ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Κυριακή 27/4 20:00, Novasports Prime

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Κυριακή 27/4 20:00, Novasports Prime

Δημοσίευση από Magpies4 »

Βλέπω για το μάτς δεν μιλάει κανένας.

Πιστεύω πάει καρφί για ισοπαλία, εκτός εάν ο Ντέλιας κάνει κάποια προσωπική ενέργεια όπως στα προηγούμενα.

Βασικά η ομάδα δεν μου άρεσε ούτε στα πλει όφφ. Πάρα πολλά ανεπίτρεπτα λάθη και κενοί χώροι. Φυσικά δεν παίζουμε και με κάποιον ιδιαίτερα σοβαρό αντίπαλο. Απλά πρέπει εμείς να μειώσουμε τα λάθη και να κλείσουμε τους χώρους. Ο λαγός θα κάτσει πίσω και θα πάει για το Χ.
Zudu 4 PAOK

Δημοσίευση από Zudu 4 PAOK »

Καλημέρα σε όλους,
κίτρινη σε Γεβντάι, αρισ. μπακ & ένας (ή και οι 2) από Σιώπη/Μακσίμοβιτς, απλώνουμε το παιχνίδι μας και όλα θέλω να πιστεύω πως θα πάρουν το δρόμο τους. Ας παίξουν μια φορά & αυτοί με 10 (λέμε τώρα).
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Eagle1980 έγραψε:Αφού άνοιξε το Θρέντ ο Αποστόλης σίγουρος άσσος !!!
Αυτό είναι δεδομένον.

Εκεί μέσα χάσαμε από τραγικά μας λάθη. Στην έδρα μας, θα το πάρουμε και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την 2η (ή και 3η) θέση.

Προσωπική μου επιθυμία είναι αυτή. Να το παλέψουμε όσο γίνεται, μέχρι το τέλος.

Να αποφύγουμε δηλαδή την 4η θέση.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Κάπου είδα πως υπάρχει κάποια πιθανότητα ο δεύτερος να παίξει στα πλέι οφφ. Ισχύει όντως;
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Αποστολή βαζελμπαχτσε :

Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Τετέ, Πάλμερ- Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Σιώπης, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο.

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον συγκεκριμένο αγώνα.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Σημαντική η απουσία του Mladenovic.
Μας έχουν πληγώσει πολλάκις οι σέντρες του και μου θυμίζουν πικρές ήττες
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Είμαι σίγουρος ότι ο Μαρινάκης θα πιέσει τους παίκτες του ολυμπιακού να Κερδίσουν την αεκ. Είναι εμφανές ότι τον έχει εκνευρίσει πολύ η συμπεριφορά όλων τους.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Φίλε Rexaris για τίποτα δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Μέσα στο Πάσχα φημολογείται ότι γευματισαν μαζι οι 2 ιδιοκτήτες.
Εγώ να το θέσω και αλλιώς. Αν ήμασταν στη διοίκηση του οσφπ ποιος θα θελαμε να βγει 2ος;
Εγώ ξεκάθαρα θα ήθελα την αεκ. Είναι αυτή που δεν έχει καμία ελπίδα να περάσει στο league phase του ch.l.,είναι αυτή που είναι εντελώς του χεριού του οσφπ σε κάθε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό τομέα και είναι αυτή που από το καλοκαίρι και μετά θα βρίσκεται σε πλήρη αβεβαιότητα για το ποιοι θα είναι στον παγκο και στο ροστερ.
Αντιθέτως ένας ΠΑΟΚ 2ος μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντική απειλή.
Το ποιοι είναι φίλοι και εχθροί είναι μια καθαρά αβάσιμη κουβέντα ειδικά όταν μιλάμε για τις σχέσεις μεταξύ των ποκιτων.
Εμείς στο μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι στον εαυτό μας.
Νίκη αύριο με μηδέν παθητικό..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα έλεγα το ίδιο πράγμα, αλλά με αντίθετη φορά: Να κρατήσουμε το μηδέν πίσω, ώστε να νικήσουμε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

2 άσους προβλέπω σήμερα και καμιά διαφοροποίηση.
Το ότι μετά από 4 αγωνιστικές και 3 νίκες θα είμαστε ακόμα 4οι θα είναι σίγουρα πρόβλημα και μπορεί να βαρύνει και ψυχολογικά
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Είναι το τέταρτο ματς τον πλέι οφ κι το τρίτο που πλέον είναι χωρίς αύριο για εμάς. Η νίκη είναι μονόδρομος για την δεύτερη θέση . Ο γαύρος θα είναι ο ρυθμιστής των πλέι οφ καθώς η διάθεση του για συναγωνισμό θα δυσκολεψει ή θα διευκολύνει ανάλογα τον εκάστοτε από τους τρεις ενδιαφερόμενους μνηστήρες της πολυπόθητης δεύτερης θέσης. Δεν πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα χάσει σήμερα και ελπίζω ότι η δική μας εμφάνιση θα δικαίωσει τις προσδοκίες για την ομάδα μας. Νίκη σήμερα μας δείχνει τον δρόμο για την επόμενη αγωνιστική καθώς οι δύο ανταγωνιστές θα παίζουν μαζί . Χωρίς χοντρά ατομικά λάθη πάντως σήμερα θα έρθει η νίκη .
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Ποτέ δεν μας χαρίστηκε κάτι γιατι ήμαστε ο Π.Α.Ο.Κ. !!! Ουτε τώρα πεεριμένουμε χάρες απο γαυρο και σια οε εμεις θα πάμε για το 3Χ3 και όπου βγεί !!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

marsantos έγραψε:Φίλε Rexaris για τίποτα δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Μέσα στο Πάσχα φημολογείται ότι γευματισαν μαζι οι 2 ιδιοκτήτες.
Εγώ να το θέσω και αλλιώς. Αν ήμασταν στη διοίκηση του οσφπ ποιος θα θελαμε να βγει 2ος;
Εγώ ξεκάθαρα θα ήθελα την αεκ. Είναι αυτή που δεν έχει καμία ελπίδα να περάσει στο league phase του ch.l.,είναι αυτή που είναι εντελώς του χεριού του οσφπ σε κάθε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό τομέα και είναι αυτή που από το καλοκαίρι και μετά θα βρίσκεται σε πλήρη αβεβαιότητα για το ποιοι θα είναι στον παγκο και στο ροστερ.
Αντιθέτως ένας ΠΑΟΚ 2ος μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντική απειλή.
Το ποιοι είναι φίλοι και εχθροί είναι μια καθαρά αβάσιμη κουβέντα ειδικά όταν μιλάμε για τις σχέσεις μεταξύ των ποκιτων.
Εμείς στο μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι στον εαυτό μας.
Νίκη αύριο με μηδέν παθητικό..
Διαφωνω. Ο Μαρινακης θελει τον Σαββιδη 2ο, απο φιλους Ολυμπιακούς γνωρίζω ότι έχει μεγάλη κοντρα με τον Ηλιόπουλο και θέλει να τον ρίξει.
Η αεκ δεν έχει καμία τύχη με τον Ολυμπιακό.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Θα μου προκαλέσει έκπληξη ( ευχάριστη προφανώς) το να μην κερδίσει η αεκ σήμερα.
Όπως ήταν ο οσφπ στον επαναληπτικό κυπέλλου και στην Τούμπα έτσι και χειρότερα θα είναι σήμερα. Πλεον είναι τυπικά αδιάφορος. Και αν το ματς παει στην κλωτσιά. ποιος παίκτης θα ρισκάρει τα πόδια του;
Μακάρι να μπορέσει να το ανοίξει το ματς με αντεπιθεσεις γιατί χώροι θα βρεθούν.
Σημασία έχει το τι θα κάνουμε εμείς
Νίκη για να μείνουμε στο κόλπο.

Υγ. Αν έχετε το Θεό σας..
Κοίταξα τώρα λίγο τις κάρτες. Η αεκ μετά από 3 αγωνιστικές δεν έχει ούτε έναν παίκτη στο όριο. Έχει δεχτεί συνολικά 6 κίτρινες ενώ εμείς 13 κίτρινες μαι μια κόκκινη. Αδιανόητα πράγματα.
Αντίστοιχα ο παο 6 κάρτες και ο οσφπ επίσης 6 κάρτες.
Δεν το πιστεύω πραγματικά.. 13-6-6-6
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”