11. Taison Barcellos Freda
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Μια φορά τον έκοψε ο Βαγιαννιδης και πανηγύριζε σαν να πήρε το διπλό.
Πρέπει να μείνει και να μοιραστεί τα παιχνίδια με έναν ακόμα παιχταρα
Κακές επιλογές στο πρώτο ημίχρονο, πολύ καλύτερος στο δεύτερο.
Φέτος υπάρχει μια βιασύνη στις επιλογές του και μια θολούρα, μάλλον γιατί δεν του βγαίνουν κάποια πράγματα.
Πάντως αθλητικά είναι 30χρονος
Ο βαγιαννιδης που ειδικά μέσα στο 25 κάνει ματσαρες ,σήμερα έφτυσε αίμα
Φέτος υπάρχει μια βιασύνη στις επιλογές του και μια θολούρα, μάλλον γιατί δεν του βγαίνουν κάποια πράγματα.
- ΑποστόληςΑ
Mīngus έγραψε:Μια φορά τον έκοψε ο Βαγιαννιδης και πανηγύριζε σαν να πήρε το διπλό.

Όντως
Κάντε τον σταυρό σας που τον βλέπουμε στην Ελλάδα να παίζει.
Παίκτες με τέτοια καριέρα των 50+ ματς στο τσου λου, έρχονται Ελλάδα μόνο για διακοπές και για τα τελευταία ένσημα.
Απορώ που υπάρχουν έστω και κουβέντες για το αν πρέπει να ανανεώσει.
Το αν δεν γίνεται ποτέ αλλαγή είναι άλλη κουβέντα και σαφώς έχουμε δίκιο να το συζητάμε, αλλά το αν πρέπει να ξεκινάει βασικός, είναι νομίζω προφανής η απάντηση.
ΥΓ: Αυτόν τον Βαγιαννίδη, όπου τον βρίσκει τον εκθέτει. 15 χρόνια μεγαλύτερος ε?
Παίκτες με τέτοια καριέρα των 50+ ματς στο τσου λου, έρχονται Ελλάδα μόνο για διακοπές και για τα τελευταία ένσημα.
Απορώ που υπάρχουν έστω και κουβέντες για το αν πρέπει να ανανεώσει.
Το αν δεν γίνεται ποτέ αλλαγή είναι άλλη κουβέντα και σαφώς έχουμε δίκιο να το συζητάμε, αλλά το αν πρέπει να ξεκινάει βασικός, είναι νομίζω προφανής η απάντηση.
ΥΓ: Αυτόν τον Βαγιαννίδη, όπου τον βρίσκει τον εκθέτει. 15 χρόνια μεγαλύτερος ε?
-
Για αλλαγη ισως εχει νοημα να παραμεινει, μια που αθλητικα δειχνει οκ.
Το δεχεται ομως ο ιδιος;
Το δεχεται ομως ο ιδιος;
Πότε θα καταλάβουμε ότι δεν υπάρχουνε πλέον βασικοι και αναπληρωματικοι
Μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ έχει ως βασικούς τουλάχιστον τρία stopper
Τρία πλάγια back
Τέσσερις κεντρικούς μέσους
5 μεσοεπιθετιους
και δύο επιθετικούς
Με λίγα λόγια η βασικοι είναι 17-18 παίκτες
Μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ έχει ως βασικούς τουλάχιστον τρία stopper
Τρία πλάγια back
Τέσσερις κεντρικούς μέσους
5 μεσοεπιθετιους
και δύο επιθετικούς
Με λίγα λόγια η βασικοι είναι 17-18 παίκτες
-
Μωρε δικιο εχεις, αλλα αυτο πρεπει να το αποδεχτει και ο ( καθε ) παικτης.
Εχουμε δει τον Ταισον να κανει μουτρα οταν γινεται αλλαγη.
Ακομα και σε ενα rotation 17-18 παικτων εγω του χρονου δεν τον βλεπω.
Μονο σε ενα ρολο Βιερινια, μεταξυ εντος-εκτος αποστολης και με καποιες συμμετοχες.
Εχουμε δει τον Ταισον να κανει μουτρα οταν γινεται αλλαγη.
Ακομα και σε ενα rotation 17-18 παικτων εγω του χρονου δεν τον βλεπω.
Μονο σε ενα ρολο Βιερινια, μεταξυ εντος-εκτος αποστολης και με καποιες συμμετοχες.
Επειδή έχω υπάρξει παίκτης , ο μόνος λόγος για να έχεις μούτρα αν γίνεσαι αλλαγή ή είσαι πάγκο , είναι αν δεν έχει γίνει σωστή εξήγηση από πριν . Αν λοιπόν το καλοκαίρι του ξεκαθαρίσεις , ότι του χρόνου θα μοιράζεται στην κυριολεξία την θέση με έναν ακόμα καλό παίκτη , τότε δεν θα έχει θέμα ο Ται. Εκεί είναι σημαντικό αυτός που θα φέρεις να είναι όντως καλός , ειδάλλως θα έχεις τα ίδια θέματα .
- ΑποστόληςΑ
Φέτος δεν είναι τόσο καλός όσο πέρυσι, όπερ λογικό, αλλά αυτό που δεν είναι λογικό είναι ότι σε πολλούς αγώνες η απόδοσή του βελτιωνόταν στο β΄ ημίχρονο, σε σχέση με αυτήν του πρώτου ημιχρόνου. Για έναν παίκτη 37 ετών και 3 μηνών αυτό δεν εξηγείται εύκολα.
-
Νομιζω εξηγειται.
Ειναι πολυ εμπειρος, και κανει διαχειριση δυναμεων.
Διαβαζει τον αντιπαλο και σου λεει στο δευτερο ημιχρονο εγω θα εχω δυναμεις, ο αλλος θα εχει κουραστει, θα τον φαω.
Και πολλες φορες του βγαινει.
Ειναι πολυ εμπειρος, και κανει διαχειριση δυναμεων.
Διαβαζει τον αντιπαλο και σου λεει στο δευτερο ημιχρονο εγω θα εχω δυναμεις, ο αλλος θα εχει κουραστει, θα τον φαω.
Και πολλες φορες του βγαινει.
- ΑποστόληςΑ
Ναι, το μη λογικό που έλεγα είναι ότι κουράζεται λιγότερο από τον Βαγιαννίδη. Βέβαια οι επιστροφές του δεν είναι ανάλογες.
Με κάλυψες.renegade έγραψε:Κακές επιλογές στο πρώτο ημίχρονο, πολύ καλύτερος στο δεύτερο.
Αθλητικά είναι 30χρονος.
Πνευματικά είναι 15χρονος.
Χάλασε και σπατάλησε πολλές ευκαιρίες. Μία χρονιά την έχει άνετα ακόμα, αλλά θέλω να ενηλικιωθεί και λίγο πνευματικά στο παιχνίδι του. Να βγαίνει και λίγο αλλαγή, όποτε χρειάζεται, χωρίς να στραβώνει.
Δύσκολα και Τάισον και μεταγραφή και Σορετίρε - και μην πείτε ότι όλοι οι καλοί χωράνε, γιατί δεν χωράνε, εκτός αν φύγει ο Ντεσπόντοφ και πάει το Αγγλάκι δεξιά.
Θεωρητικά η μόνη πώληση που δεν θα πονέσει τόσο είναι του Βούλγαρου . Μετατόπιση Πελκα δεξιά , Σωτήρη στο δέκα και αριστερά μεταγραφή .
Και λέω θεωρητικά ,γιατί φέτος δεν υπήρξε καθοριστικός και συγκριτικά με πώληση Κοταρσκι/Ντελια περνάει στα ψιλά μια πώληση του Κύριλλου.
Και λέω θεωρητικά ,γιατί φέτος δεν υπήρξε καθοριστικός και συγκριτικά με πώληση Κοταρσκι/Ντελια περνάει στα ψιλά μια πώληση του Κύριλλου.