4. Sergio Peña
-
Re: 4. Sergio Peña
Ο Λουτσεσκου έδωσε σαφείς απαντήσεις, θα κάνει προετοιμασία, έχει πολύ καλά στοιχεία, και θα βρει χώρο και χρόνο στο rotation της ομάδας, άλλωστε με το συμβόλαιο του για παίχτης rotation προορίζεται.
Επειδή τώρα είδα τη συνέντευξη τύπου, όντως έδωσε σαφείς απαντήσεις: δεν μπορεί το ένα, δεν μπορεί το άλλο, δεν μπορεί το παραάλλο. Και δεν είναι πιτσιρίκος για να πεις ότι θα τον στρώσεις κάτω για να τα μάθει. Με λίγα λόγια μάς είπε ότι στο δικό μας μισό απλά είναι ανύπαρκτος. Θα είναι τεράστα έκπληξη για μένα να μείνει και του χρόνου.
Κάνουμε λες και αφήνει στον πάγκο τον Μόντριτς στα 25 του.
Ήμαρτον.
Ήθρε με 300κ ένας 30χρονος με κορυφαία εμπειρία τη Σουηδία, δε βγήκε και πάμε παρακάτω.
Ήμαρτον.
Ήθρε με 300κ ένας 30χρονος με κορυφαία εμπειρία τη Σουηδία, δε βγήκε και πάμε παρακάτω.
- Montrealiotis
Παρόλο που το παλικάρι (Ginola) που το μετέφερε εδώ, είχε γράψει ότι η μεταγραφή "χρεώνεται" στον Λουτσέσκου, θα τολμήσω να υποθέσω, με αυτά που βλέπω, ότι μπορεί να είναι και από τις ελάχιστες ίσως φορές, που μπορεί να έχει κάνει λάθος στην πληροφόρηση που μετέφερε.
Κι ομως φιλε Μοντρεαλιωτη δεν ειναι αυτο. Ο προβληματισμος ειναι γιατι ενω ειχες 2.5 χαφ δεν επενδυθηκαν πανω απο 700κ για να κλεισει το κενοMontrealiotis έγραψε:Ο μόνος προβληματισμός για τον Πενιά, είναι ποιος τον έφερε.
-
με συμβολαιο ομως 700χιλ...Mīngus έγραψε:Κάνουμε λες και αφήνει στον πάγκο τον Μόντριτς στα 25 του.
Ήμαρτον.
- Montrealiotis
Ναι, φυσικά και αυτό. Απλα νομίζω ότι ο παίκτης δεν κάνει ούτε για 5ος χάφ. Εκει λόγω λίστας κλπ, θέλεις έναν έλληνα.aivas19 έγραψε:Κι ομως φιλε Μοντρεαλιωτη δεν ειναι αυτο. Ο προβληματισμος ειναι γιατι ενω ειχες 2.5 χαφ δεν επενδυθηκαν πανω απο 700κ για να κλεισει το κενοMontrealiotis έγραψε:Ο μόνος προβληματισμός για τον Πενιά, είναι ποιος τον έφερε.
Δεν υπάρχει αξιόλογος Έλληνας χαφ
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk