21. Baba Rahman
- john4serres
Re: 21. Baba Rahman
Έκανε προετοιμασία με την ομάδα φέτος ή έστειλε κανένα να του μοιάζει !! Είναι 4 μήνες αυτή η εικόνα ,ούτε ντεφορμαρισμα είναι ούτε ξέχασε την μπάλα που ξέρει .τα σενάρια είναι δύο η βαρέθηκε το ποδόσφαιρο κ κάνει άθλια ζωή η έκανε τουρισμό στην προετοιμασία.απιστευτα κακός δείχνει να μην μπορεί να τρέχει ούτε 15 λεπτά
δε θα συμφωνήσω για σήμερα.
Τις λίγες φορές που ανέβηκε φάνηκε να έχει ρυθμό και ενέργεια
Τις λίγες φορές που ανέβηκε φάνηκε να έχει ρυθμό και ενέργεια
Δεν ειναι μονο αυτα τα σεναρια πιθανα. Συγκεκριμενα αυτα τα 2 ειναι απιθαναtenten4GT έγραψε:Έκανε προετοιμασία με την ομάδα φέτος ή έστειλε κανένα να του μοιάζει !! Είναι 4 μήνες αυτή η εικόνα ,ούτε ντεφορμαρισμα είναι ούτε ξέχασε την μπάλα που ξέρει .τα σενάρια είναι δύο η βαρέθηκε το ποδόσφαιρο κ κάνει άθλια ζωή η έκανε τουρισμό στην προετοιμασία.απιστευτα κακός δείχνει να μην μπορεί να τρέχει ούτε 15 λεπτά
Πες φίλε μου ,τι νομίζεις να είναι πιθανό ;το να κάνει κάμψη ένας παίκτης είναι λογικό,αυτός έχει κάνει κάθετη βουτιά κ δεν είναι κ 34 χρ.!!το παιδί πέρσυ ήταν ένα καθαρά άλογο κ φέτος είναι λάσπη από την αρχή.aivas19 έγραψε:Δεν ειναι μονο αυτα τα σεναρια πιθανα. Συγκεκριμενα αυτα τα 2 ειναι απιθαναtenten4GT έγραψε:Έκανε προετοιμασία με την ομάδα φέτος ή έστειλε κανένα να του μοιάζει !! Είναι 4 μήνες αυτή η εικόνα ,ούτε ντεφορμαρισμα είναι ούτε ξέχασε την μπάλα που ξέρει .τα σενάρια είναι δύο η βαρέθηκε το ποδόσφαιρο κ κάνει άθλια ζωή η έκανε τουρισμό στην προετοιμασία.απιστευτα κακός δείχνει να μην μπορεί να τρέχει ούτε 15 λεπτά
Χίλιες φορές να έπαιζε τα 3.000 σου λεπτά ο τζόναθαν
Μας έχεις αρρωστήσει με αυτά που κάνεις
Μας έχεις αρρωστήσει με αυτά που κάνεις
Ποια κούραση και κουραφεξαλα
Τσοκο Μαροκανα η φάση με τον μπάμπα
Ότι θέλει κάνει με μηδενικές συνέπειες
Τσοκο Μαροκανα η φάση με τον μπάμπα
Ότι θέλει κάνει με μηδενικές συνέπειες
Ας είχανε φέρει αντικαταστάτη ή ας έβαζε τον Όττο
Αφού δεν τον βγάζει
Κοτάρσκι - Κεντζιόρα - Μπάμπα είναι τα αγωνιστικά λεπτά
Και πολύ μετά Ντέλιας
Απλά αυτός δεν τραυματίστηκε ακόμα αν θυμάμαι καλά, όπως ο Κεντζιόρα
Αφού δεν τον βγάζει
Κοτάρσκι - Κεντζιόρα - Μπάμπα είναι τα αγωνιστικά λεπτά
Και πολύ μετά Ντέλιας
Απλά αυτός δεν τραυματίστηκε ακόμα αν θυμάμαι καλά, όπως ο Κεντζιόρα
- john4serres
Ίσως η φετινή του χρονιά ,είτε οφείλεται σε σωματικούς είτε σε πνευματικούς λόγους , δείχνει γιατί δεν έχει κάνει σοβαρή - ουσιαστική καριέρα σε υψηλότερο επίπεδο.
Σε κάθε περίπτωση , νομίζω η θέση αυτή πλέον δημιουργεί αμφιβολίες και ερωτηματικά στο σχεδιασμό του καλοκαιριού.
Σε κάθε περίπτωση , νομίζω η θέση αυτή πλέον δημιουργεί αμφιβολίες και ερωτηματικά στο σχεδιασμό του καλοκαιριού.
- ΑποστόληςΑ
Η έλλειψη καλών ακραίων μπακ είναι που φέτος είμαστε τόσο πεσμένοι. Πέρυσι και αυτός και ο Otto είχαν πολύ καλύτερη απόδοση, ενώ ο Brandon είχε κάνει την υπέρβασή του.
- john4serres
Και ο Μλαντένοβιτς μόνος του είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Με περισσότερα ανεβάσματα, περισσότερες συμμετοχές και αγωνιστικά λεπτά.
Δεν τον έχω δει να κάνει τόσα πολλά λάθη
Με περισσότερα ανεβάσματα, περισσότερες συμμετοχές και αγωνιστικά λεπτά.
Δεν τον έχω δει να κάνει τόσα πολλά λάθη