ΠΑΟΚ-Bilbao Basket 84-82 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Δικεφάλου και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
freemind

Re: ΠΑΟΚ-Bilbao Basket, 23/04, 20:15, ΕΡΤ3

Δημοσίευση από freemind »

Η 12άδα της Μπιλμπάο για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ “κλείδωσε” οριστικά, με τον κόουτς Πονσαρνάου καταλήγει στις τελικές του επιλογές.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα ΜΜΕ της Ισπανίας, οι Κουλαμάε και Καζαλόν έμειναν εκτός τελικά, σε αντίθεση με τον Χλίνασον που επιστρέφει.

Ο Καζαλόν δεν ξεπέρασε το διάστρεμμα που υπέστη στον πρώτο τελικό και έμεινε εκτός, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Κουλαμάε.

Όσον αφορά στον Χλίνασον, ο Ισλανδός σέντερ επιστρέφει στη δράση ακριβώς ένα μήνα μετά το τελευταίο του παιχνίδι απέναντι στη Γρανάδα και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Σηκωσέ το το τιμημένο δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω !!! Σηκωσέ το το Κυπελλάκι να γκαυ... λιγάκι !!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: Πάμε για την Κούπα Μπράτα !!!
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

to whom it may concern

Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

freemind έγραψε:
nikvasil έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,
Μόλις διάβασα το εξής: "Διευκρινίζεται επίσης ότι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ γιγαντοοθόνη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου."
Γνωρίζει κάποιος με σιγουριά εάν θα στηθεί αλλού κάπου γιγαντοοθόνη (π.χ. Τούμπα) εάν όχι please κάποιος να μου προτείνει ένα cafe ή χώρο για να δω το ματς καθώς θα ανέβω από Αθήνα και δεν ξέρω τα στέκια μας :)
(έστω και σε προσωπικό μήνυμα.)

Ευχαριστώ πολύ και πάμε ΠΑΟΚάρα!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:

Είχανε πει ότι στην Τούμπα θα βάλουν γιγαντοοθόνη
αλλά όπως και να έχει, τι στέκια; σε όποιο μαγαζί να πας που έχει τηλεόραση ΠΑΟΚ θα δείχνει
ειδικά προς Τούμπα
αν είσαι σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή αν θέλεις στείλε μου να σου πω σε ποια μαγαζιά μπορείς να πας
Μετά από 5.30 ώρες οδήγησης πήγαμε κατευθείαν Παλατακι όπου πήραμε τα αναμνηστικά μας για το βράδυ και μετά Τούμπα για μερικά ακόμα όπου και ρώτησα τον υπάλληλο εάν θα μπει γιγαντοοθόνη το βράδυ και μου είπε ΟΧΙ !

Please πρότεινε μου freemind η όποιος άλλος μπορεί κάνα ΠΑΟΚτζηδικο στέκι για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι! Μένω κέντρο Θεσσαλονίκης αλλά πάω οπουδήποτε προτείνεις να ζήσουμε ΠΑΟΚ στιγμές με τον μικρό γιατι στην Αθήνα πανηγυρίζουμε εντός σπιτιού :)
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Μπραβο ρε συ για το ταξιδι και που εφερες τον μικρο.

Η αναγκη να το ζησεις απο κοντα υπερκερναει καθε εμποδιο! Κι εγω σημερα απο εξωτερικο ηρθα Θεσσ/νικη.

Δεν ξερω για στεκι, στην θεση σου ομως θα πηγαινα ειτε καπου κοντα στον Λευκο Πυργο, ειτε κοντα στο γηπεδο στην Τουμπα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Σε περίπτωση που...
όλοι Λευκό Πύργο.

Όλα είναι δρομολογημένα.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

nikvasil έγραψε:
freemind έγραψε:
nikvasil έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,
Μόλις διάβασα το εξής: "Διευκρινίζεται επίσης ότι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ γιγαντοοθόνη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου."
Γνωρίζει κάποιος με σιγουριά εάν θα στηθεί αλλού κάπου γιγαντοοθόνη (π.χ. Τούμπα) εάν όχι please κάποιος να μου προτείνει ένα cafe ή χώρο για να δω το ματς καθώς θα ανέβω από Αθήνα και δεν ξέρω τα στέκια μας :)
(έστω και σε προσωπικό μήνυμα.)

Ευχαριστώ πολύ και πάμε ΠΑΟΚάρα!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:

Είχανε πει ότι στην Τούμπα θα βάλουν γιγαντοοθόνη
αλλά όπως και να έχει, τι στέκια; σε όποιο μαγαζί να πας που έχει τηλεόραση ΠΑΟΚ θα δείχνει
ειδικά προς Τούμπα
αν είσαι σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή αν θέλεις στείλε μου να σου πω σε ποια μαγαζιά μπορείς να πας
Μετά από 5.30 ώρες οδήγησης πήγαμε κατευθείαν Παλατακι όπου πήραμε τα αναμνηστικά μας για το βράδυ και μετά Τούμπα για μερικά ακόμα όπου και ρώτησα τον υπάλληλο εάν θα μπει γιγαντοοθόνη το βράδυ και μου είπε ΟΧΙ !

Please πρότεινε μου freemind η όποιος άλλος μπορεί κάνα ΠΑΟΚτζηδικο στέκι για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι! Μένω κέντρο Θεσσαλονίκης αλλά πάω οπουδήποτε προτείνεις να ζήσουμε ΠΑΟΚ στιγμές με τον μικρό γιατι στην Αθήνα πανηγυρίζουμε εντός σπιτιού :)
ε για καθαρά ΠΑΟΚτσήδικο στέκι θα πας στο γήπεδο (Τούμπα) και θα δεις από την κάτω μεριά (Θ7) έχει πολλά καφέ, όλα θα είναι με ΠΑΟΚτσάκια φαντάζομαι γεματα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

DamoN έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ παιζει σε 44 ωρες το σημαντικότερο παιχνιδι του εδω και 30 χρονια(το λες και δε το πιστευεις) και σημερα εχει ενα ποστ ολο κι ολο.Εχετε παραλύσει κι εσεις απ το αγχος,σωστα?
Καλημέρα ! Εχεις κάτσει να μιλήσεις για ποδοσφαίρο με παιδιά 20 χρονών ξέρω γω που αποτυχημένη χρονιά που έχουν δει τον ΠΑΟΚ θεωρείται κάποια σαν την φετινή ;
Που όταν μιλάνε για μπάλα σου λένε αν δεν ήταν ο Κωνσταντελιας δεν θα έβλεπα καν γιατί δεν παίζουμε μπάλα;
Και συγκρίνουν τον ΠΑΟΚ με την Παρί και την Άρσεναλ;
Και τους κοιτάς λες και μιλάς με εξωγήινους;
Κάπως έτσι είμαστε οι περισσότεροι στο μπάσκετ . Που η πρώτη μας επαφή με την ομάδα ήταν στο παλατάκι και δεν έχουμε πάει ποτέ στο Πάλε;
Δεν μπορουμε να νιώσουμε ούτε το άγχος ούτε την σπουδαιότητα του ματς .
Εχω κάτσει να μιλήσω με φιλαράκια γηπεδικους φουλ και οι περισσότεροι το έχουν υποβαθμισμένο στο μυαλό τους του στυλ οι γαυρο βάζελοι που είμαστε στο ίδιο επίπεδο ( λόγω ποδοσφαίρου ) παίρνουν Ευρωλίγκες.
Εγω Προσωπικά που έχω προλάβει να δω έστω και πολύ μικρός τελικό με την ταουγκρες και τελικούς πρωταθλήματος με βαζελο έχω άγχος αλλά πιο πολύ μια γλυκιά προσμονή για το τι θα ζήσω αύριο στο γήπεδο .
Αλλα το συγκεκριμενο άθλημα αν δεν είσαι 40 πλας δεν σου έχει προσφέρει καμία συγκίνηση , καμία νοσταλγία οπότε είναι λογικό να μην μπορείς να νιώσεις σε σχέση με σένα ΚΑΤ ή τον πατέρα μου
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις πως θέλω να το πω
Pin this post στην αρχικη

Αληθειες
Άβαταρ μέλους
aivas19

ΠΑΟΚ-Bilbao Basket, 23/04, 20:15, ΕΡΤ3

Δημοσίευση από aivas19 »

Maurice_Escargot έγραψε:
Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει απευθείας το μεγάλο παιχνίδι, που θα αρχίσει στις 20:15, αλλά το τηλεοπτικό «τζάμπολ» θα γίνει νωρίτερα, καθώς από τις 19:30, θα παρακολουθήσουμε το pre game του τελικού, από το στούντιο της ΕΡΤ3 και με απευθείας σύνδεση με το «PAOK Sports Arena».

Ύστερα από την ολοκλήρωση της σημαντικής αναμέτρησης και την απονομή του τροπαίου, το post game θα έχει ζωντανές συνδέσεις, σχολιασμό, ρεπορτάζ και δηλώσεις στον απόηχο του δεύτερου τελικού του FIBA Europe Cup.

Στο «PAOK Sports Arena» θα βρίσκονται οι Γιώργος Τραπεζανίδης, Ευγενία Γήτα, Γιάννης Βοϊτσίδης και Θόδωρος Φελάνης. Στον σχολιασμό του τελικού, ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Στο στούντιο της ΕΡΤ3 θα βρίσκεται ο Τάσος Σταμπουλής, με κεντρικό καλεσμένο τον προπονητή Κώστα Μέξα.
Ελεος βρε φτανει με αυτον
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Θα κανει αντικειμενικο σπικαζ παλι λες και βλεπει τελικο διηπειρωτικου με ξενες ομαδες.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ευτυχως πηγαμε λιγο δουλεια και ξεχαστηκαμε.Βεβαια την τελ ωρα αρχισαμε τα συνθηματα :lol: Που μυαλο...

Στα αγωνιστικα ελπιζω ο ψηλος τους να μην ειναι σε καλη κατασταση
γιατι θα χουμε θεμα.2.16 ειναι μονο ο Ροκυ μπορει να τον δει .

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

ΥΓ Το βραδυ δε θα μαι σε νορμαλ κατασταση οποτε προκαταβολικά συγνωμη για οσα ξεφύγουν .
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

aivas19 έγραψε:
Maurice_Escargot έγραψε:
Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει απευθείας το μεγάλο παιχνίδι, που θα αρχίσει στις 20:15, αλλά το τηλεοπτικό «τζάμπολ» θα γίνει νωρίτερα, καθώς από τις 19:30, θα παρακολουθήσουμε το pre game του τελικού, από το στούντιο της ΕΡΤ3 και με απευθείας σύνδεση με το «PAOK Sports Arena».

Ύστερα από την ολοκλήρωση της σημαντικής αναμέτρησης και την απονομή του τροπαίου, το post game θα έχει ζωντανές συνδέσεις, σχολιασμό, ρεπορτάζ και δηλώσεις στον απόηχο του δεύτερου τελικού του FIBA Europe Cup.

Στο «PAOK Sports Arena» θα βρίσκονται οι Γιώργος Τραπεζανίδης, Ευγενία Γήτα, Γιάννης Βοϊτσίδης και Θόδωρος Φελάνης. Στον σχολιασμό του τελικού, ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Στο στούντιο της ΕΡΤ3 θα βρίσκεται ο Τάσος Σταμπουλής, με κεντρικό καλεσμένο τον προπονητή Κώστα Μέξα.
Τρελο ξενερωμα. Ρε σεις υπάρχει τροπος να δούμε το ματς σε μεταδοση Josh Bett; Θα αρρωστησουμε με το ταγαρι τον Λαζαρο, για το θεο δηλαδη.

Υ.γ. Αν παμε παραταση, θα πρεπει να κερδισουμε με 8+, σωστά; Τοσο άσχετος :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

aivas19 έγραψε:
Maurice_Escargot έγραψε:

Ισα ισα πιστευω οτι ειναι οτι πρεπει. Με τοσο αγχος που θα υπαρχει ειναι ιδανικο οτι θα εχεις τον πιο ντεκαβλε σχολιαστη (Λαζο) να σου ριχνει τους παλμους περιγραφοντας τον τελικο λες και βλεπει καλλιτεχνικο πατιναζ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Daskalos_4 έγραψε:
Υ.γ. Αν παμε παραταση, θα πρεπει να κερδισουμε με 8+, σωστά; Τοσο άσχετος :mrgreen:
Δε μας λυπαστε?Ουτε γι αστείο δε τα λεν αυτα.Να πεθανουμε θελετε ?
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

Εάν πάμε παράταση ( κερδίσουμε με +7) τότε στην παράταση πρέπει να κερδίσουμε με παραπάνω πόντους (+8 +9…) με +7 ξαναπάμε παράταση, διαφορετικά η κούπα θα πάει Μπιλμπάο !
Δύσκολο παιχνίδι αλλά μας το χρωστάει η ιστορία…
Πάμε ΠΑΟΚ !
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”