ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εγώ σήμερα δεν κατάλαβα ότι ο βαζελος έχει κέντρο.
Ο Σφιντερσκι ίσως ήταν ο μόνος που άξιζε.
Τους πήραμε φαλάγγι.
Και κάτι ακόμα.
Προσπαθήστε όταν βλέπετε 11αδα πριν το ματς, να μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.
Ο Σφιντερσκι ίσως ήταν ο μόνος που άξιζε.
Τους πήραμε φαλάγγι.
Και κάτι ακόμα.
Προσπαθήστε όταν βλέπετε 11αδα πριν το ματς, να μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.
Για 85 λεπτά σύν της καθυστερήσεις οι πεκταράδες του βάζελου δεν κατάφεραν να κάνουνε ούτε τελική.
Όταν είναι να πούνε καμιά εξυπνάδα κάποιοι για τις επενδύσεις που ( δεν ) κάνει ο μεγαλομέτοχος τρέχοντας μπαίνουνε μη και δεν προλάβουν.
Όταν είναι να πούνε καμιά εξυπνάδα κάποιοι για τις επενδύσεις που ( δεν ) κάνει ο μεγαλομέτοχος τρέχοντας μπαίνουνε μη και δεν προλάβουν.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μια χαρά μονάδες έχει ο βαζελος, απλά δεν έχει προπονητή.
Και πάλι σε σχέση με τον άλλον τον αστείο που είχαν φέρει στην αρχή της χρονιάς, αυτός τους έστρωσε και λίγο.
Μακράν η χειρότερη ομάδα από τους 4 και μεγάλο κρίμα που τους κάναμε μάγκες μέσα εκεί.
Και πάλι σε σχέση με τον άλλον τον αστείο που είχαν φέρει στην αρχή της χρονιάς, αυτός τους έστρωσε και λίγο.
Μακράν η χειρότερη ομάδα από τους 4 και μεγάλο κρίμα που τους κάναμε μάγκες μέσα εκεί.
Καλός ο Γιάννης αλλά μβπ δεν μπορεί να είναι άλλος από αυτήν την παιχταρα το Σιώπη, διπλό εισιτήριο πρέπει να πληρώνουμε να τον βλέπουμε.
Έγκλημα που παρακαλούσε να έρθει και μεις πήραμε το σάπακα το Μεϊτέ
Έγκλημα που παρακαλούσε να έρθει και μεις πήραμε το σάπακα το Μεϊτέ
Εγώ πάλι έμεινα άφωνος από αυτήν την παικτάρα τον πεναλτίδη! Τα 28 και τα 30 μύρια που ακούγονται, είναι ψίχουλα μπροστά στην αξία και το μεγαλείο του παίκτου!!!
https://www.sofascore.com/team/football/paok/3251
Σύμφωνα με το sofa καλύτεροι ήταν οι Μιχαηλίδης, Μειτέ και Καμαρά. Εκπληξη προκαλεί το 7,2 του Τόμας. Οι αλλαγές δεν βοήθησαν ιδιαίτερα...
Από τον βάζελο καλύτερος ο Ντραγκόφσκι...
Σύμφωνα με το sofa καλύτεροι ήταν οι Μιχαηλίδης, Μειτέ και Καμαρά. Εκπληξη προκαλεί το 7,2 του Τόμας. Οι αλλαγές δεν βοήθησαν ιδιαίτερα...
Από τον βάζελο καλύτερος ο Ντραγκόφσκι...
Μαξισεβιτσ 25 μαγικές επαφές με τη μπάλα , 0 κερδισμένες μονομαχίες και πολύ μηδέν γενικά.
Πραγματικά ανύπαρκτος.
Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος , αλλά οι σαστισμένοι μίζεροι χάρτινοι και οι χεσμενοι βαζελοι αρδ, είναι μια μικρή απόλαυση απόψε.
Πραγματικά ανύπαρκτος.
Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος , αλλά οι σαστισμένοι μίζεροι χάρτινοι και οι χεσμενοι βαζελοι αρδ, είναι μια μικρή απόλαυση απόψε.
Ναι?Mitsospaoki4 έγραψε:Μια χαρά μονάδες έχει ο βαζελος, απλά δεν έχει προπονητή.
Δηλαδή το ότι δεν κέρδιζαν μονομαχία ο προπονητής φταίει?
Το ότι δεν κατάφεραν να κάνουν έστω μια ατομική ενέργεια ο προπονητής φταίει?
Το ότι ο άλλος ( ο κάντε των Βαλκανίων) θέλει 12 επαφές για να σταματήσει την μπάλα ο προπονητής φταίει?
Ο ΠΑΟΚτσης μια ζωή τρώει τα παραμύθια των χαμουτζίδων με τους παιχταράδες τους
Και για να μην παρεξηγηθώ... επειδή θα παρεξηγηθώ. Καλούς παίκτες έχουνε όλες οι ομάδες. Για αυτό και πλέον είναι σχετικά κοντά η μία στην άλλη και βαθμολογικά και από πλευράς αποτελεσμάτων... και δεν μιλάω μόνο για τη φετινη σεζόν.
Το πρόβλημα είναι πώς βλέπουμε τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές και πώς βλέπουμε τους δικούς μας.
Και δεν μιλάω από τη σκοπιά του να προτιμάει κάποιος τον ζέλσον πχ αντί του ζίφκο.
Μιλάω για την απαξίωση και τον ποδοσφαιριστών μας αλλά πολύ περισσότερο για την απαξίωση αυτών που έχει προσφέρει ο μεγαλομέτοχος.
Δεν γίνεται όταν χάνουμε μέσα στον βάζελο με τρεις δικές μας αφήσεις να βγαίνουνε κάποιοι και να γράφουμε με εξυπνάδα... έτσι είναι πληρώνεις και παίρνεις παιχταράδες. Λες και εμείς έχουμε σαπάκια και παίζουμε με το σκαρμούτσο και τον ζαβαδια
Μπράβο στην ομάδα . Απλά μαθήματα ποδοσφαίρου κι διαχείρισης όταν έχεις το ανάλογο υλικό κι τα στοιχειώδη μέσα κι δεν αναγκάζεσαι να παίζεις 40 ματς με δύο κι μισό χαφ και αναγκαστικά με διαφορετικό δυδιμο κεντρικών Μπακ Ελλάδα κι Ευρώπη . Ανάσες για παιδιά που τράβηξαν μεγάλο κουπί και σιγά σιγά λίγο καλύτερη αφομοίωση των μεταγραφών . Απλά ποδοσφαιρικά πράγματα δηλαδή που φέτος δεν έγιναν στον ΠΑΟΚ μας . Δεν είχαμε φυσικά πρόβλημα παρουσίας καλών παικτών στην ομάδα είχαμε πρόβλημα πολύ κακού δομημένου ρόστερ με ανισορροπίες αριθμητικές κι περιορισμούς στην συγκρότηση της άμυνας με διαφορετικά κριτήρια σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Επιτέλους να καταλάβουμε τα βασικά κι να μην πετάμε την μπάλα στην εξέδρα Συνεχίζουμε κι τρέχουμε με σπασμένα φρένα στα πλει οφ μακάρι να προλάβουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Andrew R την Δευ 28 Απρ 2025, 00:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πραγματικα... Το παλικάρι τι ηταν μεσα τι δεν ηταν, ενα και το αυτο. Παντελως ακιδνυνοςGEOL έγραψε:Εγώ πάλι έμεινα άφωνος από αυτήν την παικτάρα τον πεναλτίδη! Τα 28 και τα 30 μύρια που ακούγονται, είναι ψίχουλα μπροστά στην αξία και το μεγαλείο του παίκτου!!!
Μπράβο στην ομαδα...Πάμε να κάνουμε κάτι καλό από το πουθενά...
Τώρα μπηκα είδα τα σχόλια στο λάιβ εντωμεταξυ...Άλλος συνοπαδος έγραφε για αναγουλες,άλλος στο 0-1 έγραφε κατεβατο για το πήγε στραβά φέτος,και αλλά και άλλα... Ξεφεύγουμε από την ποδοσφαιρικη γκρίνια και την κριτικη οταν δεν πάνε όλα καλά νομίζω ...
Αυτό με την είσοδο στα δύο ημίχρονα που ο αντίπαλος είτε σκοράρει ,είτε χάνει ευκαιρίες,είναι κάτι που δεν το έχουμε διορθώσει ,ούτε νομίζω πως θα αλλάξει πλεον...
Τώρα μπηκα είδα τα σχόλια στο λάιβ εντωμεταξυ...Άλλος συνοπαδος έγραφε για αναγουλες,άλλος στο 0-1 έγραφε κατεβατο για το πήγε στραβά φέτος,και αλλά και άλλα... Ξεφεύγουμε από την ποδοσφαιρικη γκρίνια και την κριτικη οταν δεν πάνε όλα καλά νομίζω ...
Αυτό με την είσοδο στα δύο ημίχρονα που ο αντίπαλος είτε σκοράρει ,είτε χάνει ευκαιρίες,είναι κάτι που δεν το έχουμε διορθώσει ,ούτε νομίζω πως θα αλλάξει πλεον...
Τωρα ειδα την γκολαρα του Μιχαηλιδη πραγματικα τρομερο και θα του ανεβασει κιαλλο την ψυχολογια. Θετικο οτι εχασε και η ΑΕΚ ξανα και καταρρεει

- Bobby Sands -4-
....διπλη χαρα ΠΑΟΚΑΡΑ μου που ξεπατωσες αυτη την υπουλη και μουλωχτη ομαδα.....