ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Κυριακή 27/4 20:00, Novasports Prime
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Κυριακή 27/4 20:00, Novasports Prime
Μια τελική προσπάθεια ο βάζελος, ένα γκολ. Θα έλεγα κωλόφαρδος βάζελος, αλλά την έχουμε πατήσει πάρα πολλές φορές φέτος για να το ρίξω στην τύχη. Τέσπα, ας πάρουμε τη 2η θέση κ θα πρέπει να δούμε πολύ σοβαρά την αμυντική λειτουργία του χρόνου.
- thomas Murg
- thomas Murg
Όποιος τα τελευταία πέντε λεπτά δεν σκέφτηκε το φινάλε με τη Μάλμε να μιλήσει. Χαχα. Ευτυχώς μάθαμε από τα λάθη μας (σχεδόν γιατί στο τελευταίο λεπτό ούτε για γκολ πήγαμε ούτε καθυστερήσαμε τη φάση σε κάποια γωνία).
- PAOK_Antarctica
Η χάρτινη απλά υπάρχει στο πρωτάθλημα για εμπορικούς σκοπούς, στην Ευρώπη είναι ανέκδοτο και παρηγοριά τους είναι ότι κέρδισαν τον ΠΑΟΚ... Στο μπάσκετ.
Η αριανοποιηση έχει ολοκληρωθεί.
Η αριανοποιηση έχει ολοκληρωθεί.
ευτυχως που ειχαν τον Σιωπη γιατι αν ειχαν Μειτε και Καμαρα θα χαναμεAmsterdamer_87 έγραψε:Τωρα που κερδισαμε εχω να πω,οτι αν δεν δεν ηταν ο Σιωπης θα τους ριχναμε 5αρα..
Εκλεισε τον Ντελια αψογα και ηταν ολη η ζελα μονος του..
- Daskalos_4
Το ιδιο ακριβως σκεφτόμουν φιλε, όπως και για το περσινο ματς κυπέλλου με τον βαζελο στη λεωφορο.thomas Murg έγραψε:Όποιος τα τελευταία πέντε λεπτά δεν σκέφτηκε το φινάλε με τη Μάλμε να μιλήσει. Χαχα. Ευτυχώς μάθαμε από τα λάθη μας (σχεδόν γιατί στο τελευταίο λεπτό ούτε για γκολ πήγαμε ούτε καθυστερήσαμε τη φάση σε κάποια γωνία).
Σοβαρη προσπάθεια σήμερα. Το πρώτο παιχνίδι που μου άρεσε η ομάδα μετά απο πολύ καιρό. Ελπίζω σε παρόμοια εικόνα μέχρι το τέλος αν και δεν έχει δείξει σημάδια συνέπειας η ομάδα φέτος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Κυρ 27 Απρ 2025, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μην ασχολείσαι με τον συγκεκριμένο.PAOK_Antarctica έγραψε:Να μας πει λίγο ο φίλος που αναρωτιόταν γιατί πήγαμε γήπεδο.
Αν σταμάτησε να σκαλίζει τη μύτη του.
Με Κούλα είχε γράψει πολύ χειρότερα
-
- Επικοινωνία:
Μεγάλη νίκη με ανατροπή που δείχνει ότι ψυχικά είμαστε ακόμα ζωντανοί.
Κορυφαίος όλων μακράν ο Μιχαηλίδης.
Ο Brandon δυστυχώς θυμίζει περισσότερο καρικατούρα πλέον παρά ποδοσφαιριστή.
Α ρε Chalov τελείωσε τους εκεί να μην καρδιοχτυπαμε πάλι.
Πλασματικό τελείως το αποτέλεσμα που αντί για μια εύκολη επικράτησημε 3- 4 γκολ απέναντι σε έναν αστείο αντίπαλο της μιας τελικής,περιμέναμε με αγωνία την λήξη.
Μάγκες μόνο εγώ έχω υποψία πως στην τελευταία φάση ίσως έγινε πέναλτι στον Zile;
Πάμε για νίκη στο Φάληρο κι ας βγάλουν τα μάτια τους μεταξύ τους τα βαζελοχανουμα
Κορυφαίος όλων μακράν ο Μιχαηλίδης.
Ο Brandon δυστυχώς θυμίζει περισσότερο καρικατούρα πλέον παρά ποδοσφαιριστή.
Α ρε Chalov τελείωσε τους εκεί να μην καρδιοχτυπαμε πάλι.
Πλασματικό τελείως το αποτέλεσμα που αντί για μια εύκολη επικράτησημε 3- 4 γκολ απέναντι σε έναν αστείο αντίπαλο της μιας τελικής,περιμέναμε με αγωνία την λήξη.
Μάγκες μόνο εγώ έχω υποψία πως στην τελευταία φάση ίσως έγινε πέναλτι στον Zile;
Πάμε για νίκη στο Φάληρο κι ας βγάλουν τα μάτια τους μεταξύ τους τα βαζελοχανουμα
η πλακα ειναι οτι με 2 νικες ακομη δεν ειμαστε σιγουροι για την 2η θεση
-
η ομαδα εχει ψυχη σε 4 ντερμπι κερδισε 3 και εχασε 1 εκτος εδρας
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο βαζελος δεν νικάει μες στην Κούλα.Athens έγραψε:η πλακα ειναι οτι με 2 νικες ακομη δεν ειμαστε σιγουροι για την 2η θεση
Το χαρηκα οσο τιποτα. Ο βαζελος ειναι σιχαμα, ενα ματσο θεατρινακια που θα κανουν οτι πιο αηδιαστικο υπαρχει για να κερδισουν κατι.