ΠΑΟΚ-Bilbao Basket 84-82 Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
Re: ΠΑΟΚ-Bilbao Basket, 23/04, 20:15, ΕΡΤ3
Δεν γυρνάνε την μπάλα με τίποτα, ο Μπάρτλει την πρώτη πάσα κάνει ντραιβ με 20 δευτερόλεπτα στο ρολόι, ο Ρέινολντς αν δεν μπορεί να περάσει την μπάλα στον ψηλό παίρνει πλάγιο βήμα και παίρνει σουτ τα οποία είναι υπό πίεση.
-
- Επικοινωνία:
Έχουμε χάσει την ψυχραιμία μας. Κακές και βιαστικές επιλογές χωρίς λόγο. Η διαιτησία 100-0 υπέρ Bilbao. Μέτρησα προσωπικά τουλάχιστον 5 ανάποδα σφυρίγματα. Στο 3ποντο το συνεχίζουμε δυστυχώς από εκεί που το αφήσαμε στην Ισπανία σε αντίθεση με αυτούς που τα βάζουν απ' όπου κι αν βαρεσουν.Τραγικά ποσοστά. Δύσκολα γυρνάει αλλά γυρνάει.
Φτάνει να μπουν στην εξίσωση Bartley & Reynolds που είναι εκτός κλίματος αγώνα και να βρούμε αντίδοτο στον Ισλανδό σέντερ τους.
Υγ: Λάζο έλεος ρε φίλε. Έλεος γαμω την τρέλα μου.
Πάμε ρε αρρώστια να το γυρίσουμε
Φτάνει να μπουν στην εξίσωση Bartley & Reynolds που είναι εκτός κλίματος αγώνα και να βρούμε αντίδοτο στον Ισλανδό σέντερ τους.
Υγ: Λάζο έλεος ρε φίλε. Έλεος γαμω την τρέλα μου.
Πάμε ρε αρρώστια να το γυρίσουμε

-
Να έχουμε το φτάσει το παιχνίδι σε ισοπαλία πριν το 4ο δεκάλεπτο. Και μετά όλα είναι πιθανά
- BlackMagicPAOK
Τρέχουμε στην άμυνα χωρίς αποτέλεσμα.. 49π!
Στη επίθεση το μυαλό είναι θολωμένο.
Ο Ισλανδος μας έκανε ζημιές..
Στη επίθεση το μυαλό είναι θολωμένο.
Ο Ισλανδος μας έκανε ζημιές..
-
Το ματς το βλέπω από το σπίτι γιατί αν και πήγα στα προηγούμενα ευρωπαϊκά (και σε πόσους άλλους αγώνες φέτος)για σήμερα δεν μπόρεσα να βρω εισιτήριο. Αλλά πάντα αυτό γίνεται. Στο τέλος καταλήγουν να πηγαίνουν άτομα που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους ποτέ στο γήπεδο. Περίμεναν να πάνε και να δούνε να κερδίζουμε με 20 πόντους διαφορά μάλλον για να βγάζουν τα βιντεάκια στο τικ τοκ και τώρα δεν ξέρουν ούτε σύνθημα να πούνε.
Τέλος πάντων. Ας ελπίσουμε να φύγει η γκαντεμια από πάνω μας
Τέλος πάντων. Ας ελπίσουμε να φύγει η γκαντεμια από πάνω μας
σε κάθε ματς έχουμε μια νεκρή περίοδο, συνήθως είναι η τρίτη , σήμερα ελπίζω να είναι η δεύτερη.
Στο μυαλό μου ο αγώνας είχε 2 σενάρια. Στο εύκολο θα ισοφαρίζαμε σε κάποια φάση τη διαφορά του πρώτου αγώνα, η κερκίδα θα έπαιρνε φωτιά και το ματς θα κατέληγε πολλά με λίγα. Στο δύσκολο σενάριο θα πολεμούσαμε το ματς μέχρι το τέλος όπου με 2-3 εύστοχες επιθέσεις θα "κλέβαμε" τη διαφορά.
Προφανώς το εύκολο σενάριο δεν παίζει πλέον, ελπίζουμε στο δύσκολο. Αρκεί να καθαρίσει το μυαλό των παικτών και να μην κάνουν αριθμητική με το μυαλό τους. Κάθε κατοχή είναι μια ευκαιρία για καλάθι, αυτό να έχουμε στο νου μας και όχι το σκορ.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.
ΥΓ. καλά κάναμε και βάλαμε τις γούνες μέσα σήμερα. Η ομάδα χρωστάει ακόμα.
Στο μυαλό μου ο αγώνας είχε 2 σενάρια. Στο εύκολο θα ισοφαρίζαμε σε κάποια φάση τη διαφορά του πρώτου αγώνα, η κερκίδα θα έπαιρνε φωτιά και το ματς θα κατέληγε πολλά με λίγα. Στο δύσκολο σενάριο θα πολεμούσαμε το ματς μέχρι το τέλος όπου με 2-3 εύστοχες επιθέσεις θα "κλέβαμε" τη διαφορά.
Προφανώς το εύκολο σενάριο δεν παίζει πλέον, ελπίζουμε στο δύσκολο. Αρκεί να καθαρίσει το μυαλό των παικτών και να μην κάνουν αριθμητική με το μυαλό τους. Κάθε κατοχή είναι μια ευκαιρία για καλάθι, αυτό να έχουμε στο νου μας και όχι το σκορ.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.
ΥΓ. καλά κάναμε και βάλαμε τις γούνες μέσα σήμερα. Η ομάδα χρωστάει ακόμα.
- PAOK_Antarctica
Πραγματικά ρε πστ, εγώ δεν έψαξα να πάρω εισιτήριο γιατί ένιωθα ότι δεν το αξιζω. Και έχεις τον κάθε τυχαίο εκεί μέσα που πήγε για τουρισμό.
Για καντήλια είναι.
Και μέσα σε όλα έχεις και τον Λαζο να σε λέει για την ομορφιά του μπάσκετ. Ρε κάνε καμία φούσκα την μυξα σου μωρέ μλκ.
Για καντήλια είναι.
Και μέσα σε όλα έχεις και τον Λαζο να σε λέει για την ομορφιά του μπάσκετ. Ρε κάνε καμία φούσκα την μυξα σου μωρέ μλκ.
Μα την Παναγία είδα από την κάμερα της ΕΡΤ πατέρα συμμαθητή μου που μόνο μπάλα πηγαίνει . Δεν έχω ιδέα τι δουλειά έχει στο παλατάκι , δεν έχω ιδέα αν ξέρει τι είναι βήματα
- Μπαρκαρούτσος
Ποιες γούνες; Εγώ είδα σημαίες (τις μεγάλες που κρατούν οι ΣΦ) σε σημεία του γηπέδου που δεν είδα ποτέ!
Λίγα λες.PAOK_Antarctica έγραψε:Για καντήλια είναι.
-
Αφού με τα τρίποντα δεν γίνεται δουλειά όπως φάνηκε κι εκεί μέσα, μήπως να αλλάξουμε τροπάριο;
Έτσι θα χαλαρώσουν και στην περιφερειακή άμυνα και ίσως να ανακατευτεί λίγο και η τράπουλα δεν έχει νόημα να επιμένεις όταν βλέπεις ότι δεν σε πάει. Ένα ματς είναι δεν υπάρχουν περιθώρια. Διποντάκι και άγιος ο Θεός
Έτσι θα χαλαρώσουν και στην περιφερειακή άμυνα και ίσως να ανακατευτεί λίγο και η τράπουλα δεν έχει νόημα να επιμένεις όταν βλέπεις ότι δεν σε πάει. Ένα ματς είναι δεν υπάρχουν περιθώρια. Διποντάκι και άγιος ο Θεός
Μα ρε μλκς πως στο διαολο γινεται να εισαι σε ενα τοσο σημαντικο ματς για την ιστορια του συλλογου και να εχεις μουγκαθει!;! Απορω!
Τεσπα ας αφήσουμε τη μιζερια. Πάμε να τους γαμησουμε
Τεσπα ας αφήσουμε τη μιζερια. Πάμε να τους γαμησουμε

- Μπαρκαρούτσος
Κάκιστη διαιτησία. Δεν γίνεται να μην έδωσαν το φάουλ στον ψηλό τους. Κι εγώ θα το έδινα.
Και φυσικά έχουν κάνει και λάθη που αδίκησαν εμάς.
Και φυσικά έχουν κάνει και λάθη που αδίκησαν εμάς.
- navigator11
Οκ, δεν είναι ότι είχα υψηλές αξιώσεις από την ομάδα γενικότερα αλλά και ειδικότερα εν όψει του σημερινού αγώνα. Αλλά παίξτε και λίγο μπάσκετ, ρε παιδιά. Δηλαδή το να σπάει πλακίτσα ο άλλος ο απίθανος ξυλοκόπος από την Ισλανδία δε σας πολυτιμάει. Επιθετικά δεν έχουμε τραβήξει σχεδόν καθόλου ως τώρα αλλά η μαύρη τρύπα μας είναι ξεκάθαρα η άμυνα. Με τέτοια τουριστική συμπεριφορά, πέρα από το ότι έχει ανοίξει ο πάτος των άλλων, και στη συνέχεια δε θα υπάρξει καν σασπένς. Ελπίζουμε να ξυπνήσουν. Θέλει να ανεβάσουμε απόδοση σε όλους τους τομείς τουλάχιστον 40% σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο.
-
Λαζαρε παρατηρησε πως καθε μαλακια που λες ειναι μια μαλακια που λες..πανε μεινε στο μπιλμπαο να ησυχασουμε..κραταμε τα γαμωσταυριδια τοση ωρα..