Αληθώς Ανέστη φιλε!DamoN έγραψε:ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ φιλαράκι μου με υγεία ! Δεν εχω ιδεα . Σήμερα λέω να το ξεκινήσω απλά ρώτησα μπας και το έχει δει κάποιος να μου πει 2 -3 λόγια γιατί άκουσα καλές κριτικέςaivas19 έγραψε:Καλο; Να το αρχισω αν ειναιDamoN έγραψε:Mobland κάνεις;
Ταινίες - σειρές
Re: Ταινίες - σειρές
Homicide: Life on the street. Σειρά του 1993, Βαλτιμόρη, χρυσή εποχή της τηλεόρασης. Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ.
- Kabamaru11
Μολις ξεκινησα την μινι σειρα 11.22.63 με τον Τζεημς Φρανκο.Σειρα του 2016,με ταξιδι στον χρονο για την αποτροπη της δολοφονιας του JFK.
Μου αρεσε το πρωτο επεισοδιο.
- Μπαρκαρούτσος
Είδα και τη νέα σεζόν του Black Mirror... Καναδυό επεισόδια ήταν γροθιά στο στομάχι.
Ταινίες - σειρές
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τρί 22 Απρ 2025, 18:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
- paokkerkir
Πολύ πολύ καλόKabamaru11 έγραψε:Μολις ξεκινησα την μινι σειρα 11.22.63 με τον Τζεημς Φρανκο.Σειρα του 2016,με ταξιδι στον χρονο για την αποτροπη της δολοφονιας του JFK.
- john4serres
- Kabamaru11
Ναι ισχυει,μου αφησε βεβαια μια πικρα στο τελος,ηθελα πιο happy ending,αλλα ειναι ομορφη σειρα,θα τσεκαρω και το βιβλιο.paokkerkir έγραψε:Πολύ πολύ καλόKabamaru11 έγραψε:Μολις ξεκινησα την μινι σειρα 11.22.63 με τον Τζεημς Φρανκο.Σειρα του 2016,με ταξιδι στον χρονο για την αποτροπη της δολοφονιας του JFK.
Συγγνώμη φίλε, δεν θα ξαναγίνει.john4serres έγραψε:H κακιά η ώρα ( λάθος μου, ποτέ ξανά Δευτέρα ή Τρίτη ) που μπήκα στο τοπικ.
To Eulogy με τον Giamatti στέκεται και σαν ταινία με υποψηφιότητες για βραβεία, από μόνη της, ενώ το Common People είναι πολύ φρέσκο και επίκαιρο σε sociotechnical επίπεδο. Καλή σαιζόν, όντως.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Είδα και τη νέα σεζόν του Black Mirror... Καναδυό επεισόδια ήταν γροθιά στο στομάχι.
- john4serres
Αυτά ξεχώρισα κι εγώ. Έπαιξε πολύ πάντως τσιπάκι στον κρόταφο, τα μισά επεισόδια.
- Μπαρκαρούτσος
Σε αυτά αναφερόμουν κι εγώ!
Ωστόσο, ξεχώρισα και το επεισόδιο με τα Thronglets, για άλλους όμως λόγους.. Υπάρχει και μια ωραία συζήτηση στο Reddit με αφορμή το επεισόδιο.
Παρ'όλα αυτά, συνειδητοποίησα ότι όλη η σειρά δεν εκτυλίσσεται στο ίδιο σύμπαν και κάποια στοιχεία που είναι κοινά σε επεισόδια (πχ εταιρείες, τραγούδια κτλ), δεν σημαίνουν κάτι. Τρολλιά των δημιουργών της σειράς είναι, απλά τα βάζουν για να τα βάζουν, λένε οι ίδιοι.
Ωστόσο, ξεχώρισα και το επεισόδιο με τα Thronglets, για άλλους όμως λόγους.. Υπάρχει και μια ωραία συζήτηση στο Reddit με αφορμή το επεισόδιο.
Παρ'όλα αυτά, συνειδητοποίησα ότι όλη η σειρά δεν εκτυλίσσεται στο ίδιο σύμπαν και κάποια στοιχεία που είναι κοινά σε επεισόδια (πχ εταιρείες, τραγούδια κτλ), δεν σημαίνουν κάτι. Τρολλιά των δημιουργών της σειράς είναι, απλά τα βάζουν για να τα βάζουν, λένε οι ίδιοι.
- PAOK_Antarctica
Το Eulogy ήταν επεισοδιάρα αν και όχι τόσο "black mirror". Το Common People από την άλλη ήταν ο,τι πιο black mirror έχει βγει τα τελευταία χρόνια (εξακολουθώ να προτιμώ το eulogy πάντως).
Τα άλλα ήταν αδιάφορα. Το sequel του Infinity δε, παντελώς αχρειαστο.
Τα άλλα ήταν αδιάφορα. Το sequel του Infinity δε, παντελώς αχρειαστο.