28.Mateusz Wieteska

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Re: 28.Mateusz Wieteska

Δημοσίευση από TylerDurden »

renegade έγραψε:Τα ίδια λέγαμε και για τον κετζιορα και τώρα όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα τον έχει ως το καλύτερο δεξί στόπερ φέτος ( σε μια πολύ κακή αμυντικά χρονιά για την ομάδα).
Έχει στοιχεία που τον έκαναν ηγέτη στην Λέγκια,τα οποία τον έδωσαν μεταγραφή στην Γαλλία και από κει μεταγραφή στο κομπιονατο.
Εγώ είμαι 99.99% σίγουρος ότι την επόμενη σεζόν θα είναι από τους καλύτερα αμυντικούς με βάση αυτά που θα τον ζητάει ο προπονητής
Τα ίδια λέγαμε για τον Κετζιόρα το πρώτο εξάμηνο που τα περισσότερα ματς του ήταν ως δεξί μπακ, και κάποιες από τις εμφανίσεις του σε αυτά ήταν τόσο κακές που μοιραία επισκίασαν τις υπόλοιπες.
Δεν είναι πως ήμασταν ένα μάτσο τρελοί που είχαμε τον Νέστα και δεν το αναγνωρίζαμε.

Για τον Wieteska έχω την άποψη πως δεν είναι ο αμυντικός για τον οποίο η ομάδα αξίζει να δώσει λεφτά. Νομίζω πως εάν πάμε με αυτόν, τον Κετζιόρα, τον Μιχαηλίδη, τον Λόβρεν και έναν μικρό, στα σέντερ μπακ θα μαζευτούν αρκετοί τίμιοι αλλά κανένας παιχταράς.

* Edit: εκτός εάν κάνει κανένα τρελό step up κανένας μικρός.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

renegade έγραψε:Τα ίδια λέγαμε και για τον κετζιορα και τώρα όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα τον έχει ως το καλύτερο δεξί στόπερ φέτος ( σε μια πολύ κακή αμυντικά χρονιά για την ομάδα).
Έχει στοιχεία που τον έκαναν ηγέτη στην Λέγκια,τα οποία τον έδωσαν μεταγραφή στην Γαλλία και από κει μεταγραφή στο κομπιονατο.
Εγώ είμαι 99.99% σίγουρος ότι την επόμενη σεζόν θα είναι από τους καλύτερα αμυντικούς με βάση αυτά που θα τον ζητάει ο προπονητής
Απο που κ ως που το λες αυτο για τον κετζιορα??
Κανεις δεν τον θεωρει αυτο που λες.
Ενας μετριος παικτης ειναι
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Το καλύτερο δεξί στόπερ του Ελληνικού πρωταθλήματος , ο Τόμας Κεντζιόρα.
:lol:
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Οι περισσότεροι το λένε, και άνθρωποι του χώρου και μή, προφανώς και ο Κεντζιορα το καλύτερο δεξί Σέντερ μπακ στο πρωτάθλημα. Και μάλιστα το είχε εξηγήσει πολύ καλά ο Κατσουράνης το γιατί.
Και σίγουρα δεν είναι ένας μέτριος παίκτης, σίγουρα. Εκτός αν θέλετε να βγάλετε καλύτερο τον βιντα τον μουκουντι ή τον μπιανκον ξέρω γω, και από τον Ινγκασον είναι καλύτερος ναι.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Leonardo10 έγραψε:Οι περισσότεροι το λένε, και άνθρωποι του χώρου και μή, προφανώς και ο Κεντζιορα το καλύτερο δεξί Σέντερ μπακ στο πρωτάθλημα. Και μάλιστα το είχε εξηγήσει πολύ καλά ο Κατσουράνης το γιατί.
Και σίγουρα δεν είναι ένας μέτριος παίκτης, σίγουρα. Εκτός αν θέλετε να βγάλετε καλύτερο τον βιντα τον μουκουντι ή τον μπιανκον ξέρω γω, και από τον Ινγκασον είναι καλύτερος ναι.
Κανενας δεν το λεει, δεν ξερω απο που τα βγαζετε αυτα.
Χειροτερος απ ολους αυτους ειναι.
Ενας τιμιος δεξιος μπακ αμυντικογενης που εγινε κατα συνθηκη μπακ σε εμας.
Τιμιος αλλα μεχρι εκει. Δεν εχει καμια σχεση με σοβαρο στοπερ.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Αυτο που συμπερανα για τον Βιετεσκα και προφανως ειναι ο λογος που δεν στεριωσε στο καμπιονατο ειναι οτι ο παικτης δεν εχει ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ...Τη μια φορα θα σου παιξει για 9 και την επομνη για 2...Αν μπορουσε απο το 9 να πεσει στο 6-7 θα ηταν μια ενδιαφερουσα περιπτωση να δωσεις 2-2,5εκ...Αυτη τη στιγμη εγω δεν καιγομαι να αγοραστει ο συγκεκριμενος αλλα αν τον θελει ο προπονητης εγω σαν διοικηση δεν θα εδινα πανω απο 1εκ....
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Προφανώς ο κάθε γιαπάς που γελάει έχει πολύ μεγαλύτερη σχέση με το ποδόσφαιρο από τον κάθε Κατσουράνη.
Και μετά σε πειράζει βρε καημένε το δικό μου απόλυτο στιλ
Leonardo10

giliopoulos έγραψε:
Leonardo10 έγραψε:Οι περισσότεροι το λένε, και άνθρωποι του χώρου και μή, προφανώς και ο Κεντζιορα το καλύτερο δεξί Σέντερ μπακ στο πρωτάθλημα. Και μάλιστα το είχε εξηγήσει πολύ καλά ο Κατσουράνης το γιατί.
Κανενας δεν το λεει, δεν ξερω απο που τα βγαζετε αυτα.
Χειροτερος απ ολους αυτους ειναι.
Ενας τιμιος δεξιος μπακ αμυντικογενης που εγινε κατα συνθηκη μπακ σε εμας.
Τιμιος αλλα μεχρι εκει. Δεν εχει καμια σχεση με σοβαρο στοπερ.
Μόλις σου είπα ποιος είναι ο ένας από αυτούς που το λένε, με δουλεύεις;
Το ότι είπες είναι χειρότερος από όλους αυτούς και είναι ένας απλά μέτριος παίκτης ειναι για να γελάς, για να γελάς όμως.
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

renegade έγραψε:Προφανώς ο κάθε γιαπάς που γελάει έχει πολύ μεγαλύτερη σχέση με το ποδόσφαιρο από τον κάθε Κατσουράνη.
Ο Κατσουρανης τρελαίνεται και με Μουργκ,Μπράντον
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ρε συ Ρένε τι σχέση έχει ο Κεντζιόρα; Τον παίχτη τον έσωσε το γεγονός πως στάθηκε αξιοπρεπώς ως σέντερ μπακ, γιατί ως δεξί μπακ που ήρθε και έπαιξε απορούσες αν έβλεπες ποδοσφαιριστή ή ξυλοκόπο. Παίχτης που ως δεξί μπακ δεν μπορούσε να περπατήσει με τη μπάλα 5 μέτρα έτσι, στα δύο βήματα είχε αλγόριθμο να πασάρει;

Ποιά είναι δηλαδή τα χαρακτηριστικά του παίχτη; Ταχύτητα; Αποφάσεις; Τεχνική; Πάσα; Απέναντι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό τον έκαναν πάρτι. Με τον Κεντζιόρα όσο έπαιξε μόνο μάτια δε λες ότι βγάλανε.

Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει δεχτεί μεταξύ άλλων πάρα πολλά γκολ από ατομικά λάθη των αμυντικών του. Αν μου λες ότι τα στόπερ που ονειρευόμαστε για του χρόνου είναι Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης και Βιετέσκα ΟΚ δηλώνω αδύναμος προς οποιαδήποτε συζήτηση.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Δηλαδή ακόμα ένας παίκτης που θέλει κάνα χρόνο να προσαρμοστεί; Αυτό λέμε;
Χάθηκε το μέτρημα για το πόσους παίκτες το έχουμε ακούσει αυτό.
Και ας πούμε ότι ισχύει, που για μένα κούρασε αυτό το επιχείρημα.
Την ώρα που έχεις μόνο 2 σέντερ μπακ (Κεντζιόρα-Μιχαηλίδη), πας και φέρνεις και μάλιστα δανεικό, έναν παίκτη που θα είναι θεωρητικά έτοιμος του χρόνου;
Φακ λότζικ.
Leonardo10

Nikodiai έγραψε:
renegade έγραψε:Προφανώς ο κάθε γιαπάς που γελάει έχει πολύ μεγαλύτερη σχέση με το ποδόσφαιρο από τον κάθε Κατσουράνη.
Ο Κατσουρανης τρελαίνεται και με Μουργκ,Μπράντον
Μπ δεν τρελαίνεται, το μόνο που έλεγε ήταν ότι είναι τεράστιο αβαντάζ που τέτοιοι παίκτες του δίνουν τόσα πολλά πράγματα, από πέρσι και μετά το πρωτάθλημα έλεγε ότι θα έπαιρνε ενα φορ, και θα έβαζε τον τζιμα μπροστά από τον Μπράντον, αμέσως μετά το παιχνίδι πρωτάθληματος το είπε που έκανε γκολ και ασίστ ξέρω γω. Μην πάμε να βγάλουμε αμπαλο τον Κατσουράνη τώρα επειδή δεν συμφωνεί με την άποψη μας. Σορρυ για το οφ τοπικ
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Sera4 έγραψε:
Ρε συ Ρένε τι σχέση έχει ο Κεντζιόρα; Τον παίχτη τον έσωσε το γεγονός πως στάθηκε αξιοπρεπώς ως σέντερ μπακ, γιατί ως δεξί μπακ που ήρθε και έπαιξε απορούσες αν έβλεπες ποδοσφαιριστή ή ξυλοκόπο. Παίχτης που ως δεξί μπακ δεν μπορούσε να περπατήσει με τη μπάλα 5 μέτρα έτσι, στα δύο βήματα είχε αλγόριθμο να πασάρει;

Ποιά είναι δηλαδή τα χαρακτηριστικά του παίχτη; Ταχύτητα; Αποφάσεις; Τεχνική; Πάσα; Απέναντι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό τον έκαναν πάρτι. Με τον Κεντζιόρα όσο έπαιξε μόνο μάτια δε λες ότι βγάλανε.

Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει δεχτεί μεταξύ άλλων πάρα πολλά γκολ από ατομικά λάθη των αμυντικών του. Αν μου λες ότι τα στόπερ που ονειρευόμαστε για του χρόνου είναι Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης και Βιετέσκα ΟΚ δηλώνω αδύναμος προς οποιαδήποτε συζήτηση.
Ξεχνάς ότι ο κετζιορα έπαιξε και στόπερ στα πλέι οφ και χλευάστηκε
Όσο για τον έτερο Πολωνό,η άμυνα χρειάζεται χημεία και χρόνο,όπως επίσης ψυχολογία και ηρεμία. Επίσης ένας παίκτης χωρίς αγωνιστική Ρυθμό είναι λογικό να έχει μεγάλα κενά συγκέντρωσης.
Το να βγω να ψάξω κάτι καλύτερο εμπεριέχει πολύ ρίσκο.
Καταρχάς υπάρχει περίπτωση να είναι εδώ στις αρχές τις προετοιμασίας? Όχι λεω εγώ.
Άρα θα πάμε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με μόλις 2 stopper?
Γιατί? Γιατί υποθετικά μπορούμε να βρούμε καλύτερο παίκτη?
Και όλα αυτά στα χαρτιά. Γιατί στα χαρτιά και ο ζαμπρανο και ο αρχηγός της δυναμό Κιέβου ήταν πολύ καλοί παίκτες

Επίσης αν κρίνουμε ότι δεν κάνουν κάποιοι παίκτες με βάση τα ατομικά λάθη που έχουν κάνει,τότε θα μείνουμε με 5 παίκτες.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγώ δεν έχω πειστεί ότι ο παίχτης δεν κάνει πάντως, όπως δεν είχα πειστεί και για πόσους άλλους για τους οποίους το κράξιμο πήγαινε σύννεφο.

Το τι έγινε εν τέλη με αυτούς τους «άλλους» γνωστό γι’ αυτό θα συστήσω υπομονή..
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Πάντως εγώ του χρόνου θέλω να μείνει με πεντάδα στα στόπερ Βιετέτσκα Μιχαηλίδη Κεντζιορα Κωττα και Μπαταούλα.
Τα λεφτά να τα σπρώξουν σε χαφ,αριστερό εξτρεμ & φορ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”