Kυριάκος Κυριάκος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
astral
Δημοσιεύσεις: 8873
Εγγραφή: Τρί 11 Αύγ 2020, 13:19

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από astral »

Δεν έχω καμια ελπίδα για το οτιδήποτε στην τριτοκοσμική μπανανιά μας, αλλα κανονικά τους αξίζουν οι ποινές που διεκδίκησαν και πέτυχαν εναντίον μας (και ακόμα μεγαλύτερες), χωρίς την παραμικρή εξαίρεση. Σίγουρα ο δικαστής θα έχει σοκαριστεί από τις εικόνες που βλέπουν στο εξωτερικό για την τίμια χωρα μας.

Ας παίξουν χωρίς παίκτες και προπονητές και ας μείνουν με τη συσπείρωση (που δεν τη βλέπω αν βγούνε τέταρτοι, άτιτλοι και ξεφτιλισμένοι)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Δημοσιεύσεις: 29968
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από kataramenos5 »

++++
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Δημοσιεύσεις: 1733
Εγγραφή: Πέμ 30 Ιαν 2020, 09:35

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Υπάρχει διοίκηση ?
Υφισταται μηχανισμός που λειτουργεί ώστε να αντιδρά, να παρεμβαίνει, να αποφασίζει, να ενεργεί οποτε χρειάζεται ??
Εδώ και καιρό, μηδεν
dimpaok4
Δημοσιεύσεις: 1032
Εγγραφή: Σάβ 08 Σεπ 2018, 14:34

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από dimpaok4 »

τιποτα δεν υπαρχει, ο ηγετης του συλλογου αυτοεξοριστος και εξαφανισμενος απο τα κοινα του συλλογου εδω και 5 χρονια και πλεον ασχολειται αν μπει και στην ροστοφ ,που να τρεχει τωρα για τον ΠΑΟΚ....

ο επομενος ηγετης γιος του ιδιοκτητη ,αυτοεξοριστος και αυτος εδω και κανα διμηνο στην καραιβικη,ειδικοτερα οποτε δεν του γινονται τα χατίρια παιρνει ενα αεροπλανο εξαφανιζεται και αφηνει τους αυλικους του ,που πριν ερθουν στον ΠΑΟΚ πουλουσαν τηλεκαρτες να πολεμανε τον πιο πετυχημενο προπονητη στην ιστορια της ομαδας .

στην κουβεντα δεν μπορει να μπει ο νικος ,που ο ανθρωπος εχει επιλεξει πλην ελαχιστον εξαιρεσεων μια διαφορετικη σχεση με τα διοικητικα του ΠΑΟΚ.

κανεις αλλος δεν ασκει διοικηση ,ολοι οι αλλοι ειναι υπαλληλοι του 8-4 και εκτελουν εντολες μελων της οικογενειας.
Billpaok666
Δημοσιεύσεις: 340
Εγγραφή: Πέμ 19 Δεκ 2024, 18:19

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από Billpaok666 »

Ένα γειά πέρασα να πω. Μήπως έμαθες για το τσίρκο με τις αποφάσεις μαϊμού που αφορούν το ποκ ?
Billpaok666
Δημοσιεύσεις: 340
Εγγραφή: Πέμ 19 Δεκ 2024, 18:19

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από Billpaok666 »

fidel έγραψε:
Mīngus έγραψε:Εκείνο το
Η ΠΑΕ ΑΕΚ επέλεξε τον τύπο αντιπαλότητας που θέλει μαζί μας, των καταγγελιών και των πρόσθετων παρεμβάσεων. Ελπίζουμε να μη πέσει ούτε σπόρι στο γήπεδο της, σε οποιοδήποτε αγώνα της στο εξής.
το θυμάστε στην ΠΑΕ;

Μετά τα χθεσινά, μήπως να περάσετε στις πράξεις;
Μπα σε καλό σου μου βγήκε ο καφές απο την μύτη μόλις διάβασα το ποστ σου...όπως προεβει σε καταγγελία μετά τον αγώνα κυπέλου, τον χάρτινο που μας έδειχνε τα μεζεα του έτσι περιμένω το αντίστοιχο και μετά το χθεσινό περιστατικό :lol:
:lol: :lol: :lol:
icue
Δημοσιεύσεις: 7432
Εγγραφή: Δευ 24 Ιουν 2019, 11:45

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από icue »

Οτι δηλαδη η αθηναικη ΔΕΑΒ και ο αθηναιος ποδοσφαιρικος εισαγγελας ριχνουν ποινες χαδι, επειδη δεν κανουμε εμεις κατι; Ωραια να τα λεμε αλλα πρεπει να ειναι και ρεαλιστικες καποιες απαιτησεις μας. Το να τιμωρηθουν οι κατω με τα ιδια μετρα και ιδια σταθμα με εμας δεν θα γινει ποτε. Με καμια διοικηση.

Αυτο το οποιο πρεπει να απαιτουμε απο την διοικηση ειναι να μην ξαναβρεθουμε ξυπολυτοι στα αγκαθια οπως στην τζαμπασοφια.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis
Δημοσιεύσεις: 4533
Εγγραφή: Κυρ 19 Απρ 2020, 20:20

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Αλλά να αναδείξει όμως και την ατιμωρησία και τα δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Μας γαμαν που μας γαμαν, τουλάχιστον να μην μας κουνάνε και το δάκτυλο.
Τσιμπάνε και κάτι δικοί μας…
Daskalos_4

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Ενας συγχρονος Γκαντι.
icue
Δημοσιεύσεις: 7432
Εγγραφή: Δευ 24 Ιουν 2019, 11:45

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από icue »

Σε ποιον να την αναδειξει; Σε εμας που το ξερουμε; 'Η στους κατω που πιστευουν οτι αδικηθηκαν κιολας; Δεν εχει κανενα νοημα να τα λεμε μεταξυ μας και να συμφωνουμε.

Ειναι μια λουπα ολο το συστημα. Σε γαμανε, φωναζεις, σε βγαζουν τρελο, νευριαζεις, ξεσπας, σου λενε οριστε εμεις τα λεγαμε και σε ξαναγαμανε. Και δεν ειναι αποκλειστικα ποδοσφαιρικο φαινομενο.

Η μονη λυση ειναι να μην τους δινεις το παραμικρο δικαιωμα και να τους βγαζεις εσυ τρελους στην συνεχεια.
dimpaok4
Δημοσιεύσεις: 1032
Εγγραφή: Σάβ 08 Σεπ 2018, 14:34

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από dimpaok4 »

υπαρχουν πολλοι λογοι για να κραζεις τον κυρ2 αλλα οχι και τωρα αυτον και οχι την κεφαλη,δηλαδη μετα την δηλωση του ιβαν οτι χαρη σε αυτον δεν δεσανε περσι τον αλμειδα και φετος που εχει ενομο συμφερον δεν κανει κατι ,παλι ενα απλο στελεχος θα κραξετε,δεν εχετε καταλαβει οτι στην παε δεν υπαρχει αποφαση για το οποιοδηποτε θεμα αν δεν ερωτηθει το αφεντικο ,12μιση χρονια ειναι εδω ο ιβαν ακομα να το καταλαβετε οτι παιρνει αυτος μεχρι και την πιο ασημαντη αποφαση,ειπαμε ευχη και καταρα αυτος ο τροπος διοικησης.
Daskalos_4

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Ρε παιδια αυτος ή ο Σαββιδης υποσχεθηκε στον κοσμο οτι η αεχ θα μας βρισκει παντοτε μπροστα της μετα το κρυφτουλι που επαιξε ο χοντρος2 στο αιτημα μας περι αναβολής του αγωνα με τον ΟΦΗ;

Αν δεν υπαρχει απόφαση που να μη περναει απο τα χερια του Σαββίδη, τοτε ή ανοητος ειναι ο Κυρ ή λαοπλανος, απο τη στιγμη που πεταει δημοσιως τετοιες μεγαλοστομιες.
boogeyman77
Δημοσιεύσεις: 6343
Εγγραφή: Σάβ 20 Ιαν 2018, 14:15
Τοποθεσία: Κάτω Νευροκόπι
Επικοινωνία:

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Αφήστε το σαμάρι στην ησυχία του. Άλλος ευθύνεται που είμαστε το πουτανακι του κάθε πικραμένου. Εκεί όμως κάνει τζιζ γιατί αν μας αρέσει ειδάλλως Γούμενοι κτλ.
Τεσπά..... Το ξαναείπα. Δεν περιμένω τίποτα από την πιο ανύπαρκτη και "παθητική" διοίκηση της χώρας και δεν βρίσκω και κάποιο λόγο να υφίστανται πολλά στελέχη μιας και ο ρόλος τους είναι καθαρά διακοσμητικός.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution
Δημοσιεύσεις: 3887
Εγγραφή: Τετ 01 Φεβ 2017, 17:41

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Τι είμαστε λέει;;; :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Δημοσιεύσεις: 7749
Εγγραφή: Τρί 15 Ιούλ 2008, 12:42
Τοποθεσία: kozani
Επικοινωνία:

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από gergeo4 »

πας και συ;; ο τελευταίος να κλεισει την πορτα..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”