++++black death έγραψε:Αν καποιοι βαζουν τον περσινό μειτε στη ζυγαρια με σιωπη, να φτιάξουμε ομάδα γκολφ να βλεπετε.
Το αν ο μειτε ειναι σε καλή κατασταση (οπως και ολη η ομαδα) είναι αλλο θεμα.
Ο σιωπης ο παιχταρας χθες ειχε 20 πασες σε όλο το ματς. Η ζελα ειχε 30 γκολ σε ολο το πρωτάθλημα. Εκλασε ο καμαρα και βγηκε ο σιωπης. Τσουρεκια πια με το κατσικι που θα ελυνε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ αυτος. Ο ΠΑΟΚ θελει παίχτες τυπου μισιτς να κανουν τον αντιπαλο οτι θελουν.
8. Soualiho Meïté
Re: 82. Soualiho Meïté
Ε πες μας γιατι θεωρεις οτι δεν ηταν καλος να συζητησουμεLeonardo10 έγραψε:Τα στατιστικά είναι σαν την μίνι φούστα, δείχνουν πολλά μαλλιά κρύβει την ουσία.
Μιλάμε για έναν παίκτη που έφτασε να παίζει ημιβασικος στην δευτεραθλήτρια Μίλαν με σχετικά καλή παρουσία.
Ποιος σιωπης και ποια δήθεν σύγχρονα χαφ
-
Χωμα ο Σου?ΝΑΙ
Αρκετα καλυτερος απο πολλους χθες?ΝΑΙ
Τωρα οταν μου βαζετε στην ιδια προταση και μου συγκρινετε Μειτε με Σιωπη το μονο που βγαινει σαν συμπερασμα ειναι η αμπαλοσυνη του ΠΑΟΚτση..
Αρκετα καλυτερος απο πολλους χθες?ΝΑΙ
Τωρα οταν μου βαζετε στην ιδια προταση και μου συγκρινετε Μειτε με Σιωπη το μονο που βγαινει σαν συμπερασμα ειναι η αμπαλοσυνη του ΠΑΟΚτση..
Χωρίς να μπαίνω σε διαδικασία σύγκρισης βάζω άλλη μια παράμετρο.renegade έγραψε:Μιλάμε για έναν παίκτη που έφτασε να παίζει ημιβασικος στην δευτεραθλήτρια Μίλαν με σχετικά καλή παρουσία.
Καλό το παρελθόν αλλά πρέπει να κοιτάμε το παρόν και το μέλλον.
Προσωπικά δεν πιστεύω πλέον σε βιογραφικά. Τα είδαμε και με τον Κόλει, τον Τισού, τον Μπακαγιόκο κ.λ.π.
Χρειάζεται μια γενικότερη αλλαγή φιλοσοφίας αλλά δεν ξέρω ποιό θα είναι το πρόσωπο που θα την δώσει...
Εννοείται ότι πρέπει να αγοραστεί ο παίκτης. Απλά είναι αδικία για τόσες αλλες σημαίες που φόρεσαν και ματωσαν τη φανέλα. Πιστεύω ότι αν του δωθεί η ευκαιρία του Ραζβαν να κοουτσαρει την ομάδα παλαιμάχων του ΠΑΟΚ και δει εκεί το μενταλιτι, πολλά θα αλλάξουν και θα τρέχουμε να εκδίδουμε δελτία ποδοσφαιριστων. Παίκτες για 3 11αδες. Φάτε μάτια ψάρια. Μέχρι να γίνει αυτό, καλός είναι και ο Μειτε, αν και μόλις 31 ετών. Έχω πίστη όμως, οτι σε 2 χρόνια μπορεί να αρχίσει φτάνει το επίπεδο που ο προπονητής επιθυμεί. Η ευθύνη είναι της διοίκησης, να κάνει στον παικταρά ένα κλειστό 5ετες.
-
Το έχω πει πιο πάνωaivas19 έγραψε:Ε πες μας γιατι θεωρεις οτι δεν ηταν καλος να συζητησουμεLeonardo10 έγραψε:Τα στατιστικά είναι σαν την μίνι φούστα, δείχνουν πολλά μαλλιά κρύβει την ουσία.
Σε αντίθεση όμως με αυτούς που αναφέρεις ο μεϊτέ έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και πρόσφερε τα μέγιστα έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να στεφθεί πρωταθλητής.Ettien26 έγραψε:Χωρίς να μπαίνω σε διαδικασία σύγκρισης βάζω άλλη μια παράμετρο.renegade έγραψε:Μιλάμε για έναν παίκτη που έφτασε να παίζει ημιβασικος στην δευτεραθλήτρια Μίλαν με σχετικά καλή παρουσία.
Καλό το παρελθόν αλλά πρέπει να κοιτάμε το παρόν και το μέλλον.
Προσωπικά δεν πιστεύω πλέον σε βιογραφικά. Τα είδαμε και με τον Κόλει, τον Τισού, τον Μπακαγιόκο κ.λ.π.
Χρειάζεται μια γενικότερη αλλαγή φιλοσοφίας αλλά δεν ξέρω ποιό θα είναι το πρόσωπο που θα την δώσει...
τι σχέση έχει ο σιώπης με τον μειτέ?
σαν να συγκρίνουμε καντέ με γιάγια τουρέ
άλλα στοιχεία εντελώς
σαν να συγκρίνουμε καντέ με γιάγια τουρέ
άλλα στοιχεία εντελώς
Αν η εναλλακτική του Μειτε ήταν ο Σιωπης τότε ευτυχώς ήρθε ο Μειτε . 1000 φορές 6 μήνες Μειτε να κάθετε παρά να φορτωθούμε τον Σιωπή καμιά τριετία .
- Montrealiotis
Ρε ποιος Σιωπής; Μονοδιάστατος παίκτης. Ούτε στα όνειρα του δεν θα μπορούσε να κάνει την περσινή χρονιά του Μειτε.
Δεν με νοιάζει ούτε το βιογραφικό του ούτε το τι έκανε πέρυσι , ούτε τι μπορεί να κάνει του χρόνου . Επαγγελματία αθλητή που προτίμησε να αράξει 8 μήνες και να αφήσει τον εαυτό του να φτάσει σ αυτή την κατάσταση δεν τον θέλω γενικά . Ασοβαρος εντελώς.
- Montrealiotis
-
Δηλαδη μετα και την φετινη χρονια, ο ενας θελει μειτε 31 στα 32!!! ο αλλος μισιτς 30 στα 31!!! μεχρι και ο 33χρονος λιβαγια ακουστηκε!!!
Θα τρελαθω, δηλαδη λεμε επιτελους να παρουμε καλες ηλικιες 23/27 με ταχυτητα και ενταση και αναφερετε αυτους του παικτες!!!
Τι να πω σαν να ζω σε αλλον πλανητη βλεπουμε το ποδοσφαιρο
Θα τρελαθω, δηλαδη λεμε επιτελους να παρουμε καλες ηλικιες 23/27 με ταχυτητα και ενταση και αναφερετε αυτους του παικτες!!!
Τι να πω σαν να ζω σε αλλον πλανητη βλεπουμε το ποδοσφαιρο
Ποιός το λέει; Άλλο τι λέμε εδώ μέσα εμείς και τι θέλει ο καθένας και άλλο τι σχεδιασμό έχει στην πραγματικότητα η ΠΑΕ