ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μας έσκασαν τόσο που κάναμε νέο ποντ αμέσως μετά το ματς...
Για περάστε...
https://www.paokmania.gr/podcast/251808 ... n-itan-edo
Για περάστε...
https://www.paokmania.gr/podcast/251808 ... n-itan-edo
- Σουριναμέζος
Προσωπικά το σημερινό το θεωρώ εντός προγράμματος ήττα, το καθοριστικό είναι το επόμενο
22 θα πάρουμε από την μεταγραφή του Στέφανου. Άλλα 3 από το bonus του Κουλιεράκη. 13,58 εκατομμύρια βγάλαμε από το Eu. L. της φετινής περιόδου. Από τον Τισουντάλι μπορούμε να πάρουμε άλλο 1,5 και ας μην κάνουμε τον βαρύ περιμένοντας περισσότερα. Τέλος, λήγουν 12 συμβόλαια από τα οποία για ανανέωση δεν είναι περισσότερα από 2-3, συνεπώς εξοικονομούνται χρήματα για νέα συμβόλαια. Μόνο του Τισουντάλι εφόσον τον δώσουμε μια και τόσο τον θέλουν, του Κόλεϊ, του Μπακαγιόκο και του Σαμάτα φθάνουν κοντά στα 5 εκατομμύρια. Εξαιρετικοί ελεύθεροι παίκτες πάντα υπάρχουν. Με 20 εκατομμύρια που γράφετε βρίσκεις 5 παίκτες από το πάνω ράφι και σίγουρα θα βρεις επιπλέον και καλούς ελεύθερους. Όχι όμως χωρίς Τ.Δ., όχι με αυτό το scouting team, όχι με παζάρια για 100.000 και όχι με το σκεπτικό της φετινής χρονιάς, καλοκαίρι και χειμώνα.Iznogoud4 έγραψε:Όσο ένας Τζίμας δλδ...boogeyman77 έγραψε:Αυτοί οι παίκτες που αναφέρεις κοστίζουν 20 εκατομμύρια χωρίς τα συμβόλαια τους!DIAMANTIS99 έγραψε:Δεν θελουμε 20 μεταγραφες. Θελουμε 6 παιχτες 23-28 χρονων ταχυδυναμικους και ποιοτητας τυπου πελιστρι,ουναι, ροντινει . ζελσον μαρτιν
Επισης κατι που δεν αντεχω να μην πω. μελαγχοληασ βλεποντας τον Σιωπη και τον Μειτε
Καλός χρυσός ο Ιβάν αλλά όσο εύκολα και γρήγορα πουλάει τόσο δύσκολα και με το στανιό αγοράζει.
Για σοβαρές αγορές παικτών μιλάμε έτσι; Όχι των 3 και 4 εκατομμυρίων που είναι το ταβάνι μας
Παίξαμε με μια ομάδα που όποιος την έχει παρακολουθήσει φέτος δυσκολεύεται να παράξει φάσεις.
Εμείς δεχτηκαμε 3 γκολ επιβεβαιώνοντας το παραπάνω δηλαδή με λιγότερες φάσεις για γκολ από τα τρία που δεχτηκαμε!
Παίξαμε το ματς με κύριους πρωταγωνιστές μας εκτός κλίματος.
Ζιβκο, πελκας, μπαμπα και όπως για κάθε παιχνίδι χωρίς σέντερ φορ.
Αν προσθέσουμε την μόνιμη αργή, χωρίς φαντασία και δημιουργικότητα μεσαία μας γραμμή, εύκολα φθάνεις στο συμπέρασμα και στην διαπίστωση της ήττας.
Όλο τον χρόνο συζητάμε για τα μεγάλα προβλήματα. Κι έτσι μετά τις πολλοστες φετινές αποτυχίες σε ματς με μικρούς και μεγάλους φθάσαμε σε μια ακόμη.
Πάμε για το επόμενο το νικηφόρο.
Εμείς δεχτηκαμε 3 γκολ επιβεβαιώνοντας το παραπάνω δηλαδή με λιγότερες φάσεις για γκολ από τα τρία που δεχτηκαμε!
Παίξαμε το ματς με κύριους πρωταγωνιστές μας εκτός κλίματος.
Ζιβκο, πελκας, μπαμπα και όπως για κάθε παιχνίδι χωρίς σέντερ φορ.
Αν προσθέσουμε την μόνιμη αργή, χωρίς φαντασία και δημιουργικότητα μεσαία μας γραμμή, εύκολα φθάνεις στο συμπέρασμα και στην διαπίστωση της ήττας.
Όλο τον χρόνο συζητάμε για τα μεγάλα προβλήματα. Κι έτσι μετά τις πολλοστες φετινές αποτυχίες σε ματς με μικρούς και μεγάλους φθάσαμε σε μια ακόμη.
Πάμε για το επόμενο το νικηφόρο.
Δεν θέλω να το πιστέψω αλλά νομίζω την ομαδα την διοικεί πλέον η αυτάρκεια.
Πλέον αγοράζουμε σύμφωνα με τις πωλήσεις και τα έσοδα και τα κλειδιά τα έχει ο Ρασβαν και η Μαρία.
Δεν νομίζω να ασχολείται πλέον ο Ιβάν οπότε δεν περιμένω τίποτα πλέον.
Εύχομαι να είμαι εγώ ο φαντασμενος...
Πλέον αγοράζουμε σύμφωνα με τις πωλήσεις και τα έσοδα και τα κλειδιά τα έχει ο Ρασβαν και η Μαρία.
Δεν νομίζω να ασχολείται πλέον ο Ιβάν οπότε δεν περιμένω τίποτα πλέον.
Εύχομαι να είμαι εγώ ο φαντασμενος...
Προφανώς οι ξένοι είναι ηλίθιοι κι εμείς οι έξυπνοι που βλέπουμε άλλο άθλημα.[/quote]hawklord έγραψε:uote="dragon"]βρηκαμε παπα να θαψουμε 5-6hawklord έγραψε:Σαν τον Τζήμα με άλλα λογιαPatron έγραψε:Οι ίδιοι που είναι μέτριοι
Δεν αναφερομαι στον τζημα αλλα τζημας δεν ειναι ο πενια κ ο σολε.
Κ εφοσον οι ξενοι τα ξέρουν ολα γιατι τα εδωσαν φετος τα 22, εφοσον ειναι μαγκες κ τα βλεπουν ολα γιατι δεν ηρθαν περσι να δωσουν τα μισα ?
-
Όλος ο κόσμος έλεγε ότι με έναν Μειτε
είμαστε πλήρεις
Απο το καλοκαιρι
Τεραστια αμπαλοσυνη
είμαστε πλήρεις
Απο το καλοκαιρι
Τεραστια αμπαλοσυνη
Αναμενόμενη η ήττα. Δεν χάθηκε τίποτε τουλάχιστον για την 3η θέση. Απαραίτητη προϋπόθεση γι' αυτό είναι οι εντός έδρας νίκες στα επόμενα παιχνίδια.
Και μετά τους αγώνες ας κάτσουν να σκεφτούν ποιον ΠΑΟΚ θέλουν.
Και μετά τους αγώνες ας κάτσουν να σκεφτούν ποιον ΠΑΟΚ θέλουν.
Δηλαδή ο λόγος που δεν πήραμε φορ ήταν ότι πήραμε το Μεϊτέ? Ή ότι δε θα δίναμε 2,5 μύρια για φορ ενώ είχαμε ήδη 4? Τι σχέση έχει ο Σβαροφσκι με το Μεϊτέ ?PaokPetralona έγραψε:Tolaros έγραψε:Ο Σφιντερσκι έκανε 2,5 μύρια ο Μεϊτέ δωρεάν.PaokPetralona έγραψε:Ο Σβιντέρφσκι άλλαξε όλη την ομάδα του βάζελου το χειμώνα, ο Σβιντέρφσκι που ήθελε να έρθει εδώ αλλά εμείς πήραμε τον Μεϊτέ. Ο Μπάμπα εκτός τόπου και χρόνου για 80 λεπτά, εμφανίστηκε στο 80.
Σε κάθε περίπτωση, ήταν και κολόφαρδος ο βάζελος σήμερα. Πάμε για νίκες ως το τέλος και βλέπουμε.
αυτό λέω, το πρόβλημα δεν ήταν στα χαφ, αλλά στα φορ (πιο πολύ πάντως)
ΓΙΑΤΙ κανείς δε μιλα για 2η κιτρινη στον μλαντενοβιτς στο 0-0 και το καθαρο πεναλντι στον οζντοεφ στο '93;ΠΟΙΟΣ προφυλασει την ομαδα; #paopaok
Να το πιστεψεις γιατι είναι βέβαιο.Jairo έγραψε:Δεν θέλω να το πιστέψω αλλά νομίζω την ομαδα την διοικεί πλέον η αυτάρκεια.
Πλέον αγοράζουμε σύμφωνα με τις πωλήσεις και τα έσοδα.
[επειδή κάποια πράγματα είναι ντροπή να γράφονται και να λέγονται
Για να καταλάβει και ο πιο δύσπιστος
Η διοίκηση και ο ιδιοκτήτης παλεύουν απέναντι όχι μόνο σε μία ομάδα που έχει όλο τον κρατικό μηχανισμό δικό της, αλλά έχει και τα διπλάσια έσοδα

Για να καταλάβει και ο πιο δύσπιστος
Η διοίκηση και ο ιδιοκτήτης παλεύουν απέναντι όχι μόνο σε μία ομάδα που έχει όλο τον κρατικό μηχανισμό δικό της, αλλά έχει και τα διπλάσια έσοδα

Που γραφτηκε αυτο; Αν μπορεις να αναφερεις τοπικ/σελιδα/σχολιοTwoDoubles έγραψε:Όλος ο κόσμος έλεγε ότι με έναν Μειτε
είμαστε πλήρεις
Απο το καλοκαιρι
Τεραστια αμπαλοσυνη