούμπο (αναβάθμιση και καλό μαρκετινγκ), Ιατρίδης

Κοουτς Καντσελιέρι

Υ.Γ. 1. Ετσι έχεις πάντα μία θέση ανοικτή ξένου αν προκύψει ευκασιρία ή αν κάποιος από τους Ελληνες δεν ανταποκριθεί
Υ.Γ. 2. Πάντα ευπρόσδεκτος ο Ρενφρο, πάντα ευπρόσδεκτος ο Χαντς από την ομάδα του 22-23
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Χαντς παιχτουρα! Που παίζει;
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Ο Χαντς παιζει Βαρεζε, υπο τις οδηγιες του Καστριτη.

Απο οσο ξερω, ο Χατζοπουλος μετανιωσε που δεν τον πουλησε οταν ελαβε προταση στην μεση της σεζον και τον κρατησε, καθως μετα επαιζε μονο για την παρτυ του.

Απο τους προσφατους παλιους ειμαι Φρανκε-ικος!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ο Αλεξ πρεπει να σουταρει καμια 100ρια τριποντα μετα απο καθε προπονηση αν θελει να παιξει στα σοβαρα.Με ποσοστα 20-25% σε 3p
δεν .Εχει μπασκετ μεσα του ,ειναι καλουτσικος στην αμυνα αλλα επιθετικα...
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

7% στη μπάσκετ λιγκ
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Για σέντερ στο ματς με την Οραντέα είχα ξεχωρίσει τον Καναδό Γιανγκ. Είχε ακουστεί ότι ήταν στόχος μας το περασμένου καλοκαίρι, οπότε ίσως είναι στα ραντάρ. Οι υπάρχοντες ξένοι δύσκολα θα μείνουν καθώς θα εξαργυρώσουν την πορεία στην Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εγώ θα ήθελα Κατσίβελη, Παπαδάκη και από τους ξένους θεωρώ ο Άπσον είναι εφικτό να μείνει εύκολα και νομίζω ότι πρόσφερε περισσότερο από Φόρεστερ. Για Φόρεστερ δεν σκίζω και τα ρούχα μου.

Ο Χέντερσον δυστυχώς με τον τραυματισμό του θα είναι εκτός μέχρι Οκτώβριο, αν διάβασα καλά.

Από Ρέινολντς, Μπάρτλεϊ και Κρούζερ, όποιος μείνει, κέρδος θα είναι. Μακάρι να τους κρατούσαμε.

Ο Θανασάκης Αντετοκούνμπο δεν είναι για ΠΑΟΚ, ο Γκράντισον ξέρει ο προπονητής αν τον θέλει και για τον Περσίδη δεν καίγομαι κιόλας.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Κρίνοντας τι έκαναν οι παίκτες όλη τη χρονιά αλλά Και στα κρίσιμα τελευταία ματς, θα λεγα πως τον Ρέινολντς τον χάνεις μόνο άμα βρεις κανένα Μπαϊρον Ντινκινς ξέρω γω.
Το ίδιο σε μικρότερο βαθμό γιατί σκόρερ κυκλοφορούν πολλοί, ισχύει για Μπάρτλεϊ. Αυτοί οι δύο με τον Κατσίβελη άμα μείνουν, έχεις καλή βάση καθοδήγησης και κορμό. Στη ρακέτα δεν ξέρω, άλλο φασούλι, δε θα κάνω τον ειδικό αν με έναν Ρενφρο και ένα Μαρβιν Τζόουνς θα σαι καλύτερα. Νομίζω ναι αλλά είναι και η χημεία και η άμυνα και η κυκλοφορία, οπότε διστάζω να πω.
Πάντως ΠΡΕΠΕΙ να μείνει ο Ιταλός και σύντομα να βγουν τα διαρκείας. Έτσι θα χου με βάση να σχεδιάζουμε...

Για μένα η διαφορά μπορεί να γίνει από τον 7ο ως τον 11ο παίκτη.( Αν πεις ότι μένει για 12ος και για να δουλέψει ο Αλέξης...). - - - > εκεί θα πας για βάθος που θα κρατάει την ενέργεια και την ταχύτητα πιο ψηλά συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Special 4 έγραψε: Ο Θανασάκης Αντετοκούνμπο δεν είναι για ΠΑΟΚ
Ο Θανάσης που κολλάει?
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

η ανέλπιστα καλή πορεία που κάναμε φέτος είναι πιο εύκολο να πείσει κάποιον να έρθει στην ομάδα, παρά να πείσει κάποιον να μείνει στην ομάδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”